S04E23 - The Engagement Reaction [EPIZODA]
+23
Commander238
mafe
KRtek™
Winniie
clif
Ďasík
bodomkes
Borboletka
Repetálek
mike2
rampage
Hedwa
Sheldon-Cooper
Pinny
metztli
Kolikokoli
bakeLit
NoMouse
BigFan*
MartyCZ
minnie
yossarian
Admin
27 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
zas nic moc
no asi pudu proti proudu, ale já se dneska zasmála jen jednou - když Howard chtěl vyrazit dveře. Jinak mi to přišlo dneska slabé možná titulky dojem vylepší...doufám!!
Edit: no, tak po shlednutí s českými titulky ( ) - Raj je super "malý zákeřný skrček", co má "kolosálního hada přímo tady"
"Hnijící zombie - Sheldonova nová fotka na Facebooku"
Edit: no, tak po shlednutí s českými titulky ( ) - Raj je super "malý zákeřný skrček", co má "kolosálního hada přímo tady"
"Hnijící zombie - Sheldonova nová fotka na Facebooku"
Borboletka- Pohlaví :
Počet příspěvků : 11
Bodů : 11
Reputace : 0
Datum registrace : 18. 02. 11
Místo : Brno
Re: S04E23 - The Engagement Reaction [EPIZODA]
Tak už jsem to stihla vidět i já. Vlastně jsem se přinutila shlédnout epizodu už včera po srazu, ale napoprvé mě vůbec nezaujala... Už když jsem vypínala počítač, tak jsem si nemohla vybavit skoro jedinou hlášku...
Ale dneska jsem na to koukala znovu i s vašimi vydřenými a o to úžasnějšími titulky a už to bylo o něco lepší. Zvlášť když jsem si vybavovala některé výrazy, o kterých se diskutovalo na srazu..
Ale pořád mi nesedí (epizoda). Tentokrát mě prostě postavy nepřesvědčily, že to myslí vážně. Jediný snad Leonard - ten mě svým "Králem předehry" odrovnal. Jinak mi to vůbec nepasovalo k ostatním dílům, nemůžu si pomoct... Hlavně Raj mi dneska docela vadil. Patrně jsem vstala levou nohou...
Ale dneska jsem na to koukala znovu i s vašimi vydřenými a o to úžasnějšími titulky a už to bylo o něco lepší. Zvlášť když jsem si vybavovala některé výrazy, o kterých se diskutovalo na srazu..
Ale pořád mi nesedí (epizoda). Tentokrát mě prostě postavy nepřesvědčily, že to myslí vážně. Jediný snad Leonard - ten mě svým "Králem předehry" odrovnal. Jinak mi to vůbec nepasovalo k ostatním dílům, nemůžu si pomoct... Hlavně Raj mi dneska docela vadil. Patrně jsem vstala levou nohou...
Raj je právě odjakživa obrovský rejpal a totálně si to užívá, vzpomeň na "Nepřišel jsem pomáhat, přišel jsem se posmívat!" A úplně mu tahle poloha sedí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
To máš asi pravdu. Zřejmě si řekl, že když nemůže žít pořádně vlastní život, tak se bude navážet do ostatních..XD Ale mně Raj teda spíše vyhovoval, když měl minule tu patetickou náladu... "I need a hug" mu sluší víc než rýpání.
A mimochodem Ďasíku, jaktože už jsi na nohou?? Nechci ani odhadovat, kolik jsi toho tak stihl naspat... Zjevně jsem tu jediná Šípková ruženka, co potřebuje aspoň 9 hodin.. xD
A mimochodem Ďasíku, jaktože už jsi na nohou?? Nechci ani odhadovat, kolik jsi toho tak stihl naspat... Zjevně jsem tu jediná Šípková ruženka, co potřebuje aspoň 9 hodin.. xD
Spal jsem teď dvě a půl hoďky, to zatím stačí, odpoledne mi jede bus domů, tak musím být vzhůru. A Raj je super vždycky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Super jako vždycky
Mě tenhle díl líbil opravdu hodně, nemyslím si, že by tomu chyběla vědecká ujetost ( Sheldon v místnosti s biohazardem). Howard vyrážející dveře byl taky dokonalý. A když Raj schoval Sheldonovi ústní vodu, to už jsem brečel smíchy, jen tak dál.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Mě se díl taky velmi líbil, smála jsem se v kuse a to tak, že jsem v tu půl čtvrtou (čekala jsem poctivě na titulky) nenechala svým smíchem spát ani přítele ))
Vypíchla bych tu Rajovu zákeřnost s ústní vodou.
Pak Sheldona který jančil v nemocnici až se schoval do místnosti Biohazard )))
No a Bernadette, která zpražila Howarda úplně jako jeho matka, no tak to byl absolutní vrchol ) Bernadette se mi líbí čím dál tím víc - i minule doslova perlila.
Akorát teda se musím přiznat že Penny a Priya - to mi přišlo dost přehnané - taková konverzace by byla, myslím, ve skutečnosti oběma stranám dost nepříjemná...
Vypíchla bych tu Rajovu zákeřnost s ústní vodou.
Pak Sheldona který jančil v nemocnici až se schoval do místnosti Biohazard )))
No a Bernadette, která zpražila Howarda úplně jako jeho matka, no tak to byl absolutní vrchol ) Bernadette se mi líbí čím dál tím víc - i minule doslova perlila.
Akorát teda se musím přiznat že Penny a Priya - to mi přišlo dost přehnané - taková konverzace by byla, myslím, ve skutečnosti oběma stranám dost nepříjemná...
Naposledy upravil Winniie dne Sat 14 May 2011, 15:49, celkově upraveno 1 krát
Winniie- Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava
Zrovna "biohazard room" byla hodně nedomyšlená: nemusím být Sheldon, aby mne hned napadlo, že taková místnost přece nemůže mít normální dveře, natož dveře, které může kdokoli zvenku omylem otevřít. Vždyť by do té karantény museli zavřít nejen Sheldona, ale i všechny, kdo zrovna procházeli kolem po chodbě...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
mike2 napsal:Zrovna "biohazard room" byla hodně nedomyšlená: nemusím být Sheldon, aby mne hned napadlo, že taková místnost přece nemůže mít normální dveře, natož dveře, které může kdokoli zvenku omylem otevřít. Vždyť by do té karantény museli zavřít nejen Sheldona, ale i všechny, kdo zrovna procházeli kolem po chodbě...
tak nad tím jsem vůbec nepřemýšlela pouštěla jsem si to včera ve čtyři ráno jako rozptýlení po dvoudenním učení v kuse....
ale líbilo se mi jak to zahrál )
Winniie- Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava
musím říct že tenhle díl ve mě oživil to Big Bang Theoriovské nadšení! Byl opravdu skvělý a může se měřit s 1. a 2. sérií jen tak dál!
Ja by som rad vedel ci tou kavickou medzi pryou a penny sa snazia scenaristi trocha upravit pryinu reputaciu na 5 sezonu?
mafe- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 07. 05. 11
Jo, to mě taky hnedka napadlo, ale protože by bez toho ta scéna vůbec nemohla vzniknout, tak jsem jim to odpustil, za tu chybu to stálo.mike2 napsal:Zrovna "biohazard room" byla hodně nedomyšlená: nemusím být Sheldon, aby mne hned napadlo, že taková místnost přece nemůže mít normální dveře, natož dveře, které může kdokoli zvenku omylem otevřít. Vždyť by do té karantény museli zavřít nejen Sheldona, ale i všechny, kdo zrovna procházeli kolem po chodbě...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Co přesně znamená ten "putz"?
Commander238- Pohlaví :
Bodů : 13
Datum registrace : 30. 09. 09
Místo : Praha
v podstatě je to židovský vulgární výraz pro penis.. ale protože je židovský, tak se nepřekládá..
Naposledy upravil minnie dne Sat 14 May 2011, 19:36, celkově upraveno 1 krát
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Commander238- Pohlaví :
Bodů : 13
Datum registrace : 30. 09. 09
Místo : Praha
To s těma dveřma je fakt pravda, je to dost velká chyba... Ale zase za tu srandu to stálo.
A Minnie, ty dostáváš za své neskutečně slušné vysvětlení slovíčka putz cukřík. Já doplním (už méně slušně, ale anglicky), že ten výraz znamená to samé co dick, jerk a prick...
A Minnie, ty dostáváš za své neskutečně slušné vysvětlení slovíčka putz cukřík. Já doplním (už méně slušně, ale anglicky), že ten výraz znamená to samé co dick, jerk a prick...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ony by tam ty české ekvivalenty i docela sedly, ale bez hvězdiček by to asi nebylo publikovatelné A už by to nebylo jidiš.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
jéééééééééé, cukřík mě si ochočit je docela snadné
myslím, že v tomhle případě i nejeden amík musel hledat pokud chtěl zjistit, co to přesně znamená... navíc to pro pochopení situace není důležité, a z kontextu vyplývá, že je to něco sprostého
byla bych pro do překladu nedávat ani vysvětlivku, nedělejte svoje diváky rozmazlenější než amíky
jen nevím, jestli to nemá nějakou počeštěnou formu.. ale to fakt nevím, jidiš neumím
myslím, že v tomhle případě i nejeden amík musel hledat pokud chtěl zjistit, co to přesně znamená... navíc to pro pochopení situace není důležité, a z kontextu vyplývá, že je to něco sprostého
byla bych pro do překladu nedávat ani vysvětlivku, nedělejte svoje diváky rozmazlenější než amíky
jen nevím, jestli to nemá nějakou počeštěnou formu.. ale to fakt nevím, jidiš neumím
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ještě jsem od hromadného promítání stihnul úspěšně zapomenout, co je to ten Okie, musel jsem zase googlit. Tam by vysvětlivka nešla?
edit: ahá, my nejsme v titulkách, my jsme v epizodě....
edit: ahá, my nejsme v titulkách, my jsme v epizodě....
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
tam by asi byla na místě..
k tomu putz pořád ještě.. tady jsem to našla v českém přepisu jako puc.. tak nevím..
k tomu putz pořád ještě.. tady jsem to našla v českém přepisu jako puc.. tak nevím..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
to je jak něco s pucováním...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse napsal:to je jak něco s pucováním...
Borboletka- Pohlaví :
Bodů : 11
Datum registrace : 18. 02. 11
Místo : Brno
No, já když poprvé viděl putz, tak jsem myslel, že to je něco jako maminčin mazánek, pucík. A vysvětlivku k tomu rozhodně dávat nebudu, je to prostě v cizím jazyce, stejně jako v minulých dílech ty francouzské a španělské výrazy.
Co se týče Okie, vím akorát, pokud si to ze včerejška pamatuju dobře, že jde o "původního obyvatele Oklahomy". Ale nevím, jestli tam takovou vysvětlivku dávat...
Co se týče Okie, vím akorát, pokud si to ze včerejška pamatuju dobře, že jde o "původního obyvatele Oklahomy". Ale nevím, jestli tam takovou vysvětlivku dávat...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
hlasovala bych pro to, aby tam byla
minnie- Znamení :
Pohlaví :
případně tam dát "Oklahomanka" nebo něco v tom smyslu, ale to už by asi zas nebylo ono...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» S04E23 - The Engagement Reaction [TITULKY]
» S03E13 - The Bozeman Reaction [EPIZODA]