Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

+10
baal666
milford
Sheldon-Cooper
whampingwillow
ScorpionSX
BlastFX
tonny81
Kopec
yaqwsx
Alexandros61
14 posters

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Délka vztahu Leonard a Penny.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_lcap5%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_rcap 5% 
[ 3 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_lcap51%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_rcap 51% 
[ 32 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_lcap44%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Vote_rcap 44% 
[ 28 ]

Celkem hlasů : 63

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 15:20

Wau, tak to si ma celkom dobre (aj keď na 100% nechtiac) informoval o tom PS3. Rozlýšlal som o nejakej tej konzoli, keďže chcem prejsť na nejaký menší notebook (macbook pro 13) a na tom už asi moc hry nezahrám, tak aspoň na nejakú starú klasiku som chcel konzolu...takže PS3 si škrtám, kašlem na celé Blu-ray, kúpim si na to keď tak prehrávač a v hre ostáva iba Xbox a Wii Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Znamení : Štír Drak
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 125
Bodů : 132
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 15:48

Ne,ne,ne,neee!! Nezavrhuj PS3!! Je to nejlepší konzole!! .. fuc* X-Box/Wii!

Kup PS3!!! Jednoznačně! S těma filmama je to pohoda.. já mám k PS3 pripojenej externí disk a ted zapojenej do PS3 a do PC .. Vezmu si program AVIAddXSubs, pripojím HDD k PS3 .. naházim všechny epizody do toho programu + titulky a ono to NEKONVERTUJE jen je to "vypálí" do videa.. a jede to luxusně.. Wink ..
Jen, že to prostě nedáš jako .srt soubor vedle.. ale použitelný to je naprosto v pohodě.. sám to tak mám..

X-Box nekupuj a Wii je ta největší sra*** co znám .. teď jsem si s wiičkem hrál týden na horách.. a katastrofa..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 15:56

Aha...no ok, ja si to teda ešte rozmyslím Very Happy
Ale to Wii je imho celkom fajn...taký Wii bowling alebo boxing, to je celkom haluz Very Happy hehe
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 16:01

Hral jsem Wii Sports (tenis, bowling..) a teda věř mi, že když to hraješ třeba hoďku tak pak už to začne nudit... Wii by bylo ideální jako takovej FUN dodatek třeba k PS3.. ale jako plnohodnotná konzole opravdu moc ne .. cheers
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 16:02

Hmm...tak jo...no ešte sa budem dlho rozhodovať ako to tak vidím Very Happy ...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 16:13

For fun.. takhle to mám já: (A nemůžu si stěžovat..)
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 25989_1250245664066_1467236959_30638699_4350229_n
Mám tam vedle ten 500GB HDD na kterém mam filmy, seriály + Starší repro 5.1 Logitech Z-5500 Digital a 210cm rolovací plátno.. Tak na občasné BBT na plátně a hry to myslím stačí.. Smile
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 16:14

Noo, tak to nevyzerá vôbec zle Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 16:30

Jojo.. Very Happy .. Od ty doby co to mám si to prostě nemůžu vynachválit..
The Big Bang Theory Nights lol!
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 8 P1000289k :
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 16:32

Sakra...to chcem!!! Hádžem telku z okna a idem kupovať projektor!!! Very Happy lol!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 16:35

720p projektor za takovou směšnou cenu .. http://www.alza.cz/lcd-projektor-epson-emp-tw680-d84741.htm .. kdo by to nebral lol! lol!

EDIT: Todle je teprv Off Topic spamování lol!
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 16:45

No...to by bolo momentálne buď natáčanie BBT alebo projektor...ale na nakrúcaní je to asi ešte viac "naživo", takže zatial beriem to Very Happy

EDIT: LOL, to jo lol!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 16:47

Taky bych bral to natáčen!í Wink .. projektor je proti tomu naprostá pi***** .. Wink Laughing
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:04

Nevíš jaký PC mají LaS teď v nových epizodách?? Již s Windows 7 .. Very Happy
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 22:13

No Sheldon má Alienware m17x, ale ten Leonardov som poriadne vôbec nevidel...ale z toho kúsku čo som zazrel sa mi to zdalo ako nejaké Sony Vaio...ťažko povedať, musím to omrknúť v nejakej ďalšej epizóde.

Btw, aj Penny vymenili noťas, predtým mala Dell Inspiron 1520 (ja mám taký istý!!! ale teda nie ružový pochopitelne...taký cool tmavomodrý Very Happy) a teraz má Dell Studio 1555 Very Happy

Mobily majú iPhony všetci, teda Howardom si nie som úplne istý, ten mal Nokiu N95 a teraz neviem...ale myslím že na tom prvom rande s Bernadette už mal tiež iPhone (ja mám tiež!! Very Happy ) a dokonca by som povedal že sú to aj priamo ich telefóny, aspoň teda Kaley by mohla používať svoj, tá má iPhone a myslím že aj Johnny... Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:17

Já měl zas tu N95tku Very Happy Very Happy Very Happy .. jj Iphone je mor.. Very Happy Very Happy teď mám Samsung I8910HD ale pokud bude solidní Iphone 4Gčko tak půjdu taky do Appla Very Happy .. ještě si zapoměl na MacBook Pro co má Raj mám pocit ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 22:24

N95 (8GB) som mal (a vlastne ešte mi tu stále zavadzia) pred iPhonom, ale vôbec sa nesťažujem, je to super telefón...hlavne to neni taká tehla ako tá Nokia...ani necítim že to mám vo vrecku Smile

Jo, Raj má Macbook Pro (len ešte som poriadne nezistil či 15 alebo 17 palcový, je to tam zle poznať), a Howard ten má nejaký starší Alienware notebook, ale ten model presne neviem, tie stašie sa dajú trochu ťažšie poznať len "zo zadu" Very Happy

Ale čo ma maximálne irituje je že používajú touchpad a nie myš...no by ma porazilo hrať nejakú multiplayerovku na touchpade Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:27

To s tou myší je trochu nedotahle.. na tuchpadu to fakt asi nejde moc dobře Very Happy Very Happy Very Happy .. nějakou pořádnou Logitechku .. to je jináá... Smile

EDIT: To bude na 100% MacBook Pro 15" ... sám ted mám před sebou 17" notebook a tak velký ten MacBook není v BBT..

EDIT2: Jj N95 to byl největší průkopník mezi mobily!! Very Happy .. super telefon to byl!! king
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 22:31

jj ja sa tiež prikláňam k 15ke, ale tam je to na Macbooku tak spravené okolo okrajov klávesnice že je tam rovnako miesta po stranách na 15ke aj 17ke...tak je to ťažko poznať...
No a pred vykradnutím mali L&S Dell XPS M1710, tiež celkom pekný kus hardwaru Smile

EDIT: jj, telefón super, ale proste je "dotyková" doba, tak bolo treba spraviť upgrade...a z toho 3GS som zatial nadšený Smile
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:36

To XPSko bylo luxusní... Mám teď končně notebook s Intel Core i7 (nevím, zda v tom XPS co bylo v BBT nebyl ještě Core 2 duo/Core Quad) a musím říct že super.. ted ty nový procesory (i3,i5,i7) budou montovat už všude.. ale celkově to XPS je super.. grafika, ted už i procesor, 8GB ram .. dokonce jsem nad tím XPS přemejšlel ale je to krám velkej jak něco a těžkej neuvěřitelne .. to na takový notebook se kterým už nikdy nehneš.. Very Happy nechtěl bych nosti 5,2kg brašnu do práce Very Happy Very Happy
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 22:40

jj, to je velká obluda, preto chcem aj teraz 15ku vymeniť za 13ku Macbook Pro...tie XPSká boli slušné, s Core 2 Duo, dobrá grafika...no a potom ten Alienware čo má Sheldon teraz, to je už iná káva, takú hračku mať ešte ako ďalší notebook, no, nebolo by zlé Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:46

MacBook 13" je suprovej.. aleee Sony teď uvedlo nový model VAIO "Z" kterej má procesor Core i7 taktovanej na 3.33Ghz!!, je to 13,3!! a má displej 1920x1080 a 500GB SSD disk!!!!!! Cool .. cena v ČR bude tak 120.000kč.. bounce .. už aby tu byl.. jdu do něj Very Happy Very Happy .. né dělám si srandu.. mě to 17" HP stačí Very Happy .. kdo by vyhodil 120.000 tisíc za notebook.. ale 13.3" mašina je to nejlepší co můžeš teď aktuálně sehnat ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 22:55

Noo to Sony by nebolo vôbec zlé, ale mne sa Apple výrobky vždy páčili (hoci iPhone je moja prvá vec od nich, ktorá je skutočne moja a nemám to len na pár dní/mesiacov), takže Macbook si cez leto z USA na 99% donesiem Smile za tie ceny tam, no nekup to! Aj s SSD mi to vyjde pomaly lacnejšie ako u nás stojí ten základný model...super Smile
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 22:58

Pokaždé když jedu do USA se jdu podívat do různých Apple Store .. ty ceny jsou u nich neuvěřitelně směšný!! Určo ho kup v USA.. v ČR/SR to nemá cenu.. to jsou takový vyděrači.. to ani není možný.. Suspect ...

Ty máš Iphone 3GS?
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 23:05

jj, rozhodne budem kupovať tam, som sa pýtal u nás u distribútora Apple že či mi nemôžu dať nejakú zlavu a že "áno, ak si prikúpite 4GB RAM, tak vám dáme zlavu asi 50,- €"...no ako choďte doprdele s takou úžasnou zlavou...

jop, mám 3GS, 16GB v bielom prevedení
foto 1, foto 2
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 23:08

aaaa! Já chcu taky Iphone a přesně tuto tapetu!!!! bounce bounce bounce .. pár snů si ještě splním.. Very Happy ...

EDIT: Sakryš jak ti tam Kaley padne přímo na ten displej Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: