Plánování minisrazů.
+16
Ďasík
Isabel
Zikato
Mysh
minnie
clif
kia42
Dejv92
lockka
R&omize
afrikab
Kolikokoli
bodomkes
MartyCZ
NoMouse
Irwain Nornossa
20 posters
Strana 11 z 26
Strana 11 z 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Plánování minisrazů.
Aha. No, to je taky fakt. já tomu tolik nerozumim, takže nevím.
Btw, vím, že nejdou 3 T3 za sebou, protože…to si už nepamatuju, ale někde jsem to četl, ale proč ne 2 K2?
Jo btw, byl jsem teď večer nakoupit, a když jsem se vracel, nejen, že jsem viděl projíždět 2 LF2 opačným směrem, ale pak to samé přijelo směrem, kam jsem potřeboval, takže jsem jel úplně nadšeně. Kdybych neměl mraženou zeleninu v batohu, tak s tím jedu na konečnou. A pak zpátky.
Btw, vím, že nejdou 3 T3 za sebou, protože…to si už nepamatuju, ale někde jsem to četl, ale proč ne 2 K2?
Jo btw, byl jsem teď večer nakoupit, a když jsem se vracel, nejen, že jsem viděl projíždět 2 LF2 opačným směrem, ale pak to samé přijelo směrem, kam jsem potřeboval, takže jsem jel úplně nadšeně. Kdybych neměl mraženou zeleninu v batohu, tak s tím jedu na konečnou. A pak zpátky.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Já mám zas dojem, že by 3xT3 možná nebyly ani problém, taky možná záleží na podtypu...
A K2 nevím, ty by možná taky šly (i když těžko říct, zamýšlené ke spojování asi nebyly), ale takové staré krámy, to snad nemá cenu spojovat... A využijí se sólo na míň vytížených linkách.
A K2 nevím, ty by možná taky šly (i když těžko říct, zamýšlené ke spojování asi nebyly), ale takové staré krámy, to snad nemá cenu spojovat... A využijí se sólo na míň vytížených linkách.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Nevím, prý to nejde. Už fakt nevim, kde jsem to viděl, ale nějaký důvod tam byl. Každopádně, věřím, že by se to dalo pořešit.
Njn, staré krámy… Problém je v tom, že nové nejsou. Jasně, bylo by super, kdyby tu bylo daleko víc LF2, ale zatím tu nejsou. A na 1 je potřeba vyšší kapacita, takže bych uvítal 2 K2 za sebou.
Njn, staré krámy… Problém je v tom, že nové nejsou. Jasně, bylo by super, kdyby tu bylo daleko víc LF2, ale zatím tu nejsou. A na 1 je potřeba vyšší kapacita, takže bych uvítal 2 K2 za sebou.
Pohlaví :
Jak říkám, určitě je v plánu pořizovat další. Resp. ony vznikají tak, že se jakože zrekonstruuje K2 (má to nějaké především administrativní a zřejmě i finanční důvody) a udělá z ní LF2, no ve skutečnosti se těch dílů z původní K2 moc nepoužije, takže je to de facto nový vůz, ale papírově je to rekonstrukce. Logicky tedy s pořízením jedné LF2 jde jedna stará K2 do šrotu.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak jasný, když to srovnáš, tak to vypadá úplně jinak, taky jsem dlouho nevěděl, že to je rekonstrukce, fakt mi to přišlo jako nově koupený. Nevím, co tam tak zůstává stejné? Motory zní jinak, takže ty budou nový, sedačky taky, možná tak kola.
Tak rekonstrukce takových rozměrů musí stát fakt dost, je mi naprosto jasný, že ze dne na den se všechny K2 nepromění na LF2 (i když by to bylo fajn, kromě toho, že Brno by pak trochu ztratilo pestrost).
A když jsme tak u těch rekonstrukcí, co takhle KT8 na LF3? To by taky bylo fajn.
Edit: do Pokecu přidávám topic ohledně šalin a všeho okolo nich. Prosím někoho z adminů, aby vyhledal všechny příspěvky tohohle tématu a přesunul je tam. Děkuji.
No, udělal bych to sám, ale kdybych tak mohl.
Tak rekonstrukce takových rozměrů musí stát fakt dost, je mi naprosto jasný, že ze dne na den se všechny K2 nepromění na LF2 (i když by to bylo fajn, kromě toho, že Brno by pak trochu ztratilo pestrost).
A když jsme tak u těch rekonstrukcí, co takhle KT8 na LF3? To by taky bylo fajn.
Edit: do Pokecu přidávám topic ohledně šalin a všeho okolo nich. Prosím někoho z adminů, aby vyhledal všechny příspěvky tohohle tématu a přesunul je tam. Děkuji.
No, udělal bych to sám, ale kdybych tak mohl.
Pohlaví :
Taky bych to tipoval na to, že stejné možná zůstávají tak podvozky... A bůhví jestli.
Ale pořád ta "rekonstrukce" bude dáleko levnější než nová Poršetra.
KT8 na LF3 je totální nesmysl. LF3 pořád vychází z LF, LF2 (a ty vycházejí z T3 a K2) jenom má o článek navíc. KT8 je úplně ale úplně jiná šalina.
Každopádně oboustranné LF3/2 jako náhrada za KT8 by se určitě hodily.
Ale pořád ta "rekonstrukce" bude dáleko levnější než nová Poršetra.
KT8 na LF3 je totální nesmysl. LF3 pořád vychází z LF, LF2 (a ty vycházejí z T3 a K2) jenom má o článek navíc. KT8 je úplně ale úplně jiná šalina.
Každopádně oboustranné LF3/2 jako náhrada za KT8 by se určitě hodily.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Když tak budu reagovat už přímo do topicu pro tohle.
Pohlaví :
Chtělo by to nějaký další minisraz, ne? Občas někoho potkávám ve městě, ale i tak.
Příští týden má někdo čas?
Příští týden má někdo čas?
Pohlaví :
taky můžem udělat pražácký sraz když se najde dostatek lidí ochotných přijet do prahy
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No, víš, tady jsou skoro všichni z Brna.
A nemyslel jsem velký sraz, jen zase pár lidí, jako minule. To je taky fajn.
A nemyslel jsem velký sraz, jen zase pár lidí, jako minule. To je taky fajn.
Pohlaví :
Však právě se jeden minisraz koná na FF. Tak přijeď, jestli se chceš zúčastnit .
Takže pokud by se našlo pár lidí tak bych navrhoval další minisraz (samozdřejmě v Brně) v pátek kolem jdené-druhé (jak kdo bude moci)
s tím že pokud by to vyšlo (je to tak 50 na 50) tak by se dalo jít na tu zahradu v Krpoli (ale nic nezaručuji) a nebo by sme zase zapadli někam
do čajovny nebo by se prostě něco našlo
sraz by mohl být třeba na české (nebo jinde ale ideální na lince trojky)
tak napište kdo by ste šli (s Irwainem tak nějak počítám)
s tím že pokud by to vyšlo (je to tak 50 na 50) tak by se dalo jít na tu zahradu v Krpoli (ale nic nezaručuji) a nebo by sme zase zapadli někam
do čajovny nebo by se prostě něco našlo
sraz by mohl být třeba na české (nebo jinde ale ideální na lince trojky)
tak napište kdo by ste šli (s Irwainem tak nějak počítám)
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
…důležité je, že by se něco dělo. Je jedno co, a kde.
Pohlaví :
tak to vypadá že nic no každopádně se v Brně na otočku stavím takže možná dáme s irwainem partičku, dvě...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Nakonec taky nebudu moct. Celý den prakticky zabiju na nákupu jídla (na což se fakt extrémně těšim… ) a uklízení pokoje.
Pohlaví :
tak sem to taky zrušil... mají otevřeno i zítra ráno...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Tak tu kartu sis klidně mohl jet koupit, já jsem na zítra celý den zabraný.
Pohlaví :
OK, dlouho jsme se zase neviděli. máme víkend, takže co takhle nějaký sraz? Klidně hned zítra, nebo kdykoliv. V Brně, samozřejmě, tak nějak počítám s tím, že to bude Brněnský minisraz.
Takže přišel by někdo, když by to bylo? Datum je něco, na čem se samozřejmě shodne většina.
Btw, přísahám, že nikoho nebudu nutit hrát 3D ani 4D piškvorky.
Takže přišel by někdo, když by to bylo? Datum je něco, na čem se samozřejmě shodne většina.
Btw, přísahám, že nikoho nebudu nutit hrát 3D ani 4D piškvorky.
Pohlaví :
Sraz v sezóně meruněk? Dobrej vtip. My venkovani nemáme na radovánky ani pomyšlení..
He? Cože? Tohle má být metafora na co?
Někdo jiný třeba může.
Někdo jiný třeba může.
Pohlaví :
To nebyla metafora. Jenom o sobě mluvím jako o venkovance ze srandy. That's it.
Však jo, věřím, že ostatní mohou. Jenom jsem sem aspoň napsala, ať si nemyslíte, že se nezajímám.
Však jo, věřím, že ostatní mohou. Jenom jsem sem aspoň napsala, ať si nemyslíte, že se nezajímám.
Takže bys fakt neměla čas, ani na jedno odpoledne? O víkendu, nebo tak? Docela škoda. Btw, a chápu to dobře, že pokud ne Ty, tak ani Hanka? (Jen si tak dávám dohromady seznam lidí.)
Takže sezóna meruněk má něco společného se skutečnýma meruňkama? Jako že nějaké trhání ze stromů, nebo tak? Hm, asi jsem moc civilizačně-technický člověk.
Btw, co takhle, kdybychom měli setkání při trhání těch meruněk? Jen tak mě to napadlo, není nutno to hned zavrhovat. Aspoň by bylo o program postaráno.
Takže sezóna meruněk má něco společného se skutečnýma meruňkama? Jako že nějaké trhání ze stromů, nebo tak? Hm, asi jsem moc civilizačně-technický člověk.
Btw, co takhle, kdybychom měli setkání při trhání těch meruněk? Jen tak mě to napadlo, není nutno to hned zavrhovat. Aspoň by bylo o program postaráno.
Pohlaví :
to asi ne sezóna je tak do půlky následujícího týdne
příští víkend v sobotu nemůžu a v neděli se uvidí ale neděle je už docela pozdě v rámci víkendu
ale možná by šlo něco další pátek (29.7) co vy na to?
příští víkend v sobotu nemůžu a v neděli se uvidí ale neděle je už docela pozdě v rámci víkendu
ale možná by šlo něco další pátek (29.7) co vy na to?
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
No, já nevím, jak bych mohla, ale třeba se utrhnu .
Pro Irwaina tu mám dárek
Stáhneš to na TÉTO stránce (někde uprostřed)
Pro Irwaina tu mám dárek
Stáhneš to na TÉTO stránce (někde uprostřed)
Strana 11 z 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Strana 11 z 26
Povolení tohoto fóra: