Nový redaktor je tu! :-)
+8
clif
Ďasík
Irwain Nornossa
NoMouse
Admin
Kolikokoli
R&omize
Sheldon-Cooper
12 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nový redaktor je tu! :-)
No jo... jen vás chci všechny pozdravit.. už nějaký čas jsem zde na fóru a s velkým nadšením vám oznamuji, že teď budete číst moje duchaplné články i na webu..
Do budoucna máme plány web vylepšít (či předělat), přidat nové kategorie, informace .. prostě vše co by měl tento fan-web mít! Zatím tu pro vás budou nové članky, aktualizace (je již konec sezońy a seriál má již natáčecí pauzu takže samozřejmě nemůžete očekávat nějaké velmi časté novinky..) a se startem 5. série by tu mohlo být nějaké to překvapení v podobě nové podoby webu.. To by bylo asi tak vše..
Tak brzy u nějakého článku na webu na viděnou!
@marekvesely
Do budoucna máme plány web vylepšít (či předělat), přidat nové kategorie, informace .. prostě vše co by měl tento fan-web mít! Zatím tu pro vás budou nové članky, aktualizace (je již konec sezońy a seriál má již natáčecí pauzu takže samozřejmě nemůžete očekávat nějaké velmi časté novinky..) a se startem 5. série by tu mohlo být nějaké to překvapení v podobě nové podoby webu.. To by bylo asi tak vše..
Tak brzy u nějakého článku na webu na viděnou!
@marekvesely
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Re: Nový redaktor je tu! :-)
Zatím ani neušlo ... něco potřebuješ vysvětlit?R&omize napsal:Ušlo mi něco? I need some context.
Já to pochopila tak, že web je krapet zanedbávaný a neaktualizovaný (asi z nedostatku času) a sheldon se tu nabídl pomoci. Což oceňuji, protože web si jistě zaslouží nějaké novinky, dopsání anotací k episodám atd.
Není co dodat.. přesně tak..Kolikokoli napsal:Já to pochopila tak, že web je krapet zanedbávaný a neaktualizovaný (asi z nedostatku času) a sheldon se tu nabídl pomoci. Což oceňuji, protože web si jistě zaslouží nějaké novinky, dopsání anotací k episodám atd.
Ano, je to přesně tak.
Zanedbávaný web dostal aktivního redaktora, který se bude věnovat novinkám ve světě Big Bang Theory a tak doufám, že toto bude přivítáno fanoušky seriálu stejně jako mnou. Tímto ho trochu opožděně vítám a těším si na to, jak opět budeme moci nabídnout všem, kterým seriál ještě něco říká aktuální zprávy z dění a nejen epizody a titulky.
Admin.
Zanedbávaný web dostal aktivního redaktora, který se bude věnovat novinkám ve světě Big Bang Theory a tak doufám, že toto bude přivítáno fanoušky seriálu stejně jako mnou. Tímto ho trochu opožděně vítám a těším si na to, jak opět budeme moci nabídnout všem, kterým seriál ještě něco říká aktuální zprávy z dění a nejen epizody a titulky.
Admin.
Chtěl jsem říct "Vítej", ale vlastně tu nový nejsi, takže leda tak "Vítej ve funkci redaktora".
A jsem samozřejmě rád, že se bude i hlavní stránka plnit nějakým smysluplným obsahem a ne jenom tady ty tuny "spamu" na fóru...
edit: vzpomínáte na Sheldon-wiki? Mně od toho útoku nebo co to bylo, pořád ty staré stránky chybí, nemůžu si pomoct.
A jsem samozřejmě rád, že se bude i hlavní stránka plnit nějakým smysluplným obsahem a ne jenom tady ty tuny "spamu" na fóru...
edit: vzpomínáte na Sheldon-wiki? Mně od toho útoku nebo co to bylo, pořád ty staré stránky chybí, nemůžu si pomoct.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
uvidíme .. lépe řečeno.. pokusíme se..NoMouse napsal:vzpomínáte na Sheldon-wiki? Mně od toho útoku nebo co to bylo, pořád ty staré stránky chybí, nemůžu si pomoct.
Nevím, kam jinam to napsat, tohle fórum je tak asi nejblíž…
Napadlo mě se ucházet o moderátora na fóru. Nevím, jestli se s tím nesvazuje něco na webu, nicméně, mě zajímá jen ta část moderátorství na fóru. Přece jen jsem už něco napsal, nějakou dobu tu jsem…
Napadlo mě se ucházet o moderátora na fóru. Nevím, jestli se s tím nesvazuje něco na webu, nicméně, mě zajímá jen ta část moderátorství na fóru. Přece jen jsem už něco napsal, nějakou dobu tu jsem…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
He... :D
Jinak řečeno, nepřinášíš žádnou přidanou hodnotu... To bych si mohl zažádat také... Ale v tom zase přidanou hodnotu nevidím já pro sebe... Pokud vím, tak tu jsou moderátoři (ex-)překladatelé a nově právě Sheldon-Cooper, který píše novinky na hlavní stránce a je zapálený fanda, a to až tak, že byl i na natáčení jednoho nebo kolika dílů a na exkurzi po různých studiích v USA...
Aha. Tak nic, nevadí.
Pohlaví :
Irwain: Fakt to zatím necháme u ledu (tam to ty máš rád ). Přece jen ses rozjel až v posledním týdnu a třeba taková Koli nebo R&y by mohli být právem naštvaní... Ale je pravda, že v ten den, kdy tu přibývaly příspěvky až nečitelnou rychlostí, jsem z tebe toho moderátora chtěl za trest udělat.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Možná se Irwain chtěl starat o to přesouvání off-topiců do správných témat.... Což se tu po pravdě poslední dobou příliš neděje.
edi2: Taky už jsem měl občas moderátorské sklony, jen ty pravomoce mi chyběly...
edit: sakryš, nechal jsem příspěvek rozepsaný příliš dlouho, byl jsem předběhnut...
edi2: Taky už jsem měl občas moderátorské sklony, jen ty pravomoce mi chyběly...
edit: sakryš, nechal jsem příspěvek rozepsaný příliš dlouho, byl jsem předběhnut...
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 05 Jun 2011, 17:45, celkově upraveno 2 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse: Ono se to ani moc dít nemůže, protože každé téma, které tu je, je už po dvou třech příspěvcích OT.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík: Jj, u ledu je to super. Zvlášť teď. Jenže teď je problém i se studenou vodou, tady třeba teče teplá, a odpouštět to nemá smysl, to bych taky vypustil 100 litrů do odpadu, a to nepovažuju za produktivní. Díky bohu za ledničku.
No právě, jakmile jsem se rozjel, tak to mělo vliv. To je prostě fakt (narážka na Cimrmany). Taky jsem si říkal, že by bylo lepší, kdybych to tam mohl všechno přesunout, vy byste neměli práci, já bych po sobě uklidil, a byli bychom všichni šťastní.
OTčkovost tohohle fóra je fakt velká. Svůj díl na to mám i já, omlouvám se, ale jsem zase rád, že se tady po tom tak moc nejde.
No právě, jakmile jsem se rozjel, tak to mělo vliv. To je prostě fakt (narážka na Cimrmany). Taky jsem si říkal, že by bylo lepší, kdybych to tam mohl všechno přesunout, vy byste neměli práci, já bych po sobě uklidil, a byli bychom všichni šťastní.
OTčkovost tohohle fóra je fakt velká. Svůj díl na to mám i já, omlouvám se, ale jsem zase rád, že se tady po tom tak moc nejde.
Pohlaví :
Já si vyzkoušela moderařinu na fóru futuramanie a musím říct, že mi to nijak nechybí .
Dobře, budu věřit Tvým zkušenostem.
Oficiálně stahuji svůj požadavek zpět, dokud jej znovu nevznesu.
Oficiálně stahuji svůj požadavek zpět, dokud jej znovu nevznesu.
Pohlaví :
Dneska perlíš... :)
Irwain Nornossa napsal:...Oficiálně stahuji svůj požadavek zpět, dokud jej znovu nevznesu.
"Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil!" Když už jsme tak trochu u těch pohádek...
Na tohle jsem si nějak nevzpomněl.
Njn, než pohádkovou, vydal jsem se tou oficiálnější cestou.
Njn, než pohádkovou, vydal jsem se tou oficiálnější cestou.
Pohlaví :
Mimochodem, Irwaine, ty si myslíš, že po tom, cos nám tady vylíčil svoje utopické vize, by ti Ďasík dal byť jen kousek moci?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Irwainových utopických vizí se neobávám, protože jak už vyplývá z jejich názvu - jsou utopické, tedy nereálné a neproveditelné. Naštěstí.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak, i kdyby mi byla moc nabídnuta, již ji odmítnu. Takže nemusíte mít strach, že bych mazal příspěvky všem, co mají FB.
Pohlaví :
To ale neznamená, že by se je nepokusil provést... A to by právě byla cesta ke zkáze.Ďasík napsal:Irwainových utopických vizí se neobávám, protože jak už vyplývá z jejich názvu - jsou utopické, tedy nereálné a neproveditelné. Naštěstí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
A jak bych se je měl pokusit provést?
Pohlaví :