Plánování minisrazů.
+16
Ďasík
Isabel
Zikato
Mysh
minnie
clif
kia42
Dejv92
lockka
R&omize
afrikab
Kolikokoli
bodomkes
MartyCZ
NoMouse
Irwain Nornossa
20 posters
Strana 10 z 26
Strana 10 z 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Re: Plánování minisrazů.
Ajo k té citaci patří jenom ten smajlík, už to chápu...R&omize napsal:Nestrčil jsem tam žádnou a ano...
edit: na druhou stranu, proč by nemohlo být někomu špatně z civilizace, jejíž je součástí?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jízndenka na lov šalin - 30kč
Hočiminova limonáda - 52kč
3D piškvorky - k nezaplacení
nekteré věci si za peníze nekoupíteněkteré věci si koupíte za peníze, na všechno ostatní tu sou fanoušci TBBT
Hočiminova limonáda - 52kč
3D piškvorky - k nezaplacení
Naposledy upravil Dejv92 dne Sun 29 May 2011, 21:38, celkově upraveno 2 krát
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
NoMouse: Jo, a mně právě je.
Dejv92: Tak tohle je dobrý!
Btw, ten lov šalin, kdy bychom to provedli? Příští týden mám celý zabraný, škola. Jedině víkend, ale to je na nic…
Dejv92: Tak tohle je dobrý!
Btw, ten lov šalin, kdy bychom to provedli? Příští týden mám celý zabraný, škola. Jedině víkend, ale to je na nic…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
o víkendu nic nejezdí další týden... dříve bych to neviděl
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Dejv92: No nevím, možná bych to spíš obrátil: Některé věci si koupíte za peníze, na všechno ostatní jsou tu fanoušci TBBT.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Dejv92 Dobře, tak tedy další týden. Doufám, že mi nezbude nějaká zkouška.
NoMouse: Jo, to bude lepší.
NoMouse: Jo, to bude lepší.
Pohlaví :
takže tento týden ve středu pokud by měl někdo zájem tak budeme s Irwainem lovit šaliny a hrát 4D piškvorky
sraz máme 13:50-14:10 na nových sadech
kořistmy jsou všechny RT6ky (bude jezdit jedna nebo dvě) a 2X VarioLF2
sraz máme 13:50-14:10 na nových sadech
kořistmy jsou všechny RT6ky (bude jezdit jedna nebo dvě) a 2X VarioLF2
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
:D
R&y Ty mě tak demotivuješ v mé snaze ostatní neprovokovat a netrápit a neopravovat.. Vždycky se s takovým sebezapřením držím a pak přijdeš Ty a všechny rozsekáš...
Naposledy upravil bodomkes dne Mon 13 Jun 2011, 15:54, celkově upraveno 2 krát
A já jsem to furt četl "neoperovat" a říkal jsem si, koho bys tady chtěla operovat...bodomkes napsal:R&y Ty mě tak demotivuješ v mé snaze ostatní neprovokovat a netrápit a neoperavovat..
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Když NoMouse, tak já tedy taky... ;)
Ještě dodám, že nějak moc "syčíš" s těma dvěma s... Nebo doufám nevzdáváš hold třetí říši?
Tak dík :D
To jste mě dostali. NoMouse: nojo, mířím na medinu, tak co chceš
R&y: buhví proč jsem to e smazala... hady ani nácky neprožívám..
R&y: buhví proč jsem to e smazala... hady ani nácky neprožívám..
Nicméně, stále pointa je v tom, jestli by se někdo z vás nechtěl přidat. Středa, 14:00, Nové sady.
Btw, včera jsme ty 4D piškvorky hráli. Fakt super. Obrovský množství možností. 3D se jeví lehce nudně. Tesseract si kvůli tomu člověk představovat nemusí.
Btw, včera jsme ty 4D piškvorky hráli. Fakt super. Obrovský množství možností. 3D se jeví lehce nudně. Tesseract si kvůli tomu člověk představovat nemusí.
Pohlaví :
Tak jak jste vlastně dopadli? Dívám se, že Vypravenosti není v ten den zaznamenána ani jedna RT6...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No…v tomhle ohledu blbě. Oni doopravdy neposlali ani jednu. ALe projeli jsme 2×Vario LF2+, jeli jsme v poslední 13T, a samozřejmě hráli 3D a 4D piškvorky,a s oběma jsme vzbudili zájem okolí, jak jisté pochybné existence na moraváku, tak ožírající se mládeže na špilasu (už mluvim jako nějakej dědula ).
Pohlaví :
Troufám si tvrdit, že bez toho plusu, bohužel.Irwain Nornossa napsal:2×Vario LF2+
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo? Já právě nevim. Je to v celku jedno, jde mi hlavně o to, že to je nový a pěkně dlouhý.
Pohlaví :
Irwain: ty 2 K2 údajně jdou ale musely by dostat speciální povolení - jsou moc dlouhý (údajně 2XVarioLF2.RE se tam ještě tak tak vejde) a přemýšlel sem jak by se na tom špilasu tvářily kdyby jsme jim řekli že přemýšlíme kde sehnat granát aby sme je umlčely
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Moc dlouhý…to možná. Ale jak jsi viděl, je to potřeba. Takže standardy na „moc dlouhý“ by se měly urychleně změnit.
Jo, to by se tvářily asi zajímavě. Vzhledem k tomu, jak nepobraly to 4D. To by mě vlastně zajímalo, jak nás tam pomlouvali.
Jo, to by se tvářily asi zajímavě. Vzhledem k tomu, jak nepobraly to 4D. To by mě vlastně zajímalo, jak nás tam pomlouvali.
Pohlaví :
jn nevím proč ale taky mě vždycky takovíto věci zajímají...
dneska sem rozebíral s jedním chytrým pánem dimenze... max 10+1 dimenzí jinak by částice neměli hmotnost...
dneska sem rozebíral s jedním chytrým pánem dimenze... max 10+1 dimenzí jinak by částice neměli hmotnost...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Irwain: Jo, pluska tady nemáme, ty mají sníženou tu vysokopodlažní část tak, že je tam už myslím jenom jeden nízký schod, takže je to prakticky celé nízkopodlažní a není to taková prolízačka. Ale určitě jsou taky dražší...
A to se bavíte o tom, že je 2xK2 moc dlouhá? Vždyť 2xLF2 je ještě o několik metrů delší... (edit: konkrétně o 4,4 m, dle údajů na dpmb.cz)
btw. standardy se právě musely měnit kvůli 2xLF2...
edit:
tady jsou nějaké obrázky i video toho pluska http://www.pragoimex.cz/l.php?id=108
Takže hódně snížená je podlaha v uličce a sedadla jsou na vyvýšených místech...
A to se bavíte o tom, že je 2xK2 moc dlouhá? Vždyť 2xLF2 je ještě o několik metrů delší... (edit: konkrétně o 4,4 m, dle údajů na dpmb.cz)
btw. standardy se právě musely měnit kvůli 2xLF2...
edit:
tady jsou nějaké obrázky i video toho pluska http://www.pragoimex.cz/l.php?id=108
Takže hódně snížená je podlaha v uličce a sedadla jsou na vyvýšených místech...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Takže 10 prostorových, 1 časová? Wow, dokáže si někdo představit, kdyby čas byl vlastně plocha, nebo co líp, prostor? Kdyby čas mě 3 dimenze? Je to totální hovadina, ale stejně.
El.mag. vlny teda mají 3 dimenze. To vidíme. Dalších 7 prý teoreticky gravitace. Tím pádem gravitace bude sakra silná, daleko silnější, než jí vnímáme. Ale tak bude asi působit na 10D bytosti. Sakra, jednou jsem i rád, za to, že jsme jen 3D. Protože věci jsou už tak pěkně těžký.
Aha, OK. No, ty pluska vypadají rozhodně fajn. Ale asi není potřeba tak strašně nízkopodlažnit. Teda, můj názor.
LF2 jsou delší než K2? Wow, to jsem nevěděl. Ale jo, asi na tom přece jen něco bude.
Takže jsou teda změněný? To je fajn. Na lince 1 by teda mohly jezdit jen 2×LF2 Jenom říkám…
El.mag. vlny teda mají 3 dimenze. To vidíme. Dalších 7 prý teoreticky gravitace. Tím pádem gravitace bude sakra silná, daleko silnější, než jí vnímáme. Ale tak bude asi působit na 10D bytosti. Sakra, jednou jsem i rád, za to, že jsme jen 3D. Protože věci jsou už tak pěkně těžký.
Aha, OK. No, ty pluska vypadají rozhodně fajn. Ale asi není potřeba tak strašně nízkopodlažnit. Teda, můj názor.
LF2 jsou delší než K2? Wow, to jsem nevěděl. Ale jo, asi na tom přece jen něco bude.
Takže jsou teda změněný? To je fajn. Na lince 1 by teda mohly jezdit jen 2×LF2 Jenom říkám…
Pohlaví :
Dyť na jedničce 2xLF2 jezdí, a podle vyjádření DPMB je snaha ji celou obsadit 2xLF2 nebo trojčaty. Samozřejmě zatím na to těch LF2 není dost...
A samozřejmě, že je LF2 delší než K2. Vem si normální LF vs. T3, dyť tam místo prostředních dveří je ještě vražená celá ta část, kde se to snižuje a u LF2 je to takto prodloužené dvakrát...
A jo, LF2+ by byly fajn, ale asi je fakt zbytečné za to připlácet...
A samozřejmě, že je LF2 delší než K2. Vem si normální LF vs. T3, dyť tam místo prostředních dveří je ještě vražená celá ta část, kde se to snižuje a u LF2 je to takto prodloužené dvakrát...
A jo, LF2+ by byly fajn, ale asi je fakt zbytečné za to připlácet...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Však já vím. Speciálně studuju jízdní řád, abych jel jen jima. 1 je jediný, co mi tu jezdí, pokud neberu pár busů, co mě hodí na královopolský nádraží, nebo někam…mimo Brno.
Btw, DPMB dělá dobře, že to chtějí takhle celé obsadit. Nevíš, jestli jde udělat kombinace KT8+T3? Jen nápad…
Aha… Ne, to jsem fakt nevěděl. Ale je fajn, že to je delší.
Jasný, bylo by to zbytečný. Tyhle jsou taky skvělý. Člověk je pěkně nahoře…
Btw, DPMB dělá dobře, že to chtějí takhle celé obsadit. Nevíš, jestli jde udělat kombinace KT8+T3? Jen nápad…
Aha… Ne, to jsem fakt nevěděl. Ale je fajn, že to je delší.
Jasný, bylo by to zbytečný. Tyhle jsou taky skvělý. Člověk je pěkně nahoře…
Pohlaví :
Pochybuju, že bude mít KT8 a T3 stejnou elektrickou výzbroj (a vůbec že to bude všelijak kompatibilní), takže ne, s největší pravděpodobností to nepůjde...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 10 z 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Strana 10 z 26
Povolení tohoto fóra: