Priya x Penny
+19
Smr4D
Greg
rampage
bodomkes
Petrklýč
kezir
firkraag
R&omize
terminal
BillieJean
Boy6
g.hofstadter
NoMouse
KRtek™
LauriY
minnie
Kolikokoli
Ďasík
Terezka.Jahoda
23 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Priya x Penny
Koli: Mluvíš mi z duše, nikdy jsem nechápal, proč některým lidem Amy vadila (vadí). A úplně mě dostala v minulém díle, kdy jí Sheldon říká, že je jako liška. To se totiž tak začne smát, že musí obličej schovat za hrnkem.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Po 21. díle se mi Priya znechutila ještě víc když řekla Leonardovi že jestli nepodepíše novou dohodu končí s ním...fakt svině..BTW četli jste článek na wikipedii "The Big Bang Theory Season 4" nebo tak něco....jsou tam zajímavé spoilery k dalším dvěma epizodám...
Petrklýč- Počet příspěvků : 13
Bodů : 15
Reputace : 0
Datum registrace : 16. 10. 10
jojo, Priya je čím dál horší...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jo, je to potvora. Ale tentokrát si to Leonard aspoň nenechal líbit a furt do ní hučí, proč se za něj stydí.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík napsal:Jo, je to potvora. Ale tentokrát si to Leonard aspoň nenechal líbit a furt do ní hučí, proč se za něj stydí.
Je to děsná potvora. A taky nemilosrdná. Tentokrát se mi však zdálo, že ji chtěli po těch několika předchozích dílech zase vyzdvihnout, aby nebyla zas za takovou otravnou postavu.
A sice se Leonard začal ohánět, ale takový nátlak se většinou ukáže stejně jako nefunkční. Takže myslím, že je tu zase nabíledni jejich rozchod. Čemuž rozhodně fandím!
Pokud si chce někoho ochočit, ať si koupí psa ale podle oznámeného konce sezony se s ní budeme muset ještě na nějaký čas smířit.
- Spoiler:
- http://the-big-bang-theory.com/story/1573/CBS-Announces-Season-4-Finale/
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
už je to i tady
http://levaprava.cz/duel.php?id=3857
http://levaprava.cz/duel.php?id=3857
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Taky jsem jednoznačně pro Penny, protože bez ní by to nebylo ani zdaleko ono. Ale netvrdíl, že mi je Priya nesympatická, má hrozně roztomilý přízvuk a myslím, že málokdo by řekl že není hezká. Ale Penny je Penny a k Leonardovi mi seděla víc.
Greg- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Datum registrace : 07. 02. 11
Ja si myslim, ze Penny jednoznacne patri k Leonardovi. Su v TBBT ako Ross a Rachel v Priateloch.
Smr4D- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 18. 08. 11
Priya je mi od začátku nesympatická a její postava by mi v seriálu nechyběla... Ať nastoupí na letadlo směr Indie... Já pro ni truchlit nebudu... A Penny taky ne
Dr_Proximus_Centaurius- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 28. 08. 11
sice to úplně nesouvisí s tématem, ale chtěla jsem se zeptat, jestli si náhodou neuvědomujete, jestli někdy v TBBT padlo příjmení Penny? jsem si dohledávala nějaké epizody na imdb a zaujalo mě tam, že u penny není příjmení, ale pak jsem si uvědomila, že ho snad v seriálu ani nikdy neřekli? nebo se mýlím? nemám zas tak velký přehled
Janna- Počet příspěvků : 3
Bodů : 4
Datum registrace : 04. 05. 10
Ne, neřekli, je to zajímavé no, když přitom víme plné jména včetně prostředního u ostatních hrdinů. Mysim, že tvůrci řekli, že její celé jméno časem odhalí. Co třeba na svatbě. Jinak celé křestní jméno je Penelope, ale to je asi jasné.Janna napsal:sice to úplně nesouvisí s tématem, ale chtěla jsem se zeptat, jestli si náhodou neuvědomujete, jestli někdy v TBBT padlo příjmení Penny? jsem si dohledávala nějaké epizody na imdb a zaujalo mě tam, že u penny není příjmení, ale pak jsem si uvědomila, že ho snad v seriálu ani nikdy neřekli? nebo se mýlím? nemám zas tak velký přehled
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
Jojo, Pennyino příjmení je něco jako Howardova matka.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Priya je jednoznačně nejhorší postava jaká v TBBT byla (díky bohu, že jí už před dlouhou dobou dali definitivně padáka-připojila jsem se aktivně na fórum až teď, ale chci na to prostě reagovat )
Jak Leonardovi zakazuje věci a snaží se ho změnit, když ho nutila nosit čočky, i když věděla, jaké mu to působí potíže, to je prostě na pěst. Byla mi protivná od chvíle co poprvý přilezla do seriálu. Kvůli ní mám zkreslenej názor na 4. sérii, protože tam okouní ona
Jak Leonardovi zakazuje věci a snaží se ho změnit, když ho nutila nosit čočky, i když věděla, jaké mu to působí potíže, to je prostě na pěst. Byla mi protivná od chvíle co poprvý přilezla do seriálu. Kvůli ní mám zkreslenej názor na 4. sérii, protože tam okouní ona
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 32
Místo : Praha
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
» Kdy se dá Leonard s Penny opět dohromady?
» Leonard & Priya x Sheldon
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S06E02 - The Decoupling Fluctuation [EPIZODA]
» Kdy se dá Leonard s Penny opět dohromady?
» Leonard & Priya x Sheldon
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S06E02 - The Decoupling Fluctuation [EPIZODA]
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: