Plánování minisrazů.
+16
Ďasík
Isabel
Zikato
Mysh
minnie
clif
kia42
Dejv92
lockka
R&omize
afrikab
Kolikokoli
bodomkes
MartyCZ
NoMouse
Irwain Nornossa
20 posters
Strana 6 z 26
Strana 6 z 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Plánování minisrazů.
A tím to taky skončilo... jeli jsme jí z České na Konečňák, od tama třináctkou na Nové sady, a pak už jel každý jiným spojem domů .
No a v mezičase jsme dali týmový battle v 3D piškvorkách a to je tak pomalu všechno, ne?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
to zní zábavně
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jo bylo to fajn už se těšim na další sraz
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
ehm...clif napsal:Jo bylo to fajn už se těšim na další sraz
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Tohle setkání bylo naprosto luxusní. A nejen proto, že jsem jel 3× RT6tkou.
Piškvorky tu mám, za ten „náš“ tým. Přepíšu si to do kompu, kouknu se, co se s tím dá dělat, ale nějak moc to nevidím. Oba týmy jsou ve stavu, kdy plány a útoky jsou zničeny a ztraceny, a je na čase postavit něco novýho. A díky tomu vlastně ani nebude vadit, když to dohrajeme na příštím setkání, které doufám bude brzo, nevadilo by mi třeba už zítra.
Hrát to v týmech je o dost lepší. Když člověk neví, někdo jiný ví. A když neví celý tým, můžeme blafovat.
Takže, nabízí se otázka, kdy příště? Za sebe říkám, že čím dřív, tím líp. A možná už nebudeme lovit RT6tky.
Piškvorky tu mám, za ten „náš“ tým. Přepíšu si to do kompu, kouknu se, co se s tím dá dělat, ale nějak moc to nevidím. Oba týmy jsou ve stavu, kdy plány a útoky jsou zničeny a ztraceny, a je na čase postavit něco novýho. A díky tomu vlastně ani nebude vadit, když to dohrajeme na příštím setkání, které doufám bude brzo, nevadilo by mi třeba už zítra.
Hrát to v týmech je o dost lepší. Když člověk neví, někdo jiný ví. A když neví celý tým, můžeme blafovat.
Takže, nabízí se otázka, kdy příště? Za sebe říkám, že čím dřív, tím líp. A možná už nebudeme lovit RT6tky.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
On byl hlavně sarkasmus ten můj původní příspěvek, ten clifův možná taky, takže je tu přesarkasmováno...minnie napsal:ehm...clif napsal:Jo bylo to fajn už se těšim na další sraz
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
bylo to zábavný fotky pošlu (piškvorky a RT6ky) ale až později, a prezentace vypadala asi takhle: 4 úchylové na šaliny a 2 (ze začátku 3) osoby opačného pohlaví co se nám smáli
BTW: nechcete přidat smajlíka RT6?
BTW: nechcete přidat smajlíka RT6?
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Dejv92: náhodou i Koli pak při poslední jízdě bez lidí uznala, že je to super šalina...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
myslíš asi prezence, viď?Dejv92 napsal:..a prezentace vypadala asi takhle:
pardon, mám dneska rejpavou..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
minnie: chtěl jsem reagovat stejně, ale teoreticky mohl myslet i prezentaci - prostě jak jsme se prezentovali.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, když ta šalina byla prázdná, tak vypadala fakt luxusně. Jsem si chvílu připadala jak v metru .
ale ta moje cesta v anitře byla taky skvělá jen pár lidí a hrobový ticho, cvakání kol prostě krása
jo a myslel sem prezenci...
jo a myslel sem prezenci...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Tos jel na ten hřbitov, že?Dejv92 napsal:jen pár lidí a hrobový ticho
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
jop přesně tam, škoda že takový ticho nikdy asi nezažijem v rt6ce...
btw: napadlo mě že máme chatu v Králově poli sice v kopci ale dá se to kdyby nebylo jiný místo na sraz (dá se tam udělat i táborák... je tam i elektřina...)
edit: už vím proč se jmenuje 1802 Třetí sestra https://www.youtube.com/watch?v=_9CKy8_tjzc
btw: napadlo mě že máme chatu v Králově poli sice v kopci ale dá se to kdyby nebylo jiný místo na sraz (dá se tam udělat i táborák... je tam i elektřina...)
edit: už vím proč se jmenuje 1802 Třetí sestra https://www.youtube.com/watch?v=_9CKy8_tjzc
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Ja bych to viděl 17.6. v Novém Lískovci, už jsem vám o tom říkal, máme obrovzou zahradu, je tam elektřina, možnoist táboráku, nějakýho grilování, místo na stany, a hlavně je tam tree house (fotky pošlu) . Na sraz parádní místo.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Já jsem celý večer trnula, kdo vyhrál, a ono nikdo. A já se tak těšila, že Koli vyhrála sama proti třem Piškvorkmasterům! Ale 3D piškvorky mě chytly pořádně. Celé ráno jsem vzpomínala, kolik je vrstev pod sebou... devět, že ano? Musím si to nakreslit a hrát minimálně sama se sebou, ale doufám, že někoho ve svém okolí "zlomím"!
...Achjo, škoda, že 17. Kdyby to bylo den předtím, tak by to šlo, ale já mám 18. ráno přijímačky na masárnu...
Minnie: Náhodou to bylo daleko vtipnější, než to všichni popsali. První jsme s Koli čekaly u trafiky na Irwaina, pak jsme to vzdaly a šly do botanické, načež se rozlícený Irwain přiřítil, že už to tu prohledává napotřetí a my nikde. Koho by napadlo, že ženské přijdou pozdě... Pak jsme se vrátili zas k trafice, kde jsme lapali ostatní, což byla komická záležitost, vzhledem k tomu, jak nesourodě naše postupně zvětšující se skupinka vypadala a jak šikovně jsme zavazeli na chodníku. Nakonec jsme místo do botanické absolvovali jízdu přeplněnou tramvají až do Vozovny Komín, vrátili se, a pak rozehráli piškvorky v botanické, kde jsme byli považováni za feťáky. Stihli jsme se nacpat pálivými toasty (beze ztrát na životech), s Koli jsme si našly čas na "classical chit-chat" , nakonec nás vyhodili a tak jsme hodnou chvíli bloudili po městě a hledali přístřeší pro pokračování v piškvorkách... Přitom jsme se nemohli domluvit kam, protože byli všichni vytrvale bez názoru. Nakonec nás cliff dovedl do čajovny, kde jsme dvě minuty polemizovali nad tím, jestli si sundat nebo nesundat boty, než vstoupíme na koberec. V čajovně proběhl zmiňovaný turnaj v 3D piškvorkách, díky kterému jsme se roztáhli po celé čajovně a znemožnili ostatním návštěvníkum pohodlí. Po 2 a půl hodinách hry, která nebrala konce, jsem prchla na autobus... (takže znám zbytek jen z legend )
...Achjo, škoda, že 17. Kdyby to bylo den předtím, tak by to šlo, ale já mám 18. ráno přijímačky na masárnu...
Minnie: Náhodou to bylo daleko vtipnější, než to všichni popsali. První jsme s Koli čekaly u trafiky na Irwaina, pak jsme to vzdaly a šly do botanické, načež se rozlícený Irwain přiřítil, že už to tu prohledává napotřetí a my nikde. Koho by napadlo, že ženské přijdou pozdě... Pak jsme se vrátili zas k trafice, kde jsme lapali ostatní, což byla komická záležitost, vzhledem k tomu, jak nesourodě naše postupně zvětšující se skupinka vypadala a jak šikovně jsme zavazeli na chodníku. Nakonec jsme místo do botanické absolvovali jízdu přeplněnou tramvají až do Vozovny Komín, vrátili se, a pak rozehráli piškvorky v botanické, kde jsme byli považováni za feťáky. Stihli jsme se nacpat pálivými toasty (beze ztrát na životech), s Koli jsme si našly čas na "classical chit-chat" , nakonec nás vyhodili a tak jsme hodnou chvíli bloudili po městě a hledali přístřeší pro pokračování v piškvorkách... Přitom jsme se nemohli domluvit kam, protože byli všichni vytrvale bez názoru. Nakonec nás cliff dovedl do čajovny, kde jsme dvě minuty polemizovali nad tím, jestli si sundat nebo nesundat boty, než vstoupíme na koberec. V čajovně proběhl zmiňovaný turnaj v 3D piškvorkách, díky kterému jsme se roztáhli po celé čajovně a znemožnili ostatním návštěvníkum pohodlí. Po 2 a půl hodinách hry, která nebrala konce, jsem prchla na autobus... (takže znám zbytek jen z legend )
bodomkes: Hezký popis. Jen bych dodal, že náš tým byl dobrá kombinace. Jeden nevěděl, že máme 2 tahy, další nevěděl, že hrajeme na 7, a já jsem si stále nepamatoval, jestli máme 1 nebo 0.
Ne, piškvorky jsme doopravdy nedohráli. Tahle hra bude asi ještě na dlouho. Mám to ale přepsané v excelu, můžu zaslat screen, nebo rovnou celé to pole, jak to tam je.
Jo, vlastně, takový dotaz, kdo že má být teď na tahu v těch piškvorkách?
Ne, piškvorky jsme doopravdy nedohráli. Tahle hra bude asi ještě na dlouho. Mám to ale přepsané v excelu, můžu zaslat screen, nebo rovnou celé to pole, jak to tam je.
Jo, vlastně, takový dotaz, kdo že má být teď na tahu v těch piškvorkách?
Pohlaví :
I&K: Děkuji, děkuji.
Irwain: Ano, vaše výkřiky typu: "Právě jsem zjistil, že jsme jedničky a ne nuly!" byly vskutku zábavné a nejlepší byl váš sebejistý tah "těsně vedle"! Hlavně, jak jste se smáli, že nás do pár tahů porazíte
Koli: To je jen dobře. Už mám zas čerstvou hlavu, tak můžu zas odpočítávat! Mně na tom hlavně baví ty prodlevy mezi předáváním souřadnic, kdy buď člověk vaří hlavu, anebo má čas si pokecat. To je na té hře fajn.
Irwain: Ano, vaše výkřiky typu: "Právě jsem zjistil, že jsme jedničky a ne nuly!" byly vskutku zábavné a nejlepší byl váš sebejistý tah "těsně vedle"! Hlavně, jak jste se smáli, že nás do pár tahů porazíte
Koli: To je jen dobře. Už mám zas čerstvou hlavu, tak můžu zas odpočítávat! Mně na tom hlavně baví ty prodlevy mezi předáváním souřadnic, kdy buď člověk vaří hlavu, anebo má čas si pokecat. To je na té hře fajn.
bodomkes: jo, tenhle popis zní o dost zábavněji, než ty naše. Skoro tak zábavně, jako to bylo doopravdy.
A polemizování nad tím, jestli si sundat nebo nesundat boty nebylo ještě nic proti tomu, co se pak odehrálo na Čáře, kdy Dejv s Irwainem asi hodinu vymýšleli kterou linkou, kterým typem šaliny, ze které zastávky, s jakým přestupem a kam pojedou, aby se dostali tam kam potřebují ve správném čase a zároveň se ještě stihli svést s RT6N1 a následně se vyhnuli starým T3 a K2 a abysme mohli jet nějakou část trasy spolu...
A polemizování nad tím, jestli si sundat nebo nesundat boty nebylo ještě nic proti tomu, co se pak odehrálo na Čáře, kdy Dejv s Irwainem asi hodinu vymýšleli kterou linkou, kterým typem šaliny, ze které zastávky, s jakým přestupem a kam pojedou, aby se dostali tam kam potřebují ve správném čase a zároveň se ještě stihli svést s RT6N1 a následně se vyhnuli starým T3 a K2 a abysme mohli jet nějakou část trasy spolu...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli: Aha. Dobře, a vy jste měly 0. OK. Už si to začínám pamatovat. Nechceš poslat to pole? Ať můžeš udělat tahy, po konzultaci s týmem. Tím původním, samozřejmě.
bodomkes: Ano, ten tah, to jsme nedomysleli. Ono to tam ale bylo blbě vidět. Tak jste byli lepší, než jsme mysleli.
NoMouse: Víš, jak těžký je něco takovýho vymyslet? Ale jo, přiznávám, bylo to přehnaný, za sebe se tak trochu omlouvám.
bodomkes: Ano, ten tah, to jsme nedomysleli. Ono to tam ale bylo blbě vidět. Tak jste byli lepší, než jsme mysleli.
NoMouse: Víš, jak těžký je něco takovýho vymyslet? Ale jo, přiznávám, bylo to přehnaný, za sebe se tak trochu omlouvám.
Pohlaví :
náhodou plánování se vyplatilo a krásně sme se povozily a ten termín pro mě také není nejvhodnější (18. jedu na 90% ráno do ostravy)
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Takže udělat to ve čtvrtek? O víkend dřív? Nebo tak nějak?
Pohlaví :
Strana 6 z 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Strana 6 z 26
Povolení tohoto fóra: