Glee a podobné [SPOILERY!!!]
+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters
Strana 1 z 16
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Glee a podobné [SPOILERY!!!]
Teď jsem k Merlinovi přidala ještě jeden seriál... Glee... . Je to super!
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 09 Feb 2013, 20:02, celkově upraveno 1 krát
Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]
Nééééé proboha nééé už nechci další gleeky!!!
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Když já za to nemůžu! Miluju Klaina už dva roky a konečně jsem si musela zjistit i něco o jejich okolí . Bohužel, v seriálu jsou další dvě luxusní postavy (Brittany a Puck), kvůli kterým se prostě musím dál dívat!
No, když vezmu, že Glee party byla (podle mě) nejlepší akcí na FF, a to jsem ani Glee nikdy neviděl, tak to asi nebude zas tak špatné.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
clif:HAha
Koli:A kde jsi? Občas je to trochu moc "americké" A zjednodušené, ale písničky mě vždycky chytly a nutily koukat dál.
Koli:A kde jsi? Občas je to trochu moc "americké" A zjednodušené, ale písničky mě vždycky chytly a nutily koukat dál.
Já koukám jen na Klaina, takže jsem začala 2x01, 2x02, 2x03 a pak jsem skočila rovnou na 2x06. Jsem u 2x22. Je to super a nejvíc mě tam baví Kurt, Blaine, Brittany, Santana, Quinn a PUCK ( ). Nemám moc ráda Finna a Rachel (jsou prostě hrozně otravní - Rachel a nevýrazní - Finn). Ostatní mě zas tolik neberou. Teda... ještě kromě Sue, kterou musím dát do vlastní kategorie a Willa s Emmou. Will je príma a Jaymu zbožňuju, protože to byla moje nejoblíbenější postava v Heroes
Glee je strašně podceňované. Ale je to fakt dobré...
Třeba u téhle Darrenovi verze Teenage Dream vždycky řvu jak malé děcko...
Nebo tahle verze Fix You je dost povedená...
Hodně nenápadná písnička Blackbird, ale přitom nádherná...
A The Scientist je hodně dobrej cca od půlky...
Třeba u téhle Darrenovi verze Teenage Dream vždycky řvu jak malé děcko...
Nebo tahle verze Fix You je dost povedená...
Hodně nenápadná písnička Blackbird, ale přitom nádherná...
A The Scientist je hodně dobrej cca od půlky...
Tak jsem se právě přihlásil do Glee klubu a nelituju. Je to neuvěřitelná sranda, směju se skoro pořád, a ještě k tomu tam jsou dobré písničky. Z postav zatím vede jednoznačně Finn.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Finn je dobrej v 1. sérii (na kterou konečně koukám ), ale 2.-3. série prostě patří Puckovi, Sue, Leprikonovi a Brittany, Santaně a pár dalším .
Přihodím pár dalších skvělých videí..
Mé dvě nejméně oblíbené postavy a přitom tak skvělá písnička!
Skvělé... skvělé!
A božský Michael..
Přihodím pár dalších skvělých videí..
Mé dvě nejméně oblíbené postavy a přitom tak skvělá písnička!
Skvělé... skvělé!
A božský Michael..
Finn je většinu času docela v pohodě, podle mě. A písničkami mě právě taky dostali.... Akorát se teďka musím přesvědčit, že slib, který jsem si dala, a sice, že se na novou sérii koukat nebudu!!, můžu vlastně zlomit. (Naštvali mě poslední epizodou předposlední série, tak jsem se zatvrdila. )
Ďasíku, vítej ve klubu!!!!
Ďasíku, vítej ve klubu!!!!
3x21 je IMHO nejlepší díl Glee vůbec. Každopádně 4. série je brutus, všecko jde do háje .
Už jsem podlehla a dokoukala poslední vyšlé díly Náhodou mně přišla 4x04 daleko mírnější než 3x21 , co se týče Rachel a Finna. Tady mají v pohodě naději, jenom se Finn musí najít, ale to pak bude zas mimo Rachel, na to dám krk, takže si ji bude muset zas vybojovat, aby to bylo "zajímavější", ale nakonec k sobě najdou cestu.. A Blaine a Kurt, to se uvidí. Satanna/Brit byla už zabitá věc
Jo a Shue s Emmou to je pohoda, jenoom menší neshoda Takže bála jsem se víc, však nebylo to nic.
Jo co se Ti líbilo tak moc na 3x21? Přišlo mi to naprosto nekonzistentní od Finna. Teď to teda Rachel omlouvala, aby se to nějak smylo, (That's how a man acts), ale stejně. xD A Brody je tak srandovně prvoplánová postava, rozesmálo mě to už hned, jak se objevil.
Jinak písničky někdy docela zajímavé předělávky... Marley sice zdaleká nemá na Britneynin hlas, ale zas je její verze daleko víc od srdce. A krásná It's Time mimo jiné. Scientist zajímavé zpracování.
Jo a Shue s Emmou to je pohoda, jenoom menší neshoda Takže bála jsem se víc, však nebylo to nic.
Jo co se Ti líbilo tak moc na 3x21? Přišlo mi to naprosto nekonzistentní od Finna. Teď to teda Rachel omlouvala, aby se to nějak smylo, (That's how a man acts), ale stejně. xD A Brody je tak srandovně prvoplánová postava, rozesmálo mě to už hned, jak se objevil.
Jinak písničky někdy docela zajímavé předělávky... Marley sice zdaleká nemá na Britneynin hlas, ale zas je její verze daleko víc od srdce. A krásná It's Time mimo jiné. Scientist zajímavé zpracování.
Já Finna ani Rachel neřeším a je mi docela fuk, jak to u nich dopadne. Já koukám kvůli Klainovi a Puckovi. Jelikož tam už Puck není (eh, nepočítám těch 5 minut), tak Klaine je to jediné, co mi zbylo. MUSÍ BÝT SPOLU!!! .
Každopádně nejlepší díl je 2x05 - Rocky Horror Glee Show. Hned jsem si stáhla ten film (včera v noci) a už jsem to viděla 2x .
Každopádně nejlepší díl je 2x05 - Rocky Horror Glee Show. Hned jsem si stáhla ten film (včera v noci) a už jsem to viděla 2x .
jj, škoda, že se Puck tak odizoloval Ale třeba bude Jake dělat potíže častěji xD
Vypadá to, že je Klaine pořád dost otevřené téma, takže bych se nebála Kurt se snad vzmuží
Vypadá to, že je Klaine pořád dost otevřené téma, takže bych se nebála Kurt se snad vzmuží
Prostě chci Klaina a spoustu Pucka! Klidně na úkor ostatních . No, ještě Emmu a Willa chci spolu, mám je ráda.
Tak už jsem viděla poslední díl Glee... celej začátek jsem prořvala a konec už byl jen: WOOOOOOW!!!
Má depka z Kleina mě dohnala k první shippovací fanfikci (naprosto nevinné! )
Koli: Jo, doufám, že Blaine sebere a že nám pěkně vrátí Klaina. A nový kluk mě teda moc nebere Ale čím dál víc mám ráda Jakea. Jak se snažil zachránit Marley od smrti na jevišti Ta roztleskávačka je tam dost zbytečná, vypadá to jako pokus o opakování první série... A poslední dobou tam je nějak všechno moc čekatelné, nevím S tím Finnem třebas..
Taky doufám v Klainův návrat. A Kitty je jediná z nováčků, která mi nevadí. Ten Ryder se mi moc nepozdává, Jake... já radši starýho Pucka . Marley je moc dokonalá.
A tohle bude Blaine zpívat za 14 dní :
Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am
Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?
A tohle bude Blaine zpívat za 14 dní :
Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am
Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?
To je regulérní spoiler nebo to si myslíš? Hlavně když to nebude Everybody hurts xD Víc než dostatečně to obsáhla Amy s harfou
Já nové generace neuznávám .
A na Glee nekašlu! Zítra bude epický díl!
A na Glee nekašlu! Zítra bude epický díl!
Koli, řekni, až budeš mít zhlédnutou novou Glease epizodu Musím to s někým probrat xD
Strana 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Strana 1 z 16
Povolení tohoto fóra: