Nový vzhled stránky
+10
PrecLiK
rampage
C14rk
Shelly-Nelly
Admin
minnie
MartyCZ
Ďasík
NoMouse
Kolikokoli
14 posters
Strana 1 z 1
Re: Nový vzhled stránky
Líbí, rozhodně o dost lepší než ten minulý. Nejlepší byl sice stejně ten starý modrý... ne dobře, už si ani pomalu nepamatuju, jak to vypadalo, jenom vím, že se mi hrozně líbil.
Včera jsem mimochodem před půlnocí zřejmě trefil přesně ten moment, kdy se to předělávalo, takže stránka nefungovala. Už jsem se lekl, že se těsně před začátkem nové série stalo něco hrozného.
Včera jsem mimochodem před půlnocí zřejmě trefil přesně ten moment, kdy se to předělávalo, takže stránka nefungovala. Už jsem se lekl, že se těsně před začátkem nové série stalo něco hrozného.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, já z toho byl docela v šoku. A hlavně teď nevím, jak opravit některé chyby, co tam jsou...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Rozhodně líbí, možná jen dát stav překladu do záhlaví místo aktuální epizody, logicky pro kterou epizodu se překládá, ta je aktuální, navíc máte hned pod tím banner s obrovským názvem epizody. Plus člověk uvidí stav překladu hned jak přijde na stránku a nemusí scrollovat.
edit: Paráda.
edit: Paráda.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
rozhodně nelíbí..
teda, oceňuji, že je to světlé a takové čistší, to je určitě pokrok proti minulé verzi..
ale to uspořádání stránky a obrázků a podobně mi přijde děsně bravíčkoidní.. a záhlaví mi přijde vyloženě nepovedené.. přehlednost taky nic moc.. ale zase se tím chytře schoval fakt, že jste to omezili jen na titulky a nějaké aktualitky..
teda, oceňuji, že je to světlé a takové čistší, to je určitě pokrok proti minulé verzi..
ale to uspořádání stránky a obrázků a podobně mi přijde děsně bravíčkoidní.. a záhlaví mi přijde vyloženě nepovedené.. přehlednost taky nic moc.. ale zase se tím chytře schoval fakt, že jste to omezili jen na titulky a nějaké aktualitky..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Nový web
Zdravím všechny,
stránky prošly relativně radikální změnou a ještě se upravují. Díky všem za feedback, pokusím se doupravit web tak, aby byl co nejpříjemnější na používání. Během víkendu se mohou ještě objevovat změny a úpravy. Funkčnost by to nemělo ovlivnit a do neděle by mělo být hotovo.
Každopádně vítám všechny připomínky s reálným základem. Hlavním cílem bylo dát většině návštěvníků to, co hledají - tedy info o aktuální epizodě a titulky. Pro ty, které zajímají i další věci budou v této sezóně více aktualizované informace a další věci.
stránky prošly relativně radikální změnou a ještě se upravují. Díky všem za feedback, pokusím se doupravit web tak, aby byl co nejpříjemnější na používání. Během víkendu se mohou ještě objevovat změny a úpravy. Funkčnost by to nemělo ovlivnit a do neděle by mělo být hotovo.
Každopádně vítám všechny připomínky s reálným základem. Hlavním cílem bylo dát většině návštěvníků to, co hledají - tedy info o aktuální epizodě a titulky. Pro ty, které zajímají i další věci budou v této sezóně více aktualizované informace a další věci.
naprosto souhlasím s minnie
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
taky soushlas s minnie...samo, ze tohle je vyborna prace, ale starej web se mi libil vic, tenhle je taky dobrej, ale vadi mi to bile pozadi...
C14rk- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 28. 09. 12
tak jaký souhlas? bílé pozadí a vůbec světlý layout je asi to jediné co jsem pochválilaC14rk napsal:taky soushlas s minnie...samo, ze tohle je vyborna prace, ale starej web se mi libil vic, tenhle je taky dobrej, ale vadi mi to bile pozadi...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Není to špatný, ale to světlý písmo není na mobilu moc vidět a to dneska nesvítí slunko.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Přehlednost je celkem vpohodě , možná bych jen dal větší důraz na věci, které jsou důležité...tzn. nadpisy a názvy článků. Použil bych učitě jinačí barvu pro nadpis, než je text (např. černá) a pro #a href bych dal jen jiný odstín, ať jde poznat odkaz líp, než jen kurzorem (podtržení bych nedával! ) Možná bych se nebál nahrát font na webhost a přes css načíst právě těm nadpisům, ať jsou výraznější. Nevím jak ostatní, ale není nějak graficky rozdělený článek od dalšího..nějaký šedý box na pozadí článku by neškodil A protože se vypisuje z databáze jen část článku, tak by ani nevadilo je mít pod sebou a každý článek by šel poznat jen samotným nadpisem, nebo mu dát čistě pozadí...je to jen můj pohled a většinou rady z vlastní zkušenosti na svých webech a serverech...hezký den všem!
Ale jo, je to lepší než ten předchozí, ale taky se mi líbila úplně nejvíc první verze (změněná, tuším, někdy ve druhé nebo třetí sérii po útoku na server).
nelibi
NELIBI
prosim Vas vratte se k starimu designu
byl lepsi, prehlednejsi (ja jako navstevnik chci mit na zacatku misto loga odkaz na posledni tituky, a taky chci zpatky baterii )
a hlavne tmave pozadi!!!
ocenuju snahu, ale tohle byl krok spatky...
preju hodne stesti
prosim Vas vratte se k starimu designu
byl lepsi, prehlednejsi (ja jako navstevnik chci mit na zacatku misto loga odkaz na posledni tituky, a taky chci zpatky baterii )
a hlavne tmave pozadi!!!
ocenuju snahu, ale tohle byl krok spatky...
preju hodne stesti
TomasPospisil- Počet příspěvků : 2
Bodů : 4
Datum registrace : 29. 09. 12
Nesouhlasím, minulý vzhled vypadal jako nějaká předpřipravená šablona (a možná byla?), tohle je rozhodně lepší, čistší. Uznávám, že světlý vzhled nemusí každému vyhovovat, a co se týče přehlednosti, nějaké lehké grafické oddělení jednotlivých aktualit by nebylo na škodu, ale Deckard sám psal, že se na tom ještě bude dělat a že s některými připomínkami souhlasí, takže stačí vydržet. Já osobně předpokládám (doufám), že původní sekce o seriálu, epizodách, postavách atd. se vrátí, i Sheldon-wiki by se tam mohla přesunout (jako byla na úplně původním webu), uvidíme.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
za mna jednoznacne proti.
Stare stranky sice stracali prehladnost, ale nebola to chyba designu. tie nove mam problem citat - s mojim zrakom je ta kombinacia farieb pozadia a textu katastrofa a vsetky obrazky potlacuju cely zvysok stranky (vratane hlavneho textu) niekam do uzadia.
chcelo by to:
1) vyraznejsi text (cierny najlepsie) a to aj v nadpisoch, menu a hlavicke (napr. precitat kolko casu zostava do dalsej epizody je imho nadludsky vykon)
2) podla moznosti znizit vysku hlavicky (uplne hore je zbytocne miesto, panel s aktualitami je tiez zbytocne roztahany a pod nim dalsie zbytocne miesto). predsa len, ked pride navstevnik na stranku, vacsinou ho zaujimaju informacie na nej. a ak sa tie nachadzaju pol metra pod monitorom, tak to nie je to prave...
3) vyraznejsie od seba oddelit jednotlive clanky (to by mohla vyriesit zmena farby pisma aj u nadpisov)
4) klikatelne obrazky k clankom - je to prirodzene a ich tmavnutie po nabehnuti mysou len vyzyva citatela k tomu aby na nich klikol.
5) oddelit odkazy od obycajneho textu - ina farba, kurziva, podciarknute, alebo iny sposob, ale aby bolo jasne na co sa kliknut da a na co nie.
Vacsinu z toho uz zmienili ludia predo mnou, co len ukazuje, ze si to ziada zmenu k lepsiemu.
Neberte to prosim ako prudenie, ale ako konstruktivnu kritiku (ktora sluzi na posun smerom k lepsiemu, nie na dehonestovanie vasej prace)
Stare stranky sice stracali prehladnost, ale nebola to chyba designu. tie nove mam problem citat - s mojim zrakom je ta kombinacia farieb pozadia a textu katastrofa a vsetky obrazky potlacuju cely zvysok stranky (vratane hlavneho textu) niekam do uzadia.
chcelo by to:
1) vyraznejsi text (cierny najlepsie) a to aj v nadpisoch, menu a hlavicke (napr. precitat kolko casu zostava do dalsej epizody je imho nadludsky vykon)
2) podla moznosti znizit vysku hlavicky (uplne hore je zbytocne miesto, panel s aktualitami je tiez zbytocne roztahany a pod nim dalsie zbytocne miesto). predsa len, ked pride navstevnik na stranku, vacsinou ho zaujimaju informacie na nej. a ak sa tie nachadzaju pol metra pod monitorom, tak to nie je to prave...
3) vyraznejsie od seba oddelit jednotlive clanky (to by mohla vyriesit zmena farby pisma aj u nadpisov)
4) klikatelne obrazky k clankom - je to prirodzene a ich tmavnutie po nabehnuti mysou len vyzyva citatela k tomu aby na nich klikol.
5) oddelit odkazy od obycajneho textu - ina farba, kurziva, podciarknute, alebo iny sposob, ale aby bolo jasne na co sa kliknut da a na co nie.
Vacsinu z toho uz zmienili ludia predo mnou, co len ukazuje, ze si to ziada zmenu k lepsiemu.
Neberte to prosim ako prudenie, ale ako konstruktivnu kritiku (ktora sluzi na posun smerom k lepsiemu, nie na dehonestovanie vasej prace)
K-NinetyNine- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 24. 01. 12
Líbí se mi stránky, líbí... ovšem mohl by Deckard taky odpovídat na maily, komentáře, soukromé zprávy (nebo aspoň jedno z toho, já už si to potom přeberu).
Mrcek- Počet příspěvků : 122
Bodů : 127
Reputace : 1
Datum registrace : 18. 10. 09
prosimvás, nemá někdo nějaký jiný kontakt na Deckarda než info@big-bang-theory.cz a deckard@big-bang-theory.cz. Snažím se ho zkontaktovat už týden a nic. Na SZ tady neodpovídá ani je nečte...
Mrcek- Počet příspěvků : 122
Bodů : 127
Reputace : 1
Datum registrace : 18. 10. 09
Deckard je druhý nejtajemnější člověk, kterého znám, takže ne... Je jako Bůh - až se mu bude chtít, ozve se ti.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :