Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

+10
baal666
milford
Sheldon-Cooper
whampingwillow
ScorpionSX
BlastFX
tonny81
Kopec
yaqwsx
Alexandros61
14 posters

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Délka vztahu Leonard a Penny.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_lcap5%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_rcap 5% 
[ 3 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_lcap51%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_rcap 51% 
[ 32 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_lcap44%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Vote_rcap 44% 
[ 28 ]

Celkem hlasů : 63

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 23:48

Ojoj...kolko som tých vstupeniek už videl!!! Sakra, už sa neviem dočkať!
Doprčic, je to strašne lákavé, ešte aj keby som mohol vidieť niektorých hercov, paráda...ale zase čo viem, tak štáb (a predpokladám že aj herci) majú jedlo priamo na placi, Bill Prady pred časom poslal na twitteri fotku čo im tam nachystali (btw, doporučujem sledovať pre rôzne pikošky z BBT)...takže neviem no...ale fakt rozmýšlam že by som tam išiel...ak nie pred prvým pokusom dostať sa na nakrúcanie, tak pred druhým by som to asi riskol...ako dlho trvá tá prehliadka? Či sa to fakt dá stihnúť ešte pred začiatkom, alebo by som sa tam musel pretlačiť cez niekoho ako si mi to ty písal v PM...
ScorpionSX
ScorpionSX

Znamení : Štír Drak
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 125
Bodů : 132
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 6 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 23:52

Trvá 5 hodin!! A když vyrazíš dopoledne tak bys měl natáčení normálně stihnout (nevím jistě.. ty natáčecí časy se mění..).. nevím přesně od kolika to bude začínat ale je to někdy k večeru tedy pokud chceš být na prohlídce tak musíš v 10:00 ráno tam být, v 10:20 se odjíždí do studii, ve 3:30 budeš venku a teď jde o to, kdy začíná natáčení přesně.. těžko říct zda by si to stihnul.. já totiž nestál celou tu šílenou frontu co tam je .. Chce to zjistit přesnej čas začátku natáčení ten den ..

EDIT: Ano je pravda, že herci z BBT mají v natáčecí den hoodně perno tak asi nebudou v restauraci.. ale já myslel spíše ostatní známe herce, které tam budou něco natáčet..

Další tip: Jdi nejlépe v úterý nebo ve čtvrtek pokud to bude možné .. dny kdy se nejvíce natáčí.. ale to už je taková blbost..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 23:56

No veď práve! Ja mám taký pocit že to začína buď o 4tej poobede, alebo o 4tej tam treba byť a začína to potom až o dve hodiny (teda kým si vystojíš tú radu) o 6tej. Ale predpokladám že tie časy môžu byť rôzne, alebo ak aj nie, tak na vstupenke to budem mať napísané, takže si to môžem naplánovať.
A je to ťažké dostať sa na tú prehliadku? Teda, je tam tiež fronta ako na nakrúcanie, alebo keďže sa za to platí, tak je to v pohode a kedy prídeš vtedy môžeš ísť?
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 00:08

Já jsem to udělal takto:

1) 2 dny před návštěvou jsem si lístky koupil přes web. http://www.ticketweb.com/snl/CalendarListings.action?venueId=wbsf
.. cena je již poměrně přijatelných $225.00 Shocked .. = cca. 4.300Kč!! Wow! Je to levnééé! já tam sice byl ještě s někým takže to těch 8.500kč bylo ale když půjdeš sám tak tě to vyjde na 4.300Kč cca. = to fakt za to stojí!!

- JE TO: DELUXE TOUR .. né VIP!! .. je to takovej menší trik..
- Normálně zaplatiš kreditkou a máš to..
- Vem si tu první v 10:20! Bude míň lidí ale přeci jen bych to možná objednal dříve než 2 dny.. Max počet lidí je 8-10!!!!

2) v 10:00 si je MUSÍŠ vyzvednout na pokladně..
3) v 10:20 jdeš do "kina" se podívat na takovej dokument..
4) V 10:35 jedeš do studii..
5) v 3:30 budeš venku zas před vchodem ..

.. teď si musíš zjistit v kolik začíná to natáčení a podle toho se rozhodnout zda to stihneš i s tou frontou..

Stačí? Smile sem ti to popsal tak jak je to asi nejjednodušší a spolehlivé a prověřené Wink
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 00:18

Uff, perfektné! Vďaka za vyčerpávajúci popis! Wink

Už len ostáva dúfať že sa mi to podarí zladiť s tým nakrúcaním...

Som si pozeral teraz ten web, no na ten termín kedy ja plánujem ísť tam zatial termíny nie sú, alebo tam nie je tá Deluxe Tour. "Iba" VIP a tá je za 48,- USD, takže predpokladám že to neni ono. Na skoršie termíny som videl aj tie Deluxe.
Ty si písal že si bol na prvej epizóde tretej série? Kedy to asi tak bolo? Lebo mne písali z tej "ticket company", že vraj by nakrúcanie novej série malo začať niekedy koncom júla (června) až začiatkom júla (červenca), čo sa mi ale nezdá, lebo pokial viem, tak pred začiatkom nakrúcania bol vždy ešte Comic Con a ten bol aj v 2009 niekedy koncom júla (červenca), takže logicky to muselo začať až neskôr...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 00:28

Můžu ti to říct úplně přesně.. Psal se den 25.8.2009! Wink Laughing + některé scény se musí předtočit od den dříve bez diváků, kůli technickým zkouškám (zvláště to bylo po dlouhé pauze..) takže ve studiich to bylo částečně 24.8 a pro diváky normálně 25.8..

EDIT: Konec června?! Shocked .. to je divnýýýý.. ale možný to třeba je no..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 00:36

A jo...teraz sa dívam že je to aj na tej fotke o pár príspevkov vyššie...no to je tou neskorou nočnou hodinou Very Happy

jj, viem že oni skúšajú celý týždeň pred tým a niektoré scény natáčajú aj dopredu (predpokladám že asi hlavne tie v aute a pod.) a nie som si úplne istý, ale pokial je medzi nakrúcaniami dlhšia pauza, teda nie sú dve po sebe po týždni, tak je to práve kvôli tomuto a tá epizóda čo sa točí až po 2 týždňoch by mala obsahovať nejaké "efekty" alebo nové prostredie ktoré treba dopredu pripraviť. (Alebo samozrejme je to aj kvôli tomu že niekto z hercov nemôže alebo je nejaký sviatok a pod.)

EDIT: no mne sa to práve moc nezdá, je to akosi moc skoro...veď teraz končia 6.4. a keby ďalšiu sériu začali v červnu, tak to by už ako museli naťahovať to nakrúcanie aby s celou sériou neboli hotoví už pred Vianocami?!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 00:43

Very Happy Very Happy .. no to s těma novejma scénama nevím.. řekl bych, že to není až takové pravidlo.. já jsem tedy rači za epizody po jednom týdnu.. Laughing ... samozřejmě ty pauzy jsou taky na hercích jak píšeš nějké soukromé záležitosti .. je pravda, že teď byla pauza dlouhá jak něco a nový exteriér i interiér tam byl.. ale nemyslím, že by trvalo déle jak třeba 4 dni zbouchat kusy dřevěno-plastovejch baráku k sobě a nabarvit je + nějaké drobnosti do interiéru si půjčit na skladě ve WB (pozn.: Jsou to miliony kusu interierovejch doplňků všeho druhu! Pokud pojedeš se tedy podívat do WB tak to uvidíš a to budeš koukat teprve!).. to je většinou rychlovka jak jsem na vlastní oči viděl.. spíše to je scénář/domluva s hostama atd..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 00:52

jj, ako epizódy ako také vychádzajú po týždni (až na pauzu sem-tam, predsa len 23 epizód a 40+ týždňov nejde nejak dokopy s 1 týždeň=1 epizóda), ale myslel som nakrúcanie tých epizód že sa neodohráva každý týždeň jedno, ale že tam tiež je niekedy pauza. Napr. v utorok 9.3. sa točiť bude, ale potom o týždeň, 16.3., je prestávka a točí sa až 23.3., toto som myslel.
Inak ale s tými interiérmi som mal na mysli skôr to že pokial robia v novom, tak musia zistiť ako správne ten priestor nasvietiť, kam dať kamery a pod., toto asi zaberie nejaký ten čas. (aj keď určite tam pracujú profíci a netrvá to tak dlho ako v menších produkciách)
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 00:57

Jo aha... tys myslel natáčení.. no to jooo samozřejmě.. stejně si myslím, že více jak 5 dní nemůže trvat připravit novou scénu.. pirat

EDIT: Dneska končím Surprised .. 0:03 a já mám dost.. lol!
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 01:09

jj natáčanie..a tých 5 dní je tam presne asi na to aby pripravili novú scénu a preto je to oddialené o ďalší týždeň. Takže ak dobre počítam, v 21. epizóde by sme sa mohli dočkať niečoho nového Smile uvidíme Smile

hehe, končím aj ja, zaspamovali sme to tu kvalitne, zajtra môžeme pokračovať Smile som zvedavý kolko strán ešte zaplníme kým si to moderátori všimnú Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 10:07

zajíímavá teorie... koukal jsem se do TV programu a teď jsou snad 4 díly opravdu každej týden .. to se zas budou řešit vstahy lol!
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 10:23

Noo...tv program som síce nepozeral, ale ak budú skutočne 4 epizódy za sebou, teda 17-20, tak to sa potom môžeme tešiť na pekné naťahovanie tých zvyšných troch až do letných prázdnin...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 10:25

Právě.. pak ta budou opravdu dlouhé pauzy .. Idea

............
Jen tak pro zasmátí po ránu.. Very Happy

Raj: Hele, Našel jsem Ipod!
Howard: Je rozbitý a nepůjde opravit, co s ním chceš dělat?
Raj: Prodat ho na eBay jako mírně jetý, co jiného? Very Happy

lol! lol! lol! lol! lol!
..................
Pokud nejseš fanoušek spoilerů tak to ani neotevírej..
Spoiler:
Je to kompletní report z 18té epizody z natáčení...
Sám jsem to raději nečetl.. chci se nechat něco na překvápko..
Jsou tam asi všechny scény atd.. šílenost Mad
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 10:37

Hehehe, dobrá...

Sheldon: Omlouvám se za svúj dřívější výlev, kto potřebuje Halo, když se můžeme pobavit rozkošným příběhem o děvce z Omahy.
Very Happy Very Happy

EDIT: no to rozhodne nebudem čítať...videl som to tuším na twitteri, ak je to to isté čo myslím...ale ja spoilery fakt nemusím...a ešte navyše na 18tu epizódu...to je ešte ďalekoooo Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 10:45

..
Leonard: Nemyslím si, že je to děvka..
Penny: Ne! Je to rozhodně děvka.. nemá absolutně žádné zábrany! a jednou když...
Howard: Bonjour, mademoiselle .. slyšel jsem že jste ve městě nová..

lol! lol!

EDIT: Sakra, to by chtělo všechno sepsat tyhle super hlášky.. bounce
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 10:47

Hmm...rozmýšlam či je to dobré že viem naspamäť asi každú scénu zo všetkých dielov BBT... Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 10:52

Je to dobré.. já též.. Rolling Eyes Laughing ... sice moc né z 3. série.. začátek se moc nepovedl tak jí moc nesleduji.. EDIT: Teď se to zas začíná vracet do "starých kolejí".. konečně.. epizoda s drakama, Bazinga v suchém bazénu.. nevím, nevím.. to mě moc nepřesvědčilo..

ale jeda ze super scén je ta poslední z poslední epizody 1. série .. Laughing .. teď se k ní blížím.. Ten číšník v Sečuan palace co to hraje je fakt super .. Laughing Laughing
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 10:54

No mne sa začiatok páčil, takže keď musím čakať na nový diel dlhšie ako týždeň, tak si to púšťam dokola, celú tretiu sériu lol!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 10:57

Jako celkově to je dobré ale bylo tam pár "slabších" epizod.. třba oproti té poslední ..
Shocked
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:01

Jo tak musím sa priznať že napr. 14. epizóda (ako bol Sheldon v Cheesecake Factory) sa mi páčila viac ako 15. (valentínska)...ale teraz zase 16. je perfektná, dúfam že 17. bude rovnako dobrá, už sa neviem dočkať zajtrajška Very Happy
Ale nemôžem povedať že by som bol vyslovene sklamaný s niektorej epizódy, akože "no to si mohli dať ešte radšej týždeň pauzu namiesto tohto"
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:16

Snad se to zítra povede.. viděl jsem jin promo-video nic víc tak jsem zvědav zda se klucí rozpadnou nebo ne Laughing
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:18

Jak rozpadnú, čo rozpadnú??? Čo to má byť toto za spoiler?! Sakra, teraz fakt váham či si mám to promo pozrieť alebo nie...ale nie, nechcem to vidieť!!!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:24

Ahaaa Very Happy tys neviděl ani promo Laughing .. No tak ti to neřeknu no ..

Tady je základní děj dílu z toho proma.. je to jen asi 13 slov..Smile
Spoiler:
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:26

Nie nie, ja fakt nič z toho nepozerám, lebo potom vždy začnem špekulovať nad tým čo tam bude alebo nebude a ako to skončí alebo neskončí...no je mi toto treba? Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: