Glee a podobné [SPOILERY!!!]
+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters
Strana 3 z 16
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]
xD Tak fajn xD Neměli by mít třeba dceru Isoldu, kterou by si vzal ArtGwenovský syn Tristan?
Hahaha, dobrý nápad . Ještě ale potřebuju ženicha pro Hunith, takže budou mít spíš kluka . A Rachel je pro Lancelota... pokud jsem teda už Lancelota nezaslíbila jiné a zapomněla jsem na to .
- Spoiler:
- NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klaine už se k sobě prý NEVRÁTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neee! proč jsem to četla? myslela jsem, že je to jen antiďasíkovský spoiler alert, ne pro mě KOLIIII!!!!!
I didn't want to know! Sweet dreams are all gone...
I didn't want to know! Sweet dreams are all gone...
A je to horší!
- negativní spoiler:
- Prý si Kurt najde nějakýho novýho!
- pozitivní zpráva:
- Můžou se dát zase dohromady na konci série, protože prý Klaine zůstanou přáteli (a to jim prostě dlouho nevydrží). PROSÍM! DEJTE JE ZASE DOHROMADY!!! Jdu si hrát se svým Klainem do virtuálního světa a budou mít spoustu sexu a dětí!
To první jsem čekala... Však onehdá se o něj někdo v práci zajímal tak podezřele. (Jak dostal Kurt kytky od Blaina)
Tím druhým jsem si prostě jistá. Soulmates navždy, to nikdo nepřekoná.
Tím druhým jsem si prostě jistá. Soulmates navždy, to nikdo nepřekoná.
Jo. Může nás utěšit, že to dala dohromady i Wilma a to se nám Emča stihla mezitím vdát. Každopádně k sobě pasují tak moc... a Kurt a tamten týpek? Ne... to fakt ne... vypadal jako Sandy verze 2.0
Jesse St. James! Ach... toho kluka by měli vrátit!
To poslední video (Veverky) je DOKONALÉ! A největší prasárnu tam říká Kurt... díky za zničení iluzí .
To poslední video (Veverky) je DOKONALÉ! A největší prasárnu tam říká Kurt... díky za zničení iluzí .
Tak jsem si trochu pohrála v Sims s mými Glee rodinkami . Otazníkové děti jsou ve fázi plánování
Tak poslední díl Glee byl epický! Sranda-sranda-pláč-sranda-nostalgie-konec dílu a uvědomění si té smutné části-nezadržitelný dlouhý pláč a celodenní depka .
Koli: Já ho viděla bohužel až teď, ale vychutnala jsem si ho. Konečně pěkně postavený díl! Tak ses dočkala písničky, i když asi jinak, než by sis přála . A Sam má pravdu,
- Spoiler:
- Kurt to určitě nakonec překousne, pako malý. Ale i tak, chudák Blaine, to sucks takové zjištění právě "po tom". Já vůbec nechápu, jak ho můžou fanoušci odsuzovat...jako pokazil to, ale měl k tomu všechny důvody. Kurt na něj naprosto kašlal, vůbec ho neposlouchal a navíc Kurt měl taky dřív tendence zahnout, ale byl tam pro něj Blaine, který mu připomněl, co je důležité. Tady měl Blaine stejnou krizi, ale Kurt ho ignoroval a vytěsňoval... Jo Marley je taková koza a nikdo si toho z ostatních nevšiml, jaká je Kitty podšívka, achjo No ale díl fajn, konečně se nebudou do sebe kohoutci pouštět chvilku....i když, Marley jim oběma dává naděje, tak kdoví xD
bodomkes napsal:Koli: Já ho viděla bohužel až teď, ale vychutnala jsem si ho. Konečně pěkně postavený díl! Tak ses dočkala písničky, i když asi jinak, než by sis přála . A Sam má pravdu,
- Spoiler:
Kurt to určitě nakonec překousne, pako malý. Ale i tak, chudák Blaine, to sucks takové zjištění právě "po tom". Já vůbec nechápu, jak ho můžou fanoušci odsuzovat...jako pokazil to, ale měl k tomu všechny důvody. Kurt na něj naprosto kašlal, vůbec ho neposlouchal a navíc Kurt měl taky dřív tendence zahnout, ale byl tam pro něj Blaine, který mu připomněl, co je důležité. Tady měl Blaine stejnou krizi, ale Kurt ho ignoroval a vytěsňoval... Jo Marley je taková koza a nikdo si toho z ostatních nevšiml, jaká je Kitty podšívka, achjo No ale díl fajn, konečně se nebudou do sebe kohoutci pouštět chvilku....i když, Marley jim oběma dává naděje, tak kdoví xD
- Spoiler:
- Jo ta písnička mě naštvala! Každopádně díl byl strašně vtipný a fakt suprový. Taky nechápu, jak může někdo Blaina odsuzovat... všichni vyšilují, že podvod se neodpouští, ale zapomínají, že aby člověk podvedl, tak musí mít důvod. Někdy to je blbý důvod (prostě si chce užít) - to chápu, že se neodpouští, ale někdy je to vážný důvod, který lze odpustit (deprese, odloučení...). Myslím, že to, že Blaine Kurta podvedl je paradoxně důkaz, jak strašně ho miluje a jak moc trpěl, když s ním nemohl být. Na druhou stranu - to on chtěl, aby Kurt jel do NY...
Každopádně, jednu velkou výhodu ten jejich rozchod má - spoustu písniček o lásce a neštěstí pro Blaina .
Jinak já se v první chvíli bála, že
- Spoiler:
- se Blaine vrátí k Warblers a bude chodit s lovey-dovey Sebastianem. Řeknu Ti vážně UUUFFFFF, už jsem se chtěla jít zastřelit.
I když musím uznat, že to Sebastianovi sekne s tím rebelským úsměvem a delšími vlasy. Ale samozřejmě nechci ani v nejmenším rozbíjet Klaine, to byla jenom divácká poznámka.
- Spoiler:
- To je tak super, když vidím/čtu, že na to má někdo stejný názor. Kámoška Blaina nesnáší (prý krade sóla Tině a dalším - asi to je pravda, ale nevadí mi to ) a chce, aby Kurt byl se Sebastianem (to by mi hráblo! ). Klaine prostě musí být spolu! .
A rozrostla se mi rodinka
KOLI:
Ad Simáci: PROSÍÍÍMM?? TO mi vysvětli s tou Brittany a Kurtem O.o a jejich dítětem !!! WT?
Ta Tvoje kámoška má divné názory Nebo jsme divné my, ale mně sense říká, že naše je to pravé
Klaine nekrade sóla nikomu. On je nejlepší, proto ho chtějí Warblers, proto bude mít hlavní sóla prostě! Kdyby byla Tina nejlepší, jak se pořád prezentuje, tak by měla ona hlavní sóla, tak to v Glee funguje ^^
NoMouse: Jinak s tím Sherlockem mě teda extérmně naštvali GRRRRR!!! Už tak čekáme věky a oni to ještě prodlouží! PCH!
Ad Simáci: PROSÍÍÍMM?? TO mi vysvětli s tou Brittany a Kurtem O.o a jejich dítětem !!! WT?
Ta Tvoje kámoška má divné názory Nebo jsme divné my, ale mně sense říká, že naše je to pravé
Klaine nekrade sóla nikomu. On je nejlepší, proto ho chtějí Warblers, proto bude mít hlavní sóla prostě! Kdyby byla Tina nejlepší, jak se pořád prezentuje, tak by měla ona hlavní sóla, tak to v Glee funguje ^^
NoMouse: Jinak s tím Sherlockem mě teda extérmně naštvali GRRRRR!!! Už tak čekáme věky a oni to ještě prodlouží! PCH!
Britt a Santana žijí spolu, Kurt a Blaine žijí spolu. Kurt a Blaine si adoptovali holčičku (Elizabeth), protože nemůžou mít vlastní děti. Brittany a Santana však plodné jsou, takže jim jejich kamarádi tak trochu "pomohli" .
Sherlock... sakra! . Já se na něj tak těšila .
Sherlock... sakra! . Já se na něj tak těšila .
Jo, bylo to těžké. Blainovi a Santaně to vyšlo hned, ale Kurt s Britt museli udělat docela dost "pokusů" . Málem to ukončilo Blainův a Kurtův vztah .
Tak co, Koli? Jak se Ti líbil nový díl?
- Spoiler:
- Konečně tu máme smíření Klaine!!!! Scénáristům se konečně vrátil rozum...
Konečně s tou Marley bude třeba něco dělat, když i omdlela. Santana ji málo hlídala. Chudák, měla těžkou práci. Čekala jsem to, jak to hromadně podělají, ale ten pád jen vypadal efektně, takže teoreticky.... i když Warblers byli úžasní!!
Tak díl byl... nevím, co říct .
- Spoiler:
- Toho Klaina jsem oplakala, jenže jsem o tom věděla, bylo to součástí těch drbů, že budou kamarádi a Kurt si najde někoho nového. Každopádně "I love you, too" ... Marley to měla docela blbé no, ale musím říct, že konečně mě trošku začíná bavit ta část s malým Puckem a Ryderem . A Sama jsem si v poslední době nějak oblíbila .
Samozřejmě potěšila Santana, Puck i Quinn .
Warblers jsem přeskočila. Teda... Seba jsem si trochu poslechla, ale přišly mi ty písničky obě dvě strašné, takže tak .
Klaine
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Strana 3 z 16
Povolení tohoto fóra: