S06E17 - The Monster Isolation [EPIZODA]
+15
filda44
Strix
trupik
moss
trinx
Majsner
xegiie
mike2
vojtamar
slackblack
minnie
Dolfi
bodomkes
Kolikokoli
MartyCZ
19 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Jak hodnotíte epizodu?
Re: S06E17 - The Monster Isolation [EPIZODA]
Garfunkel and Oates - Kate Micucci, Riki Lindhome
https://www.youtube.com/watch?v=zQ36S3d1CaU
trupik- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 11. 11
Lol, Lucy s Ramonou válí - už to mám v oblíbenýchtrupik napsal:Garfunkel and Oates - Kate Micucci, Riki Lindhome
Jinak díl celkem fajn. Z Lucy mám radost, k Rajovi se mi hodí, tak doufám, že ji po pár epizodách zase nezruší...
Akorát mi začínají lézt na nervy ty neustálé "vtipné" scénky a narážky na Amyinu "práci" - pokusy na zvířatech mi jako dvakrát humorné téma nepřijdou a štve mě, že to tvůrci takhle zlehčují Neřeknu sem tam nějaká zmínka v předchozích dílech, ale už tam toho na můj vkus začíná být moc.
Tak bohužel nemohu hodnotit objektivně jako vlajkový nadšenec považující SC presents: Fun with Flags za nejlepší akci celého seriálu. První díl byl v 5x14, Sheldon říkal, že bude natáčet rok, a dnes - poslední epizoda v 6x17, takže plus mínus to stihli. Čekal jsem sice, že tam o těch vlajkách toho bude trochu víc, ale i tak je to skvělé a proto 100 % a 4. místo v mém osobním žebříčku BBT.
Zbytek dílu celkem fajn, tak holka je strašně zajímavá, něco takového jsem dlouho neviděl, "srandovně divná" ji asi vystihuje nejlépe::
Také super, že zase vymysleli nějakou scénu s klepáním
Zbytek dílu celkem fajn, tak holka je strašně zajímavá, něco takového jsem dlouho neviděl, "srandovně divná" ji asi vystihuje nejlépe::
bodomkes napsal:A ta holka je tak srandovně divná, že by se k němu i mohla hodit
Také super, že zase vymysleli nějakou scénu s klepáním
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
Mě se to taky líbilo. Takové vážné, ale geekovské
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Ted už s tím prý taky skončil (8x16 00:45). No, moc času už mu nezbývá...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Jn, ale už Zoey měla být poslední známost před Matkou. Pak to změnili na poslední vážnou známost a stejně potom ještě chodil s Viktorií...
Tentokrát už to asi bude pravda - s ohledem na naplánované datum svatby, kde ji má potkat. Těch pět epizod už to snad vydrží. :-) (Předpokládám, že poslední bude dvojitá.)
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Hlavně, ať už je konec... měli to ukončit už někdy v 3. sérii...
No, ještě hrozí, že to budou chtít dotáhnout až k jejich svatbě, ale aspoň už bude konec toho napínání. Teď ještě zjistit, kdo je Red John... (a Stig :-) )
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Stiga už vědět nechci! Zase budu naštvaná, že je to nějakej řidič, co mu to v závodění nešlo .
edit: i když se mi líbí teorie, že je to Atkinson .
edit: i když se mi líbí teorie, že je to Atkinson .
Tohle mi nedělejte, už jsem si myslel, že jsem magor. Zapnu big bang fórum, rozkliknu epizodu a všecky komentáře jsou o himym.
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
jn a přitom je to škoda..Pinny napsal:Tohle mi nedělejte, už jsem si myslel, že jsem magor. Zapnu big bang fórum, rozkliknu epizodu a všecky komentáře jsou o himym.
díl sice nejlepší nebyl, ale kdykoliv si vzpomenu na "Give me the number!" musím se začít smát a nejde přestat:)
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
koli: co se týče penny vs ted: chlapi jsou vždycky opožděnější to zaprvé... zadruhé jsou bohužel jiná měřítka pro muže a ženy... u žen je to hned běhna a u chlapů je to "muž světa znalý"
penny rozhodně není běhna, dyk kromě leonarda měla za těch šest sezon je pár chlapů.. s její vizáží to je spíš výkon hodný jeptišky
jen si představte, kolik ženských by asi měli naši chlapci kdyby to měli tak jednoduché jako ona..
jen si představte, kolik ženských by asi měli naši chlapci kdyby to měli tak jednoduché jako ona..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tj, ale bodomkes má pravdu - když má chlap hodně ženských, tak to není tak "špatné" jako když má ženská hodně chlapů. Je to logické - ženská je "příjemce" a když se něco pokazí, tak to schytá ona - buď jde na potrat nebo dá dítě k adopci nebo si ho nechá. Chlapovi tohle nehrozí, jeho cílem je se rozmnožovat s co největším počtem partnerek a je jedno, jaké jsou. Ženská není schopná mít tolik potomků jako muž, proto je "vybíravější".
A hlavně Ted nevypadá tak hrozně, protože ho Barney staví do úplně jiného světla .
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
ale máme 21. století, existuje antikoncepce, s kterou má každá normální ženská rozmnožování pod kontrolou.. takže v čem je problém?Kolikokoli napsal:Tj, ale bodomkes má pravdu - když má chlap hodně ženských, tak to není tak "špatné" jako když má ženská hodně chlapů. Je to logické - ženská je "příjemce" a když se něco pokazí, tak to schytá ona - buď jde na potrat nebo dá dítě k adopci nebo si ho nechá. Chlapovi tohle nehrozí, jeho cílem je se rozmnožovat s co největším počtem partnerek a je jedno, jaké jsou. Ženská není schopná mít tolik potomků jako muž, proto je "vybíravější".
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Je to prostě tradice. Nevím, taky mi přijde holka, co spí s kdekým jako běhna - např. Alisha z Misfits. U chlapa mě to tolik nezajímá a nepřijde mi to tak divný (např. jako Rudy z Misfits). Penny s tím ale vcelku brzo přestala a vlastně ani s tolika nespala, jen s nimi třeba šla na rande. Ted je běhna, protože je to holka a vypráví to svým dětem! . Ale to, že Barney spí s každou holkou, co potká... podobně jako Joey... není to zas taková tragédie. Kdežto třeba ta Alisha je slut. Penny je jako Rachel s Přátel. Měla sice dost chlapů, ale zase tolik to není a všichni víme, že stejně skončí s TÍM JEDNÍM JEDINÝM. No, možná to byla trošku běhna dřív .
No dobře, nechtěla jsem téhle konverzaci věnovat svůj tisící příspěvek, ale čert to pal.
Koli má pravdu!! Je to příliš zakořeněné, jsme 21. století jenom naoko, což bych mohla doložit milionem věcí, třeba svým papírovým indexem nebo pořádným rozdílem platů mužů a žen anebo právě rozdílným vnímáním promiskuity u obou pohlaví. Můžeme si to argumentovat, jak chceme, ale věc to nezmění. Myslím si, že žena s promiskuitní minulostí nebude vnímána jako objekt vážné známosti od slušných úspěšných mužů (nebo ne tak lehce)... A argument s antikoncepcí je tu úplně zbytečný. Zakořeněné je to z důvodů, jaké říkala Koli, a doteď to zbylo jako atavismus...
Koli má pravdu!! Je to příliš zakořeněné, jsme 21. století jenom naoko, což bych mohla doložit milionem věcí, třeba svým papírovým indexem nebo pořádným rozdílem platů mužů a žen anebo právě rozdílným vnímáním promiskuity u obou pohlaví. Můžeme si to argumentovat, jak chceme, ale věc to nezmění. Myslím si, že žena s promiskuitní minulostí nebude vnímána jako objekt vážné známosti od slušných úspěšných mužů (nebo ne tak lehce)... A argument s antikoncepcí je tu úplně zbytečný. Zakořeněné je to z důvodů, jaké říkala Koli, a doteď to zbylo jako atavismus...
no nevím, podle mne rovnoprávnost funguje, ženy už zastávají více méně všechny profese, včetně hlav státu, prezidentky podniků ect...
rozdíl platů? leda hov..., akorát , že ženy chodí na mateřskou, takže v průměru ztrácejí.... znáte to o tom žebrákovy co nemá kuře, a druhý má celé? oba se mají v průměru dobře:)
a umě "borec" co spí každou noc s jinou je pro mě stejnej kurevník jako když to dělá ženská..
rozdíl platů? leda hov..., akorát , že ženy chodí na mateřskou, takže v průměru ztrácejí.... znáte to o tom žebrákovy co nemá kuře, a druhý má celé? oba se mají v průměru dobře:)
a umě "borec" co spí každou noc s jinou je pro mě stejnej kurevník jako když to dělá ženská..
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
no, rozdíl v platech je, ale je to dané tím, že ženské častěji pracují na zkrácený úvazek a i když pracují na plný, tak se právě většinou počítá s tím že půjdou na mateřskou, nebo odběhnou občas domů k nemocnému děcku nebo tak něco.. nevidím v tom žádnou nespravedlnost..
no a to že tady to vnímání ženských a chlapů je atavismus právě kvůli tomu rozmnožování, které ženské vedou k větší rozvaze toho s kým spí.. a právě proto je antikoncepce dost platný argument..
ale přesně, je to o té míře.. když někdo bude spát každou noc s někým jiným, tak je to kurva ať je to chlap nebo ženská.. ale když má ženská třeba ve 30 za sebou 10-15 chlapů, což myslím že bude případ penny, tak na tom nevidím nic tragického..
no a to že tady to vnímání ženských a chlapů je atavismus právě kvůli tomu rozmnožování, které ženské vedou k větší rozvaze toho s kým spí.. a právě proto je antikoncepce dost platný argument..
ale přesně, je to o té míře.. když někdo bude spát každou noc s někým jiným, tak je to kurva ať je to chlap nebo ženská.. ale když má ženská třeba ve 30 za sebou 10-15 chlapů, což myslím že bude případ penny, tak na tom nevidím nic tragického..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ty rozdíly tam jsou a není to jen o mateřské. Jenže je potřeba vidět i druhou stranu problému: u muže na manažerské pozici je zvykem očekávat, že nebude hrát na nějaké "padla" a že když bude potřeba řešit něco naléhavého, zůstane v práci třeba do půlnoci nebo se v sobotu sebere a pojede pracovat. Na to málokterá žena přistoupí. Takže na jedné straně ty platy nejsou stejné, ale na druhé nejsou za úplně stejnou práci.xegiie napsal:rozdíl platů? leda hov..., akorát , že ženy chodí na mateřskou, takže v průměru ztrácejí...
K tomu se samozřejmě přidávají kulturní stereotypy jako že muž je ten, kdo živí rodinu, což je pak zdrojem určitého napětí, když to tak není. To je (a asi ještě bude) třeba vidět i v BBT u Howarda a Bernardette.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
IIRC se Sheldon dostal extrapolací asi na šedesát. Ale ono je to celé dost nekonzistentní, protože teď jsem si třeba znovu pouštěl díly ze začátku první série a Penny tam tvrdí, že s Kurtem chodila čtyři roky. To zrovna o moc velké promiskuitě nesvědčí - leda že by ho celou tu dobu podváděla.minnie napsal:když má ženská třeba ve 30 za sebou 10-15 chlapů, což myslím že bude případ penny, tak na tom nevidím nic tragického..
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Začínam si uvedomovať, že Raj ma v BBT baví asi najviac. Aj keď s tým humrom bol nechutný
Btw tá jeho nová holka už hrala jednu šibnutú postavičku (nazvime ju Shelly) v Raising Hope. Som zvedavá, ako sa im to obom vyvynie.
Dnes mi nevadila ani Amy, dokonca v tom videochate bola vtipná. Bavila som sa. 80%
Btw tá jeho nová holka už hrala jednu šibnutú postavičku (nazvime ju Shelly) v Raising Hope. Som zvedavá, ako sa im to obom vyvynie.
Dnes mi nevadila ani Amy, dokonca v tom videochate bola vtipná. Bavila som sa. 80%
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
jak kde, já se s rozdílem, jen kvůli pohlaví teda nesetkalmike2 napsal:Ty rozdíly tam jsou a není to jen o mateřské.xegiie napsal:rozdíl platů? leda hov..., akorát , že ženy chodí na mateřskou, takže v průměru ztrácejí...
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S06E17 - The Monster Isolation [TITULKY]
» Další epizoda?