Plánování minisrazů.
+16
Ďasík
Isabel
Zikato
Mysh
minnie
clif
kia42
Dejv92
lockka
R&omize
afrikab
Kolikokoli
bodomkes
MartyCZ
NoMouse
Irwain Nornossa
20 posters
Strana 26 z 26
Strana 26 z 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: Plánování minisrazů.
Ne, na mobil ne. Chodí mi to na mail, to mi pak pípne v liště . A 17.6. zase jedu dom, no není to na prd? .
Jak by rekla moje trileta neter "No super!" :-\
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Shelly-Nelly: Sice se průběžně učím na státní závěrečnou zkoušku, ale určitě by mi prospělo se trochu odreagovat. Minisrazy se mi líbí a v úterý (4. 6.) ráno je pro mě vyhovující termín. Napiš, kdy (v kolik hodin přesně) a kde bychom se sešli, případně co si představuješ za aktivity.
Nejsem Brňák, takže trochu nemám představu o tom, co lze v Brně dělat
Ale je možné, že se to přesune na středu nebo čtvrtek, to ještě nevím , nezáleží to na mě...
Jinak moje poloha bude ul. Barvičova (Stránice ?), se šalinou to neumím, takže někde v okolí by to bylo nejlepší
Ale co se týče upřesnění KDY, tak to bych upřesnila možná zítra :/
Ale je možné, že se to přesune na středu nebo čtvrtek, to ještě nevím , nezáleží to na mě...
Jinak moje poloha bude ul. Barvičova (Stránice ?), se šalinou to neumím, takže někde v okolí by to bylo nejlepší
Ale co se týče upřesnění KDY, tak to bych upřesnila možná zítra :/
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Já bych dal přednost povídání si. Můžeme probrat svoje zájmy, názory, případně oblíbené knihy/seriály/filmy. Pokud ráda čteš, mohu Ti dát k přečtení scénáře svého vlastního seriálu Ester Krejčí. Další možností je procházka - na konci Barvičovy ulice u smyčky trolejbusů začíná Wilsonův les (http://www.mapy.cz/#!x=16.575658&y=49.201399&z=19). Mělo by tam být pěkně. Ale hluboko bychom nejspíš nešli, protože se tam nevyznám a nechci se ztratit. (Také se může stát, že bude pršet - pro tento případ stojí u nástupní zastávky trolejbusové smyčky Barvičova unikátní zastřešená čekárna. )
Na Barvičově ulici tramvaje nejezdí, jezdí tam trolejbusy z Komenského náměstí (39) a autobusy z Mendlova náměstí (35). Můžeme se setkat např. na konečné zastávce "Barvičova", nebo na Komenského náměstí u výstupní zastávky trolejbusů. (Nebo na kterékoliv jiné zastávce v Brně, když mi napíšeš její jméno.)
Ve středu nebo ve čtvrtek by mi to vyhovovalo také. Napiš, až to budeš vědět jistě.
EDIT: Pokud neznáš jméno určité zastávky, ale víš, kde je, můžeš jméno najít na www.mapy.cz. Zastávky jsou tam zakresleny.
Na Barvičově ulici tramvaje nejezdí, jezdí tam trolejbusy z Komenského náměstí (39) a autobusy z Mendlova náměstí (35). Můžeme se setkat např. na konečné zastávce "Barvičova", nebo na Komenského náměstí u výstupní zastávky trolejbusů. (Nebo na kterékoliv jiné zastávce v Brně, když mi napíšeš její jméno.)
Ve středu nebo ve čtvrtek by mi to vyhovovalo také. Napiš, až to budeš vědět jistě.
EDIT: Pokud neznáš jméno určité zastávky, ale víš, kde je, můžeš jméno najít na www.mapy.cz. Zastávky jsou tam zakresleny.
Davidsoft, ty jseš univerzální! Já bych taky dala přednost probírání filmů, seriálů a podobně, ale je možné že v polovině začnu mluvit o svém psu nebo kocourovi, takže jestli máš zvíře, tak máme další téma Jinak nevím jestli tam někde není poblíž knihkupectví, miluju knihkupectví a kdyby bylo v tom knihkupectví třeba kalendář s Doctorem nebo Merlinem, GoT... Ale jo domluvíme se ještě, tak kdyby se chtěl někdo připojit tak budu jen ráda
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Zvíře nemám a nemám k nim moc pozitivní vztah - nerozumím jim. :-\ Ale nějak se určitě domluvíme.
Knihkupectví nevím, ale kdybys chtěla, můžeme zajít do Moravské zemské knihovny (http://www.mzk.cz/o-knihovne/dulezite-informace/oteviraci-doba). O seriálech tam toho sice moc nemají, ale jsou tam jiné zajímavé věci.
Hele tak streda nebo ctvrtek, zitra to upresnim, ale asi nebudu disponovat velkym financnim obnosem a ani nevim jake bude pocasi... :-\
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
V tom případě bych dal přednost Moravské zemské knihovně:
- Velký finanční obnos tam nepotřebuješ.
- Je to uvnitř budovy, takže na počasí tolik nezáleží.
- Je tam šatna s uzamykatelnými skříňkami na šaty a zavazadla.
- Z horních pater je nádherný výhled na část Brna a vysílač Hády.
- Součástí knihovny je i menší knihkupectví a literární kavárna. V přízemí navíc bývá k dispozici volný přístup na internet.
Tak já budu v Brně zítra, asi kolem 10 hodiny, ale ještě to nevím přesně (s tím časem) tak já nevím jak se domluvíme. Co se týče poznávacího znamení tak já jsem docela malá a budu mít na levé noze ortézu, takže "pajdavý hobit" bude asi k nepřehlédnutí... Doufám, že aspoň na FFko už tu ortézu mít nebudu
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Tak proto ten Avatar .Shelly-Nelly napsal:...takže "pajdavý hobit" bude asi k nepřehlédnutí...
No jak jinak, nebo ty Koli nejsi žába se svítícíma očima?Kolikokoli napsal:Tak proto ten Avatar .Shelly-Nelly napsal:...takže "pajdavý hobit" bude asi k nepřehlédnutí...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
To si piš, že joShelly-Nelly napsal:No jak jinak, nebo ty Koli nejsi žába se svítícíma očima?Kolikokoli napsal:Tak proto ten Avatar .Shelly-Nelly napsal:...takže "pajdavý hobit" bude asi k nepřehlédnutí...
Dobře. Navrhuji následující postup:Shelly-Nelly napsal:Tak já budu v Brně zítra, asi kolem 10 hodiny, ale ještě to nevím přesně (s tím časem) tak já nevím jak se domluvíme. Co se týče poznávacího znamení tak já jsem docela malá a budu mít na levé noze ortézu, takže "pajdavý hobit" bude asi k nepřehlédnutí... Doufám, že aspoň na FFko už tu ortézu mít nebudu
Minimálně od 10.00 do 11.00 budu čekat poblíž výstupní zastávky trolejbusů na Komenského náměstí. (Vezmu si něco na čtení.) Pokud to stihneš, sejdeme se tam; pokud ne, zavoláš mi na mobilní telefon a domluvíme se. Pravděpodobně tam přijdu dřív, ale nejpozději v 10.00.
Moje poznávací znamení je zelený batoh, k němuž je provázkem připojen černý kufřík na notebook.
Proč myslíš, že ses "rozhodla" přihlásit na FFko?Shelly-Nelly napsal:No jak jinak, nebo ty Koli nejsi žába se svítícíma očima?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Fajn, beru na vedomi, snad se sejdem a najdem :-)Davidsoft napsal: Dobře. Navrhuji následující postup:
Minimálně od 10.00 do 11.00 budu čekat poblíž výstupní zastávky trolejbusů na Komenského náměstí. (Vezmu si něco na čtení.) Pokud to stihneš, sejdeme se tam; pokud ne, zavoláš mi na mobilní telefon a domluvíme se. Pravděpodobně tam přijdu dřív, ale nejpozději v 10.00.
Moje poznávací znamení je zelený batoh, k němuž je provázkem připojen černý kufřík na notebook.
MartyCZ napsal: Proč myslíš, že ses "rozhodla"
přihlásit na FFko?
To jako myslis ze me Koli zhypnotizovala? Nestras! :-D
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Minisraz dopadl úspěšně. Byli jsme v knihovně a přečetli jsme si spolu první kapitolu Hry o trůny zpracované jako grafický román (něco jako komix). Navštívili jsme i místní knihkupectví, ale už se ruší, takže tam toho moc neměli. Také jsme probrali RP v Lineage II (stránka se screenshoty), Doctora Who a několik dalších témat.
Shelly-Nelly: Když si budeš chtít dočíst první epizodu Ester Krejčí, můžeš si stáhnout PDF na stránkách seriálu: http://esterkrejci.xf.cz/
Shelly-Nelly: Když si budeš chtít dočíst první epizodu Ester Krejčí, můžeš si stáhnout PDF na stránkách seriálu: http://esterkrejci.xf.cz/
Tak co, Brňáci, pořád si stěžujete, že Chotěboř je moc daleko, kdo z vás bude na Conci?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Můj je hezčí.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Nabízím, že přijdu na minisraz někdy v sobotu či v neděli, za předpokladu, že přijde i někdo další.
Bylo by to v Brně a odejít bych musel nejpozději ve 20.00, ale jinak se jsem ochoten na čase, místě a hlavním tématu domluvit. Ideální by to bylo v Klubu cestovatelů v sobotu 17. či 24. května v 16.00. Máte někdo zájem?
Bylo by to v Brně a odejít bych musel nejpozději ve 20.00, ale jinak se jsem ochoten na čase, místě a hlavním tématu domluvit. Ideální by to bylo v Klubu cestovatelů v sobotu 17. či 24. května v 16.00. Máte někdo zájem?
Strana 26 z 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Strana 26 z 26
Povolení tohoto fóra: