Priya x Penny
+19
Smr4D
Greg
rampage
bodomkes
Petrklýč
kezir
firkraag
R&omize
terminal
BillieJean
Boy6
g.hofstadter
NoMouse
KRtek™
LauriY
minnie
Kolikokoli
Ďasík
Terezka.Jahoda
23 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Priya x Penny
Tak dneska se mi teda Priya líbila mnohem víc, než zmalovaná Penny, ale k Leonardovi mi pořád nesedí...
Terezka.Jahoda- Počet příspěvků : 6
Bodů : 8
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 04. 11
Re: Priya x Penny
Pro mě je Priya nadobro odepsaná tím, jak Leonardovi zakázala stýkat se s Penny. Ale uznávám, že když pominu tohle, tak dneska byla fajn.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No minule se mi taky nelíbila...
jenže Leonard je prostě takovej podpantoflák, že si nechá všechno líbit, hlavně, že má holku...
jenže Leonard je prostě takovej podpantoflák, že si nechá všechno líbit, hlavně, že má holku...
Priya je super, já doufám, že ji nezkazí. Pokud ji chtějí odepsat, tak ať to udělají nějak normálně, aby nikdo nebyl "raněn". Můžou to vyřešit podobně jako s Charlie v Přátelích...
jojo, dobre tam zapada...jeste by se mohla nejaka najit pro Raje, aby to bylo kompletni...
já jsem prostě 100% pro penny.. priya se mi nelíbí od začátku a zatím ještě ani neudělala nic pro to, abych ji vzala na milost.. spíš naopak..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
ja mam penny rada, ale posledni dobou je hrozne namalovana a to se mi nelibi...maj vypadat prirozene, nebo je maj malovat tak, aby to bylo hezky, ale ne, aby vypadala jako barbie...
Však Penny se maluje, protože si podvědomě myslí, že tak bude pro Leonarda přitažlivější. Ví, že je kočka, ale krásce s karamelovou pletí se rovnat nemůže, tak to řeší jako většina žen, které se chtějí zalíbit - malováním...
Priya mi teda taky od začátku nesedla, nebo možná spíš mi vůbec nesedí k Leonardovi... ale tak Pennyina chvíle určitě zase přijde : )
LauriY- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 31. 03. 11
Věk : 38
Místo : Pardubice
Kolikokoli: hmm, ale me se vic libila tak prirozene...navic mi prijde jako paradox, ze kdyz se maluje, tak s nim chce spat (nejen sex, ale i pres noc) a kdyz se pak vedle nej probudi, tak prece nemuze mit dokonalej make-up, tak je proste jednodussi se nemalovat, aby vsichni vedeli, na cem jsou, ne?
LauriY: ja si taky myslim...ale doufam, ze v tu dobu bude priya fakt nesnesitelna, a nebo se rozejdou nejak v dobrym...nechci tam nejaky smutny romanticky sceny! (jako dali v posledni serii i do himym a jako byli i v pratelich, i v dva a pul chlapa) at je to jen a jen humorny...!
Priya se mi vůbec nelíbí, je mi strašně nesympatická a mám k ní určitou vnitřní averzi už od prvního jejího objevení se v seriálu...
Taky nemám Priyu rád a zvlášť po 4x18. Penny je prostě Penny.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse: Přesně tak!
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 34
Místo : Česko (zatím)
NoMouse napsal:Taky nemám Priyu rád a zvlášť po 4x18. Penny je prostě Penny.
No .. Jak ho chtěla změnit !! to se mi ale vůbec nelíbilo !! já prostě .. budu Pennin .. fanoušek .. navždy ..
Boy6- Počet příspěvků : 11
Bodů : 13
Datum registrace : 04. 04. 11
No ale na obhajobu Priyi... Tohle přeci dělá naprostá většina příslušnic té hezčí poloviny světa. Někdy třeba ne tak natvrdo, ale přece. A dámy (ale upřímně...) jak býváte "nadšeny" když se váš přítel pravidelně stýká s bejvalkou?Pro mě je Priya nadobro odepsaná tím, jak Leonardovi zakázala stýkat se s Penny.
terminal- Počet příspěvků : 18
Bodů : 19
Datum registrace : 21. 01. 10
Stále to samé...
No ale o to právě jde, myslet si může(š) co chceš, pokud to zůstane pouze v rovině myšlení, což dost často nezůstane, avšak dávat ultimáta, zakazovat stýkat se s určitými lidmi je setsakramenský rozdíl...
mně bejvalky nevadí, když si s ní zajde na kafe, tak na tom nevidím nic špatného, naopak.. třeba taky jednou budu bejvalka, viď
když si představím opačnou situaci, že by na mě někdo zkouše to co priya na leonarda, tak skončil..
když si představím opačnou situaci, že by na mě někdo zkouše to co priya na leonarda, tak skončil..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak!
To je ten správný přístup, zakazují jen lidé, co si neváží sami sebe a nevěří si...minnie napsal:mně bejvalky nevadí, když si s ní zajde na kafe, tak na tom nevidím nic špatného, naopak.. třeba taky jednou budu bejvalka, viď
Jenže k Priyi se toto chování nehodí. Jde vidět, že scénáristi si prostě řekli, že ji musí nějak dostat z cesty, tak udělali takovouto blbost. Asi si hodně lidí stěžovalo nebo nevím, ale v žádné jiné epizodě už o tom zakazování nemluví. Ale zase Raj naznačil, že Priya Penny pomlouvá, takže asi opravdu dochází k emilizaci. Což mě štve, protože kdyby ji takto nekazili, tak by to byla super postava :/.
Myslím, že ty pomluvy o Penny už jsou jen kvůli udržení kontinuity a že si asi producenti fakt uvědomili, že zničili dost dobrou postavu. Priyu jsem měl předtím rád. Přece jen by ale bylo divné, kdyby se zničehonic zase měly rády. A Penny se s Leonardem opravdu nestýká (aspoň ne úmyslně, samozřejmě že když se potkají na schodech, tak pokecají). Docela mě zklamal Howard, když před vyslovením Bernadette řekl, že si nedokáže představit lepší příležitost, než když je se všemi svými přáteli. Penny tam totiž zrovna kvůli Priye nebyla...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Teorii mám... ;)
Tak třeba je pro něj Penny, slovy Sheldona, "náhodný známý"... A nebo ženské bere jedině jako sexuální objekt... Naposledy, když se přece "zbližovali", dostal po papuli...Ďasík napsal:Myslím, že ty pomluvy o Penny už jsou jen kvůli udržení kontinuity a že si asi producenti fakt uvědomili, že zničili dost dobrou postavu. Priyu jsem měl předtím rád. Přece jen by ale bylo divné, kdyby se zničehonic zase měly rády. A Penny se s Leonardem opravdu nestýká (aspoň ne úmyslně, samozřejmě že když se potkají na schodech, tak pokecají). Docela mě zklamal Howard, když před vyslovením Bernadette řekl, že si nedokáže představit lepší příležitost, než když je se všemi svými přáteli. Penny tam totiž zrovna kvůli Priye nebyla...
trošku OT, ale čím dál tím víc se mi líbí Amy, je to borka. A buď je fakt dobrá herečka, nebo má s Parsonsem řekl bych vřelej vztah, protože když spolu hrajou, tak jí jiskřej oči, dělá grimasy a prostě je tam cejtit, že si to užívá.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mayim_Bialik
Zajímavá osoba
Zajímavá osoba
firkraag- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 01. 04. 11
firkraag napsal:trošku OT, ale čím dál tím víc se mi líbí Amy, je to borka. A buď je fakt dobrá herečka, nebo má s Parsonsem řekl bych vřelej vztah, protože když spolu hrajou, tak jí jiskřej oči, dělá grimasy a prostě je tam cejtit, že si to užívá.
Zajímavá osoba
JJ je čím dál lepší, když vstoupila do TBBT tak mi moc neseděla, ale postupem času mi její postava sedí víc a víc a spolu s Bernadete a Penny tvoří opravdu zajímavou trojici. Docela sem čuměl když sem se díval po x letech na MacGyvera a ona tam byla jako malá holčina, a furt stejná.....
A teď k tématu....já mám raději Penny bo za ty roky pochytila nějaké ty geek věcičky a jde to znát....ale jako ženy se mi líbí obě
kezir- Počet příspěvků : 20
Bodů : 22
Datum registrace : 01. 10. 10
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
» Kdy se dá Leonard s Penny opět dohromady?
» Leonard & Priya x Sheldon
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S06E02 - The Decoupling Fluctuation [EPIZODA]
» Kdy se dá Leonard s Penny opět dohromady?
» Leonard & Priya x Sheldon
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S06E02 - The Decoupling Fluctuation [EPIZODA]
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: