Glee a podobné [SPOILERY!!!]
+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters
Strana 4 z 16
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!bodomkes napsal:Aáááá!!! Tak pak hned napiš!
Koli:
- Spoiler:
- Já si celou dobu říkala, tak to teda fakt nevím, co mají v plánu teďka dělat. Bude to náhodný rok No při prvním zkouknutí mi přišla první polovina čím dál horší, pak to zlepšila až Rachel svým zpěvem, pak už to bylo lepší (až na ten konec s Finnem to mi přišlo trochu rozpačité). Ale jinak písničky Rachel a Kurta podle mě oslnivé, fakt nádhera, Brittany a Sama lepší než originál, který jsem měla už tak ráda
Jinak jsem to viděla asi třikrát za sebou celé A už jsem to zpracovala, je to super. Brittam proč ne ^^ Sam mě naprosto zničil Forrestovským vtípkem xD Jsem zvědavá na toho Finna teda, ale JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! KURT V NYADĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurt se fakt vytáhl.
- Spoiler:
- A naprosto souhlasím s Rachel, že z I wanna hold your hand naskakuje husina. A tahle se mu taky neskutečně povedla. Když chce, tak fakt zpívat umí .
Samttany (? ) je super, tohle jsem nečekala. Líbí se mi, jak si předávají štafetu - v 1. sérii byl hláškař Finn, v 2.-3. Puck a teď je to Sam .
Tak tak!! Naprosto souhlasím ve všem! .) Těším se na příští díl!
- Spoiler:
- Ale vypadá to, že troška potlačení "nováčků" vážně neškodí. Jak jsme si tenhle díl užili i bez jejich výrazného přispění. Marley by mohli někam zmrazit, aby neotravovala. Její pohled "I'm a good girl and do only the right things" mě tenhle díl trošku otravoval. Nevím, Rachel mi tolik nevadila
Jo a ten Kurt v obojím fakt perfektní. Jsem do té jeho I wanna hold your hand verze zamilovaná, má úplně jiný nádech než originál.
Rozhodně! Taky souhlasím se vším .
Každopádně děsím se vánočního dílu a toho, co bude potom... jeho jméno je prý Adam... :'(
Každopádně děsím se vánočního dílu a toho, co bude potom... jeho jméno je prý Adam... :'(
No sakryš :[ Ale co víme, co by mělo být v Christmas díle, je nice heart-to-heart chat Klaina - tak to Kurt sliboval po telefonu
Jo, prý tam natáčeli nějakou scénu - Klaine bruslili, Blaine spadnul a Kurt mu podal ruku, a pak následoval dlouhý pohled z očí do očí <3
Notyjo! To doufám!! Teď mi došlo, že je to už příští sobotu. Já se vracím z Prahy, tak snad přijedeme soon enough.
Jojo!!! Tak Klaine byl daleko lepší, než jsme doufali
- Spoiler:
- Akorát mě trochu rozčiluje, že tam nebyl žádný přechod Mercedes/Sam, i když se pak ve škole viděli...no nevím, snad si to nechávají na lepší časy? Ale je to nereálné.
Glee 4x11
Holky, tak co, už jste viděly nový díl Glee?!
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 99
Bodů : 101
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 05. 12
Věk : 33
Místo : Brno
glee: bohužeeel ne :< mám nejhorší fázi zkouškového a za dva dny musím udělat 60 otázek ale hnedka v pondělí první věc nemůžu se dočkat!
GLEE:
- Spoiler:
- neodolala jsem... nesnáším Adama - už od pohledu mi naprosto vadí. Tenhle typ je přesně brrrr.... A Blaine je super mimoň. Zatím jsem teda v 13 minutách, ale nemohla jsem si pomoct.
- Glee:
- Mě právě štve, že je to takovej sympaťák . Ale ke Kurtovi se nehodí. A to, že si Blaine bude blízkej se Samem jsem předpověděla ve své super povídce .
- Spoiler:
- jj přesně, na toho sam&blaine jsem si přesně vzpomněla dobrý odhad!!! no mně je adam extrémně nesympatický, jak se snaží vypadat sympaticky a etno a tak.... achjo, chci už zpátky klaine!!!
- Glee:
- Klaine musí být spolu! A začínám (opět) nesnášet Rachel. Má fakt strašnou povýšeneckou povahu. A ten její Brody je taky děs. Starej Puck vypadá tak na 50 a jsem zvědavá, jestli zbouchne další blond namyšlenou roztleskávačku (Kitty ). Nechápu, co zamýšlí s Tinou, už aby zase byla s Mikem...
- Spoiler:
- Adam mi už vadí míň, není takový pozér, jak vypadal. Jo sdílím Tvůj názor o Rachel a Brodym. Toho jsem neměla ráda odjakživa; taková prvoplánová postava (Rachelin spacák ) No byl by to srandovní zvrat s Puckem a druhou těhulou Jo Tina-Mike se dohodli, že bude, tak envím, co dělají... A ještě sranda byla v předposledním díle ta scéna s klavíristou, jsem zapomněla zmínit na sraze To mě rozesmálo hodně. Jak mám sakra uhodnout, co chtějí zpívat?
No hééj, mrcha se umí i chovat jako člověk? Není možná!
EDIT: Bože, Brody je neskutečný klišé idiot!!!!
EDIT2: Panebože, co to je za plán s Tinou???? ZLomit jí srde a iluze?? CHci zpátky MIke-Tina!!!
Jo nový Puck-Kitty páreček se mi líbí. Začíná být s ním skoro i člověk. Chvíli jsem se bála, že to nějak fatálně pokazí, cítila jsem úplné váhání scénáristů, jak si připravovali půdu pro každý případ...ale vyšlo to skvěle. Jen tak dál.
GLEE
Adam je naprosto božskej! Tak roztomilej, hezkej, upřímnej a ten jeho přízvuk!!! ♥
Shipuju je s Kurtem jak sviňa! Kurt si zaslouží někoho přesně takovýho.
Linka Tina/Blaine je naprosto směšná, navíc když v Glease naznačili, že by se mohla dát zase dohromady s Mikem. Plus Tina není tak blbá, aby se zakoukala do gaye.
Shipuju je s Kurtem jak sviňa! Kurt si zaslouží někoho přesně takovýho.
Linka Tina/Blaine je naprosto směšná, navíc když v Glease naznačili, že by se mohla dát zase dohromady s Mikem. Plus Tina není tak blbá, aby se zakoukala do gaye.
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 99
Bodů : 101
Datum registrace : 19. 05. 12
Věk : 33
Místo : Brno
tak sem si jen tak z nudy přečetl několik názorů na konec "pondů" scrolluju, scrolluju, přečtu náhodný koment a ona to Koli
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Adam je super a možná si ho Kurt zaslouží, ale Kurt patří k Blainovi a Blaine ho potřebuje. Stejně jako v Zápisníku jedné lásky - Rachel McAdams se rozhodovala mezi výbušným, hloupým vesnickým buranem, který se k ní choval občas nemile a mezi vzdělaným, tolerantním a hodným mužem z vyšší vrstvy. Oba ji milovali. A ona si zvolila burana. Blaine není dokonalý, má spoustu chyb, ale když je někdo nedokonalý, tak to neznamená, že si nezaslouží lásku.
Možná s tou Tinou jen chtěli ukázat, jak je Blaine úžasný, což je. A lásku si člověk nezasluhue, tu může jedině dostat darem. Jinak Adam si Vás nějak úplně omotal kolem prstu, koukám Já jsem jen ráda, že není snad takový pozér, jak vypadá. Jinak Puck-Kitty je fakt super pár. Jsem z něj fakt nadšená. Miluju vztahy, které z lidí vykřešou to nejlepší. Takové by měly být podle mne.
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Strana 4 z 16
Povolení tohoto fóra: