Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Jedni se nedožijí, další budou pracovat dál, aby neumřeli, ale my? My ne... ;)
Tak jsme mladí a (víceméně) schopní... A lidi, co mají pod kůží osobnostní růst, se v životě neztratí (dříve nebo později se dostanou k takovým penězům, že to oni si budou určovat, kdy půjdou do důchodu... )...bodomkes napsal:Dneska jsem zjistila, že půjdu do důchodu až v 70ti....to je nemilé zjištění, nicméně ne moc překvapivé... ...
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
ok, tak těch 69 platí aspoň pro mě nedošlo mi že jsi takové písklebodomkes napsal:minnie: no četla jsem, že 69 let platí pro lidi narozené 89 a čtyři měsíce ročně přidávají ženám... a já jsem 92, takže nakonec kolik? 70!
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Nějak se nám to tu globálně zastavilo… :-(
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
To jo, doslova to tu zamrzlo...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Nějak se mi to nelíbí…
Byl jsem zvyklý na to, že tu můžu mít celý den otevřený prohlížeč a reagovat, a teď…je taková nuda…
Byl jsem zvyklý na to, že tu můžu mít celý den otevřený prohlížeč a reagovat, a teď…je taková nuda…
Pohlaví :
Jo, no, taky mě to zaráží... Píšeš málo konfliktních věcí.
Ale můžem nahodit téma Harry Potter (už se to blíží), Breaking Dawn (to už se taky blíží ) atd.
Ale můžem nahodit téma Harry Potter (už se to blíží), Breaking Dawn (to už se taky blíží ) atd.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Já jsem nikdy… Heeej?? Já nejsem konfliktní. Jen píšu svůj názor, no…
A když jsme u toho, hodně lidí tu je Brněnských, tak co říkáte na dřívější protahování stavby Dobrovského tunelů? Zabili byste ty lidi, co za to můžou, nebo…s nima souhlasíte (Tuhle odpověď fakt nedoporučuju ). Osobně je nechápu. Kvůli nim tu všichni jezdí objízdnýma trasama, blokují šaliny, ucpávají a ničí silnice, vypadá to hrozně (průjezd stavbou), ale hlavně, že…na nějakou dobu úspěšně sabotovali stavbu? Nevím, o co jim jde, fakt ne.
HP? OK. Jednoduše. Knížky jsem četl, bralo mě to. Kdysi. Filmy mám, v 720p, kdesi na externím. Už je to nějaký ten měsíc, co jsem sledoval. Až budou oba díly 7 v 720p stažitelné, tak stáhnu, a kouknu. Ne, opravdu nehodlám koukat na nějaký kinoRip, to bych pak já udělal R.I.P. A je mi jedno, jak dlouho budu muset čekat. Já mám času dost. Zrovna na tohle nijak nespěchám. A že to uvidím jako poslední, mi fakt nevadí.
Breaking Dawn! Ou jééé!!! Už vidím, jak tenhle film bude zvedat emoce. Ale ne moje, spíš některých přátel, zejména jistých blogerů. Bože, to bude zase sranda. Ještě si pamatuji na její slova „Je to brak, ale kvalitně napsanej brak.“ Osobně si to samozřejmě stáhnu, jako Transformery 3 (ano, stále, stále. ). Ale na obojí se těším. Nemám předsudky proti tomu filmu. Knížky jsem četl všechny, a zrovna v takovém…specifickém období. Jsem zvědav, jaké to bude, kouknu se, a asi i archivuji.
A když jsme u toho, hodně lidí tu je Brněnských, tak co říkáte na dřívější protahování stavby Dobrovského tunelů? Zabili byste ty lidi, co za to můžou, nebo…s nima souhlasíte (Tuhle odpověď fakt nedoporučuju ). Osobně je nechápu. Kvůli nim tu všichni jezdí objízdnýma trasama, blokují šaliny, ucpávají a ničí silnice, vypadá to hrozně (průjezd stavbou), ale hlavně, že…na nějakou dobu úspěšně sabotovali stavbu? Nevím, o co jim jde, fakt ne.
HP? OK. Jednoduše. Knížky jsem četl, bralo mě to. Kdysi. Filmy mám, v 720p, kdesi na externím. Už je to nějaký ten měsíc, co jsem sledoval. Až budou oba díly 7 v 720p stažitelné, tak stáhnu, a kouknu. Ne, opravdu nehodlám koukat na nějaký kinoRip, to bych pak já udělal R.I.P. A je mi jedno, jak dlouho budu muset čekat. Já mám času dost. Zrovna na tohle nijak nespěchám. A že to uvidím jako poslední, mi fakt nevadí.
Breaking Dawn! Ou jééé!!! Už vidím, jak tenhle film bude zvedat emoce. Ale ne moje, spíš některých přátel, zejména jistých blogerů. Bože, to bude zase sranda. Ještě si pamatuji na její slova „Je to brak, ale kvalitně napsanej brak.“ Osobně si to samozřejmě stáhnu, jako Transformery 3 (ano, stále, stále. ). Ale na obojí se těším. Nemám předsudky proti tomu filmu. Knížky jsem četl všechny, a zrovna v takovém…specifickém období. Jsem zvědav, jaké to bude, kouknu se, a asi i archivuji.
Pohlaví :
No, ono to spíš vypadá na jednoho důchodce... Ještě jsem neslyšel nikoho jiného, kdo by byl proti. Že si založil občanské sdružení ještě neznamená, že je jich víc... A jestli jo, tak můj osobní tip je tak kolem 10 lidí, všichni ostatní ze stejné čtvrti chcou aby se to dostavělo...Irwain Nornossa napsal:Já jsem nikdy… Heeej?? Já nejsem konfliktní. Jen píšu svůj názor, no…
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Taky si říkám. Nějakej ing. Štěpaník, kápo toho sdružení, nikdo další…nikde není publikován. Zaráží mě to, že to vůbec dovolili pozastavit, spíš by měli najmout víc lidí a dělat 24 hodin denně, aby se to už dostavělo. Průjezd tam je katastrofální.
Pohlaví :
No, já byl poslední člověk v mém okolí, kdo četl/viděl Harryho Pottera nebo Pána prstenů. Vždycky, když je něco nové a všichni jsou z toho na větvi, si říkám: Co na tom ti lidi vidí??? Pak si to po roce dvou přečtu a líbí se mi to taky. Takže tě chápu...
Knihy jsem četl všechny jednou + jednou poslouchal jako MP3, takže se dá říct, že dvakrát... U filmů mi vždycky stačil kinorip nebo normální 700 MB .avi. U toho posledního HP teď ale poruším své pravidlo a půjdu na to do kina... Na první díl Relikvií jsem nešel, protože knižně je to nejnudnější část ságy, tak jsem nechtěl zbytečně utrácet. Ale když jsem na to pak kouknul doma, uznávám, že až na tři mé "větší" námitky se jim to docela povedlo a rozhodně je to akčnější než to nudné putování v knize... A líbilo se mi, že si z toho udělali srandu i ve Very Potter Musicalu, kde Harry na to, že by mohl půl roku putovat po anglickém venkově a tábořit, říká, že to je hrozná kravina a rozhodně to dělat nebude.
Co se Twilight Sagy týče, já ze zásady neberu námitky lidí, kteří to nikdy nečetli ani neviděli a jsou proti tomu jen proto, že je Rob Pattinson slavný. Ti se můžou jít vycpat. Já zatím viděl všechny filmy a četl Eclipse a Breaking Dawn, knihy mě hodně chytly (zvlášť části, které vypráví Jacob), filmy nebyly špatné (když pominu druhý, kde se Bella chová jako idiot).
Knihy jsem četl všechny jednou + jednou poslouchal jako MP3, takže se dá říct, že dvakrát... U filmů mi vždycky stačil kinorip nebo normální 700 MB .avi. U toho posledního HP teď ale poruším své pravidlo a půjdu na to do kina... Na první díl Relikvií jsem nešel, protože knižně je to nejnudnější část ságy, tak jsem nechtěl zbytečně utrácet. Ale když jsem na to pak kouknul doma, uznávám, že až na tři mé "větší" námitky se jim to docela povedlo a rozhodně je to akčnější než to nudné putování v knize... A líbilo se mi, že si z toho udělali srandu i ve Very Potter Musicalu, kde Harry na to, že by mohl půl roku putovat po anglickém venkově a tábořit, říká, že to je hrozná kravina a rozhodně to dělat nebude.
Co se Twilight Sagy týče, já ze zásady neberu námitky lidí, kteří to nikdy nečetli ani neviděli a jsou proti tomu jen proto, že je Rob Pattinson slavný. Ti se můžou jít vycpat. Já zatím viděl všechny filmy a četl Eclipse a Breaking Dawn, knihy mě hodně chytly (zvlášť části, které vypráví Jacob), filmy nebyly špatné (když pominu druhý, kde se Bella chová jako idiot).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
jo, na harryho už se taky těším.. dokonce už jsem si pořídila čarodějnický klobouk jak malá trailer vypadá dobře, ale snažím se moc nadějí tomu nedávat, protože tuším, že to dopadne tak jako předchozí díly.. ale už je to finále.. tak ještě jednou.. naposled
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Já byla zase jedna z prvních v mém okolí, kdo četl/viděl HP. Všechny knihy jsem přečetla jednou a vybrané víckrát. Od třetímu filmu chodím na premiéry do kina (neoblíbenější je zatím stále Harry Potter and the Prisoner of Azkaban).
Twilight ságu jsem přečetla dvakrát…nejvíc se mi líbila kniha New Moon (o to víc mě zklamal film) a Breaking Dawn, tak snad tohle filmové zpracování dopadne lépe…
Twilight ságu jsem přečetla dvakrát…nejvíc se mi líbila kniha New Moon (o to víc mě zklamal film) a Breaking Dawn, tak snad tohle filmové zpracování dopadne lépe…
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 19
Bodů : 20
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 12. 09
Věk : 37
No, já mám z HP knih nejradši šestou (konečně se v ní něco zásadního děje, navíc se člověk dozví všechno o Voldym, co se dá), z filmů první, je takový krásně pohádkový, skutečně "kouzelný", moc hezké seznámení s tím světem... A šestý se mi líbil jako komedie.
Z Twilight Sagy se mi líbily obě knihy, co jsem četl - Eclipse i Breaking Dawn, v obou jsou super pasáže. V Zatmění třeba scéna se stanováním a následujícím ránem - mám rád Jacoba, takže mě tohle hodně vzalo. U Rozbřesku třeba scéna před závěrečnou bitvou, to je taky pěkný doják. V Rozbřesku se mi navíc líbí, že tam je zase o něco víc popsán ten svět, je tam více zajímavých schopností, je to celé takové promyšlenější a jsou tam i Volturiovi - ty mám rád, jsou hodně zajímaví, hlavně Aro a Alec... Co se týče filmů - první dva nejsou nic extra, ale jsou natolik dobré, že mě přiměly, abych si přečetl třetí a čtvrtý díl. A Zatmění se docela vydařil, třeba herec, co hraje Rileyho, byl skvěle vybrán.
Z Twilight Sagy se mi líbily obě knihy, co jsem četl - Eclipse i Breaking Dawn, v obou jsou super pasáže. V Zatmění třeba scéna se stanováním a následujícím ránem - mám rád Jacoba, takže mě tohle hodně vzalo. U Rozbřesku třeba scéna před závěrečnou bitvou, to je taky pěkný doják. V Rozbřesku se mi navíc líbí, že tam je zase o něco víc popsán ten svět, je tam více zajímavých schopností, je to celé takové promyšlenější a jsou tam i Volturiovi - ty mám rád, jsou hodně zajímaví, hlavně Aro a Alec... Co se týče filmů - první dva nejsou nic extra, ale jsou natolik dobré, že mě přiměly, abych si přečetl třetí a čtvrtý díl. A Zatmění se docela vydařil, třeba herec, co hraje Rileyho, byl skvěle vybrán.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Z HP knížek mám nejraději pětku. Je taková obsáhlá a jsou tam super pasáže. Z filmů je nejpovedenější trojka. Mám ráda blbnutí s časem .
Já nenávidím Umbridgeovou, takže pětku na první místo dát nemůžu. Ale je jedna z těch lepších částí (kniha)... Z knih je nejhorší první půlka sedmičky a její závěr. Z filmů jednoznačně pětka, jsou tam tři tak moc velké chyby, že je prostě nemůžu odpustit... A nijak zvlášť nemusím čtyřku (knihu ani film).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak takhle jsem nikdy nesrovnával. Spíš mi většinou vadí rozdíly mezi filmem a knížkou. Knížku beru jako referenční, jak to ve skutečnosti bylo, a film jako film podle události. Jenže už si nepamatuju jak ságu Stmívání, tak Harryho. A že jsem první čtveřici knížek četl asi tak 4×, další ale méně často.
A protože tohle je všeobecný pokec, chtěl bych se pochlubit s jedním úspěchem. Podařilo se mi ve VHDL naprogramovat hodiny (tzn. popsat tím jazykem obvod, který by tvořil digitální hodiny), nahrát to do FPGAčka, a teď mi to tu běží. Je to parádní. Nejsložitější projekt, co jsem dělal (zní to jednoduše, ale je tam spousta háčků). Čeká mě sice ještě optimalizace, ale důležité je, že to funguje.
A protože tohle je všeobecný pokec, chtěl bych se pochlubit s jedním úspěchem. Podařilo se mi ve VHDL naprogramovat hodiny (tzn. popsat tím jazykem obvod, který by tvořil digitální hodiny), nahrát to do FPGAčka, a teď mi to tu běží. Je to parádní. Nejsložitější projekt, co jsem dělal (zní to jednoduše, ale je tam spousta háčků). Čeká mě sice ještě optimalizace, ale důležité je, že to funguje.
Pohlaví :
Ty tři chyby u toho pátého filmu jsou právě rozdílnosti od knihy. Ale jedna z nich dokonce přesahuje rámec knihy a je proti veškerým pravidlům světa, který byl vytvořený v knize...
A k hodinám gratuluju.
A k hodinám gratuluju.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A můžu se zeptat, jaké chyby to jsou, když jsem knížku nečetl?Ďasík napsal:Ty tři chyby u toho pátého filmu jsou právě rozdílnosti od knihy. Ale jedna z nich dokonce přesahuje rámec knihy a je proti veškerým pravidlům světa, který byl vytvořený v knize...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:Ty tři chyby u toho pátého filmu jsou právě rozdílnosti od knihy. Ale jedna z nich dokonce přesahuje rámec knihy a je proti veškerým pravidlům světa, který byl vytvořený v knize...
A k hodinám gratuluju.
Taky by mě zajímalo, jaké to jsou, už si to vůbec nepamatuju. Ale věřím tomu, že to tak udělali.
Díky. Zbavit se všech warningů bude ale poměrně problém…
Pohlaví :
Ne…nepamatuju si.
Zajímavé. pamatuju si seriál, co jsem viděl tak před 12 lety, ale nepamatuju si knížku, co jsem četl tak 2×, možná 3×, nepamatuju si film, co jsem viděl 2×, ale přitom si pamatuju okolnosti, kdy jsem tu knížku četl, dokonce co jsem poslouchal, a z čeho jsem to poslouchal, kde jsem seděl, pamatuju si, že jsem ten film stahoval z torrentů, možná si i pamatuju kdy.
Ale děj ne.
Být mnou je těžké. Občas je v hlavě peklo.
Zajímavé. pamatuju si seriál, co jsem viděl tak před 12 lety, ale nepamatuju si knížku, co jsem četl tak 2×, možná 3×, nepamatuju si film, co jsem viděl 2×, ale přitom si pamatuju okolnosti, kdy jsem tu knížku četl, dokonce co jsem poslouchal, a z čeho jsem to poslouchal, kde jsem seděl, pamatuju si, že jsem ten film stahoval z torrentů, možná si i pamatuju kdy.
Ale děj ne.
Být mnou je těžké. Občas je v hlavě peklo.
Pohlaví :
Já si pamatuji, že při scéně, kdy Harry prvně vidí testrály, Lenka řekne, že nikdo další ze skupiny je nevidí (Neville viděl zemřít dědečka, a proto je má vidět taky) a ve velkém množství záběrů Harry nemá svou jizvu. A taky Harry používá neverbální zaklínadla, která ještě neumí
Irwain: gratulace k hodinám :-)
Irwain: gratulace k hodinám :-)
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 19
Bodů : 20
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 12. 09
Věk : 37
Ajo! Neverbální zaklínadla. Toho jsem si taky všiml.
Děkuji moc.
Mít pořádnej displej, tak udělám něco lepšího (třeba ve 23:00:00 by mi to řeklo, abych šel spát. Teda, ne, že by to nějak pomohlo. ).
Děkuji moc.
Mít pořádnej displej, tak udělám něco lepšího (třeba ve 23:00:00 by mi to řeklo, abych šel spát. Teda, ne, že by to nějak pomohlo. ).
Pohlaví :
Koli: To nebylo hezké. A ani přesné.
Jak už Koli naznačila, je proti veškerým pravidlům kouzelnického světa a hlavně bradavického hradu, aby se kdokoli dostal do Komnaty nejvyšší potřeby, pokud to opravdu, ale opravdu nepotřebuje. V knize tudíž musí Umbridgeová počkat, až z té komnaty vylezou. Ve filmu se do ní prostě probourá, což je idiocie nejvyšší úrovně a nechápu, jak to Rowla mohla schválit...
No a hrozně mě zklamaly scény (to jsou ty dvě další chyby) s odchodem Weasleyových dvojčat a souboj na ministerstvu. Protože ty scény jsou v knize popsány naprosto úžasně, mají obrovský potenciál a ve filmu je to tak odfláknuté, že jsem nevěřil svým očím. Navíc třeba právě ten souboj je největším soubojem celé ságy - Brumbál proti Voldymu. Celou dobu jsem čekal, kdy Brumbál oživí sochy ve fontáně... A NIC!!!
A mám dojem, že se ve filmu neobjevila ani jedna z nejdůležitějších postav - Siriusova uřvaná matka...
Jak už Koli naznačila, je proti veškerým pravidlům kouzelnického světa a hlavně bradavického hradu, aby se kdokoli dostal do Komnaty nejvyšší potřeby, pokud to opravdu, ale opravdu nepotřebuje. V knize tudíž musí Umbridgeová počkat, až z té komnaty vylezou. Ve filmu se do ní prostě probourá, což je idiocie nejvyšší úrovně a nechápu, jak to Rowla mohla schválit...
No a hrozně mě zklamaly scény (to jsou ty dvě další chyby) s odchodem Weasleyových dvojčat a souboj na ministerstvu. Protože ty scény jsou v knize popsány naprosto úžasně, mají obrovský potenciál a ve filmu je to tak odfláknuté, že jsem nevěřil svým očím. Navíc třeba právě ten souboj je největším soubojem celé ságy - Brumbál proti Voldymu. Celou dobu jsem čekal, kdy Brumbál oživí sochy ve fontáně... A NIC!!!
A mám dojem, že se ve filmu neobjevila ani jedna z nejdůležitějších postav - Siriusova uřvaná matka...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I