Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
MartyCZ: Tak bys to asi viděl nějak částečně. Něco jako částečně transparentní objekt.
R&omize: Rozhodně nebrat vážně. jak se teď nemusím učit na žádnou zkoušku, tak mám najednou extrémně moc času, nevím, co s ním, nudim se a jsem otrávenej. A pak to takhle dopadá. Po nějakém čase se to snad zlepší.
Spokojenost sama se sebou. Jo, to bude…možná problém. Zvlášť teď.
R&omize: Rozhodně nebrat vážně. jak se teď nemusím učit na žádnou zkoušku, tak mám najednou extrémně moc času, nevím, co s ním, nudim se a jsem otrávenej. A pak to takhle dopadá. Po nějakém čase se to snad zlepší.
Spokojenost sama se sebou. Jo, to bude…možná problém. Zvlášť teď.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
R&y: Finálky chci vydat tento měsíc, čím dřív, tím líp, dělám na tom, neboj, nezapomněl jsem na to. A to s tou stížností jsem zaregistroval, čtu všechno, co tu píšete, ale žádnou stížnost za sebe podávat nebudu... Nemám to zapotřebí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: A já si zase myslim, že děláš skvělou práci.
Pohlaví :
Alespoň titulky...
Právě proto by ta stížnost měla padnout, myslím, že by to uvítali úplně všichni, dokonce i jejich prodeje by se krapánek zvedly, kdyby tam měli alespoň ty titulky na úrovni od Ďasíka a spol.
větině lidí je to jedno.. když vidím, co se na titulkách.com stahuje za odpad..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No nevím teda...
Z titulky.com stahují seriály jen právě tito lidi... Jak si jinak vysvětlit lidi na fórech, co KUPUJÍ seriály a kteří se ptají, jak vypreparovat titulky a dát si tam kvalitnější...minnie napsal:větině lidí je to jedno.. když vidím, co se na titulkách.com stahuje za odpad..
Počkat, kupovat seriály?
Přes titulky.com?
WTF??? Že by lidi byli ještě blbější, než jsem si myslel, nebo to jen nechápu?
Přes titulky.com?
WTF??? Že by lidi byli ještě blbější, než jsem si myslel, nebo to jen nechápu?
Pohlaví :
řekla bych, že tím myslí lidi, co si koupí seriál na dvd a snaží se pak nahradit oficiální titulky něčím, na co se dá koukat.
a abych pravdu řekla, nikoho takového neznám myslím, že je to jen malá skupina lidí.. podobně jako tady na fóru myslím že nejsme úplně průměrný vzorek populace, ale spíš pár cvoků
a abych pravdu řekla, nikoho takového neznám myslím, že je to jen malá skupina lidí.. podobně jako tady na fóru myslím že nejsme úplně průměrný vzorek populace, ale spíš pár cvoků
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Aha…jako ty DVD ze stánků, nebo tak? Tohle mi spíš přijde takové průměrné, takže to asi bude dělat hodně lidí. Jako my, tzn. stáhnout z netu a najít nějaké neoficiální titulky od lidí, co mají rádi ten seriál, to je asi docela netradiční. Ale když tyhle způsoby srovnám, tak ten náš mi přijde jednoznačně lepší.
Nejsme průměrní, a to je sakra dobře. Narozdíl od ostatních většina z nás používá mozek. Teda…pokud se Clif zrovna nesnaží upálit.
Nejsme průměrní, a to je sakra dobře. Narozdíl od ostatních většina z nás používá mozek. Teda…pokud se Clif zrovna nesnaží upálit.
Pohlaví :
Tyy jo, clovek tady asi jenom mesic neni a hned takovych novinek - Koli dostane admina (gratuluju ) a hned odrizne starou kantynu kamsi do archivu, no toto
Jinak slavnostne prisaham, ze temata procitat nebudu, neb bych se z toho zblaznil, takze co se udalo za posledni mesic, jako by nebylo
Jinak slavnostne prisaham, ze temata procitat nebudu, neb bych se z toho zblaznil, takze co se udalo za posledni mesic, jako by nebylo
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
Představ si, že seriály jsou i na "regulérních" (=předražených) DVD stejně jako filmy, nemusí to být nutně ze stánku...Irwain Nornossa napsal:Aha…jako ty DVD ze stánků, nebo tak?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
tx: já kantýnu neodřízla. Prý to udělal systém (když téma překročí určitý počet stran, tak se archivuje a vytvoří se nové z posledních nevim kolika stran). A vítej zpět . A dík
NoMouse: Vša jo, já vím, ale… No, to je jedno. Asi jsem už moc v tom netovým světě, že tohle je pro mě něco naprosto neznámýho.
Na DVD… OMG, jak si to někdo mlže koupit na DVD? Nejnespolehlivější médium, co jsem kdy potkal… Vždyť je to…na hlavu. Po nějaké chvíli tam bude cyklická chyba, a člověk to může vyhodit. A navíc, proč za to platit…když nemusím? Doufám, že nejsem sám, kdo si to říká.
Na DVD… OMG, jak si to někdo mlže koupit na DVD? Nejnespolehlivější médium, co jsem kdy potkal… Vždyť je to…na hlavu. Po nějaké chvíli tam bude cyklická chyba, a člověk to může vyhodit. A navíc, proč za to platit…když nemusím? Doufám, že nejsem sám, kdo si to říká.
Pohlaví :
Taky mám s DVD špatné zkušenosti, to je zastaralá technologie. Dneska máme spolehlivé paměti, proč se filmy neprodávají na read-only flashkách?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Řekl bych, že v tom bude cena.
Btw, proč DVD stojí (nebo stálo) 16 Kč? Trochu moc, ne? A proč i kvalita za takovýhle prachy byla asi taková, že když jsem na to něco vypálil, a pak si to pro kontrolu stáhl do kompu, tak 1 ze 6 filmů měl cyklickou chybu?
To jsou takový moje hlavní…pilíře averze vůči DVD. Blu ray jsem nezkoušel, ale někdy bych i chtěl. Zatím ale externí disk vítězí. Nejen, že spolehlivost, ale člověk si ty data může i upravit…
Read-only flash? To jsem neslyšel, ale zní to zajímavě. Půjčovny by to mohly mít, to je pravda. Ale asi fakt…cena. Každopádně, nás to nemusí trápit.
Btw, proč DVD stojí (nebo stálo) 16 Kč? Trochu moc, ne? A proč i kvalita za takovýhle prachy byla asi taková, že když jsem na to něco vypálil, a pak si to pro kontrolu stáhl do kompu, tak 1 ze 6 filmů měl cyklickou chybu?
To jsou takový moje hlavní…pilíře averze vůči DVD. Blu ray jsem nezkoušel, ale někdy bych i chtěl. Zatím ale externí disk vítězí. Nejen, že spolehlivost, ale člověk si ty data může i upravit…
Read-only flash? To jsem neslyšel, ale zní to zajímavě. Půjčovny by to mohly mít, to je pravda. Ale asi fakt…cena. Každopádně, nás to nemusí trápit.
Pohlaví :
Podle mě kdyby se to začalo dělat ve velkém, tzn. začaly se na tom prodávat filmy a koneckonců i hry, tak by šla cena rapidně dolů, CD a DVD na začátku taky byly drahé, teď je ve stejné situaci Blue-Ray... BR je ale pro mě slepá ulička, protože pokračuje v té nespolehlivé technologii a co jsem slyšel, tak že jsou ty disky snad ještě míň odolné jak DVD, protože je to zapsané v menší hloubce...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, to je fakt. Když by to dělali hromadně, asi by tu technologii i zlepšili. Navíc, má to daleko větší kapacity. Třeba DVD má jen 4,37 GB, ale tu flashku můžeš mít i 128 GB. A co na tohle dát? Třeba seriál v HDčku.
Aha, takže od BR ruce pryč? OK. Jako asi i tak to zkusím, přece jen, jak si budu kupovat nový ntb, tak ten tohle už bude zvládat.
Ale jsem rád, že se tu tak shodujeme na tom, že optická technologie je v celkovém měřítku prakticky nepoužitelná. Jediné, s čím mám kladnou zkušenost, jsou CD-RW, ale tam je malá kapacita. DVD-RW byly taky doclea fajn, ale už méně spolehlivé. Pokud BR bude tímhle trendem pokračovat, tak…
Prostě magnetické a čipové paměti jsou nejlepší.
Aha, takže od BR ruce pryč? OK. Jako asi i tak to zkusím, přece jen, jak si budu kupovat nový ntb, tak ten tohle už bude zvládat.
Ale jsem rád, že se tu tak shodujeme na tom, že optická technologie je v celkovém měřítku prakticky nepoužitelná. Jediné, s čím mám kladnou zkušenost, jsou CD-RW, ale tam je malá kapacita. DVD-RW byly taky doclea fajn, ale už méně spolehlivé. Pokud BR bude tímhle trendem pokračovat, tak…
Prostě magnetické a čipové paměti jsou nejlepší.
Pohlaví :
Irwain: to máš pravdu, jednou v nějakém časopise testovali spolehlivost optických médií a přepisovatelné z toho kupodivu vyšly daleko líp než nepřepisovatelné. Přitom by si člověk řekl, že odolnější to bude na tom médiu, ze kterého to už nejde smazat.
A jaký je rozdíl mezi filmem na Blu-ray disku a mezi filmem ve Full HD uloženém pevném disku/exteráku/flashce/paměťovce, že to tak chceš vyzkoušet?
edit: a co teprv takové přístupové doby na optický disk a na flash-paměť...
A jaký je rozdíl mezi filmem na Blu-ray disku a mezi filmem ve Full HD uloženém pevném disku/exteráku/flashce/paměťovce, že to tak chceš vyzkoušet?
edit: a co teprv takové přístupové doby na optický disk a na flash-paměť...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Přesně, taky jsem se vždycky divil. Ale co, přepisovatelný se aspoň dají přepsat.
Nééé, já to nechtěl zkoušet na filmech. Ale prostě na obecných datech. Něco si na to BRko dát, a občas zkusit, jestli to tam je všechno v pohodě. Nejde mi o filmy, to vůbec. Jen…mně tak napadlo, že pokud by teda byly ty read-only flashe, tak by bylo fajn na ně dát seriál v HD. Jinak, když jsme u toho, tak film je nejlepší na exterňáku. Na interním disku mi zabírat místo nebude, flashku mám na instalování Woken, resp. experimenty s Linuxem, a optické médium je pro filmy, co chci vyhodit, ale bojim se to přiznat. Nebo…kterým chci způsobit příjemné mazání.
Jo, přístupová doba je jedna věc, a přenosová rychlost jiná. Co jsem tak vyrozuměl, tak film v HD má datový tok nějakých 10 MB/s. Jo, ale jak to realizovat, když z optiky dostaneš takový…4? Přinejlepším? Aspoň takovéhle jsou moje zkušenosti. Takhle to fungovalo mě. Údaje na papírech jsou irelevantní, to je utopie.
Nééé, já to nechtěl zkoušet na filmech. Ale prostě na obecných datech. Něco si na to BRko dát, a občas zkusit, jestli to tam je všechno v pohodě. Nejde mi o filmy, to vůbec. Jen…mně tak napadlo, že pokud by teda byly ty read-only flashe, tak by bylo fajn na ně dát seriál v HD. Jinak, když jsme u toho, tak film je nejlepší na exterňáku. Na interním disku mi zabírat místo nebude, flashku mám na instalování Woken, resp. experimenty s Linuxem, a optické médium je pro filmy, co chci vyhodit, ale bojim se to přiznat. Nebo…kterým chci způsobit příjemné mazání.
Jo, přístupová doba je jedna věc, a přenosová rychlost jiná. Co jsem tak vyrozuměl, tak film v HD má datový tok nějakých 10 MB/s. Jo, ale jak to realizovat, když z optiky dostaneš takový…4? Přinejlepším? Aspoň takovéhle jsou moje zkušenosti. Takhle to fungovalo mě. Údaje na papírech jsou irelevantní, to je utopie.
Pohlaví :
Dneska jsem zjistila, že půjdu do důchodu až v 70ti....to je nemilé zjištění, nicméně ne moc překvapivé...
Každopádně tu teď tak 10 dní nebudu (ani si to nedovedu představit! ), pokud teda nebude v Chorvatsku pršet, abych jela zmoklá domů , tak moc nespamujte, ať to zas nemusím pročítat tři dny..
Btw Irwaine, užij si to, jak můžeš, třeba se zadaří a předhoníš mě na dvojnásobek
Každopádně tu teď tak 10 dní nebudu (ani si to nedovedu představit! ), pokud teda nebude v Chorvatsku pršet, abych jela zmoklá domů , tak moc nespamujte, ať to zas nemusím pročítat tři dny..
Btw Irwaine, užij si to, jak můžeš, třeba se zadaří a předhoníš mě na dvojnásobek
pokud se nepletu, v 70ti půjdou ti, co se narodili letos... naše generace by ještě mohla jít třeba v 69ti jůů, to je dobré číslo
minnie- Znamení :
Pohlaví :
bodomkes: Tyjo…budeš nám chybět. Teda nevím, jak ostatním, ale mně rozhodně…
Taky si to dost nedokážu představit. Ale zase si dokážu představit to místo, kam jedeš. V tom státě jsem přišel o telefon. Neodcizen. Moře…
Ne, už jsem Tě předehnal, vím, že mě nemáš šanci dohnat, takže… Je to v pohodě.
Taky si to dost nedokážu představit. Ale zase si dokážu představit to místo, kam jedeš. V tom státě jsem přišel o telefon. Neodcizen. Moře…
Ne, už jsem Tě předehnal, vím, že mě nemáš šanci dohnat, takže… Je to v pohodě.
Pohlaví :
Irwain: Dík. Mám potměšilou radost, že vám budu scházet. My zas jednou jeli s rodinou na dovolenou autem do Chorvatska a brácha si byl zaplavat s klíčem od auta v kapse u plavek.... Bohužel jsme neměli s sebou ani náhradní klíč.. =D No sranda no.
Fajn, ego dočasně uspokojeno, říkáš?
minnie: no četla jsem, že 69 let platí pro lidi narozené 89 a čtyři měsíce ročně přidávají ženám... a já jsem 92, takže nakonec kolik? 70!
Fajn, ego dočasně uspokojeno, říkáš?
minnie: no četla jsem, že 69 let platí pro lidi narozené 89 a čtyři měsíce ročně přidávají ženám... a já jsem 92, takže nakonec kolik? 70!
bodomkes: TO víš, tak Tě mám(e) rád(i).
Jak jste ho nakonec našli?
Tak, nejde o ego, jen čistě o číslo.
Jak jste ho nakonec našli?
Tak, nejde o ego, jen čistě o číslo.
Pohlaví :