O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
+7
MartyCZ
bodomkes
R&omize
Kolikokoli
NoMouse
Ďasík
Irwain Nornossa
11 posters
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
A já si hlavně myslím, že by ses za chvíli začal nudit i v té budoucnosti a posunul by ses zase ještě dál do zábavnější budoucnosti, tam by ses začal zase nudit a takhle by ses dostal až do roku 5 000 000 000 a mohl bys z orbitální stanice chráněné štítem sledovat, jak Slunce sežehne Zemi (jakákoliv podobnost se seriálem Doctor Who je čistě náhodná ).
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No vidíš to, a i tohle si představuju jinak. Za tu dobu bude civilizace natolik vyspělá, aby nenechala Slunce vyhasnout. Takže jediné, co bych sledoval, by byla pokračující fáze zásahu do jádra hvězdy pomocí teleportů. Ale i to by bylo fajn. Btw, tomuhle: https://www.youtube.com/watch?v=vH7bJhirr7c , nebo toumhle: https://www.youtube.com/watch?v=QiD-2sWNDiU se říká zbraň.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
NoMouse: Já v tom sice žádnou podobnost s Dr. Who nepoznal (ani jsem nemohl, když ho neznám ), ale ono to tak prostě bude.
Ale rozhodně bych si nefandil, že tu lidé budou takhle dlouho. O tom vážně silně pochybuju. Když uvážíš, že i ti dinosauři tu byli "jen" cca 200 mil. let a to nic neničili jako my... Na druhou stranu, člověk je skutečně teprve na svém počátku, je tu cca 2 milióny let - tudíž zatím jen 1 procento času, co ti dinosauři - a o nějaké solidní civilizaci lze mluvit max. před několika tisíci lety, takže od sebe možná ještě můžeme něco očekávat. I když zase, při pokrocích v genetickém inženýrství a technice - budeme potom pořád ještě vůbec lidi?
Ale rozhodně bych si nefandil, že tu lidé budou takhle dlouho. O tom vážně silně pochybuju. Když uvážíš, že i ti dinosauři tu byli "jen" cca 200 mil. let a to nic neničili jako my... Na druhou stranu, člověk je skutečně teprve na svém počátku, je tu cca 2 milióny let - tudíž zatím jen 1 procento času, co ti dinosauři - a o nějaké solidní civilizaci lze mluvit max. před několika tisíci lety, takže od sebe možná ještě můžeme něco očekávat. I když zase, při pokrocích v genetickém inženýrství a technice - budeme potom pořád ještě vůbec lidi?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Na tohle Ti můžu odpovědět jen mou představou. Ale jak jsem zjistil, asi to není nejlepší.
Nicméně, i mimo představu si myslim, že lidi budou stále lidma. A i kdybychom nebyli, tak sakra, nemám žádný problém s tím být něco víc, nebo lepší. Třeba jak jsem mluvil o rozšíření funkčnosti zraku, co takhle vylepšit všechny smysly, přidat dokonalost uzdravování těla, zvýšit inteligenci, sílu, odolnost a podobně? Nechal bych si to líbit. Bez vedlejších účinků, samozřejmě. Důležitý je to, že ta osobnost bude de facto stejná. Jen tělo se změní. Stále se mi může stát, že nebudu vědět, co je za den, nebo že se mi něco nebude chtít.
Nicméně, i mimo představu si myslim, že lidi budou stále lidma. A i kdybychom nebyli, tak sakra, nemám žádný problém s tím být něco víc, nebo lepší. Třeba jak jsem mluvil o rozšíření funkčnosti zraku, co takhle vylepšit všechny smysly, přidat dokonalost uzdravování těla, zvýšit inteligenci, sílu, odolnost a podobně? Nechal bych si to líbit. Bez vedlejších účinků, samozřejmě. Důležitý je to, že ta osobnost bude de facto stejná. Jen tělo se změní. Stále se mi může stát, že nebudu vědět, co je za den, nebo že se mi něco nebude chtít.
Pohlaví :
Mám dojem, že ve správné minulosti by tvá smrt nebyla způsobená nudou. V takovém temném středověku by si při prvním projevení svého současného názoru letěl na hranici tak rychle, že by se za tebou jen prášilo.Irwain Nornossa napsal:Jj, toho jsem si vědom, v minulosti bych se unudil k smrti.
A problém je, že při hledání dokonalosti se u mnoha lidí dostavuje i pocit nadřazenosti. Pár vylepšení sem tam a najednou nám na rukou laser a řvu "DELETE, DELETE".
A ta druhá zbraň, co jsi ukazoval, je okopčená Gravity Gun z Half Life 2, sami tvůrci to přiznávají.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Fuj, středověk. Tam bych nechtěl být ani omylem.
Pocit nadřazenosti by se nedostavil…i o tom to je.
Nic proti, ale Gravity gun nebyla tak dobrá, jako tohle. Spíš mi to přijde jako rozostřená rázovka. Ale já to beru samozřejmě trochu jinak. Spojovat si to s HL2 mě ale ani nenapadlo.
Nicméně, dneska nezávisle na sobě může přijít několik lidí na stejnou věc. Takže je to takové těžké.
Pocit nadřazenosti by se nedostavil…i o tom to je.
Nic proti, ale Gravity gun nebyla tak dobrá, jako tohle. Spíš mi to přijde jako rozostřená rázovka. Ale já to beru samozřejmě trochu jinak. Spojovat si to s HL2 mě ale ani nenapadlo.
Nicméně, dneska nezávisle na sobě může přijít několik lidí na stejnou věc. Takže je to takové těžké.
Pohlaví :
Mně se líbilo použití té gravity gun na tom mecha-obleku, jak to zastavovalo kulky a pak je naráz vystřelilo, viz https://www.youtube.com/watch?v=5KDXZWUb3R0 (0:45)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
I když telekineze byla zabudovaná i v tom obleku z Live in Joburg, tak u té zbraně (AMR-B43) sami tvůrci přiznávají, že se vzhledem inspirovali u Gravity a Portal Gun.
To s těma kulkama je dobrý, to by chtělo i v HL, ale zase tam je Ravenholm, kde se válí kotouče z cirkulárky na každém kroku.
To s těma kulkama je dobrý, to by chtělo i v HL, ale zase tam je Ravenholm, kde se válí kotouče z cirkulárky na každém kroku.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
To v tom robotickém obleku z D9 nemuselo pracovat na principu gravitace. i když pak je ukázáno, že jo, ale i tak, nemuselo.
Btw, ta zbraň z D9 je značně odlišná. Portal to má dost podobné, ale tak obě hry jsou taky od stejného výrobce.
Btw, ta zbraň z D9 je značně odlišná. Portal to má dost podobné, ale tak obě hry jsou taky od stejného výrobce.
Pohlaví :
>:)
... vyléčila Irwainovy mindráky...Irwain Nornossa napsal:No vidíš to, a i tohle si představuju jinak. Za tu dobu bude civilizace natolik vyspělá, aby ...
Teď je (v Brně) pěkně! Konečně se ochladilo, nějakou dobu pršelo a je zataženo. Tomu říkám počasí vhodné pro život.
A rázem si přestávám stěžovat, protože mi je fajn. Žádný pocení, i učení mi jde líp.
A rázem si přestávám stěžovat, protože mi je fajn. Žádný pocení, i učení mi jde líp.
Pohlaví :
My tady v sedmém patře chcípáme. Je dusno a poprchává, ale i tak se blýská (určitě ne na lepší časy). Chce to pořádný slejvák, ať se ten vzduch pročistí...
Přijde.
Musím říct, že teď je v Brně perfektně. Sakra, takhle zataženo by mohlo být celé léto, byl bych dokonale šťastný.
Musím říct, že teď je v Brně perfektně. Sakra, takhle zataženo by mohlo být celé léto, byl bych dokonale šťastný.
Pohlaví :
Nebude vám to hořet, je to mokrý!
Pohlaví :
Konečně se to vypršelo a už není tak dusno, teď je tak akorát (jsem v bytě zády k oknu, tak nevím, jak je venku, hodnotím klima v pokoji).
:D
No jo, ono je těžké otočit hlavu...Kolikokoli napsal:Konečně se to vypršelo a už není tak dusno, teď je tak akorát (jsem v bytě zády k oknu, tak nevím, jak je venku, hodnotím klima v pokoji).
Jsem si to nakonec vyhledala na internetu . Je polojasno a vítr fouká ze severozápadu rychlostí 10 km/h. A je 18°C .
Koli: já věděl, že to deja vu nemám bezdůvodně... http://www.lamer.cz/quote/41005
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
klasika.. já takhle mám lištičku ve firefoxu a každý den koukám na accuweather na lokální předpověď hodinu po hodině ale to jen proto, že si nemůžu vybrat teploměr který by se mi líbil nejsem cvok..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
NoMouse: taky jsem si na tu hlášku vzpomněla .
Určitě ne, já to dělám skoro stejně. Pravidelný návštěvník chmi.cz a jen protože jsem línej si obstarat teploměr.minnie napsal:klasika.. já takhle mám lištičku ve firefoxu a každý den koukám na accuweather na lokální předpověď hodinu po hodině ale to jen proto, že si nemůžu vybrat teploměr který by se mi líbil nejsem cvok..
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Taky u sebe nemám teploměr. Je fakt, že by se asi hodil. Nějaký přesný, digitální.
Pohlaví :
Digitální jsou prý míň přesné...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» O hudbě a filmech...
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» Glee a podobné [SPOILERY!!!]
» Howardova matka
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» Glee a podobné [SPOILERY!!!]
» Howardova matka
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: