Glee a podobné [SPOILERY!!!]
+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters
Strana 8 z 16
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]
Tak mně to přijde nefér vůči Finnovi. Je to můj osobní názor, já tohle ,,sleeping around" nemám ráda. A pokud to není Rachelina přirozenost, tak proč to sama dělá? Tady si trochu odporuješ... Já tím Brodyho neospravedlňuju, je to kokot, ale Rachel rozhodně není neviňátko.
A s Rory bych to rozhodně nesrovnávala, to byla jiná situace.
A s Rory bych to rozhodně nesrovnávala, to byla jiná situace.
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 99
Bodů : 101
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 05. 12
Věk : 33
Místo : Brno
Btw, opravdu to jako naznačili, že Brody pracuje jako gigolo? Já jsem tu scénu totiž nějak moc nepochopila Jestli jo, tak je to fakt ujetý
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Víceméně s vámi souhlasím . Rydera moc nemusím a nemusím ani Marley. Jack z toho trojúhelníku vychází nejlíp, takže mu ji přeju. Nesmírně mě potěšila scéna s Klainem v autě. Dokonce jsem musela pauznout video a zajuchat si . Finchel asi taky potěšil. Rachel je husa, ale prostě si ani Finna ani ji nedokážu představit s někým jiným. Doufám, že to bude malej roztomilej Finn a ne malej Ken... Brody je prostě idiot. Jasně, Rachel se vyspala s dávnou láskou, whatever. Brody si ale platil štětky... to je horší než omylem jedna nárazovka v baru.
Santana s Quinn potěšily velmi! Myslím, že jinak to mezi nimi (v nějakém časovém bodě) nemohlo dopadnout jinak. Je mezi nimi veliká chemie a naprosto chápu, proč Brittanu rozešli - tam ta chemie prostě chyběla.
Konečně vyřešili Tinu a tak nějak jsem pochopila, proč to celé dělali - nakonec bude Tina hrdinka, protože se díky ní dají znovu dohromady. Už jen jak říkala, že jsou si souzeni .
Sue taky pobavila .
A na Willmu (říkám jim takto, get used to it ) mám úplně jiný názor. Emma s tím svým OCD prostě nemohla být schopná tohle uhrát a dokončit to. Každá nevěsta vyšiluje, ale ony to překonají, ona má nemoc, která jí v tom brání. Však už víme, že svatby je schopná - ale musí to být narychlo a bez přemýšlení a plánování. Tak to vidím i s Willem - malá svatba někde na pláži nebo v parku nebo tak. Emma se svou nemocí prostě nemůže mít velkou svatbu v kostele, nechápu, že je to vůbec napadlo...
Každopádně, nejlepší hláška: "Did you vapo-rape my ex-boyfriend?"
edit: takže Brody počítal prachy, protože mu zaplatili a né, že on zaplatil? Aha, tak to mažu ten předchozí hate koment, tohle je normální práce .
Santana s Quinn potěšily velmi! Myslím, že jinak to mezi nimi (v nějakém časovém bodě) nemohlo dopadnout jinak. Je mezi nimi veliká chemie a naprosto chápu, proč Brittanu rozešli - tam ta chemie prostě chyběla.
Konečně vyřešili Tinu a tak nějak jsem pochopila, proč to celé dělali - nakonec bude Tina hrdinka, protože se díky ní dají znovu dohromady. Už jen jak říkala, že jsou si souzeni .
Sue taky pobavila .
A na Willmu (říkám jim takto, get used to it ) mám úplně jiný názor. Emma s tím svým OCD prostě nemohla být schopná tohle uhrát a dokončit to. Každá nevěsta vyšiluje, ale ony to překonají, ona má nemoc, která jí v tom brání. Však už víme, že svatby je schopná - ale musí to být narychlo a bez přemýšlení a plánování. Tak to vidím i s Willem - malá svatba někde na pláži nebo v parku nebo tak. Emma se svou nemocí prostě nemůže mít velkou svatbu v kostele, nechápu, že je to vůbec napadlo...
Každopádně, nejlepší hláška: "Did you vapo-rape my ex-boyfriend?"
edit: takže Brody počítal prachy, protože mu zaplatili a né, že on zaplatil? Aha, tak to mažu ten předchozí hate koment, tohle je normální práce .
jo. počítal si prachy, co dostal. a teprv je ukládal do peněženky. už k tomu tendence měl... s kate hudson. je přesně ten typ, co pro prachy nebo pro dobré místo je schopen....
kemamar: vůbec přijde mi to analogie... rory si taky myslela, že je to moderní a dospělé, mít kluka "jenom prakticky na sex", (aneb jak ho sváděla na svatbě richarda a emily). ale moc dlouho jí to taky nevydrželo lhát si do kapsy. takové ženy prostě jsou. i když moc chtějí, není jim to vlastní. totéž podle mě s rachel. téda, sama sobě se divím, že obhajuju Rachel, protože posledních 10 dílů mi leze hrozně na nervy. ale asi spíš obhajuju tohle ženské stanovisko jako takové. a neodporuju si. řekni mi, že lidi dělají jenom to, co je jejich přirozeností. kolik znám holek, které do podobné situace šly, ať už z různých motivací, ale neznamená to, že jim to vyhovuje. stejně nakonec přijdou na to, že to není ono.
koli: taky jsem si zajuchala. jo ta hláška byla super. snad se tina teda vrátí k mikovi, když jim "posloužila"
jo, jakovi fandím. dělali z něj trochu blba dneska.
no i tak, normální práce koli mně moc normální nepřijde. ale aspoň víme, jak si vydělává na studium. bože též fandím malému fiňátku, ne broďátku
a s tou svatbou máš určitě pravdu. tak ať to mají brzo hotovo, aŤ se to nemusí řešit
EDIT: mrkla jsem se znova na tu scénu. určitě prachy dostal. měl je vytažené a počítal je (spokojeně). pak si je teprv schoval a šel. podle mě 100%ně. ale sedí to na postavu. vymakaný ken chce nějak využít svého těla. aspoň si takhle "přivydělá"...
kemamar: vůbec přijde mi to analogie... rory si taky myslela, že je to moderní a dospělé, mít kluka "jenom prakticky na sex", (aneb jak ho sváděla na svatbě richarda a emily). ale moc dlouho jí to taky nevydrželo lhát si do kapsy. takové ženy prostě jsou. i když moc chtějí, není jim to vlastní. totéž podle mě s rachel. téda, sama sobě se divím, že obhajuju Rachel, protože posledních 10 dílů mi leze hrozně na nervy. ale asi spíš obhajuju tohle ženské stanovisko jako takové. a neodporuju si. řekni mi, že lidi dělají jenom to, co je jejich přirozeností. kolik znám holek, které do podobné situace šly, ať už z různých motivací, ale neznamená to, že jim to vyhovuje. stejně nakonec přijdou na to, že to není ono.
koli: taky jsem si zajuchala. jo ta hláška byla super. snad se tina teda vrátí k mikovi, když jim "posloužila"
jo, jakovi fandím. dělali z něj trochu blba dneska.
no i tak, normální práce koli mně moc normální nepřijde. ale aspoň víme, jak si vydělává na studium. bože též fandím malému fiňátku, ne broďátku
a s tou svatbou máš určitě pravdu. tak ať to mají brzo hotovo, aŤ se to nemusí řešit
EDIT: mrkla jsem se znova na tu scénu. určitě prachy dostal. měl je vytažené a počítal je (spokojeně). pak si je teprv schoval a šel. podle mě 100%ně. ale sedí to na postavu. vymakaný ken chce nějak využít svého těla. aspoň si takhle "přivydělá"...
Koli: Tak Brittana podle mě taky byla už dlouho odsouzena k zániku Plus to vyřešili fakt dobře - Brittany se Samem jsou roztomilí. No a Quinntana je prostě nejlepší věc z S4 (společně s Adamem)
Jako fakt si myslím, že děcko bude Brodyho, proto tam byla i ta poznámka, jak Brody říkal, jak si užívali předtím, než Rachel odjela do Limy. A taky jak najednou odhalili, že je Brody gigolo. To je prostě ideální půda pro další drama - Rachel má dítě s takovým mimoňem, přitom miluje Finna, co teď s tím? Jak to bude dál? To je přece typický Glee! Kdyby to bylo Finnovo, všechno by se strašně jednoduše vyřešilo. - Rachel by se vrátila k Finnovi a konec zvonec.
bodomkes: Já rozumím tomu, co říkáš, ale to na Rachelinu situaci nesedí. Sedělo by to, kdyby se jen vídala s Brodym a ,,hrála" že jí to tak vyhovuje aby aspoň nějak byla s ním (tak to měla Rory), ale tím, že se vyspala s Finnem, dokázala, že i ona to tak chce a vyhovuje jí to.
Jako fakt si myslím, že děcko bude Brodyho, proto tam byla i ta poznámka, jak Brody říkal, jak si užívali předtím, než Rachel odjela do Limy. A taky jak najednou odhalili, že je Brody gigolo. To je prostě ideální půda pro další drama - Rachel má dítě s takovým mimoňem, přitom miluje Finna, co teď s tím? Jak to bude dál? To je přece typický Glee! Kdyby to bylo Finnovo, všechno by se strašně jednoduše vyřešilo. - Rachel by se vrátila k Finnovi a konec zvonec.
bodomkes: Já rozumím tomu, co říkáš, ale to na Rachelinu situaci nesedí. Sedělo by to, kdyby se jen vídala s Brodym a ,,hrála" že jí to tak vyhovuje aby aspoň nějak byla s ním (tak to měla Rory), ale tím, že se vyspala s Finnem, dokázala, že i ona to tak chce a vyhovuje jí to.
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Tím, že se vyspala s Finnem, dokázala, že ho furt miluje. Jak Finn říkal - ať vzdoruje jak chce, ať š*ká s kým chce, stejně nakonec skončí spolu. A tak to bude i s Klainem. Brodyho prostě nevidím jako skutečnou postavu v Glee. Jenom nastrčenej klacek, aby Rachel mohla projít tou "jsem teď velká holka, co si může dělat v NY, co chce" fází.
A aby měl Finn v živodě dvě holky a obě měly dítě s jiným? To už by bylo i na Glee trochu moc...
Adam je super, ale ne s Kurtem. Mohl by se vrátit Dave a ti dva se dát dohromady
A aby měl Finn v živodě dvě holky a obě měly dítě s jiným? To už by bylo i na Glee trochu moc...
Adam je super, ale ne s Kurtem. Mohl by se vrátit Dave a ti dva se dát dohromady
Tak o tom, že Finchel i Klaine nakonec budou spolu, to vím i já. I když je to podle mě chyba a ani jeden pár se k sobě už nehodí. Fanoušci by jinak scénáristy ukamenovali a pokud chtějí, aby se jim lidi dívali i na další sérii, tak jim musí jít na ruku.
Že je to na Glee trochu moc? Chceš mě rozesmát? Na Glee není nikdy nic moc Tam je jim úplně jedno, jestli něco dává smysl nebo ne...
Že je to na Glee trochu moc? Chceš mě rozesmát? Na Glee není nikdy nic moc Tam je jim úplně jedno, jestli něco dává smysl nebo ne...
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Jsem se na dnešní díl neměla dívat. Nedokážu se teď soustředit u překladu .
Já bych se zase měla učit Ale pořád si pouštím Quinntana scény
Seriály jsou zlo!!!!!
Seriály jsou zlo!!!!!
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
vidíte, děti. už znáte pravdu (já mám co říkat. moje zkouškové byl niterní boj:D)
já souhlasím s koli, přijde mi to též jako silné kafe. ale kdoví. jojo, byl to trochu mindblowing díl
hej, koli, super nápad. dave a adam ! proč ne:D hlavně všechny udat, ať se tolik nelitujou a překypují štěstím
já souhlasím s koli, přijde mi to též jako silné kafe. ale kdoví. jojo, byl to trochu mindblowing díl
hej, koli, super nápad. dave a adam ! proč ne:D hlavně všechny udat, ať se tolik nelitujou a překypují štěstím
To je na prd, když udělají takového sympaťáka. Kdyby byl Adam o špětku Brodyčtější, tak by to bylo jasné - táhni a už se nevracej . Ale chci víc jablíček. Už jen kvůli Ronovi .
:D Jojo, fakt jsem si to pustila a jak jsem ho mohla přehlédnout!! Taky chci jablíčka. A Adam je fakt docela sympaťák...docela mu to s Kurtem začínám přát...ale jen jako chvilkovou záležitost (maximálně půl sezony:D) nïc se nesmí přehánět.
To je mi fuk. Adam je slaďouš . Ale ne takový jako Blaine, sorry... ale ten je nejsladší postava ze všech postav ever .
Tak adam je supersympaťák a navíc sexy! Viděly jste ty jeho bicepsy *slint slint*
Já bych chtěla Kadama jako endgame (i když vím, že se to nikdy nestane )
A ono asi dávat Dava dohromady s Adamem by nebyl dobrej nápad, když oba jedou po Kurtovi
Btw, co říkáte na novou Artieho holku? Ta herečka je další člověk z Glee Projectu (teď nevím, jestli jste to sledovaly, nebo ne...). A je doopravdy na vozíčku.
Já bych chtěla Kadama jako endgame (i když vím, že se to nikdy nestane )
A ono asi dávat Dava dohromady s Adamem by nebyl dobrej nápad, když oba jedou po Kurtovi
Btw, co říkáte na novou Artieho holku? Ta herečka je další člověk z Glee Projectu (teď nevím, jestli jste to sledovaly, nebo ne...). A je doopravdy na vozíčku.
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Vím o ní (ale GP nesleduji) a jsem zvědavá, jak to s ní bude. Je to sympatická postava, i když mi přijde divné (a blbé), že Artie by nakonec měl skončit s někým, kdo je taky na vozíku - jako by člověk na vozíku nemohl mít chodícího partnera.
No vypadala super protivně. copak nemůže být holka zajímavá, i když nemá nějaké podezřelé komplexy? Jako Tina se stuttter nebo tadyta, co je protivná, když se jí někdo líbí.... wth A koli má pravdu...to, že je spojuje akorát tak vozíček... nevim no
Ale je sympatická. Můžou tam být jako kámoši, to by mi nevadilo. Ale jinak... nevím, je to prostě divné. Proto se mi tolik líbila ta nová Sněhurka: Jiný příběh (Blancanieves) - konečně tam Sněhurka nefriendzonuje Šmudlu .
Já právě moc nevím, co si mám myslet. Mnohem víc by se mi líbilo, kdyby ji prostě nechali čistě jako bitch na vozíčku, bez nějakých komplexů. K tomu taky směřovali už v Glee projectu, když se bavili, jakou by jí napsali roli. Že by byla prostě zlá, i přes to, že je na vozíku. Že i postižená holka může být úspěšná (roztleskávačka), hezká a mrcha, že to nemusí být chudinka s komplexama...
No uvidíme... Teda jestli se tam ještě vůbec ukáže. Je to přece Glee...
No uvidíme... Teda jestli se tam ještě vůbec ukáže. Je to přece Glee...
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Mně taky ne. Když jsem se dozvěděla, že tam bude, tak jsem byla zvědavá, ale byla to nuda
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
No, hlavně ať se místo přidávání nových postav, konečně soustředí na ty staré a něco s nimi dělají... Neříkám, že nutně spolu musí všichni skončit tak, jak se dali před x lety dohromady, ale tohle "drama" je na mě už moc.
A kam se poděla prachatá cukřenka - proč v Glee skončila, když do školy chodí? Taky jsem doufala v návrat Puckova anděla, když už se objevila na té párty...
A kam se poděla prachatá cukřenka - proč v Glee skončila, když do školy chodí? Taky jsem doufala v návrat Puckova anděla, když už se objevila na té párty...
Moje slova, moje slova. Ať raději rozvíjejí staré charaktery, než přidávat pořád a pořád nové postavy, které jsou pak naprosto nemastný neslaný...
Tak to už je v Glee zvykem, že v některých dílech prostě chybí členové Glee clubu. Unique tam třeba taky nebyla...
Tak to už je v Glee zvykem, že v některých dílech prostě chybí členové Glee clubu. Unique tam třeba taky nebyla...
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Strana 8 z 16
Povolení tohoto fóra: