Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

+10
baal666
milford
Sheldon-Cooper
whampingwillow
ScorpionSX
BlastFX
tonny81
Kopec
yaqwsx
Alexandros61
14 posters

Strana 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Délka vztahu Leonard a Penny.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_lcap5%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_rcap 5% 
[ 3 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_lcap51%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_rcap 51% 
[ 32 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_lcap44%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Vote_rcap 44% 
[ 28 ]

Celkem hlasů : 63

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 21:39

Ajoooo!! lol! .. Zůfalý krok k opravě výtahu Laughing .. to se taky povedlo.. prej "miniatura stroje času.." lol!

Howard: Poslední nabídka je 800dolarů..?!
Leonard: No, to je moje nabídka.. přihodil jsem 800 dolarů, protože jsem si myslel, že to půjde do tisíců a chtěl jsem se toho účastnit.. Laughing Laughing
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles

Návrat nahoru Goto down

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 21:45

Jop...a ešte
Leonard: Kto by predával stroj času za 800 dolárov?
Sheldon: Vo Vennovom diagrame by to bol niekto v prieniku množín "už nechcem môj stroj času" a "potrebujem 800 dolárov"
Neviem prečo ale úplne som tam toto čakal...hneď prvý krát keď som sledoval tú epizódu Very Happy

EDIT: A ešte ma napadla jedna perfektná hláška zo skorších dielov:

Sheldon: Vieš čo je zaujímavé na jaskyniach, Leonard?
Leonard: Nie.
Sheldon: Nič.
ScorpionSX
ScorpionSX

Znamení : Štír Drak
Počet příspěvků : 125
Bodů : 132
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 21:53

lol! lol! lol! Ta sheldonova hláška o tom stroji času.. uplně nejlepší!! lol!

Penny: Co myslel Tweety, že viděl?
Leonard + Sheldon /Pohled na sebe a jasná odpověď/: Romulana.
Penny: Ano, myslel, že viděl Romulana.

lol! lol! .. toto je prostě Hilarious show! king
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 21:58

Sheldon-Cooper napsal: lol! lol! .. toto je prostě Hilarious show! king
jj presne tak Very Happy

alebo ešte scénka s glow-in-dark fish..."it's a billion dollar idea"
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:02

Sheldon: Oooouuuu, ve tmě zářící tampóny....... Leonard, We gonna be rich! lol! lol!

Nevím zda jsi viděl?:

Taky docela perfektní video lol! ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:09

Jasné, videl...mám to ako celú epizódu dokonca Smile Ja som videl asi všetko čo sa týka BBT Smile Ale kvalita nič moc (320x240) a dokonca nejaké japonské titulky sú na tom...ale je tam pekne vidieť aké rôzne piloty skúšali...aj toto by mohlo byť na ďalšom DVD...v nejakej pozeratelnej kvalite Smile

EDIT: BTW, ešte v tomto nevydanom pilote bola nejaká iná zmena tuším...ale nie som si istý...ale jedna vec čo som videl, tak v scénke kde Howard ukazuje Penny toho tigra v hre, tak je tam vidieť bug v tej hre, ten tiger tam tak \"skáče\" hore dole... Smile

Naposledy upravil ScorpionSX dne Sun 07 Mar 2010, 22:12, celkově upraveno 1 krát
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:11

Sakraaa.. kdes to sehnaal?? bounce bounce .. já chci taky!! Very Happy Hoď to na rapid! Ať aspoň využiju ten prémium učet Very Happy Laughing ...
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:13

Oukej, za moment to tam je Smile
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:13

Dííky! Laughing .. nebo rovnou vše co máš jako bonusy k BBT lol! ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:18

Noo moc toho už neni...skôr len nejaké ďalšie rozhovory s hercami, ale to je na Youtube väčšinou, tie moc nemám na disku...sakra, tento pilot má cez 200MB a RS mi to neviem prečo nechce zobrať...na premium by malo ísť až do 2GB predsa...no nejako to vymyslím Smile
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:20

tak to neházej na rapid ale třeba na edisk.cz ... oni maj neomezenou rychlost downloadu.. Wink Wink Exclamation Exclamation
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:21

No už to nejako ide...spustil som to cez Rapidshare Manager a ten mi to zobral...zrejme iba nejaký bug na RS stránke. Za chvílu to tu bude...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:24

ok.. snad to nebude přes 250MB .. mám koupeno už jen 250MB downloadu.. (používám jinej systém prémium účtu, než klasiku na čas) ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:26

...275MB...sakra...ale myslím že pokial je to jeden súbor tak by to mohlo zobrať...ja sem tam tiež prekročím limit na 5GB na deň na RS a skončím v mínuse...

EDIT: keď tak to potom skúsim dať niekde inde ak by ti to nešlo...už som v tretine, nebudem to teraz rušiť.
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:29

aaach .. kurňa jen 205MB Crying or Very sad Crying or Very sad .. to asi nepůjde.. pokud máš rychlej upload tak to hoď prosím někam jinam .. já mám upload 40Kb/s!! takže z toho bych se pomát Twisted Evil ale ty máš asi rychlej..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:34

Ok, ja to teda ešte skúsim dať na ten eDisk...snáď to nebude trvať do zajtra...zatial mám ešte taký bonus čo sa týka TBBT, miesto ktoré určite navštívim v LA:
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Scevll
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:41

haha.. niice! vidíš.. to jsem prošvih.. mě nenapadlo.. Smile .. zajímavější by bylo najít dům v Pasadeně v CA. ..

Něco na čtení .. úvaha jednoho borce..

I believe I have pinpointed the building from which those views from the apartment window would have been possible. It's a commercial building owned by Western Asset, its official address 385 E Colorado Blvd (bottom of my photo, as viewed from the Colorado & Los Robles Ave side). It's a five story building, and from the back side, one would be able to see the dome of City Hall beyond a tile-roofed apartment building (circled in blue) in view on the right, about half way between. From this vantage point, looking northwest, some foothills should be in view in the background. The parking lot of Western Asset exits onto Union St, from which the first logical turn to head to CalTech would be southbound onto Euclid Ave.

One of Pasadena's few red light cameras is installed on the corner of Union and Marengo Ave, where Sheldon was caught running the light on the way to the emergency room with Penny. This would be the logical path to Huntington Memorial Hospital from that location.

The Westin hotel, which sits on the north side of Union St, would not afford the view of the tile roofed multi-story building in the righthand foreground.

On the subject of American street addresses, it is the convention in most US cities to advance the address numbers by one hundred for each city block. There are rarely enough individual lots to use all of them up, so the addresses typically jump by fives or tens. This practice has the advantage of making it very easy to guess what part of town someplace is in based on the address number. For example, in Pasadena, all address numbers count upward from the corner of Colorado Blvd and Fair Oaks Ave. If someone tells me that a bank is located at 2500 E Colorado Blvd, I can guess that it's approximately 25 blocks east of Fair Oaks, on the south side of the street (another convenient convention is for even numbers to be on the south or east side of streets and odd ones to be on the north or west).

Los Robles Ave does indeed stop just shy of the fictitious 2311 North address, in the middle of the 2000 block, which you can guess is about 20 blocks north of Colorado Blvd.

Another rule of thumb, which is not so nearly universal, but helpful when implemented, is for 'Streets' to run east/west, and 'Avenues' to run north/south. Pasadena obeys all these practices very well in most areas outside of old-town, where certain addresses were established before such things had been given much thought.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 BigBang

Další úvaha...
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 5 Apartmentbuilding

Samozřejmě, že to není postavené na reálném baráku Sad Sad .. což je škoda.. ale jak si lidi dokážou pohrát .. a musím říct, že docela solidně.. cheers
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 22:49

Haha...no priznám sa že som sa už preháňal v Google Street View ulicami Pasadeny, ale až takto do podrobna som to neskúmal...fakt sila ako sa to dá dobre vypozerať reálne...ale tiež je škoda že to neni reálny barák, ako turistické miesto by to bolo isto fajn lol!
Ale tiež by ma zaujímalo prečo vybrali práve takýto výhlad z okna v tých bytoch, aj u Penny aj u L&S...či je to len náhoda alebo to má nejaký skrytý zmysel...

Btw, tu je ten rapid:
http://rapidshare.com/files/360334846/The_Big_Bang_Theory_S01E01_-_Pilot_Unaired.avi
edisk je v polovici, ide to celkom dobre prekvapivo, som zvedavý kedy to padne...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 22:54

Asi si počkám na ten edisk.. Smile

.. Těžko říct.. proč zrovna toto.. samozřejmě, že ten barák existuje na tom místě, protože z nějakého okna to vyfocené je a za oknama na scéně mají Green Screen kde si tu fotku hezky naklíčujou.. ale bylo by docela dobrý kdyby to byla jako atrakce lol! ..

.. těžko říct co to má za význam.. Question .. zrovna toto.. nebo je to prostě "náhoda" ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 23:02

Here you go:
http://www.edisk.sk/stahni/97118/The_Big_Bang_Theory_S01E01_-_Pilot_Unaired.avi_275.91MB.html

na tej scéne to majú aj za oknami tak že je to len zelené plátno? Viem že je to pri car-scenes, ale niekde som videl, že to majú proste na obrovskom plátne vytlačené a iba striedajú "deň a noc"...tuším pri behind the scenes na Two and a half men som to videl...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 23:08

no v tom baráku je to plátno jak říkáš..(na statický obraz není potřeba greenscreen) ale vlak/auta to je vše greenscreen + pár dalších scén bylo před GS mám pocit..

EDIT: Já si to předtím spletl.. Heh dokonce jsem viděl jak dělaj tyto obří plátna ve Warner Bros..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 23:16

Jo, o tých autách a vlakoch viem...hoci teda to musí byť tiež pekná fuška tie scény predtým natočiť aby sa to dalo pustiť akože "za nimi" zo správneho uhla a podobne...a prakticky pri každej jazde autom je to na inom mieste, iná doprava, deň/noc...a chcel by som vedieť kde točili tie scénky kde bol aj záber na celé auto, napr. ako Penny viezla Sheldona do práce a vyhodila ho pri chodníku...alebo Howard viezol Sheldona potom naspäť...či je to v areáli štúdia v nejakých exteriéroch čo sú tam z iného projektu, alebo skutočne niekde mimo štúdia aby to vyzeralo autenticky...na tom Google street view je to fakt zle poznať, je tam vela podobných miest...no asi sa tadial v lete prejdem Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 23:25

Na to ti rychle odpovím .. Je to točený v umělém městečku ve Warner Bros .. sám jsem tam jel Cool ...

Hoď si do Google Maps: 34.148734,-118.333663
.. jojo .. jeden z těch šťastlivců kdo to viděl.. je to opravdu tam.. Wink
.. další záhada vyřešena..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Sun 07 Mar 2010, 23:32

Aj som si myslel...tam je fakt vela miesta kde si to môžu natočiť...sakra normálne si mi dal brouka do hlavy s tou návštevou WB studios...zas také drahé to neni na to čo všetko sa tam dá vidieť, len ako sa poznám mne zase bude perfektne splývať dátum prehliadky s dátumom nakrúcania...a ešte aj čas pre istotu..aby som to nemal také jednoduché...

Sakra ale že je to obrovská plocha to "mestečko", by ma zaujímalo či je aj v tých domoch niečo vo vnútri, alebo sa to vždy vybaví nábytkom až keď sa tam ide točiť...náhodou nevieš?
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Sun 07 Mar 2010, 23:39

Ano vím.. byl jsem v těch barákách.. jsou to holé zdi.. vše do interiéru si pujčují pouze když se natáčí.. elektřina do zásuvek jde z generátoru když je potřeba .. voda z hydrantů za barákama... všechny zdi jsou z plastu ale díky HDTV technologiim museli vše kompletně předělat aby to bylo reálné.. Klidně se ptej.. byl jsem tam všude..!
Když bys šel na tu VIP jak já tak budeš obědvat ve filmové restauraci přímo ve studiich! kde můžeš potkat i herce z BBT! Takže můj osobní tip! Pokud půjdeš na tu prohlídku jdi v den natáčení BBT dopoledne! Smile Smile .. uvidíš že si to užiješ Wink

Kamaráde.. ještě tě nalákám více Wink

Jen jsem ti tu něco vyfotil: https://2img.net/r/ihimizer/img708/2691/photo085.jpg Smile

Dobrý né? Smile

EDIT: Pokud budeš v tý restauraci dej si hovězí biftek.. lepší jsem zatím nikde jinde nejedl! je to poměrně luxusní restaurace a to nejlepší místo potkat se se slavnejma hercema.. Wink
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: