Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glee a podobné [SPOILERY!!!]

+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters

Strana 5 z 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Goto down

Glee a podobné [SPOILERY!!!] - Stránka 5 Empty Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]

Příspěvek  Kolikokoli Fri 01 Feb 2013, 13:18

Nový díl Glee...
Glee a podobné [SPOILERY!!!] - Stránka 5 Images?q=tbn:ANd9GcR7uz1lceGxXYSa_L33M0jk_AOkkCKR6h5bBPtiAY5PxuIc5oh-
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Fri 01 Feb 2013, 21:41

Co? Nelíbil? Konečně někdo Rachel řekl, že je slutty barbie!!! What a Face
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 01 Feb 2013, 21:50

Právě, že líbil! Byl sladký! Miluju Darrena! A 5. sérii zbožňuju i Sama! Jsou tak sladcí! A Kurt je perfektní... ach! Very Happy
Akorát mě štve Tina (ale tu jsem nikdy neměla ráda, je ujechtaná namyšlená husa jako Rachel, ale není tak talentovaná a neumí se prosadit) a Artie (ten mi taky nikdy moc nesedl).
A ta písnička ze Stmívání byla boží!
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Sat 02 Feb 2013, 12:36

glee 04x12:
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 02 Feb 2013, 15:15

Spoiler:
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Sat 02 Feb 2013, 20:19

glee:
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Sun 03 Feb 2013, 21:34

OK, byla jsem na PragoFFestu, takže reaguju na všechno až teď. A omlouvám se, je to hodně dlouhý: Very Happy
Ohledně Blaina/Kurta/Adama:
Přijde mi, že všechny Klainerky chtějí Kurta a Blaina zase spolu, protože jim jde jen o Blaina, ale o to, co Kurt, to už je nezajímá. Blaine je naprosto nedospělý, ufňukaný děcko, který absolutně neví, co dělá. Kurt by měl být s někým vyzrálejším, někým, kdo ví co chce a nebojí se ukázat, že o Kurta opravdu stojí (ADAM!). A argumenty typu že ho Blaine potřebuje jsou pro mě nepochopitelný, protože ve vztahu by si měli být dva rovni a né že se jeden bude brzdit kvůli tomu druhýmu. Kurt během celýho seriálu protrpěl už dost.
Crush Tina/Blaine je totálně mimo. Co se sakra stalo s tím, jak v Glease naznačili, že se dají zase dohromady s Mikem??
A o Warblers ani nemluvím. Debilnější vyřešení toho, aby mohli ND pokračovat v soutěži, ani vymyslet nemohli. Plus podobné choreografie měli už v S3, takže je to všechno úplně vycucané z prstu (ale musím uznat, že scéna Huntera v Lima Bean byla skvělá. ,,Why are you putting pencils in my latté!" :-D ).Navíc, ND se s příšerným Gangnam stylem umístili třetí, takže i když Warblers diskvalifikovali, dál by měl postoupit druhý sbor (The Rosendale Mennonites), a ne ND. Ale co bychom chtěli v Glee za logiku, že...
Já se přiznám, že Rachel v S4 mám mnohem raději než Rachel v S3. A jsem ráda, že nejsou s Finnem spolu, protože to bylo tři série furt to samé dokola a dokola. A pardon, ale Finn je prostě trouba. A už od začátku seriálu víme, že Rachel je sebestředná a sobecká, takže mě její chování nijak nepřekvapuje. A ohledně toho oblečení. Slovo prostitutka je podle mě trochu příliš. To, že má odhalený nohy (mimochodem hodně pěkný nohy) neznamená, že je oblečená jako prostitutka. Skoro pokaždé má k tomu dlouhý rukáv, nemá žádný výstřih a podobně. A když si uvědomíte - v předcházejících sériích taky nosívala krátký sukně, ale protože k tomu měla ty příšerný podkolenky, tak to nikomu nepřišlo. To, že jsou to teď elegantnější kusy bez otřesných pletených svetrů se zvířátkama a že k tomu má podpatky je podle mě jen plus. Konečně ukazují, že je to krásná ženská.
Je pravda, že je to styl Lei Michele, ale co už. A Lea je naprosto skvělá osůbka a to, jak se oblíká nemá vliv na její charakter a podobné věci. To, že chce žena ukázat pěkný nohy, hezký výstřih nebo záda nepovažuju za slutty look.
Celá věc s kalendářem mě ohromně pobavila. Scéna Centerfold/Hot In Here byla výborná a Sam opravdu vtipný. Z Brogy jsem se málem počůrala smíchy Very Happy
A konečně to byla epizoda, kdy mě tak neštval Blaine, protože jsme se nepitvali v tom, jaký je to vlastně chudáček, jak trpí, jak to má těžké a podobně...
kemamar
kemamar

Znamení : Vodnář Kůň
Počet příspěvků : 99
Bodů : 101
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 05. 12
Věk : 33
Místo : Brno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 03 Feb 2013, 22:00

kemamar napsal:OK, byla jsem na PragoFFestu, takže reaguju na všechno až teď. A omlouvám se, je to hodně dlouhý: Very Happy
Ohledně Blaina/Kurta/Adama:
Přijde mi, že všechny Klainerky chtějí Kurta a Blaina zase spolu, protože jim jde jen o Blaina, ale o to, co Kurt, to už je nezajímá. Blaine je naprosto nedospělý, ufňukaný děcko, který absolutně neví, co dělá. Kurt by měl být s někým vyzrálejším, někým, kdo ví co chce a nebojí se ukázat, že o Kurta opravdu stojí (ADAM!). A argumenty typu že ho Blaine potřebuje jsou pro mě nepochopitelný, protože ve vztahu by si měli být dva rovni a né že se jeden bude brzdit kvůli tomu druhýmu. Kurt během celýho seriálu protrpěl už dost.
Souhlas, ALE! Přesto chci, aby byl Klaine. Proč? Protože ne vždy je vztah o dvou lidech na stejné úrovni. Kurt Blaina posouvá dál, ne že ho Blaine brzdí. Jak jsem řekla - je to stejné jako Ross, který byl s otravkou Rachel nebo i Monika a Chandler - ze začátku to vypadalo, že nedospělý Chandler Monči nesahá ani po kotníky - a jak to dopadlo.
Crush Tina/Blaine je totálně mimo. Co se sakra stalo s tím, jak v Glease naznačili, že se dají zase dohromady s Mikem??
Souhlas.
A o Warblers ani nemluvím. Debilnější vyřešení toho, aby mohli ND pokračovat v soutěži, ani vymyslet nemohli. Plus podobné choreografie měli už v S3, takže je to všechno úplně vycucané z prstu (ale musím uznat, že scéna Huntera v Lima Bean byla skvělá. ,,Why are you putting pencils in my latté!" :-D ).Navíc, ND se s příšerným Gangnam stylem umístili třetí, takže i když Warblers diskvalifikovali, dál by měl postoupit druhý sbor (The Rosendale Mennonites), a ne ND. Ale co bychom chtěli v Glee za logiku, že...
Naprostý souhlas... tohle byla kokotina.
Já se přiznám, že Rachel v S4 mám mnohem raději než Rachel v S3. A jsem ráda, že nejsou s Finnem spolu, protože to bylo tři série furt to samé dokola a dokola. A pardon, ale Finn je prostě trouba. A už od začátku seriálu víme, že Rachel je sebestředná a sobecká, takže mě její chování nijak nepřekvapuje. A ohledně toho oblečení. Slovo prostitutka je podle mě trochu příliš. To, že má odhalený nohy (mimochodem hodně pěkný nohy) neznamená, že je oblečená jako prostitutka. Skoro pokaždé má k tomu dlouhý rukáv, nemá žádný výstřih a podobně. A když si uvědomíte - v předcházejících sériích taky nosívala krátký sukně, ale protože k tomu měla ty příšerný podkolenky, tak to nikomu nepřišlo. To, že jsou to teď elegantnější kusy bez otřesných pletených svetrů se zvířátkama a že k tomu má podpatky je podle mě jen plus. Konečně ukazují, že je to krásná ženská.
Je pravda, že je to styl Lei Michele, ale co už. A Lea je naprosto skvělá osůbka a to, jak se oblíká nemá vliv na její charakter a podobné věci. To, že chce žena ukázat pěkný nohy, hezký výstřih nebo záda nepovažuju za slutty look.
Nejde ani tak o to, jak se oblíká, ale.. podívej se na tu "slušnou dvojnici" z posledního dílu - taky má krátkou sukýnku. Jde o to, že je zmalovaná - a to fakt strašně. A ani ten účes se mi k ní moc nehodí (je hezký, ale vypadá spíš na 30 a ne na 19).
Celá věc s kalendářem mě ohromně pobavila. Scéna Centerfold/Hot In Here byla výborná a Sam opravdu vtipný. Z Brogy jsem se málem počůrala smíchy Very Happy
jj Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Sun 03 Feb 2013, 22:25

Kolikokoli napsal:Souhlas, ALE! Přesto chci, aby byl Klaine. Proč? Protože ne vždy je vztah o dvou lidech na stejné úrovni. Kurt Blaina posouvá dál, ne že ho Blaine brzdí. Jak jsem řekla - je to stejné jako Ross, který byl s otravkou Rachel nebo i Monika a Chandler - ze začátku to vypadalo, že nedospělý Chandler Monči nesahá ani po kotníky - a jak to dopadlo.
To je to, proč se nikdy neshodneme Very Happy Já si právě myslím, že Blaine Kurta brzdil.
A omlouvám se, ale já tu nevěru prostě nepřekousnu. A ještě navrch to, jak to pak na něj házel, že je to jeho vina. A celá aféra Sebastian, Chandler atd. Je toho fůra Very Happy
Blaine by měl být teď prostě sám a udělat si pořádek v kebuli a pak si najít někoho jinýho. Kurt už takovou zátěž nepotřebuje.
Já bych prostě chtěla, aby si mohl konečně užívat NY, prožít všechno bez větších starostí a s klukem, o kterýho nebude muset pečovat jako o dítě.
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 03 Feb 2013, 22:40

Ta nevěra... to prostě byla blbost. Ne blbost Blaina, ale blbost scénáristů, kteří si řekli "Klaine potřebuje nějaké drama, tak jim tam dáme nevěru" - osobně na to pohlížím stejně jako na tu "výhru" ND v soutěži. Jednoduše tam potřebovali něco vymyslet, mysleli si, jak je to chytré, a přitom je to ptákovina na entou. A úlet jednoho scénáristy mi nezkazí Klaine, jak bylo. Taky z Blaina dělají chudáčka a brzdu až teď ve 4. sérii.. přitom to on Kurtovi pomáhal a byl "ten silnější a vyzrálejší".
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Sun 03 Feb 2013, 23:19

Kolikokoli napsal:Ta nevěra... to prostě byla blbost. Ne blbost Blaina, ale blbost scénáristů, kteří si řekli "Klaine potřebuje nějaké drama, tak jim tam dáme nevěru" - osobně na to pohlížím stejně jako na tu "výhru" ND v soutěži. Jednoduše tam potřebovali něco vymyslet, mysleli si, jak je to chytré, a přitom je to ptákovina na entou. A úlet jednoho scénáristy mi nezkazí Klaine, jak bylo. Taky z Blaina dělají chudáčka a brzdu až teď ve 4. sérii.. přitom to on Kurtovi pomáhal a byl "ten silnější a vyzrálejší".
Tak já si právě nemyslím, že ta nevěra byla blbost scénáristů a že neměla smysl. Blaine je attention whore a když byl Kurt v NY, tak prostě potřeboval, aby ho někdo obskakoval, takže to vůbec nepovažuju za OOC chování.
Tak Blaine se jako ten vyzrálejší a silnější choval tak v pár epizodách na začátku, ale už od When I Get You Alone to šlo z kopce. A od S3 je to naprostá hrůza.
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 04 Feb 2013, 00:11

Prostě nemáš Blaina ráda. Já tě chápu. Já zase nemám ráda Tinu, protože je to pro mě "nepovedená Rachel". Prostě každý má někoho (aspoň si nelezem do zelí Very Happy).
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Mon 04 Feb 2013, 15:57

Ježiš, jsem malinko zaspala.... souhlasím prostě s Koli - Blaine býval dlouho ten zralejší a ten, ke komu si Kurt chodil pro radu. Ale asi z něj taky chtěli udělat člověka, co má chyby. A Blaine to neházel na Kurta, tu nevěru, naopak se trošku vyžíval v sebemrskačství, ale co by taky chtěl člověk od takového skoro ideálního charakteru. NEmyslím to jako sarkasmus, možná, že se Ti něčím znelíbil, kemamar, ale vždycky byl třída, až na pár blbostí, co mu měli dodat zdání teenagera od scénáristů. Very Happy
Naopak nevím, jak by měl být Adam na úrovni? Zaprvé, jenom s ním nezávazně kecal, aby ho dostal k tomu, kam ho chtěl mít. (získat jako člena sboru) A zadruhé, byl to kurt kdo ho musel někam pozvat. Říkalas to přesně naopak, jak dává Kurtovi najevo... blbost, jenom s ním rádoby nezávazně kecal/flirtoval, aby z něj dostal, co chtěl. Very Happy Tak mi to asopň fakt přijde.
Finn je roztomilá postava, správňácká. Brody je Ken bez mozku, dělá z Rachel svojí ženskou podobiznu.
S tím obviněním Warblerů mi to taky přišlo, jak říkáte, fakt nejhorší způsob, jak dosáhnout pokračování v soutěži... co to byl zase za pokus o zvrat... Evil or Very Mad

Jo kalendář byl fajn. Hlavně že se konečně Jake "vyslovil" a nebudem to muset řešit deset dílů Very Happy
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 04 Feb 2013, 16:13

Tu nepřemluvíš, je zarytá Kurtbastianka Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Mon 04 Feb 2013, 18:38

No asi jo Very Happy Ale co uznávám je, že to Sebastianovi seklo s tím novým účesem letošní řadu... I love you
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Mon 04 Feb 2013, 23:34

bodomkes napsal:Ježiš, jsem malinko zaspala.... souhlasím prostě s Koli - Blaine býval dlouho ten zralejší a ten, ke komu si Kurt chodil pro radu. Ale asi z něj taky chtěli udělat člověka, co má chyby. A Blaine to neházel na Kurta, tu nevěru, naopak se trošku vyžíval v sebemrskačství, ale co by taky chtěl člověk od takového skoro ideálního charakteru. NEmyslím to jako sarkasmus, možná, že se Ti něčím znelíbil, kemamar, ale vždycky byl třída, až na pár blbostí, co mu měli dodat zdání teenagera od scénáristů. Very Happy
Naopak nevím, jak by měl být Adam na úrovni? Zaprvé, jenom s ním nezávazně kecal, aby ho dostal k tomu, kam ho chtěl mít. (získat jako člena sboru) A zadruhé, byl to kurt kdo ho musel někam pozvat. Říkalas to přesně naopak, jak dává Kurtovi najevo... blbost, jenom s ním rádoby nezávazně kecal/flirtoval, aby z něj dostal, co chtěl. Very Happy Tak mi to asopň fakt přijde.
Finn je roztomilá postava, správňácká. Brody je Ken bez mozku, dělá z Rachel svojí ženskou podobiznu.
S tím obviněním Warblerů mi to taky přišlo, jak říkáte, fakt nejhorší způsob, jak dosáhnout pokračování v soutěži... co to byl zase za pokus o zvrat... Evil or Very Mad

Jo kalendář byl fajn. Hlavně že se konečně Jake "vyslovil" a nebudem to muset řešit deset dílů Very Happy

Tak Kurt si k Blainovi šel pro radu jen jednou (a vlastně nešel, Blaine mu ji prostě dal), a to mu ještě poradil blbě, ehm...
Já nevím, ale asi každá sledujeme jiný seriál, nebo co. Very Happy Všechny ty věci, co Blaine udělal mi rozhodně nepříjdou jenom jako snaha scénáristů z Blaina udělat teenagera. Všechny ty věci počínaje tím, že šel na rande s Rachel i když věděl, že je do něho Kurt zamilovaný (sorry, ale to se prostě nedělá. Snad by měl člověk mít nějakou solidaritu s city druhých), přes situaci se Sebastianem (Seb Kurta jednoznačně urážel a Blaine neřekl ani zbla aby se ho zastal, a ještě s ním dál chodil ven, psal si atd.), poté jeho reakce na SMSky s Chandlerem (seriously, probírat to před celým Glee clubem?), jeho chování ve Scandals až po nevěru. A rozhodně ve scéně, kdy mu o té nevěře říká, tak to na něj hází, to mi nikdo nevymluví. A sebemrskačství? Místo aby se trochu zamyslel a choval se jako dospělej, tak jenom fňukal a dělal ze sebe chudáčka. A to zdaleka není všechno. Jako nevím, v čem je Blaine ideální charakter... Mě by vážně zajímalo, kdyby si všechny zastánkyně Blaina představily, kdyby jim tohle všechno udělal jejich přítel/přítelkyně, jestli by se jim to taky tak líbilo.
A k Adamovi - za celou dobu, co spolu Klaine chodili si nepamatuju, kdy Blaine složil Kurtovi poklonu. Z reakcí na Adamovy lichotky je jasně vidět, že na ně není zvyklý. Adam dal najevo zájem a nechal na Kurtovi, na kterým viděl, že má nějaký jizvy z předcházejícího vztahu, aby se rozhodl a udělal první krok. Nechtěl na něj tlačit. A i kdyby šlo jen o sbor (což rozhodně nejde), tak co? Když se Kurt přihlásil k Warblers, první co Blaine udělal je to, že mu řekl, ať se tak nesnaží a ať potlačuje svoji osobnost, aby ,,zapadl". To opravdu pozvedne sebevědomí... Adam vidí, jak je Kurt talentovaný a jedinečný a chce, aby to ukázal.
A to, že šipuju Kurtbastiana s tím nijak nesouvisí. Já jsem přestala mít Blaina ráda už před tím, než se tam Seb vůbec objevil.
Jen doufám, holky, že si to neberete nějak osobně Very Happy Každý má samozřejmě jiný názor, takže bych nerada, aby mezi náma byla kvůli Glee nějaká zlá krev Very Happy
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Mon 04 Feb 2013, 23:59

prosimtě Very Happy zlá krev kvůli střídajícím se scénáristům, kteří mají pokaždé jiný pohled, to bychom byli úplní cvoci Laughing
no já s tím naprosto nesouhlasím, ale zjevně ses rozhodla takhle prostě Blaina vidět - všechno v nejhorším světle - takže navrhuji agree to disagree Wink Alespoň v tomhle, to je totiž skutečně, jako bychom se dívaly na dva různé seriály, takže nemá cenu o nich hádat. Very Happy Jenom nemůžeš teda říct, že by Blaine Kurta nechválil, to je trochu moc. Very Happy Ale sranda je, že se většinou hádáme o to, jak to ta postava myslela, což ani jedna z nás neví... Very Happy Mně přijde, že se Adam chová tak, jak to vypadá, Ty tam už vidíš nějaké hluboké porozumění s jeho jizvami na duši, fajn. Very Happy Ale je podle mě trochu přehnané to konstatovat jako fakt, když tomu nic explicitně (podle mě ani implicitně) nenaznačuje. To jenom vy antiBlainky Very Happy -či jak to označit- chcete pro Kurta dobrou partii. Radši bych zůstala střízlivá, kdoví, jestli není NY plný kluků jako Brody Very Happy Very Happy What a Face
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  xegiie Tue 05 Feb 2013, 00:00

Very Happy klasické ženské tlachy!Very Happy
xegiie
xegiie

Znamení : Štír Tygr
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Tue 05 Feb 2013, 00:22

Very Happy
Možná jsem extrém, ale vy Blaine stans jste druhý - ať udělá cokoliv, vše je mu odpuštěno a je vlastně ten nejhodnější a vůbec Very Happy
Ale tak co, každý má svůj názor Very Happy Přesně jak říkáš, shodneme se na tom, že se neshodneme Very Happy
Je zajímavý, jak vám leží v žaludku Brody... Asi bych se na to měla víc zaměřit, mně je totiž momentálně dost ukradenej...
Mně by se nejvíc líbilo, kdyby to bylo jen Kurtovi Very Happy Ty epizody bez Chrise byly utrpení Very Happy
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Tue 05 Feb 2013, 00:37

Já chci jednoznačně Klaine zpět, ale Adamem mě naštvali... je děsnej sympaťák Very Happy. Brody je strašnej... líbilo se mi akorát to, jak povzbudil Rachel před tím vánočním koncertem nebo co to bylo Very Happy.
Každopádně Santana v NY - WOOHOO! Možná tu Rachel "srovná" Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Tue 05 Feb 2013, 10:33

(Santana) Líbilo se mi to její Booh ya Very Happy Jo bylo by to fun ji tam mít, ale přece jenom taky studuje, takže nevím nevím....
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Sat 09 Feb 2013, 18:44

Holky, už jste viděly nové Glee?

Spoiler:
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Glee a podobné [SPOILERY!!!] - Stránka 5 Empty Glee a podobné

Příspěvek  Kolikokoli Sat 09 Feb 2013, 19:49

Jo, Tina/Blaine je fakt divné. Třeba ho má ráda jen "na truc" a ve skutečnosti pořád miluje Mika. Její vystoupení se mi ale moc nelíbilo. Líbilo se mi jen Don't stop me now, protože Darren má prostě úžasnej hlas (jasně, ne TAK úžasnej, jako FM, ale i tak zpívá IMHO nejlíp - po Rachel - z celého Glee). Konečně si dali voraz od Marley, tu taky moc nemusím (i když Thousand years byla zatím nejelpší písnička v této sérii). Adam je super a to mě štve!! Very Happy Doufám, že z Jablíček uvidíme víc, protože tam prý mezi nimi minule tancoval i Joey Richter ( I love you ).
Naya má nádhernej hlas, o tom žádná.
A Fimmu jsem fakt nepochopila. Zase něco, co vedou do slepé uličky...

Takže... máme vlastní téma. Spoilerovat se nemusí Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kemamar Sat 09 Feb 2013, 20:11

Tak mně Don't Stop Me Now jen trhalo uši, bylo to děsný. Já mám Darrena i jeho zpěv ráda, ale na tohle opravdu nemá.
Ty sis Joeyho minule nevšimla? Byl párkrát v záběru. A Adam je naprostý zlatíčko, doufám že ho tam ještě hodně uvidíme. Very Happy
Jako mě Marley vůbec nezajímá, takže jsem taky ráda, že se to tam neřešilo. Mě vlastně celý ten děj v Limě vůbec nebaví... A pokud si RIB myslí, že se bude někdo dívat na novou sérii, pokud by tam byla jenom Lima, tak se šeredně pletou. Už teď jim sledovanost příšerně klesá a lidi se na to většinou dívají jen kvůli starým známým.
A co má znamenat Finn s Emmou, to taky nechápu.... To co se v téhle epizodě odehrávalo v Limě vypadalo, jako by to opravdu psali, když byli sjetí...
kemamar
kemamar

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 09 Feb 2013, 20:18

Asi jako když Santana v minulém díle vychvala Sama a teď ho najednou zase nesnáší Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down