Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny
+10
baal666
milford
Sheldon-Cooper
whampingwillow
ScorpionSX
BlastFX
tonny81
Kopec
yaqwsx
Alexandros61
14 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Délka vztahu Leonard a Penny.
Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny
Wau, tak to si ma celkom dobre (aj keď na 100% nechtiac) informoval o tom PS3. Rozlýšlal som o nejakej tej konzoli, keďže chcem prejsť na nejaký menší notebook (macbook pro 13) a na tom už asi moc hry nezahrám, tak aspoň na nejakú starú klasiku som chcel konzolu...takže PS3 si škrtám, kašlem na celé Blu-ray, kúpim si na to keď tak prehrávač a v hre ostáva iba Xbox a Wii
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 125
Bodů : 132
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 36
Ne,ne,ne,neee!! Nezavrhuj PS3!! Je to nejlepší konzole!! .. fuc* X-Box/Wii!
Kup PS3!!! Jednoznačně! S těma filmama je to pohoda.. já mám k PS3 pripojenej externí disk a ted zapojenej do PS3 a do PC .. Vezmu si program AVIAddXSubs, pripojím HDD k PS3 .. naházim všechny epizody do toho programu + titulky a ono to NEKONVERTUJE jen je to "vypálí" do videa.. a jede to luxusně.. ..
Jen, že to prostě nedáš jako .srt soubor vedle.. ale použitelný to je naprosto v pohodě.. sám to tak mám..
X-Box nekupuj a Wii je ta největší sra*** co znám .. teď jsem si s wiičkem hrál týden na horách.. a katastrofa..
Kup PS3!!! Jednoznačně! S těma filmama je to pohoda.. já mám k PS3 pripojenej externí disk a ted zapojenej do PS3 a do PC .. Vezmu si program AVIAddXSubs, pripojím HDD k PS3 .. naházim všechny epizody do toho programu + titulky a ono to NEKONVERTUJE jen je to "vypálí" do videa.. a jede to luxusně.. ..
Jen, že to prostě nedáš jako .srt soubor vedle.. ale použitelný to je naprosto v pohodě.. sám to tak mám..
X-Box nekupuj a Wii je ta největší sra*** co znám .. teď jsem si s wiičkem hrál týden na horách.. a katastrofa..
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Aha...no ok, ja si to teda ešte rozmyslím
Ale to Wii je imho celkom fajn...taký Wii bowling alebo boxing, to je celkom haluz hehe
Ale to Wii je imho celkom fajn...taký Wii bowling alebo boxing, to je celkom haluz hehe
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Hral jsem Wii Sports (tenis, bowling..) a teda věř mi, že když to hraješ třeba hoďku tak pak už to začne nudit... Wii by bylo ideální jako takovej FUN dodatek třeba k PS3.. ale jako plnohodnotná konzole opravdu moc ne ..
Hmm...tak jo...no ešte sa budem dlho rozhodovať ako to tak vidím ...
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
For fun.. takhle to mám já: (A nemůžu si stěžovat..)
Mám tam vedle ten 500GB HDD na kterém mam filmy, seriály + Starší repro 5.1 Logitech Z-5500 Digital a 210cm rolovací plátno.. Tak na občasné BBT na plátně a hry to myslím stačí..
Mám tam vedle ten 500GB HDD na kterém mam filmy, seriály + Starší repro 5.1 Logitech Z-5500 Digital a 210cm rolovací plátno.. Tak na občasné BBT na plátně a hry to myslím stačí..
Noo, tak to nevyzerá vôbec zle
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Jojo.. .. Od ty doby co to mám si to prostě nemůžu vynachválit..
The Big Bang Theory Nights
:
The Big Bang Theory Nights
:
Sakra...to chcem!!! Hádžem telku z okna a idem kupovať projektor!!!
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
720p projektor za takovou směšnou cenu .. http://www.alza.cz/lcd-projektor-epson-emp-tw680-d84741.htm .. kdo by to nebral
EDIT: Todle je teprv Off Topic spamování
EDIT: Todle je teprv Off Topic spamování
No...to by bolo momentálne buď natáčanie BBT alebo projektor...ale na nakrúcaní je to asi ešte viac "naživo", takže zatial beriem to
EDIT: LOL, to jo
EDIT: LOL, to jo
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Taky bych bral to natáčen!í .. projektor je proti tomu naprostá pi***** ..
Nevíš jaký PC mají LaS teď v nových epizodách?? Již s Windows 7 ..
No Sheldon má Alienware m17x, ale ten Leonardov som poriadne vôbec nevidel...ale z toho kúsku čo som zazrel sa mi to zdalo ako nejaké Sony Vaio...ťažko povedať, musím to omrknúť v nejakej ďalšej epizóde.
Btw, aj Penny vymenili noťas, predtým mala Dell Inspiron 1520 (ja mám taký istý!!! ale teda nie ružový pochopitelne...taký cool tmavomodrý ) a teraz má Dell Studio 1555
Mobily majú iPhony všetci, teda Howardom si nie som úplne istý, ten mal Nokiu N95 a teraz neviem...ale myslím že na tom prvom rande s Bernadette už mal tiež iPhone (ja mám tiež!! ) a dokonca by som povedal že sú to aj priamo ich telefóny, aspoň teda Kaley by mohla používať svoj, tá má iPhone a myslím že aj Johnny...
Btw, aj Penny vymenili noťas, predtým mala Dell Inspiron 1520 (ja mám taký istý!!! ale teda nie ružový pochopitelne...taký cool tmavomodrý ) a teraz má Dell Studio 1555
Mobily majú iPhony všetci, teda Howardom si nie som úplne istý, ten mal Nokiu N95 a teraz neviem...ale myslím že na tom prvom rande s Bernadette už mal tiež iPhone (ja mám tiež!! ) a dokonca by som povedal že sú to aj priamo ich telefóny, aspoň teda Kaley by mohla používať svoj, tá má iPhone a myslím že aj Johnny...
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Já měl zas tu N95tku .. jj Iphone je mor.. teď mám Samsung I8910HD ale pokud bude solidní Iphone 4Gčko tak půjdu taky do Appla .. ještě si zapoměl na MacBook Pro co má Raj mám pocit ..
N95 (8GB) som mal (a vlastne ešte mi tu stále zavadzia) pred iPhonom, ale vôbec sa nesťažujem, je to super telefón...hlavne to neni taká tehla ako tá Nokia...ani necítim že to mám vo vrecku
Jo, Raj má Macbook Pro (len ešte som poriadne nezistil či 15 alebo 17 palcový, je to tam zle poznať), a Howard ten má nejaký starší Alienware notebook, ale ten model presne neviem, tie stašie sa dajú trochu ťažšie poznať len "zo zadu"
Ale čo ma maximálne irituje je že používajú touchpad a nie myš...no by ma porazilo hrať nejakú multiplayerovku na touchpade
Jo, Raj má Macbook Pro (len ešte som poriadne nezistil či 15 alebo 17 palcový, je to tam zle poznať), a Howard ten má nejaký starší Alienware notebook, ale ten model presne neviem, tie stašie sa dajú trochu ťažšie poznať len "zo zadu"
Ale čo ma maximálne irituje je že používajú touchpad a nie myš...no by ma porazilo hrať nejakú multiplayerovku na touchpade
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
To s tou myší je trochu nedotahle.. na tuchpadu to fakt asi nejde moc dobře .. nějakou pořádnou Logitechku .. to je jináá...
EDIT: To bude na 100% MacBook Pro 15" ... sám ted mám před sebou 17" notebook a tak velký ten MacBook není v BBT..
EDIT2: Jj N95 to byl největší průkopník mezi mobily!! .. super telefon to byl!!
EDIT: To bude na 100% MacBook Pro 15" ... sám ted mám před sebou 17" notebook a tak velký ten MacBook není v BBT..
EDIT2: Jj N95 to byl největší průkopník mezi mobily!! .. super telefon to byl!!
jj ja sa tiež prikláňam k 15ke, ale tam je to na Macbooku tak spravené okolo okrajov klávesnice že je tam rovnako miesta po stranách na 15ke aj 17ke...tak je to ťažko poznať...
No a pred vykradnutím mali L&S Dell XPS M1710, tiež celkom pekný kus hardwaru
EDIT: jj, telefón super, ale proste je "dotyková" doba, tak bolo treba spraviť upgrade...a z toho 3GS som zatial nadšený
No a pred vykradnutím mali L&S Dell XPS M1710, tiež celkom pekný kus hardwaru
EDIT: jj, telefón super, ale proste je "dotyková" doba, tak bolo treba spraviť upgrade...a z toho 3GS som zatial nadšený
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
To XPSko bylo luxusní... Mám teď končně notebook s Intel Core i7 (nevím, zda v tom XPS co bylo v BBT nebyl ještě Core 2 duo/Core Quad) a musím říct že super.. ted ty nový procesory (i3,i5,i7) budou montovat už všude.. ale celkově to XPS je super.. grafika, ted už i procesor, 8GB ram .. dokonce jsem nad tím XPS přemejšlel ale je to krám velkej jak něco a těžkej neuvěřitelne .. to na takový notebook se kterým už nikdy nehneš.. nechtěl bych nosti 5,2kg brašnu do práce
jj, to je velká obluda, preto chcem aj teraz 15ku vymeniť za 13ku Macbook Pro...tie XPSká boli slušné, s Core 2 Duo, dobrá grafika...no a potom ten Alienware čo má Sheldon teraz, to je už iná káva, takú hračku mať ešte ako ďalší notebook, no, nebolo by zlé
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
MacBook 13" je suprovej.. aleee Sony teď uvedlo nový model VAIO "Z" kterej má procesor Core i7 taktovanej na 3.33Ghz!!, je to 13,3!! a má displej 1920x1080 a 500GB SSD disk!!!!!! .. cena v ČR bude tak 120.000kč.. .. už aby tu byl.. jdu do něj .. né dělám si srandu.. mě to 17" HP stačí .. kdo by vyhodil 120.000 tisíc za notebook.. ale 13.3" mašina je to nejlepší co můžeš teď aktuálně sehnat ..
Noo to Sony by nebolo vôbec zlé, ale mne sa Apple výrobky vždy páčili (hoci iPhone je moja prvá vec od nich, ktorá je skutočne moja a nemám to len na pár dní/mesiacov), takže Macbook si cez leto z USA na 99% donesiem za tie ceny tam, no nekup to! Aj s SSD mi to vyjde pomaly lacnejšie ako u nás stojí ten základný model...super
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
Pokaždé když jedu do USA se jdu podívat do různých Apple Store .. ty ceny jsou u nich neuvěřitelně směšný!! Určo ho kup v USA.. v ČR/SR to nemá cenu.. to jsou takový vyděrači.. to ani není možný.. ...
Ty máš Iphone 3GS?
Ty máš Iphone 3GS?
jj, rozhodne budem kupovať tam, som sa pýtal u nás u distribútora Apple že či mi nemôžu dať nejakú zlavu a že "áno, ak si prikúpite 4GB RAM, tak vám dáme zlavu asi 50,- €"...no ako choďte doprdele s takou úžasnou zlavou...
jop, mám 3GS, 16GB v bielom prevedení
foto 1, foto 2
jop, mám 3GS, 16GB v bielom prevedení
foto 1, foto 2
ScorpionSX- Znamení :
Pohlaví :
aaaa! Já chcu taky Iphone a přesně tuto tapetu!!!! .. pár snů si ještě splním.. ...
EDIT: Sakryš jak ti tam Kaley padne přímo na ten displej
EDIT: Sakryš jak ti tam Kaley padne přímo na ten displej
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S06E02 - The Decoupling Fluctuation [EPIZODA]