S04E15 - The Benefactor Factor [EPIZODA]
+31
Raistlin
Polylux1
lemming
metztli
martin.ctrlv
Matthew
trinx
terminal
Dominik Matus
bobosus
Kal-El
loner
Winniie
mnn
NoMouse
bodomkes
ozmondius
MartyCZ
janice
baal666
karlos89
Georgo
Kolikokoli
Sheldon-Cooper
Grepis
mike2
minnie
tx
ogedeikhan
Pinny
Ďasík
35 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E15 - The Benefactor Factor [EPIZODA]
"Good morning, SLUT."
Penny tu bola straaasne zlata, skoro som spadla zo stolicky pri tom jej vyraze tvare:D Skoro ako pri "Mame zemiaky, mozem ti z nich spravit vodku. Potrva to dva tyzdne."
Inac velmi dobra epizoda 8,5/10
Penny tu bola straaasne zlata, skoro som spadla zo stolicky pri tom jej vyraze tvare:D Skoro ako pri "Mame zemiaky, mozem ti z nich spravit vodku. Potrva to dva tyzdne."
Inac velmi dobra epizoda 8,5/10
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Reputace : 0
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Abychom se vrárili k tématu:
Díl tak průměr. Hlavní zápletka nic moc, ale ta úvodní debata o nemrtvých to dost zachraňovala, ta byla výtečná
Z té "schodišťové" scény s Penny a Leonardem jsem byl trochu zmatený - vypadalo to, jako kdyby se Penny na Leonarda zlobila a proto ho urážela, ale smála se u toho
Díl tak průměr. Hlavní zápletka nic moc, ale ta úvodní debata o nemrtvých to dost zachraňovala, ta byla výtečná
Z té "schodišťové" scény s Penny a Leonardem jsem byl trochu zmatený - vypadalo to, jako kdyby se Penny na Leonarda zlobila a proto ho urážela, ale smála se u toho
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Mně se taky hrozně líbila, jsem úplně blázen do nemrtvých, hlavně do upírů, takže jsem si ji fakt vychutnal. Ale na otázku o holení bych odpověděl jinak: upíři jsou neměnní, zůstávají pořád takoví, jak vypadali v okamžiku smrti, tudíž jim vousy nerostou a holit se nemusí...lemming napsal:úvodní debata o nemrtvých to dost zachraňovala, ta byla výtečná
Edit: Další diskuse o zombících a upírech byla přesunuta SEM.
Naposledy upravil Ďasík dne Fri 04 Mar 2011, 23:04, celkově upraveno 2 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
(Edit by Ďasík: První část příspěvku přesunuta SEM, do diskuse o humanitních oborech a vysokých školách...)
Jinak tu ještě někdo předtím v diskuzi konstatoval, že byla Penny jinak namalovaná.. no nevím, mi přišla spíš nenamalovaná a při "schodišťové" scéně se mi zdálo že vypadá úplně strhaně - kruhy pod očima, pobledlá, nenamalovaná (je mi jasné že měla jít jakože běhat, a na běhání se těžko budu malovat... ale i tak)
Jinak tu ještě někdo předtím v diskuzi konstatoval, že byla Penny jinak namalovaná.. no nevím, mi přišla spíš nenamalovaná a při "schodišťové" scéně se mi zdálo že vypadá úplně strhaně - kruhy pod očima, pobledlá, nenamalovaná (je mi jasné že měla jít jakože běhat, a na běhání se těžko budu malovat... ale i tak)
Winniie- Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava
Tentokrát paráda, zatím musím říct, že se mi čtvrtá sezona líbí víc než třetí... Což je dost překvapivé zjištění, když si vezmu jak začala... Ale třeba to budu časem vnímat jako že na přelomu třetí a čtvrté sezony se prostě pár dílů nepovedlo:-)
A zásadní zjištění tohoto dílu je, že pokud Amy dostane prostor dvou minut, mluví jen s Sheldonem a to z monitoru počítače, tak mi nevadí:-)
Paráda, za mě 9/10 (dokonalost tomu ubral ten úplný závěr, respektive poslední replika pana rektora - to už bylo zbytečný...), Parsons opět 10/10, ten chlap už nemá co zlepšovat:-)))
A zásadní zjištění tohoto dílu je, že pokud Amy dostane prostor dvou minut, mluví jen s Sheldonem a to z monitoru počítače, tak mi nevadí:-)
Paráda, za mě 9/10 (dokonalost tomu ubral ten úplný závěr, respektive poslední replika pana rektora - to už bylo zbytečný...), Parsons opět 10/10, ten chlap už nemá co zlepšovat:-)))
Polylux1- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 24. 04. 10
Mně se taky čtvrtá série moc líbí a ani mi nevadí Amy. Je to prostě Sheldon zwei. A že je občas trochu nechutná? Howard i Sheldon byli ze začátku ještě horší. Podle mě je trojice holek Penny-Bernadette-Amy skvěle vybraná.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Mě by jen zajímalo, jestli všichni vědci (i ve skutečném životě) jsou takoví podivíni s neidentifikovatelnými choutkami a zálibami, jako naše parta. Třeba Bernardette je podle mě ultra-divná .
Jo, Bernadette je rozhodně divná. Mnohem víc než Amy.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Me se nenamalovana moc libila, vypadala fakt dobre.Winniie napsal:Jinak tu ještě někdo předtím v diskuzi konstatoval, že byla Penny jinak namalovaná.. no nevím, mi přišla spíš nenamalovaná a při "schodišťové" scéně se mi zdálo že vypadá úplně strhaně - kruhy pod očima, pobledlá, nenamalovaná (je mi jasné že měla jít jakože běhat, a na běhání se těžko budu malovat... ale i tak)
martin.ctrlv- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 17. 12. 10
Bernadette má aspoň ksicht na to, nie ako Amy...
mnn- Počet příspěvků : 31
Bodů : 34
Datum registrace : 11. 11. 09
(Edit by Ďasík: První část příspěvku přesunuta SEM, do diskuse o humanitních oborech a vysokých školách...)
Jinak ať nejsem úplně OT, tak musím říct, že tahle epizoda se mi po hodně, hodně dlouhé době docela líbila. Konečně byla sympaticky ucelená, "k tématu" a i těch vtipů tam bylo víc, než obvykle (the dirt people rocks!). Na druhou stranu už by bylo fajn, aby se 4. řada začala nějak hýbat a směřovat k rozuzlení - a Pennyina reakce mohla být jednou z takových příležitostí. A mimochodem, cože tam nebyl Dr. Eric Gablehauser, byla nějaká změna, která mi unikla? Určitě by s ním byla větší sranda.
7/10
Jinak ať nejsem úplně OT, tak musím říct, že tahle epizoda se mi po hodně, hodně dlouhé době docela líbila. Konečně byla sympaticky ucelená, "k tématu" a i těch vtipů tam bylo víc, než obvykle (the dirt people rocks!). Na druhou stranu už by bylo fajn, aby se 4. řada začala nějak hýbat a směřovat k rozuzlení - a Pennyina reakce mohla být jednou z takových příležitostí. A mimochodem, cože tam nebyl Dr. Eric Gablehauser, byla nějaká změna, která mi unikla? Určitě by s ním byla větší sranda.
7/10
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha
Tohle byl rektor, Gablehauser je jen šéf katedry fyziky. Ale taky mi chybí.Raistlin napsal:... cože tam nebyl Dr. Eric Gablehauser, byla nějaká změna, která mi unikla?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A jo vlastně. Ale tenhle starej švihák by se tam taky neztratil a možná by nakonec ještě předběhl Leonarda. Stačí vzpomenout, jak to tehdy vybalil na Sheldonovu matku.
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha
Ďasík napsal:On to neudělal pro prachy, ale proto, že mu řekla, že je fakt dobrá. Ty prachy by dostal i bez toho... A podle toho, jak jsem ho viděl na těch schodech, dobrá opravdu je.
...a nevyzněl byl překlad Sheldona:"She stiffed you?" a odpověď Penny: "I think that´s what your roommate did to her!" vtipněji za použití dvojsmyslného slovesa "vydrbat" ?
Něco jako "Ona s tebou vydrbala?" - "No, myslím, že tvůj spolubydlící vydrbal ji!"
MatMatMatMat- Počet příspěvků : 19
Bodů : 19
Datum registrace : 13. 02. 11
MatMatMatMat: No, sice tohle patří do diskuse k titulkům, a ne k epizodě, ale návrh je to solidní. Popřemýšlím nad tím.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Já teda v této souvislosti spíš než vydrbat slýchávám variantu vyje*at....
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jo, ale mluvíme tu o Sheldonovi. Asi tam nakonec nechám to "nedala peníze". Sheldon je hrozná limitace.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
No právě. :-)martin.ctrlv napsal:me pripadalo ze nemela skoro zadny makeup, vypadala pekneDominik Matus napsal:taky jsem si všiml, že penny vypadá nějak jinak. Měla takové více rovné vlasy a lepší makeup :twisted:
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Ďasík napsal:Jo, ale mluvíme tu o Sheldonovi. Asi tam nakonec nechám to "nedala peníze". Sheldon je hrozná limitace.
to rozhodně
já myslím, že tak jak to máte je to fajn.. jen by pak sheldon mohl reagovat "co jí dal?"
ale klidně beze změny..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Nechci tu pokračovat v debatě, která patří do titulků (Ďasíku, asi to přesuneš, co?), ale co tam dát:
"Takže ti to nedala?"
"Já myslím, že mu (naopak) dala."
"Takže ti to nedala?"
Jsem pro. A s ohledem na Sheldona by se možná v první větě dalo vynechat "to".Kolikokoli napsal:"Takže ti to nedala?"
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Dil super, nad ksichtikovym herectvim jsem jasal. Teda v momentech kdy jsem se nesmal.
EDIT: Vydrbani je dobryyyy. Mozna udelam upravu vlastniho souboru titulku :-)
EDIT: Vydrbani je dobryyyy. Mozna udelam upravu vlastniho souboru titulku :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Pic
Tak tohle byl - alespoň pro mě - jeden z nejlepších dílů celé série! Žádná nuda, sranda, prostě všechno, co má být!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikee33- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 15
Bodů : 17
Datum registrace : 14. 10. 09
Věk : 52
zdá se to jenom mě, nebo byla Penny hezčí neš obvykle...
JonnyRobbie- Počet příspěvků : 6
Bodů : 12
Datum registrace : 13. 10. 09
Přijde mi, že prostě někdy vypadá trochu líp, někdy trochu hůř, ale to je normální. Třeba ve druhé sérii jsem měl pár dílů pocit, jako by dost přibrala.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E15 - The Benefactor Factor [TITULKY]
» S01E17 - The Tangerine Factor [EPIZODA]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]