O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
+7
MartyCZ
bodomkes
R&omize
Kolikokoli
NoMouse
Ďasík
Irwain Nornossa
11 posters
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Já se zase směji jako Monika (a vy víte, co jí vyčetli )
Edit: Kdyby byly v prdeli ryby, nebyly by rybníky...
Edit: Kdyby byly v prdeli ryby, nebyly by rybníky...
Jo, tohle je ještě horší než celofán. Ale tabule, vidličky a Amadeus mi nevadí, no, tabule trošku.vetka.M napsal:na ochlazení ještě jeden príma zvuk - řezání pěnového polystyrenu, nebo když jím někdo jezdí po skle...brrr, ježí se mi všechny chlupy
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Tabule je v pohodě. Nejhorší je řvoucí děcko (nemyslím mimino, myslím svou čtyřletou sestřenku, která řve, když jí není někdo po vůli) .
u tabule mi ani tolik nevadí ten zvuk, jako spíš hmatový vjem - ten hnusný pocit v nehtech
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
jo, ten hmatový vjem je úplně nejpříšernější, ale ten zvuk mi vadí dost hodně i když ho dělá někdo jiný...
edit: ale zas Amadeus a polystyren mi nevadí.. to je zvláštní, jak to má každý jinak
edit: ale zas Amadeus a polystyren mi nevadí.. to je zvláštní, jak to má každý jinak
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Potom naprosto souhlasím, nesnáším, když si někdo (u)dělá něco s prsty, považuju to za nejhorší mučení. Ani ve filmu mi nevadí, když se někdo na něco napíchne atd., ale jakmile si udělá něco s rukama, nedejbože konečky prstů, tak je to psycho!!!vetka.M napsal:u tabule mi ani tolik nevadí ten zvuk, jako spíš hmatový vjem - ten hnusný pocit v nehtech
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
ten hmatový vjem mi při pouhém poslechu podstrčí psychyka do mého těla a to je to nejhorší...vetka.M napsal:u tabule mi ani tolik nevadí ten zvuk, jako spíš hmatový vjem - ten hnusný pocit v nehtech
zpět k hlavnímu tématu
tak aby nebyla kosa (dalo se dobře dýchat) a aby nebylo vedro k padnutí (abych se moc nepotil na těch mých osmi kolech)
a Irwaine peltierův článek ti něco říká? ano taky musíš druhou stranu chladit ale to se už dá zařídit
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Tak to se nedívej na film Zvedá se vítr. Tam pěkně detailně ukazují mučení vytrháváním nehtů. To už nebylo "Zvedá se vítr" ale "Zvedá se žaludek". Na takové mučení taky moc nejsem. Horší než lámání údů nebo španělská bota...Ďasík napsal: Ani ve filmu mi nevadí, když se někdo na něco napíchne atd., ale jakmile si udělá něco s rukama, nedejbože konečky prstů, tak je to psycho!!!
Koli: Dík za varování, nekouknu. Mně už stačilo, když si Kevin Spacey v Sedm uřezal bříška prstů, aby nezanechal otisky... Nebo klip Right now od KoRn - týpek si tam zajíždí nožem pod nehty... brrrr!!!! - a to je jen kreslený.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
trhání nehtů a jakékoli poškozování očí (vypíchnutí, vypálení) - nejhorší i pro mě
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Pořád přemýšlím, těmi osmi koly myslíš tohle, tohle nebo tohle?Dejv92 napsal:(abych se moc nepotil na těch mých osmi kolech)
edit: Dejv: máš pravdu, to skřípání o tabuli taky "slyším" nehtama...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
A viděli jste Černou labuť? To jsem málem hodila šavli, když jsem to viděla (měla malé škrábnutí na prstu, trošku si to škrabala a nakonec si odloupla kůži až po loket - měla halucinace).
NoMouse ty první a druhý
edit: dík, taky aspoň vím, na co nekoukat
edit: dík, taky aspoň vím, na co nekoukat
Naposledy upravil vetka.M dne Sun 05 Jun 2011, 22:22, celkově upraveno 2 krát
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Další film, který si dávám do blacklistu.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Mně občas docela vadí špičaté věci v mém okolí, obzvlášť v něčích rukách, to už vždycky cítím, jak mě to píchá...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
:D
Black Swan v blacklistu, jak příznačné... Náhodou, já jen čekám, až to bude ve slušné kvalitě ke stažení, Portman je klasa...Ďasík napsal:Další film, který si dávám do blacklistu.
NoMouse: třeba injekční jehly?
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
labuť rozhodně stojí za to na velkém plátně.. stejně jako všechny aronofskyho filmy koukala jsem na to nejdřív jen na noťasu, a pak na ni stejně šla do kina abych si to vychutnala.. úžasná.. navíc už jsem věděla při kterých scénách mám zavřít oka
ale natálka je úžasná, koukala bych na ni pořád..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Se ani nedivím...
No to to na tom noťasu muselo vypadat, pokud sis to stáhla ještě v době, kdy to běželo v kinech, nebo to snad byla zrovna nějaká ta povedená vynesená nahrávka?minnie napsal:labuť rozhodně stojí za to na velkém plátně.. stejně jako všechny aronofskyho filmy koukala jsem na to nejdřív jen na noťasu, a pak na ni stejně šla do kina abych si to vychutnala.. úžasná.. navíc už jsem věděla při kterých scénách mám zavřít oka
„To tě píchá pýcha. Ser na pýchu.“NoMouse napsal:vždycky cítím, jak mě to píchá...
minnie: Natálku taky zbožňuju, je úžasná. A Darren je skvělý režisér. U mě jednoznačně vede Fontána. Nejlepší film, jaký jsem kdy v životě viděla.
O těch mi ani nemluv... Už jenom když někde v nějakém filmu/videu vidím, jak si tu jehlu někdo píchá. Na očkování jsem hodně dlouho nebyl, na odběru krve ještě dýl a když už, tak se na to v žádném případě nedívám...vetka.M napsal:NoMouse: třeba injekční jehly?
edit Koli: Docela by mě zajímalo, co tam bylo v originále...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
nikdy nestahuju ty příšerné kinoripy, čekám minimálně na R5 nebo dvd screener.. a kolem oscarů je jich vždycky plno.. navíc na 15'' obrazovce o tu kvalitu až tak nejde.. zvlášť když ani nekoukáš na full screenR&omize napsal:No to to na tom noťasu muselo vypadat, pokud sis to stáhla ještě v době, kdy to běželo v kinech, nebo to snad byla zrovna nějaká ta povedená vynesená nahrávka?
koli: jj, fontána je kouzelná.. nezapomenutelný filmek
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
což mi připomíná, že mám těžce propadlou tetanovku...aj aj, doufám, že mi nebudou chtít i přeočkovávat - mívám po ní tři dny horečky
mě injekce nevadí...jako děcko jsem sice při odběrech omdlévala, ale pak jsem se naučila, že když nezadržím dech, ale budu pěkně zhluboka dýchat, že nepadnu...a dnes už jsem tak otrlá, že koukám, jak to pěkně natéká do odběrovky
jen dávat krev nemůžu - moc malá a chudokrevná (přitom mám 0-, ještě bych se jim hodila)
mě injekce nevadí...jako děcko jsem sice při odběrech omdlévala, ale pak jsem se naučila, že když nezadržím dech, ale budu pěkně zhluboka dýchat, že nepadnu...a dnes už jsem tak otrlá, že koukám, jak to pěkně natéká do odběrovky
jen dávat krev nemůžu - moc malá a chudokrevná (přitom mám 0-, ještě bych se jim hodila)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
V originále je:
You feel that sting, big boy, huh? That's pride fuckin' with you! You gotta fight through that shit!
Takže čeština je lepší .
Stejně jako: "Já jsem Uši a ty jsi až po uši v hovnech" (v originále je: My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit.)
You feel that sting, big boy, huh? That's pride fuckin' with you! You gotta fight through that shit!
Takže čeština je lepší .
Stejně jako: "Já jsem Uši a ty jsi až po uši v hovnech" (v originále je: My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit.)
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 05 Jun 2011, 22:51, celkově upraveno 1 krát
Jojo, tak vidím, že krásný příklad toho, jak překlad předstihl originál... Taky jak to stále se opakující "fuck" bylo nahrazeno snad pokaždé jinou krásnou českou nadávkou.
edit: teď jsem ještě narazil na doslovnější překlad "Cejtíš to píchání, pane velkej? To si s tebou zahrává pýcha!" ale pořád to tam vyznívá. Jenom nevím, která verze byla v dabingu.
edit: teď jsem ještě narazil na doslovnější překlad "Cejtíš to píchání, pane velkej? To si s tebou zahrává pýcha!" ale pořád to tam vyznívá. Jenom nevím, která verze byla v dabingu.
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 05 Jun 2011, 22:52, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» O hudbě a filmech...
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» Glee a podobné [SPOILERY!!!]
» Howardova matka
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» Glee a podobné [SPOILERY!!!]
» Howardova matka
Strana 3 z 7
Povolení tohoto fóra: