Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Pak může být dočasný problém s DNS servery. Jestli všechny ty protokoly "tečou" skrz společný server. Třeba kvůli dns mi pár hodin nejela wiki. Takže taky počkej pár hodin a uvidíš.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
ICQ měl opravdu dneska výpadek, nějaká aktualizace, nebo co.
Minnie: Koukání ženám do výstřihu propaguje žena? Poměrně neobvyklé.
Minnie: Koukání ženám do výstřihu propaguje žena? Poměrně neobvyklé.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
No, tak Mirandu jsem si nějak úplně podělala . Ale rozjela jsem QIP, tak alespoň něco
Uf, je dobré vědět, že nejsem blázen. Taky mi včera nejel celý den QIP, ani když jsem stáhla Mirandu a ICQ Portable...prostě výpadek. To se s tím Skypem pěkně střídají, ten taky nedávno nefungoval..
Ale dneska jede bez problému..
Ale dneska jede bez problému..
Všem mohu doporučit jabber. Založit si Gmail, a jabber dostanete s tím. Takže nejen pořádná mailová schránka, ale i účet, přes který jde psát pomocí QIPu nebo jakéhokoliv jabber klienta. 2 mouchy jednou ranou.
Pohlaví :
Dvě je málo... ;)
V dnešní době to musí nabízet mouchy minimálně tři, aby člověk alespoň začal uvažovat o změně...Irwain Nornossa napsal:Všem mohu doporučit jabber. Založit si Gmail, a jabber dostanete s tím. Takže nejen pořádná mailová schránka, ale i účet, přes který jde psát pomocí QIPu nebo jakéhokoliv jabber klienta. 2 mouchy jednou ranou.
Dobře, něco vymyslím.
1: Dostaneš fakt dobrej mail.
1.1: Spam se filtruje automaticky. Třeba ti, co jsou registrovaní na titulkách.cz, dostávají tuny spamu. Už ne.
2: Jabber. Kašlat na ICQ, nebo obojí provozovat paralelně. Žádné výpadky, funkční.
2.1: Je přístupný odkudkoliv, můžeš psát z prohlížeče, nepotřebuješ klienta.
1: Dostaneš fakt dobrej mail.
1.1: Spam se filtruje automaticky. Třeba ti, co jsou registrovaní na titulkách.cz, dostávají tuny spamu. Už ne.
2: Jabber. Kašlat na ICQ, nebo obojí provozovat paralelně. Žádné výpadky, funkční.
2.1: Je přístupný odkudkoliv, můžeš psát z prohlížeče, nepotřebuješ klienta.
Pohlaví :
Mně ICQ v Mirandě nejede furt... Možná bych mohl zkusit aktualizovat, už jsem to několik verzí odkládal...
edit: tak to nepomohlo, furt mi to hlásí že zadaný server ICQ neexistuje...
edit: tak to nepomohlo, furt mi to hlásí že zadaný server ICQ neexistuje...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jo, taky mi to píše. Tak jsem zpět u QIPu, ale tam mi taky nejde založit účet na jabberu (nejde to ani v Mirandě). Vždycky to píše chybu 405 (nepovoleno). Ale na QIPu ICQ účet rozjedu (i ostatní - google talk, fb atd).
Aaa.. tak už mi to jede. Stačilo vypnout SSL
Aaa.. tak už mi to jede. Stačilo vypnout SSL
Já teda GMail doporučit nemůžu (a ano, mám ho, jen ho nepoužívám)... Už jen kvůli trapnému pravidlu, že nick musí mít min. 6 znaků. Ale i z jiných důvodů, které se dají shrnout do slov "není pro mě dost uživatelsky přívětivý". A Jabber mám na jabber.org
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jo, 6 znaků. Pro Tebe nepraktický.
Není uživatelsky přívětivý? Pro mně teda je, jeho možnosti jsou přívětivé až moc. Nikdy bych nemohl mít mail třeba na seznamu, nebo tak.
Není uživatelsky přívětivý? Pro mně teda je, jeho možnosti jsou přívětivé až moc. Nikdy bych nemohl mít mail třeba na seznamu, nebo tak.
Pohlaví :
Já mám gmail i seznam, ale gmail jsem si vytvořila z donucení...asi mi to vnutilo YTbko či co...
Seznam je pro mě naprosto vystačující, jsem s ním maximálně spokojená, ať si říkáš, co chceš. Mám neomezenou schránku (za věrnost ) a se spamem nemám žádný problém. A navíc je strašně přívětivý a domácký. A mám ten mail asi od 10ti let.
Seznam je pro mě naprosto vystačující, jsem s ním maximálně spokojená, ať si říkáš, co chceš. Mám neomezenou schránku (za věrnost ) a se spamem nemám žádný problém. A navíc je strašně přívětivý a domácký. A mám ten mail asi od 10ti let.
Jo, už jsem na to taky přišel. Akorát doufám, že to budu moct zase co nejdřív zapnout.Kolikokoli napsal:Aaa.. tak už mi to jede. Stačilo vypnout SSL
A stejně tam skoro nikdo (asi kvůli těm problémům) není.
bodomkes: jo, taky používám seznam a gmail pro jistotu nemám vůbec (na youtubku a dalších googlích věcech tím pádem taky nejsem)...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Já jsem přihlášená všude (gmail, seznam, centrum...), ale jde o to, co používám. A už tak nějak ze zvyku používám centrum. Vyhovuje mi to. Zprávy pravidelně mažu, takže nepotřebuji místo a mail posílám 1x za milion let. Mail na seznamu používám jako registrační mail na různá warez fóra, aby mi do normálního mailu nechodil spam .
Já mám i gmail i seznam. Obě jsou to dobré schránky. Jen gmail má u mě ty výhody, že spolu s ním dostanete i gtalk, youtube a gdocs. Se seznamem taky dostanete mraky jiných služeb, ale ty nevyužiju jako ty od googlu.
A stejně jako Koli mi funguje ještě mail na centru, který jsme museli vytvořit jako úkol v písemce z informatiky.
A stejně jako Koli mi funguje ještě mail na centru, který jsme museli vytvořit jako úkol v písemce z informatiky.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, já jsem taky se Seznamem spokojený. A měl jsem email.cz už v době, kdy ani nepatřil Seznamu. Jo a ta neomezená schránka už není za věrnost, ale za tříkorunovou SMSku.bodomkes napsal:Seznam je pro mě naprosto vystačující, jsem s ním maximálně spokojená, ať si říkáš, co chceš. Mám neomezenou schránku (za věrnost ) a se spamem nemám žádný problém. A navíc je strašně přívětivý a domácký. A mám ten mail asi od 10ti let.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Tak, tak...
Moje řeč...bodomkes napsal:Já mám gmail i seznam, ale gmail jsem si vytvořila z donucení...asi mi to vnutilo YTbko či co...
Tak to vás ale měli naučit i jak ho zrušit...MartyCZ napsal:... A stejně jako Koli mi funguje ještě mail na centru, který jsme museli vytvořit jako úkol v písemce z informatiky.
Já ho umím zrušit, ale proč si ho rušit, když mi dobře funguje registrační email, kam mi pak chodí povinné newslettery a podobné hovadiny.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
bodomkes: Problém se seznamem mám třeba takový, že nesdružuje maily do konverzací. To je hodně špatně. A taky to, že to je české. Z titulků.cz mi tam chodilo tuny spamu, a pak odevšud jinud. Na Gmail ne.
Služby od seznamu…jako třeba pochybný server lidé.cz? Eh. byl jsem tam, opravdu hodně dlouho. Být sličná slečna, tak to není takový problém, možná úchyláci by byli problém, ale takhle…ne.
Služby od seznamu…jako třeba pochybný server lidé.cz? Eh. byl jsem tam, opravdu hodně dlouho. Být sličná slečna, tak to není takový problém, možná úchyláci by byli problém, ale takhle…ne.
Pohlaví :
Nojo, na registrace musíš mít extra mail...
A já stejně všechno stahuju do Outlooku, takže mi vlastně na té velikosti schránky ani uživatelském prostředí tolik nezáleží. Hlavně aby to spolehlivě fungovalo... A mimochodem, na seznamový mail, a to ani na ten registrační, mi žádný spam nechodí...
A já stejně všechno stahuju do Outlooku, takže mi vlastně na té velikosti schránky ani uživatelském prostředí tolik nezáleží. Hlavně aby to spolehlivě fungovalo... A mimochodem, na seznamový mail, a to ani na ten registrační, mi žádný spam nechodí...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, od jistých registrací mám původní Gmail. Nový používám na osobní věci.
Outlook…jo, to je jedna z věcí, co nepoužívám.
No, mě na něj chodil spam. Hodně.
Outlook…jo, to je jedna z věcí, co nepoužívám.
No, mě na něj chodil spam. Hodně.
Pohlaví :
Nechci nic říkat, ale nepřipadá ti to už někdy blbé? http://i.imm.io/6mzG.jpeg
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
A když už tu máme všeobecný pokec, chtěl bych oficiálně oznámit, že jsem dokončil koncepci 4D piškvorek. Mám připravené pole na hraní. A vypadá to sakra zajímavě a dobře. Není to složité. Vím, že 4D zní složitě, ale není, je to v pohodě.
Ááá, konečně si toho někdo všiml! Ne, nepřipadá. No dobře, trochu. Jen reaguju. Pokud mě napadne co odpovědět, odpovím. A takovouhle, a mnohem větší dominanci si už udržuju několik dní za sebou.
Ááá, konečně si toho někdo všiml! Ne, nepřipadá. No dobře, trochu. Jen reaguju. Pokud mě napadne co odpovědět, odpovím. A takovouhle, a mnohem větší dominanci si už udržuju několik dní za sebou.
Pohlaví :
Irwain: A jak to teda vypadá, ta mapa pro 4D pičkvorky?
edit: *piškvorky
sakra, to je teda překlep...
edit: *piškvorky
sakra, to je teda překlep...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, není to úplně můj objev, jak mi bylo připomenuto, někdo na původním TBBT srazu to navrhl, je to N×N matice malých matic N×N. Prostě si představ N her 3D piškvorek, krychle o hraně N, nad sebou. Včera po dokončení jsem stihl vyzkoušet obklíčit jediné políčko, nezkoušel jsem nic víc, a je na to potřeba 80 jiných polí.
Zkrátka, abyste obklíčili 0, potřebujete 80× 1. U 3D to bylo 26, u 2D je to jen 8. U 1D by to byly 2, ale ty se nehrají. Btw, vzorec pro tohle je nasnadě: 3^N-1. Kde N je počet dimenzí. Takže to roste exponenciálně. Když budu chtít počet možných útoků, počet směrů, kudy jde útočit, tak to bude vypadat takhle: (3^N-1)/2. 40 směrů pro 4D, 13 pro 3D, a jen 4 pro 2D. Asi si všichni pamatujete, jak se při 3D docela blbě blokovalo. Když člověk dal vhodně 2 k sobě, přidáním pár dalších mohl mít fakt hodně kombinací. TO bylo k číslu 13. No, a teď si představte, že těch kombinací je možných 40. Takže pokud 2D piškvorky byly oproti 3D nuda, 4D položí na lopatky 3D úplně hravě. Přichází nová dimenze zábavy! Jak z reklamy.
Pokud má někdo zájem, můžu to uploadnout na uložto, mám to ve formátu .ods, takže LibreOffice 3.3 potřeba, mohu však převést do .xls, nebo tak. Jsou tam pole pro 3D, mám tam i připravené pole pro tisk, a je tam i ta rozehraná hra z posledního setkání (samozřejmě i kdo pokračuje).
Zkrátka, abyste obklíčili 0, potřebujete 80× 1. U 3D to bylo 26, u 2D je to jen 8. U 1D by to byly 2, ale ty se nehrají. Btw, vzorec pro tohle je nasnadě: 3^N-1. Kde N je počet dimenzí. Takže to roste exponenciálně. Když budu chtít počet možných útoků, počet směrů, kudy jde útočit, tak to bude vypadat takhle: (3^N-1)/2. 40 směrů pro 4D, 13 pro 3D, a jen 4 pro 2D. Asi si všichni pamatujete, jak se při 3D docela blbě blokovalo. Když člověk dal vhodně 2 k sobě, přidáním pár dalších mohl mít fakt hodně kombinací. TO bylo k číslu 13. No, a teď si představte, že těch kombinací je možných 40. Takže pokud 2D piškvorky byly oproti 3D nuda, 4D položí na lopatky 3D úplně hravě. Přichází nová dimenze zábavy! Jak z reklamy.
Pokud má někdo zájem, můžu to uploadnout na uložto, mám to ve formátu .ods, takže LibreOffice 3.3 potřeba, mohu však převést do .xls, nebo tak. Jsou tam pole pro 3D, mám tam i připravené pole pro tisk, a je tam i ta rozehraná hra z posledního setkání (samozřejmě i kdo pokračuje).
Pohlaví :
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed