S03E05 - The Creepy Candy Coating Corollary [EPIZODA]
+20
Kolikokoli
Raistlin
Katschaba
ELanius
dejf
baal666
Casper
Kopec
yaqwsx
Harry_
Geser
cibi
Ďasík
kadles
Xroad
Sheldon 3.0
Brundibar
Tionois
ogedeikhan
Deckard
24 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Deckard- Admin
- Počet příspěvků : 16
Bodů : 33
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 09
what's wrong with me?
asi jsem natvrdlý, ale pointa se zemřelou babičkou v souboji sheldona a wila wheatona mi nedochází to sheldona génius ze star treku obelhal nebo sheldon nepochopil, že každý máme geneticky dvě vlastní babičky? nebo co?
ovšem linka s howardem a penninou kamarádkou nemá chybu a slibuje mnohé zajímavé
ovšem linka s howardem a penninou kamarádkou nemá chybu a slibuje mnohé zajímavé
Naposledy upravil ogedeikhan dne Tue 20 Oct 2009, 09:15, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : spelling :()
ogedeikhan- Znamení :
Počet příspěvků : 67
Bodů : 76
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 53
Místo : pryn, mérän
Wheaton!
Jo, padouch Wheaton Sheldona napálil
Nedokážu ještě srovnat s ostatními, ale nasmála jsem se dost. Hlavně při hláškách typu "Did he just say 'Revenge is a dish best served cold' in Klingon?" Není divnej jenom ten, kdo mluví i klingonsky ale i ten, kdo rozumí Zajímalo by mě, kde se na Sjeldonově stupnici nepřátel nachází Leslie Winkle...
Jsem ráda, že se vztah Penny a Leonarda stabilizuje do polohy, kde nebrání volnému proudění humoru.
Howard... úžasnej.
Další postřehy asi až po zveřejnění titulků, je to nějakej ten pátek, co jsem viděla Wrath of Khan, takže jsem se místy ztrácela.
Nedokážu ještě srovnat s ostatními, ale nasmála jsem se dost. Hlavně při hláškách typu "Did he just say 'Revenge is a dish best served cold' in Klingon?" Není divnej jenom ten, kdo mluví i klingonsky ale i ten, kdo rozumí Zajímalo by mě, kde se na Sjeldonově stupnici nepřátel nachází Leslie Winkle...
Jsem ráda, že se vztah Penny a Leonarda stabilizuje do polohy, kde nebrání volnému proudění humoru.
Howard... úžasnej.
Další postřehy asi až po zveřejnění titulků, je to nějakej ten pátek, co jsem viděla Wrath of Khan, takže jsem se místy ztrácela.
Tionois- Počet příspěvků : 10
Bodů : 10
Datum registrace : 01. 10. 09
Re: S03E05 - The Creepy Candy Coating Corollary [EPIZODA]
Tionois napsal:Jo, padouch Wheaton Sheldona napálil
On ho ale Stuart varoval, že WW je "Big Gamer" ...
Brundibar- Počet příspěvků : 14
Bodů : 29
Reputace : -1
Datum registrace : 27. 09. 09
!
Super dil, smal jsem se skoro cely dil a konec to dodelal, Sheldona zakerne poratil jeho drivejsi idol
a doufam ze Howardova cast bude pokracovat
a doufam ze Howardova cast bude pokracovat
Sheldon 3.0- Počet příspěvků : 36
Bodů : 38
Super epizoda. Při čtvrtém shlédnutí, kdy jsem doplnil poslední mezery v překladu, jsem se smál asi nejvíc ze všech čtyř celkových. Rajův malý močový měchýř .... naprostá dokonalost. Howard konečně našel někoho, kdo by se k němu mohl hodit.
Jediné co mi vadí a pozoruji to až od třetí řady, ale je možné, že je to i v předchozích, je smích v pozadí. Poslední dobou mi přijde, že se tam ty lidi smějou pořád a občas už mi to přijde moc, někdy se hodí, ale rozhodně ne tak často. Všiml si toho ještě někdo nebo jsou to jenom moje uši ?
Jediné co mi vadí a pozoruji to až od třetí řady, ale je možné, že je to i v předchozích, je smích v pozadí. Poslední dobou mi přijde, že se tam ty lidi smějou pořád a občas už mi to přijde moc, někdy se hodí, ale rozhodně ne tak často. Všiml si toho ještě někdo nebo jsou to jenom moje uši ?
Xroad- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 06. 10. 09
Bavil jsem se hodně dobře, Howard byl super a Rajeshovo "What are you waiting for?" mě úplně rozsekalo.
kadles- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 06. 10. 09
No, i já musím říct, že dnešní epizoda se mi hodně líbila, a řekl bych, že byla z třetí série zatím nejlepší. Bavil jsem se dokonce i při překladu... Byla tu spousta hlášek, všichni tu dostali prostor a doteď přemýšlím nad tím, proč Penny vlastně s tou holkou kamarádí. Závěr byl naprosto úžasný. Wheatone! Wheatone! WHEATONE!!!
Fakt dobrý díl, dávám 9 z 10 (co kdyby přišel ještě lepší? )
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík napsal:No, i já musím říct, že dnešní epizoda se mi hodně líbila, a řekl bych, že byla z třetí série zatím nejlepší. Bavil jsem se dokonce i při překladu... Byla tu spousta hlášek, všichni tu dostali prostor a doteď přemýšlím nad tím, proč Penny vlastně s tou holkou kamarádí. Závěr byl naprosto úžasný. Wheatone! Wheatone! WHEATONE!!!
Já myslím, že spolu prostě jen pracují. Jinak k dílu- smála jsem se fakt od začátku do konce. A thx za titulky!
cibi- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Pro mě výborná epka. Jsem rád, že jsem tomu dal ještě šanci (když si tu paměť na začátku mohli odpustit).
Skvělé hlášky. Dokonce jsem pochytil i nějaké nechtěné
Skvělé hlášky. Dokonce jsem pochytil i nějaké nechtěné
Geser- Pohlaví :
Počet příspěvků : 66
Bodů : 72
Reputace : 3
Místo : Teplice
Xroad: mám stejný pocit, smějou se i tam, kde nic moc neni.
Jinak kvalitni epizoda, slibujici navazani, vsichni dostali prostor (kde je Leslie?!), ale minula byla ze S03 zatím nejlepsi.
Jinak kvalitni epizoda, slibujici navazani, vsichni dostali prostor (kde je Leslie?!), ale minula byla ze S03 zatím nejlepsi.
Harry_- Pohlaví :
Počet příspěvků : 4
Bodů : 9
Kt éto epizodě se dá říct jen jedno - myslím, že nejlepší epizode TBBT vůbec.
yaqwsx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 15
yaqwsx napsal:K této epizodě se dá říct jen jedno - myslím, že nejlepší epizode TBBT vůbec.
No, zase bych nepřeháněl... Myslím, že ty, jak se Raj poprvé opije nebo jak jdou na tu fyzikalni soutez nebo jak se Leonard a Sheldon poperou na prednasce nebo jak prijede Leonardova matka, jsou lepsi.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Aj, no, na takovéto epizody jsme zapomněl. Ale i tak, do TOP 5 určitě patří...
yaqwsx- Pohlaví :
Fakt klasa epizoda howard prostě paráda sheldon taky ale nevím jak vy ale já se nejvíc chlámal u scény leonarda a penny po sexu :DD
Jinak k tomu smíchu: to už je prostě sitcom taky bych to někdy radši vymazal, ale prostě musí to tam být
Jinak k tomu smíchu: to už je prostě sitcom taky bych to někdy radši vymazal, ale prostě musí to tam být
Kopec napsal:Jinak k tomu smíchu: to už je prostě sitcom taky bych to někdy radši vymazal, ale prostě musí to tam být
No a teď si představte, že v Americe běžel se smíchem i takový M*A*S*H, do kterého se to nehodilo už vůbec a u něhož si to tvůrci výslovně nepřáli (byl tam dán proti jejich vůli, právě proto, že to je sitcom)... U české verze naštěstí takové zvěrstvo neudělali a když sem přijeli herci (Loretta Switt atd.), byli za to hrozně rádi...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Výbornej díl, sice ty dva předchozí se mi líbily víc, ale ne o moc.. Jsem rád že Penny a Leonard jsou 'stabilizovaní' a doufám že to s Howardem bude pokračovat, přinese to určitě hromadu srandy =) ..
Casper- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 30. 09. 09
Ad. smích - u současného sitcomu My Name Is Earl smích taky není a řekl bych, že mu to prospívá. Jenže Jak MASH, tak i MNIE jsou exteriérové sitcomy, nikoli studiové jako TBBT a další. K těm studiovým umělý smích prostě patří.
yaqwsx- Pohlaví :
nevím, na co jste se dívali vy, ale podle mě a všech lidí, které znám osobně a dívají se na BBT(a těch pár je) naprosto nejhorší díl 3.série. Děj byl sice zajímavý, ale nahlas jsem se zasmál jen jednou, možná dvakrát, žádné pořádné vtipy a BBT je pokud vím sitcom, ale tenhle díl mi tak vůbec nepřipadal... pro mě 4/10
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Věk : 29
Místo : Brno
Tvuj nazor..baal666 napsal:nevím, na co jste se dívali vy, ale podle mě a všech lidí, které znám osobně a dívají se na BBT(a těch pár je) naprosto nejhorší díl 3.série. Děj byl sice zajímavý, ale nahlas jsem se zasmál jen jednou, možná dvakrát, žádné pořádné vtipy a BBT je pokud vím sitcom, ale tenhle díl mi tak vůbec nepřipadal... pro mě 4/10
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
5
Jsem dost prekvapeny nadsenym prijetim tehle epizody. Obe dejove zapletky byly pri nejlepsim maximalne prumerne. O navazani linie Howard + ta holcina pochybuju, i kdyz by to mohlo byt zajimave. Vtipu minimum, neco malo Leonard v loznici, neco malo Howard na rande, neco malo Sheldon, ale celkove proste malo, malo, malo ...
Oproti Goth Wolowitzovi to bylo nemastne neslane, TBBT zazilo rozhodne mnohokrat silnejsi epizody, jedine TOP5, do ktere tuhle epizodu muzu radit je v ramci 3. serie ;-)
Oproti Goth Wolowitzovi to bylo nemastne neslane, TBBT zazilo rozhodne mnohokrat silnejsi epizody, jedine TOP5, do ktere tuhle epizodu muzu radit je v ramci 3. serie ;-)
ELanius- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
baal666 napsal:nevím, na co jste se dívali vy, ale podle mě a všech lidí, které znám osobně a dívají se na BBT(a těch pár je) naprosto nejhorší díl 3.série. Děj byl sice zajímavý, ale nahlas jsem se zasmál jen jednou, možná dvakrát, žádné pořádné vtipy a BBT je pokud vím sitcom, ale tenhle díl mi tak vůbec nepřipadal... pro mě 4/10
Souhlasím. Taky mi to nepřišlo nějak závratně dobrý. Jo mělo to nějaký světlý chvilky, občas jsem se zasmála. Ale předchozí epizody byly rozhodně lepší. Tady mě vůbec nechytla ta hlavní dějivá linie Sheldon X Wheaton.
Katschaba- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Věk : 36
Místo : R.I.P.
Katschaba napsal:Tady mě vůbec nechytla ta hlavní dějivá linie Sheldon X Wheaton.
A o tom to je. Pro me jako hrace RPG apod. her ta zapletka byla uplne suprova a uplne nejlepsi v ni byl Raj, jak furt dorazel na Sheldona. (Podepis se tu! - Na co cekas? Dodelej ho! - Ne! Kouzelneho kralicka ne!) Stejne tak i Penny a Leonard v posteli a Howard s tou holkou byli skveli... Ja se smal celou dobu, myslim, ze vtipu tam bylo az az. A to ani na jejich pritomnosti absolutne netrvam, pro me je dulezity prave pribeh...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:uplne nejlepsi v ni byl Raj, jak furt dorazel na Sheldona. (Podepis se tu! - Na co cekas? Dodelej ho! - Ne! Kouzelneho kralicka ne!) Stejne tak i Penny a Leonard v posteli a Howard s tou holkou byli skveli...
Jo tohle byly přesně ty světlý chvilky, jak jsem psala Mně osobně nikdy nebavily tyhle hry s kartičkama, jak oni hrají, a ani neznám ten film (?) z jakého je ukázka na hlavní stránce, takže jsem se moc nechytala Možná bych měla dodat, že ani Star Trek jsem nikdy nesledovala
Takže asi tak
Katschaba- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Věk : 36
Místo : R.I.P.
Wil Wheaton je padouch! Měl jsem jako divák the Guild vědět, že něco provede... chudák Sheldon, až mne ho bylo tentokrát opravdu líto. Sheldonova touha po pomstě byla jako námět docela dobrá, ale škoda, že jí Sheldon až příliš přehrával, na můj vkus. Nicméně doufám, že se ještě nějaká z budoucích epizod k tomuhle duelu vrátí - Sheldon přeci nenechá své účty nevyřízené!
Co mne však dostalo, byl Leonardův závazek Howardovi, přemlouvání Penny a konečně samotné rande. Rozhodně musím vidět, jak dopadne katolická návštěva u Wolowitzových! (A třeba se konečně ukáže Howardova matka).
Co mne však dostalo, byl Leonardův závazek Howardovi, přemlouvání Penny a konečně samotné rande. Rozhodně musím vidět, jak dopadne katolická návštěva u Wolowitzových! (A třeba se konečně ukáže Howardova matka).
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Místo : Nymburk/Praha
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S03E05 - The Creepy Candy Coating Corollary [TITULKY]
» S01E03 - The Fuzzy Boots Corollary [EPIZODA]
» Jak se vám líbila S03E05?
» S30E08 - The Adhesive Duck Deficiency [EPIZODA]