Nový redaktor je tu! :-)
+8
clif
Ďasík
Irwain Nornossa
NoMouse
Admin
Kolikokoli
R&omize
Sheldon-Cooper
12 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nový redaktor je tu! :-)
…že jsem si ho nějak nevšiml.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Nevím, že by měl někdo obdobný počet příspěvků. Navíc jsem tu jedna z mála služebně nejstarších a jsem skoro pořád on-line. Nejsem výbušná, takže se nestane, že někomu vymažu ve zlosti příspěvek nebo něco podobného.
Navíc - i kdybych se nestala moderátorem já, tak by to byl pravděpodobně R&y, NoMouse nebo někdo další z veteránů.
Navíc - i kdybych se nestala moderátorem já, tak by to byl pravděpodobně R&y, NoMouse nebo někdo další z veteránů.
Naposledy upravil Kolikokoli dne Fri 10 Jun 2011, 16:54, celkově upraveno 1 krát
Irwain: Sorry, že jsem tě tehdy neudělal moderátorem, ale nechtěl jsem v té době dělat žádného nového moderátora. Jenže jak se tu začal množit offtopic tak, že už i mně to začalo vadit, tak mi došlo, že to někdo třídit prostě bude muset.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jé, Ďasíku, děkuji za cukřík. (A pak že ženské nejsou ochočitelné.. ) Ty poslední série Přátel jsou moc pěkné, teď se mi ani nechce koukat na ty dřívější takhle pečlivě, to proto, že se mi tolik líbí, jak všechny postavy dozrály, co z nich "vyrostlo"
Já si myslím, že jsi zvolil nového admina dobře.
A ještě mám diskrétní veřejnou otázku () : Kdo jste mi za zády přidali reputaci, přiznejte se!!
Já si myslím, že jsi zvolil nového admina dobře.
A ještě mám diskrétní veřejnou otázku () : Kdo jste mi za zády přidali reputaci, přiznejte se!!
To jsem si mohl myslet.Ďasík napsal:Irwain: Sorry, že jsem tě tehdy neudělal moderátorem, ale nechtěl jsem v té době dělat žádného nového moderátora. Jenže jak se tu začal množit offtopic tak, že už i mně to začalo vadit, tak mi došlo, že to někdo třídit prostě bude muset.
Šmarja, mně NEVADÍ, že nejsem moderátor. Jsem ale člověk, co se ptá. Podívej, z mého pohledu to bylo asi takhle: Zažádal jsem o moderátorství, z rozumných důvodů bylo zamítnuto. Později se na scéně najednou z ničeho nic objevuje nový moderátor. Nikde jsem nezaznamenal známku vysvětlení, nebo tak. Pokud někde je, nenašel jsem ho.
Jak říkala Koli, je tu pár dalších lidí, co by to mohli dělat. Někdo by zvolen. u kohokoliv bych se ptal, proč zrovna tenhle člověk. Byla to Koli, ptám se proč. Jednouché. Sorry, zvědavost, věc, které se nezbavím. Takže s tím, že je Koli moderátor, jsem naprosto v pohodě.
bodomkes: Já to nebyl…
Pohlaví :
Proč tedy nehledáš?
Ehm, bylo řečeno, že to tu je vysvětleno, tak použij svou představivost a hledej líp. Až to najdeš, tak se i dozvíš, proč zrovna Koli, je to dost motivující?
Popravdě, já vím jenom o tomto "K moderátorství: jelikož jsem tu velmi dlouhou dobu, mám nejvíc příspěvků a byla jsem na všech srazech a moderátor je potřeba, tak jsem byla požádána. Žádná věda", ale jestli si Irwain žádal nějaké podrobnější vysvětlení, tak to jsem tu taky žádné neviděl.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Chosen One... ;)
Tohle stačí, ne? Důležitá myšlenka je v tom, že byla Koli požádána a ne, že si požádala ona tak, jak to udělal Irwain...
R&y: O to, že si Irwain sám zažádal, vůbec nejde... Jen o proměnu Ďasíkových názorů na potřebu nového moderátora v průběhu času. Ale Koli jsem opravdu požádal proto, že ji tu z vás všech znám nejlíp (osobně i přes ICQ) a je tu "nejproduktivnější" a dlouho. A taky tehdy v noci byla jako jediná online.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Děkuji, NoMouse . Tohle bylo naprosto vyhovující vysvětlení.
Ďasík: Osobně…myslel jsem si to.
Ďasík: Osobně…myslel jsem si to.
Pohlaví :
Vidíš, Ďasíku, a mně by stačilo i vysvětlení: "Rozhodl jsem se a zrovna Koli tehdy v noci byla jako jediná online." Mně se líbí taková random rozhodnutí, většinou jsou pak nejúspěšnější. Připomněl jsi mi jednu hudební skupinu, kde hráli kámen nužky papír teď o to, kdo bude frontman... A všichni to doteď respektují a všecko funguje.
Irwain: Já vím, už se přihlásila Koli, že je viníkem.
Irwain: Já vím, už se přihlásila Koli, že je viníkem.
Naposledy upravil bodomkes dne Sat 11 Jun 2011, 12:19, celkově upraveno 2 krát
bodomkes: Už vidím, jak Tě tu někdo rozseká za ty uvozovky.
Náhodná rozhodnutí jsou fajn jen občas.
Náhodná rozhodnutí jsou fajn jen občas.
Pohlaví :
Tak jistě. Vždycky člověk nemůže jednat randomly, to možná jen R&omize. (slovní hříčka) Ale zrovna v takovýhle rozhodnutích to fajn prostě je.
Nojo, pro jistotu jsem se umravnila a trochu jsem to upravila, aby si zas někdo nestěžoval.. (i když není nic lehčího, než odpovědět "w/e" )
Nojo, pro jistotu jsem se umravnila a trochu jsem to upravila, aby si zas někdo nestěžoval.. (i když není nic lehčího, než odpovědět "w/e" )
RANDOM! :D
Random rozhodnutí jsou vždycky dobré... Když se pak respektují, myslím když se skutečně dlouhodobě respektují, tak se dříve či později ukáže i u těch, co vypadají jako špatné, že jsou vlastně dobré... Jinak co je "w/e"?bodomkes napsal:Tak jistě. Vždycky člověk nemůže jednat randomly, to možná jen R&omize. (slovní hříčka) Ale zrovna v takovýhle rozhodnutích to fajn prostě je.
R&OM
w/e = whatever
Jako já náhodnostem fandím, ale neříkám, že se nakonec vždycky rozhoduji náhodně. Ale máš svým způsobem pravdu. A Irwain též. Prostě, není jenom 1 pravda a proto je život sranda. ^^
Jako já náhodnostem fandím, ale neříkám, že se nakonec vždycky rozhoduji náhodně. Ale máš svým způsobem pravdu. A Irwain též. Prostě, není jenom 1 pravda a proto je život sranda. ^^
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nový vzhled stránky
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
» HLEDÁ SE NOVÝ PŘEKLADATEL
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
» HLEDÁ SE NOVÝ PŘEKLADATEL
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: