S06E17 - The Monster Isolation [TITULKY]
3 posters
Strana 1 z 1
S06E17 - The Monster Isolation [TITULKY]
Dobrý večer všem!
Vítám vás u nové epizody The Big Bang Theory. Dnešní díl se mi hodně líbil, hlavně pokud jde o Raje, Penny, Sheldona... a v neposlední řadě Amy - ta dneska předvedla asi svůj nejlepší dosavadní výkon.
Na překladu jsme se jako obvykle podíleli já s Kolikokoli a opět nás sponzoroval GeekShop. Díky.
Ještě tu mám odpověď na jeden stále se opakující dotaz, který tímto považuju za uzavřený a už se k němu nebudu vracet - proč dáváme titulky do ZIPu. Má to hodně dobrých důvodů, např. abych měl přehled a pořádek na svém serveru, věděl, o kterou verzi titulků se jedná, aby byl jednodušší odkaz k jejich stažení, aby se vám ty titulky opravdu stáhly a nezobrazily se jako text v prohlížeči... A mohl bych pokračovat, pár důvodů by se ještě určitě našlo. Takže "zipovat" naše titulky nepřestaneme, myslím si, že každý je schopný si je rozbalit, je to otázka několika sekund.
To je pro tento týden všechno, příští pátek si dáme pauzu a sejdeme se tady zase v pátek 8. března.
Mějte se, Ďasík.
České titulky
Na webu TBBT
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Re: S06E17 - The Monster Isolation [TITULKY]
To protože nečekám na webovce TBBT na novinku, ale rovnou na Ďasíkově webovce na soubor.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Chybí vám v titulkách jedna věta mezi 374 a 375 cca na 19:34. Jestli jsem to odposlechl dobře, tak Penny říká "That's how it struck the world for me."
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Reputace : 0
Datum registrace : 01. 10. 10
Aj, jo... pardon. Ona totiž ta věta asi v českém překladu té hry není vůbec, takže tam se vyskytlo malé nedopatření a budu tam muset něco vymyslit .
Tady je ta peprná scéna, která je v seriálu.
Tady je ta peprná scéna, která je v seriálu.
- Schováno:
- BLANCHE: Vy ji máte moc rád, viďte?
MITCH: Ano.
BLANCHE: Já bych řekla, že jste schopen opravdu hlubokých citů. Budete si asi připadat osamělý, až vás opustí, viďte?
Mitch si odkašle a přikývne.
BLANCHE: Já to znám.
MITCH: Co je to být osamělý?
BLANCHE: I já měla kdysi bytost, kterou jsem milovala a kterou jsem ztratila.
MITCH: Umřela?
Blanche přejde k oknu, sedne si na rám a dívá se ven; pak si nalije ještě jednu skleničku.
MITCH: Byl to nějaký muž?
BLANCHE: Byl to jeden chlapec... Byla jsem tehdy mladičké děvčátko a on byl ještě chlapec. Bylo mi šestnáct, když jsem objevila, co je to láska. Jedním rázem a až příliš, příliš důkladně. Svět se mi najednou proměnil, bylo to, jako kdyby někdo najednou obrátil oslepující reflektor na něco, co bylo odjakživa jen v pološeru... Ale měla jsem smůlu. Zmýlila jsem se. V tom chlapci bylo totiž něco zvláštního, jakási nervozita, jakási změkčilost a něžnost, která nebyla mužská, přestože nevypadal ani dost málo zženštile,... ale... něco tady bylo... Hledal u mě pomoc. Já nic netušila. To všechno jsem zjistila až po svatbě, až když jsme spolu utekli a když už jsme byli zase zpátky; bylo mi jasné jedině to, že jsem ho jakýmsi záhadným způsobem zklamala a že mu nejsem schopná poskytnout pomoc, kterou ode mě potřebuje, ale o které se mnou nikdy nedokázal promluvit. Sesouvala se mu půda pod nohama.
Křečovitě se mě držel, - jenže já ho nedokázala vytáhnout, já se propadala s ním! Nevěděla jsem to. Věděla jsem jenom, že ho nevýslovně miluju, ale že nedokážu pomoct ani jemu, ani sobě. A pak jsem na to přišla. Tím nejstrašnějším způsobem, jakým se to vůbec mohlo stát. Vstoupila jsem zničehonic do pokoje, myslela jsem, že je prázdný, ale byli tam dva lidi... ten chlapec, kterého jsem si vzala za manžela, a jeden starší pán, který byl už léta jeho přítelem...
Jo, v tom českém překladu prostě není. Já bych tam dal něco jako "Tak vstoupila do mého života."
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Reputace : 0
Datum registrace : 01. 10. 10
Similar topics
» S03E03 - The Gothowitz Deviation [TITULKY]
» S05E08 - The Isolation Permutation [TITULKY]
» S06E08- The 43 Peculiarity [TITULKY]
» S04E17 - The Toast Derivation [TITULKY]
» S08 - titulky
» S05E08 - The Isolation Permutation [TITULKY]
» S06E08- The 43 Peculiarity [TITULKY]