Plánování minisrazů.
+16
Ďasík
Isabel
Zikato
Mysh
minnie
clif
kia42
Dejv92
lockka
R&omize
afrikab
Kolikokoli
bodomkes
MartyCZ
NoMouse
Irwain Nornossa
20 posters
Strana 1 z 26
Strana 1 z 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Plánování minisrazů.
Pointa tohohle topicu je plánovat minisrazy, původně hlavně v Brně. Hlavní srazy jsou jednou za šíleně dlouho, hodně z nás je navíc z Brna, takže proč nesednout na šalinu a někde se nesejít? Konkrétní srazy, místa a časy budou vypisovány tady, v tomhle 1. příspěvku, ať to nemusíte někde hledat.
1. minisraz: 2011/05/25, 15:00:00. U trafiky na Konečného náměstí, pak se přesouváme do Botanické zahrady.
2. minisraz: 2011/06/18, 16:00:00. Zastávka Kluchova, jezdí tam 25 a 26. Čekat se tam bude asi tak do 16:15, jako minule, pak přesun, viz strana 13, mapka. Fotky: http://www.uloz.to/9417417/3-setkani-tbbt-rar , heslo ke stažení: LNfOnu Heslo k otevření: 2k[BwD%48C>*t6"C62M'9b
3. minisraz: 2011/09/14, 15:00:00 na Konečňáku u novinového stánku.
Kdy a kde bude další?
1. minisraz: 2011/05/25, 15:00:00. U trafiky na Konečného náměstí, pak se přesouváme do Botanické zahrady.
2. minisraz: 2011/06/18, 16:00:00. Zastávka Kluchova, jezdí tam 25 a 26. Čekat se tam bude asi tak do 16:15, jako minule, pak přesun, viz strana 13, mapka. Fotky: http://www.uloz.to/9417417/3-setkani-tbbt-rar , heslo ke stažení: LNfOnu Heslo k otevření: 2k[BwD%48C>*t6"C62M'9b
3. minisraz: 2011/09/14, 15:00:00 na Konečňáku u novinového stánku.
Kdy a kde bude další?
Naposledy upravil Irwain Nornossa dne Sun 16 Oct 2011, 15:52, celkově upraveno 6 krát
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Re: Plánování minisrazů.
Příští pátek taky nemůžu, ale na ty další nic zatím naplánovaného nemám...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak, ta sobota by taky pro mě byla lepší, ale bodomkes se to prý nehodí…
Pohlaví :
Ne, pátky a víkendy ne.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
minisrazy
Jupí, marty mě podpořil. Mně teda zas nevadí pátky, ale přizpůsobím se. Kromě víkendů, těm se fakt nepřizpůsobím.
OK, takže…co říkáte na myšlenku: udělají se v dohledné době 2 setkání. Jedno v sobotu, přijde, kdo může. A další někdy v týdnu (ne příští, tzn. ten co bude počínaje zítřkem, ale až ten další), jelikož tu celou dobu budu, zkoušky mám ráno, tak je to de facto na vás, kdy se vám to hodí nejvíc. Opět přijde, kdo může.
U setkání platí čím víc, tím líp.
U setkání platí čím víc, tím líp.
Pohlaví :
Re: 2. sraz fanoušků BBT
a co ten popříští týden prostě domluvit? Třeba středa nebo čtvrtek - zatím nikdo nebyl proti. Jako klidně si odhlasujte tu sobotu, mně je to šumák, jen tam prostě nebudu.
lol pardon za ten minulej title, já jedním okem koukám sem, druhým se dívám na DAPCH, tak nejsem úplně ve střehu
já jsem všemi deseti pro tu středu. zrovna mám dopoledne ústní, tak mi bodne to jít zakecat popř. zapít
já jsem všemi deseti pro tu středu. zrovna mám dopoledne ústní, tak mi bodne to jít zakecat popř. zapít
S tím bych i souhlasil, to mám den po zkoušce. Lepší než den před zkouškou, tam bych to neriskoval.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
OK. Takže jediné 05/25? OK. V kolik a kde?
Sice nevím o žádném takovém místě, ale bylo by fajn, kdyby to bylo něco neplaceného.
Sice nevím o žádném takovém místě, ale bylo by fajn, kdyby to bylo něco neplaceného.
Pohlaví :
Já navrhla tu Skleněnou louku, ale pokud bude hezky, tak můžeme jít do Botanické zahrady (vstupné tam není a chodím tam do škole )
asi nemyslíš botanickou zahradu na konečňáku, že?
jj jsem pro, je mi to celkem fuk. stejně nás podle mě nebude tolik, abychom to museli nějak extra zařizovat předem (s rezervací nebo tak), nebo jo?
jj jsem pro, je mi to celkem fuk. stejně nás podle mě nebude tolik, abychom to museli nějak extra zařizovat předem (s rezervací nebo tak), nebo jo?
ne, to nebylo zděšení, já jenom nepředpokládala, že myslíš skutečnou botanickou zahradu. je to super nápad, naopak. přece jsou tam ty nejlevnější pizzy ve městě poblíž, ne?
Koli: Myslíš do botanické zahrady jako do botanické zahrady nebo do hospody toho názvu (jestli nějaká existuje)?
edit: ááá, pozdě....
edit: ááá, pozdě....
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 15 May 2011, 22:09, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jsou v té zahradě stoly? Že bychom si sedli, a hráli 3D piškvorky v týmech, jak jsme to vymysleli.
Pohlaví :
Irwain: v týmech? Každý si vezme na starost jiné patro?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
irwain: musíte mě je ale prvně naučit protože se mi nechce číst tutorial. a já tam jednou byla, ale už si nepamatuju, jestli tam byly stoly.... koli?
NoMouse: koukám nejsem jediná, kdo zaváhal
NoMouse: koukám nejsem jediná, kdo zaváhal
NoMouse: Nn, to by bylo potřeba mnoho lidí. Místo jednoho hráče je jakýsi hlavní hráč, a pak jeho poradce. Například bys…mi radil, dával doporučení, a já bych se jimi, nebo některými z nich řídil.
bodomkes: pokud umíš hrát normální piškvorky, tyhle Ti taky půjdou. Jen tu máš rozměr navíc.
bodomkes: pokud umíš hrát normální piškvorky, tyhle Ti taky půjdou. Jen tu máš rozměr navíc.
Pohlaví :
počkat, ještě jsem se pořád nechytil, takže opravdu v zahradě jako v té zahradě?
a co budeme pít?
a co budeme pít?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
V botanické zahradě na Konečňáku. Ne v hospodě. V případě, že se počasí pokusí sabotovat naše setkání, přesouváme se do té čajovny teď-jsem-zapomněl-její-název.
Pít budeme, co budeme mít sebou, asi. Levnější variantu neznám.
Tak, ještě můžeme hrát na té lavičce.
Pít budeme, co budeme mít sebou, asi. Levnější variantu neznám.
Tak, ještě můžeme hrát na té lavičce.
Pohlaví :
Strana 1 z 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Strana 1 z 26
Povolení tohoto fóra: