S06E24 The Bon Voyage Reaction [EPIZODA]
+17
Strix
xegiie
bodomkes
Davidsoft
tx
Zoris
metztli
Bizzy
mnn
jancham
Domino_666
trinx
Substance242
MartyCZ
Kolikokoli
moss
minnie
21 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
S06E24 The Bon Voyage Reaction [EPIZODA]
TOHLE mělo být season finale??? to je vtip, že?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Re: S06E24 The Bon Voyage Reaction [EPIZODA]
Hodně slabé finále. Leonard jede pryč a Sheldon své úsilí ho odradit vzdává hodně brzo, Penny to taky bere až moc v klidu. Několik dobrých hlášek zaznělo. Takže největší otázka tohoto dílu je, jestli bude Raj schopen normálně mluvit se ženami už napořád nebo je to jen důsledek zlomeného srdce?
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Reputace : 0
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33
Náhodou super. Nebylo to teda až tak vtipné, ale nebylo to ani špatné. Musím se přiznat, že absolutně největší radost jsem měla z Penny. Protože už mě štve, jak v jiných seriálech by tohle znamenal klidně i rozchod a "ty mě asi nemiluješ, když dáváš přednost práci" atd.
Hlavně jsem se bál, aby se Penny neprobudila v posteli s Rajem a vykřikla "Ale ne, už zase."
Určitě to mohlo být lepší, mám radši, když je jedna linka vztahová a druhá geeková. Na druhou stranu Rajesh už nemusí být permanentně v lihu, tak se snad začne chovat normálně. Ale nespoléhám na to.
Fun fact: V seriálu se už víc jak rok neobjevila Bazinga (Naposledy v 5x22 The Stag Convergence)
Určitě to mohlo být lepší, mám radši, když je jedna linka vztahová a druhá geeková. Na druhou stranu Rajesh už nemusí být permanentně v lihu, tak se snad začne chovat normálně. Ale nespoléhám na to.
Fun fact: V seriálu se už víc jak rok neobjevila Bazinga (Naposledy v 5x22 The Stag Convergence)
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
... ale objavila sa v TAAHM. :-)
Substance242- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 20. 01. 12
nahodou, podle me dobrej dil Uz zacatek a scena v aute zakoncena "things between you and Penny..." to byla parada...
Penny dneska taky vtipna, no a Shledonovo "monkeys went to space" Bylo taky povedeny.
Nerikam, ze nebyly lepsi dily, ale rozhodne to neni takova traga, jak tu nekteri pisou. proste 8/10
Penny dneska taky vtipna, no a Shledonovo "monkeys went to space" Bylo taky povedeny.
Nerikam, ze nebyly lepsi dily, ale rozhodne to neni takova traga, jak tu nekteri pisou. proste 8/10
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé
tak za mňa veľmi dobré, no tento krát to nebolo až tak zábavné, ako skôr vážne a mierne na emócie
Penny & Leonard to zvládli super, akurát som sa začal báť keď prišla Penny za Rajom, aby to autori celé nezačali smerovať zlým smerom..
celkovo tak 9/10 ako diel, 5/10 ak to mám brať čisto ako zábavu
Penny & Leonard to zvládli super, akurát som sa začal báť keď prišla Penny za Rajom, aby to autori celé nezačali smerovať zlým smerom..
celkovo tak 9/10 ako diel, 5/10 ak to mám brať čisto ako zábavu
Domino_666- Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 23. 05. 12
[quote="MartyCZ"]Hlavně jsem se bál, aby se Penny neprobudila v posteli s Rajem a vykřikla "Ale ne, už zase."
No v jednu chvíli jsem taky dostala strach... to by mě fakt naštvali! Perfektní díl, moc se mi líbil. Záměr tvůrců byl jasný a u mě se splnil: UŽ ABY ZAČALA NOVÁ SEZÓNA!!!
No v jednu chvíli jsem taky dostala strach... to by mě fakt naštvali! Perfektní díl, moc se mi líbil. Záměr tvůrců byl jasný a u mě se splnil: UŽ ABY ZAČALA NOVÁ SEZÓNA!!!
jancham- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Datum registrace : 11. 11. 11
Myslím, že i kdyby skončil Raj s Penny v posteli, tak by to nebylo tolik šokující jako závěr této série Castla .
Tiež som sa zľakol, že Raj a Penny zase skončia v posteli. Ale vtedy sa to stalo aj preto, lebo Leonard a Penny spolu už nechodili. A teraz už áno, takže aj keby si spolu vypili, Penny by do toho zrejme nešla.
mnn- Počet příspěvků : 31
Bodů : 34
Datum registrace : 11. 11. 09
Ale tak Penny přece nechala Sheldona v autě, po nějaké době by přišel a řekl : Please tell me you´re not having coitus
Jo konec Castla byl zatím nejvíc WTF konec ze seriálů, které sleduji.
Jo konec Castla byl zatím nejvíc WTF konec ze seriálů, které sleduji.
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Doufám, že to překoná Doctor (zítra ) a GoT (za 3 týdny).
moss: Pro Rajeshe dost času.
Koli: Jak můžeš čekat WTF moment, když víš přesně, co se stane?
Koli: Jak můžeš čekat WTF moment, když víš přesně, co se stane?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Myslíš na konci GoT? To, právě nevím, jak to zakončí. WTF moment bude v 9. epizodě, ale co se dělo potom... kdo ví, kde to utnou. Navíc to není úplně podle knih .MartyCZ napsal:Koli: Jak můžeš čekat WTF moment, když víš přesně, co se stane?
Spoiler alert! Nie každý čítal knihy.Kolikokoli napsal:Myslíš na konci GoT? To, právě nevím, jak to zakončí. WTF moment bude v 9. epizodě, ale co se dělo potom... kdo ví, kde to utnou. Navíc to není úplně podle knih .MartyCZ napsal:Koli: Jak můžeš čekat WTF moment, když víš přesně, co se stane?
mnn- Počet příspěvků : 31
Bodů : 34
Datum registrace : 11. 11. 09
Všechny WTF a OMG momenty jsou v 9. dílech GoT .mnn napsal:Spoiler alert! Nie každý čítal knihy.Kolikokoli napsal:Myslíš na konci GoT? To, právě nevím, jak to zakončí. WTF moment bude v 9. epizodě, ale co se dělo potom... kdo ví, kde to utnou. Navíc to není úplně podle knih .MartyCZ napsal:Koli: Jak můžeš čekat WTF moment, když víš přesně, co se stane?
Já vždycky předpokládal, že 10. díl skončí "Ne, vlasy ne. Ned je má tak rád." Teď, když ale koukám na názvy dílů, tak máš asi pravdu.
edit: Koli: A co Three Blasts?
edit: Koli: A co Three Blasts?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
3. série bude končit tím,MartyCZ napsal:Já vždycky předpokládal, že 10. díl skončí "Ne, vlasy ne. Ned je má tak rád." Teď, když ale koukám na názvy dílů, tak máš asi pravdu.
- Spoiler:
- jak Dany dobude Meereen.
Meh... . Moc zima a nezáživné . I když... závěr první série byla asi nejvíc epická věc, která v GoT byla (zatím).MartyCZ napsal:edit: Koli: A co Three Blasts?
Třetí řada bude končit stejně, jako končí první kapitola druhé knihy třetího dílu. Vlastně všechny řady končí první kapitolou následující knížky.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo jo, tohle jsem myslela. Spletla jsem si Meereen s Yunkaiem. Nebo, co tam dobyla. Už ani nevím. Všechny jsou stejný .
Tak když už se tu bavíte o těch závěrečných dílech, tak nejlepší co jsem viděl byl ten dnešní seriálu Arrow. Lepší final episode of season jsem neviděl snad v žádném seriálu a totálně překvapivé.
Jinak BBT nebyl tenhle poslední díl tak založený na srandě, ale trochu na vážnosti což se mi líbilo a bylo to trochu něco jiného, takže u mě dobré :-).
Jinak BBT nebyl tenhle poslední díl tak založený na srandě, ale trochu na vážnosti což se mi líbilo a bylo to trochu něco jiného, takže u mě dobré :-).
Bizzy- Počet příspěvků : 13
Datum registrace : 23. 05. 11
Ať to končilo jakkoli, rozhodně to nebylo lepší než konec 2./4. série Doctora WhoBizzy napsal:Tak když už se tu bavíte o těch závěrečných dílech, tak nejlepší co jsem viděl byl ten dnešní seriálu Arrow. Lepší final episode of season jsem neviděl snad v žádném seriálu a totálně překvapivé.
Upřímně doctora who zrovna 2x nemusím :-D. A nejspíše to ukončíme tím, že se každému líbí něco jiného, takže ani říkat, že je tenhle nejlepší nebudem. Pro mě je to arrow, kterej se výborně rozjel a finále bylo epické, takže se těším na druhou sérku. Jinak všem doporučuji a nebojte se není to nic jako smallville, i když se to může ze začátku tak jevit.
Bizzy- Počet příspěvků : 13
Datum registrace : 23. 05. 11
+ Smallwille byl super .Bizzy napsal:Upřímně doctora who zrovna 2x nemusím :-D. A nejspíše to ukončíme tím, že se každému líbí něco jiného, takže ani říkat, že je tenhle nejlepší nebudem. Pro mě je to arrow, kterej se výborně rozjel a finále bylo epické, takže se těším na druhou sérku. Jinak všem doporučuji a nebojte se není to nic jako smallville, i když se to může ze začátku tak jevit.
Mne sa celkom pacil rozhovor Penny a Leonarda pri veceri, ked jej oznamil, ze pojde na lod. Bolo to vazne, ale vyzrele a zaroven aj trochu vtipne (lietajuci Hawking po palube alebo splachnuty Sheldon).
Dufam, ze Lucy sa tam uz neobjavi, docela mi liezla na nervy s tou svojou bojacnostou. A tesim sa s Raja, ze uz konecne rozprava aj bez promile (to som naozaj necakala)
7/10
Dufam, ze Lucy sa tam uz neobjavi, docela mi liezla na nervy s tou svojou bojacnostou. A tesim sa s Raja, ze uz konecne rozprava aj bez promile (to som naozaj necakala)
7/10
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S06E24 - The Bon Voyage Reaction [TITULKY]
» S03E13 - The Bozeman Reaction [EPIZODA]
» S01E16 - The Peanut Reaction [EPIZODA]