S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
+30
melichor
flufi
rampage
Ganjosh
Miro
lib
Picklenose
Kitelon
LP3W7a
metztli
surfis
bobosus
Bender Bending Rodriguez
Gabrielle
Jitřní dar
Kyong
clif
Strix
MontySail
Kal-El
bakeLit
bodomkes
Lynne_CZ
NoMouse
mike2
Kolikokoli
Dejv92
R&omize
Pinny
peepay
34 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
Možná pro diváky a pro Raje, ale pro všechny ostatní by to byla katastrofa. Bohužel, moje vysněné pokráčko "nečekaného otěhotnění" se nekoná a konat nebude, ale vybruslili z toho docela elegantně. A Penny aspoň nemá rozdvojenou osobnost .
metztli: To teda nebylo!
Ale popravdě jsem to tušil od samého začátku, že k ničemu nedošlo... Sice mě začátek dnešního dílu zviklal, vzhledem k tomu, že tomu sama Penny věřila, ale nakonec se to potvrdilo.
edit: Koli: nepředbíhej zas...
Ale popravdě jsem to tušil od samého začátku, že k ničemu nedošlo... Sice mě začátek dnešního dílu zviklal, vzhledem k tomu, že tomu sama Penny věřila, ale nakonec se to potvrdilo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Paradni zacatek 5. serie! Doufam, ze takhle skvela bude cela 5. serie A diky moc autorum za super titulky
LP3W7a- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 12. 12. 10
NoMouse napsal:metztli: To teda nebylo!
Chapu-li to spravne, tak Penny pomahala Rajovi se pripravit (vyzbrojit), ale jeji "stimulace" pomohla k tomu, ze "bitva nebyla zahajena"? Lepsi eufemismus me nenapadl a nechci to psat tady tak na primo..
Bender Bending Rodriguez- Počet příspěvků : 6
Bodů : 9
Datum registrace : 04. 10. 10
Bender Bending Rodriguez napsal:NoMouse napsal:metztli: To teda nebylo!
Chapu-li to spravne, tak Penny pomahala Rajovi se pripravit (vyzbrojit), ale jeji "stimulace" pomohla k tomu, ze "bitva nebyla zahajena"? Lepsi eufemismus me nenapadl a nechci to psat tady tak na primo..
Bitva byla zahájena, ale obraný hrad omylem vypálil dřív a probořil si hradby sám, takže útočníci už nemuseli plenit...
Pokud jsem to dobre pochopil tak doslo k vystrelu drive nez byl cil v dosahu strelce.Bender Bending Rodriguez napsal:NoMouse napsal:metztli: To teda nebylo!
bobosus- Počet příspěvků : 17
Bodů : 18
Datum registrace : 13. 11. 10
Ano, zkrátka běžná nehoda při manipulaci se střelným prachem, všichni to přece z filmů o pirátech známe
V s05e01 byly světlejší momenty i ty méně povedené a radost z předlouho očekávaného uvedení páté série je ještě čerstvá. Celkové hodnocení tak ještě nechám uzrát, ale určitě zde bylo pár epesních hlášek, jako třeba: "Oh... Then I look silly sitting here wearing this."
PS: Po delší době pozorování z povzdálí mě pátá série konečně vyprovokovala k registraci sem na fórum, takže zdravím celou komunitu a překladatelské partě mnoho díků BTW Všimli jste si povedené modlitbičky v dopisu Chucka Loreho? "Please god, despite the clear evidence that it´s not in your nature to care, bring love and happiness to all the souls who suffer."
V s05e01 byly světlejší momenty i ty méně povedené a radost z předlouho očekávaného uvedení páté série je ještě čerstvá. Celkové hodnocení tak ještě nechám uzrát, ale určitě zde bylo pár epesních hlášek, jako třeba: "Oh... Then I look silly sitting here wearing this."
PS: Po delší době pozorování z povzdálí mě pátá série konečně vyprovokovala k registraci sem na fórum, takže zdravím celou komunitu a překladatelské partě mnoho díků BTW Všimli jste si povedené modlitbičky v dopisu Chucka Loreho? "Please god, despite the clear evidence that it´s not in your nature to care, bring love and happiness to all the souls who suffer."
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Tak myslím, že se úvod od 5. serie TBBT opravdu povedl, skvělé hlášky, děj...
Picklenose- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 24. 09. 11
Místo : Písek
zdravím 2 nové členy
musím se přiznat že ohledně toho s tou "nehodou" sem si taky nebyl uplně jistej
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Když se podívám na premiérový díly ostatních seriálů, tak s TBBT jsem nadmíru spokojená. HIMYM mě zklamalo, Glee přímo nuda, u tohohle jsem se bavila královsky.
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
Popravdě, mě úplně prvně, když to začal vykládat, napadlo, že u toho Penny prostě usnula, což by vzhledem k jejímu stavu nebyl žádný div...Dejv92 napsal:zdravím 2 nové členy
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Strix napsal:Jinak ale nevím, celkově, jak tak nad tím (možná příliš) přemýšlím, mi přijde, že nám pátá série začala docela daleko od toho, co jsem alespoň já míval na TBBT rád a co ho odlišovalo od jiných sitcomů, totiž nadprůměrné porce inteligentního humoru namísto pitvoření se, přehrávání postav a narážek na sex. Já vím, už se to tady řešilo hodněkrát a sám jsem časem pochopil a přijmul, že stejný, jako na začátku, už tenhle seriál prostě nebude, ale nějak mi prostě z těch prvních dvou dílů zatím utkvělo v paměti hlavně rozebírání toho "kdo s kým, jak, proč a jestli je to dobře nebo ne" (plus teda paintball, uznávám, že ten to v mých očích trochu "zachraňuje"), což mi přijde na TBBT (i po čtvrté sérii) přece jen trochu málo...
Souhlas. Pátá série má být víc "geeky"? Ale kdeže. Z inteligentního humoru se od 4. série stala řachanda pro masy. Jako by skoro v každé scéně svítil červenej nápis: Teď se budete smát! Což o to, směju se taky, ale ne tak, jako v první nebo druhý sérii.
Nemá cenu si stěžovat, stejně se budu dívat dál a relativně dobře se bavit. Jen jsem doufal, že se 5. série vrátí aspoň trochu ke kořenům. Zatím to spíš vypadá, že tlačí na pilu ještě víc. Nebo jenom stárnu?
lib- Počet příspěvků : 27
Bodů : 31
Datum registrace : 01. 10. 10
Nene, já to taky vidím a taky mě to mrzelo... Myslím si to samé.
Vážně jsem se těšila, že se vrátí víc k geek humoru, ale první dva díly to moc nesplnily... Nebo jsem měla přehnaná očekávání za takovou dobu? Kdoví.
Vážně jsem se těšila, že se vrátí víc k geek humoru, ale první dva díly to moc nesplnily... Nebo jsem měla přehnaná očekávání za takovou dobu? Kdoví.
Nekonečné štvormesačné čakanie (pre mňa prvé) je za mnou(nami), bolelo (aspoň mňa), ale televízia CBS nám naservírovala rovno 2 diely za sebou. Z môjho hľadiska - som rád že medzi Penny a Rajom vlastne k ničomu nedošlo, aj keď to ako sa to zohralo by ma nikdy nenapadlo Na fóre sme to horlivo riešili ako o život Ale ako začiatok to bola dobrá epizóda, scéna s paintballom skutočne veľmi dobrá
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Hned první díl naprostá špička!
Ganjosh- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 25. 09. 11
bodomkes napsal:Nene, já to taky vidím a taky mě to mrzelo... Myslím si to samé.
Asi by to vypadalo divně, když s4 byla kdo s kým a najednou geeky. IMO se budou vracet pozvolna a konec sezony museli dořešit. Raj/Penny se řešilo hojně nejen tady a tak bych první díly bral jako uzávěrku s4 i když podle spoilerů se budou řešit dál i vztahy.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Poslední týden jsem se koukal na celou sérii znova od začátku. Když se na to podíváte zpětně, seriál je už někde uplně jinde. Popravdě, ty první dva díly nové řady mě hoodně zklamaly. Přišlo mi to, že se dívám na jiný seriál. Jasně, člověk se zasměje, ale kde jsou ty Sheldonovi téměř nezapamatovatelné hlášky, chytrý humor atd???
flufi- Počet příspěvků : 1
Bodů : 2
Datum registrace : 11. 02. 11
s odstupem času
Tak s odstupem dvou dnů a hlavně po srovnání s 5x02 musím konstatovat, že to asi opravdu byl absťák, 5x01 bych teď hodnotil jako slabší průměr.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
mirne mi tam ale nesedla jedna vec, vzdy opatrny sheldon si sunda brejle uprostred paintballovy bitvy, ale jinak super dil
btw aby ten tajnej jazyk sedel do cestiny tak tady mate mensi upravu
147
00:08:40,179 --> 00:08:42,415
Zní to Sop Kop Vop E Lop E.
149
00:08:46,727 --> 00:08:49,170
Půjdeš
Sop Bop A Lop I Top.
btw aby ten tajnej jazyk sedel do cestiny tak tady mate mensi upravu
147
00:08:40,179 --> 00:08:42,415
Zní to Sop Kop Vop E Lop E.
149
00:08:46,727 --> 00:08:49,170
Půjdeš
Sop Bop A Lop I Top.
melichor- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 25. 05. 10
piš do titulků
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
aha :-D sem se kouknul a na prvni strance vidim stejnej fix
melichor- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 25. 05. 10
Tak ja se v praci setkavam i s lidma co tvdi jak delaji ucetnictvi a pouzivaji pocitac denne a nevedi jak kopirovat text. Jako oznacit pani zvladla, ale prave tlacitko->kopirovat o tom vzivote neslysela a nechtela ho vubec mackat, protoze to ji prej nekdo rekl, ze nebude potrebovat ze to je pro programatory. ehm.
Ale pro ty co nemohou najit odkazy- Filestube baby a nebo Onedll baby
Tam je vsechno. Jako v Radiu 1 (Poslouchej Radio 1, tam je vsechno. Rikaval vzdycky Postrach)
Jinak po abstaku BBT bych bral asi kazdou epizodu jako uzasnou,ale je pravdou, ze se me prvni dil docela libil.
Ale pro ty co nemohou najit odkazy- Filestube baby a nebo Onedll baby
Tam je vsechno. Jako v Radiu 1 (Poslouchej Radio 1, tam je vsechno. Rikaval vzdycky Postrach)
Jinak po abstaku BBT bych bral asi kazdou epizodu jako uzasnou,ale je pravdou, ze se me prvni dil docela libil.
eugene napsal:R&omize nejsem blbec, google jsem zkusil, ale jen první 2 stránky, protože ačkoliv jsem zadal "the big bang theory S05e01 free download" tak mi to vyhazovalo jen odkazy, které se tvářily jako free, ale po zmáčknutí download na mě vybaflo vyplnění čísla platební karty abych mohl stahovat, takže asi tak:)
Jo a torrenty nevedu:)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
To jsi mě špatně pochopil - já to právě myslel tak, že ve čtvrté sérii už jsem byl poměrně smířen s tím, jakým směrem se TBBT ubírá, ale nakonec se mi líbila docela dost a řekl bych, že v ní bylo hodně dobrých nápadů a světlých momentů připomínajících počátky seriálu. Tudíž první dva díly páté série považuju zatím za kvalitativní propad právě i OPROTI čtvrté sérii... I když je taky možný, že nevědomky stavím proti sobě nejlepší okamžiky celé čtvrté série proti zatím odvysílaným dvěma dílům... těžko říct... lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se u nich párkrát nezasmál... asi už nad tím (jako ostatně občas nad více věcmi) moc přemýšlímlib napsal:Souhlas. ... Z inteligentního humoru se od 4. série stala řachanda pro masy.Strix napsal:...nějak mi prostě z těch prvních dvou dílů zatím utkvělo v paměti hlavně rozebírání toho "kdo s kým, jak, proč a jestli je to dobře nebo ne" ... což mi přijde na TBBT (i po čtvrté sérii) přece jen trochu málo...
První díl nové série mě docela potěšil. Párkrát jsem se usmál, líbilo se mi, jak zaonačili to, co se stalo mezi Rajem a Penny (díkybohu, že z toho neudělali ještě více telenovelu), zkrátka to splnilo má očekávání, ačkoliv k humoru první série už se seriál nejspíš nikdy nevrátí.
Edit: A nakonec Penny nelhala, opravdu to nebylo tak, jak to vypadalo.
Edit: A nakonec Penny nelhala, opravdu to nebylo tak, jak to vypadalo.
Zero- Počet příspěvků : 46
Bodů : 46
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» Další epizoda?
» Epizoda online???
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]