S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
+29
minnie
gnojec
barina
acervena
Brundibar
kadles
Erwin
Ďasík
Xroad
Kolikokoli
Katschaba
yaqwsx
dejf
allyska
polytar
Kopec
Sheldon 3.0
joejoe
Koothrappali
dr.zelenka
dutohlavrimmer
Ráďa
mikihans
Frankie
yossarian
miki
baal666
bobris
Deckard
33 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Přesně tak... :)
Do tohoto roku (nebo to bylo minulý, už nevím) jsem na tom byl úplně stejně... Batman je taky můj favorit. Oslavuje to sílu ducha a že hrdina může být každý a ne jen ten, co se narodil na šťastné planetě nebo ho kouslo buhvíco atd.minnie napsal:... jsem klidně schopná si splést rockyho s rambem ...
Re: S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
- Eye of the Tiger:
- Jsem si jistý, že to nebyla jednička, takže to nejspíš bude dvojka nebo trojka . A když tak o tom přemýšlím, tak jsem si celkem jistý, že je to z toho dílu, co Rockyho trénuje Apollo a z českého dabingu si pamatuju, jak mu pořád říká: "Pohled Tygra" , takže bych si tipnul na trojku
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
Ano
Správně a skvělá dedukce...tx napsal:
- Eye of the Tiger:
Jsem si jistý, že to nebyla jednička, takže to nejspíš bude dvojka nebo trojka . A když tak o tom přemýšlím, tak jsem si celkem jistý, že je to z toho dílu, co Rockyho trénuje Apollo a z českého dabingu si pamatuju, jak mu pořád říká: "Pohled Tygra" , takže bych si tipnul na trojku
Áááá, Batman, také můj oblíbený DC hrdina. Od Marvel je to zase Iron Man, s Batmanem toho mají spoustu společného, ale taky je v některých věcech jeho pravým opakem. Hlavní ale je, že jsou to oba obyčejní lidé, ať už je k dráze superhrdiny vedlo cokoli.
A osobně bych Krypton jako obzvlášť štastnou planetu nechápal.
A osobně bych Krypton jako obzvlášť štastnou planetu nechápal.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Teda minnie, plést si dvě tak ikonické postavy jako jsou Rocky a Rambo, že se nestydíš?!
Jinak pokud jde o komiksové hrdiny, tak já mám taky rád Batmana i Iron Mana, ale Superman je Superman Už od dob, kdy u nás dávali seriál. Je to prostě první superhrdina, se kterým jsem se "setkal", takže asi zůstane navždy jedničkou
Jinak pokud jde o komiksové hrdiny, tak já mám taky rád Batmana i Iron Mana, ale Superman je Superman Už od dob, kdy u nás dávali seriál. Je to prostě první superhrdina, se kterým jsem se "setkal", takže asi zůstane navždy jedničkou
Já si taky vždycky myslela, že Rocky a Rambo jsou stejná postava. Prostě tento typ filmů není úplně můj šálek kávy, nejblíž jsem k nim měla shlédnutím té parodie s Charlie Sheenem (Žhavé výstřely) .
Já jsem prostě na ty "přemýšlivé" filmy. Absolutním topem je pro mě Aronofskyho Fontána. Neexistuje lepší film. Viděla jsem to už mnohokrát a vždycky tam objevím nějaký další skrytý význam .
Já jsem prostě na ty "přemýšlivé" filmy. Absolutním topem je pro mě Aronofskyho Fontána. Neexistuje lepší film. Viděla jsem to už mnohokrát a vždycky tam objevím nějaký další skrytý význam .
fontána je super, úžasná, geniální.. ale na takové filmy se nedá koukat furt.. občas člověk potřebuje nějakou oddechovku.. a protože nesnáším americké komedie a slaďáky, mám tohle jako oddechovku.. a pak ještě šílené béčka se spoustou kečupu a umělých mrtvol
edit: já si nepletu ty postavy, jen ty filmy vím že rocky je ten boxer, ale vždycky mi chvíli trvá než si to dám do kupy.. když oni se jmenují tak stejně..
edit: já si nepletu ty postavy, jen ty filmy vím že rocky je ten boxer, ale vždycky mi chvíli trvá než si to dám do kupy.. když oni se jmenují tak stejně..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
A navíc i stejně vypadajíminnie napsal:edit: já si nepletu ty postavy, jen ty filmy vím že rocky je ten boxer, ale vždycky mi chvíli trvá než si to dám do kupy.. když oni se jmenují tak stejně..
nevypadají, rambo je nafouknutější
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Sly
A Rocky jednička není na přemýšlení Asi si pod pojmem přemýšlivý představujeme každý něco jiného.Kolikokoli napsal:... Já jsem prostě na ty "přemýšlivé" filmy...
Právě že ani moc ne, kdyby nebyl Sly tak profláknutý a nikdo mi neřekl, že jde o stejného herce, tak bych to nejspíš na první zhlédnutí nepoznal... njn asi potřebuji nové brýle...tx napsal:A navíc i stejně vypadajíminnie napsal:edit: já si nepletu ty postavy, jen ty filmy vím že rocky je ten boxer, ale vždycky mi chvíli trvá než si to dám do kupy.. když oni se jmenují tak stejně..
Ehm, když se na ty filmy podíváš, tak zjistíš, že není, spíše naopak...minnie napsal:nevypadají, rambo je nafouknutější
Tak já to neviděla. Všichni mi vždycky řekli jen to, že je to o boxerovi, takže jsem to nějak nevyhledávala. Stejně tak to bylo s Wrestlerem - každý řákal, jaké tam jsou super akční scény atd., vyhrálo to hromadu cen a já to nechápala. Pak mi spolužačka řekla, že to vůbec není "akčňák", ale je to o životě, stáří a má to hloubku. Tak jsem se na to podívala a jak jsem byla mile překvapená.R&omize napsal:A Rocky jednička není na přemýšlení Asi si pod pojmem přemýšlivý představujeme každý něco jiného.
Pokud je tedy Rocky opravdu také něco víc než jen krev a řvaní, jak říkáš, tak potom se omlouvám za vše, co jsem proti tomu řekla a už stahuju .
Oskar
Tak toliko Oskarů a nominací se nikdy nedává jen krvi a řvaní, ono Oskar je záruka minimálně dost nadprůměrného filmu hodného alespoň malého zamyšlení, to každopádně, pokud je v kategorii nejlepší film nebo režie. Ono Oskary je něco jako taková aktuální povinná četba pro filmové fanoušky...Kolikokoli napsal:Tak já to neviděla. Všichni mi vždycky řekli jen to, že je to o boxerovi, takže jsem to nějak nevyhledávala. Stejně tak to bylo s Wrestlerem - každý řákal, jaké tam jsou super akční scény atd., vyhrálo to hromadu cen a já to nechápala. Pak mi spolužačka řekla, že to vůbec není "akčňák", ale je to o životě, stáří a má to hloubku. Tak jsem se na to podívala a jak jsem byla mile překvapená.R&omize napsal:A Rocky jednička není na přemýšlení Asi si pod pojmem přemýšlivý představujeme každý něco jiného.
Pokud je tedy Rocky opravdu také něco víc než jen krev a řvaní, jak říkáš, tak potom se omlouvám za vše, co jsem proti tomu řekla a už stahuju .
No nevím. Kolik Oscarů vyhrála "Smrt čeká všude" a přitom to byla taková chujovina .
někdy se na ty oscary nedá spoléhat a je to takové davové šílenství.. stejně jako třeba s titanicem.. je to stejné jako s nobelovkou pro obamu..Kolikokoli napsal:No nevím. Kolik Oscarů vyhrála "Smrt čeká všude" a přitom to byla taková chujovina .
minnie- Znamení :
Pohlaví :
CO? Titanic je naprosto nejvíc nejlepší doják ! Ten si ty Oscary zasloužil! Sice dneska už u něj nebulím (trvalo to asi 10 shlédnutí), ale i tak. Titanicem začala moje záliba ve filmech .
Není Oskar jako Oskar
Viděl jsem trailer a nezaujalo mě to, tedy jsem to neviděl, takže nemůžu soudit, ale to že to má Oskara ještě není záruka, že se to bude líbit úplně každému, viz třeba takové Chicago... Titaniku se nedá vytknout zhola NIC krom některých chyb oproti realitě, to je bezkonkurenčně pětihvězdičková záležitost, další film z mé TOP10!Kolikokoli napsal:No nevím. Kolik Oscarů vyhrála "Smrt čeká všude" a přitom to byla taková chujovina .
Naposledy upravil R&omize dne Sat 16 Apr 2011, 21:27, celkově upraveno 2 krát
Tak ona Nobelova cena za mír má vůbec poněkud zajímavé zvyklosti - viz třeba ten Obama nebo Arafat či Gore...minnie napsal:někdy se na ty oscary nedá spoléhat a je to takové davové šílenství.. stejně jako třeba s titanicem.. je to stejné jako s nobelovkou pro obamu..Kolikokoli napsal:No nevím. Kolik Oscarů vyhrála "Smrt čeká všude" a přitom to byla taková chujovina .
Politika ne!
Ona Nobelova cena za mír je blbost skoro pokaždé, skoro nikdo jí nedosáhne bez násilí, tak jaký pak mír, to ji mohli dát rovnou Hitlerovi, kdyby vyhrál válku, tak by byl taky mír pod dusotem vojáků... A jsme zase u politiky...tx napsal:Tak ona Nobelova cena za mír má vůbec poněkud zajímavé zvyklosti - viz třeba ten Obama nebo Arafat či Gore...minnie napsal:někdy se na ty oscary nedá spoléhat a je to takové davové šílenství.. stejně jako třeba s titanicem.. je to stejné jako s nobelovkou pro obamu..Kolikokoli napsal:No nevím. Kolik Oscarů vyhrála "Smrt čeká všude" a přitom to byla taková chujovina .
tak to se omlouvám, pro mě je to film který už rozhodně nepotřebuju vidět znova..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
No teda, člověk to tu hodinu nesleduje a jsou dvě stránky navíc...
Takže nejdřív k filmům: Pro mě je jednoznačně nejlepším filmem Amadeus, fakt se mi moc líbil a navíc jsem muzikant, takže i proto... Potom Americká krása (a Amélie z Montmarteru - ta sice míň, ale je podobná, tak jsem si na ni vzpomněl). Z thrillerů je to Šestý smysl s už zmiňovaným Brucem Willisem, pak Kingovky Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle, pak třeba Sedm. Pak ještě Forrest Gump. A pak třeba Seznamte se, Joe Black. A pak různé filmy Tima Burtona, třeba Ospalá díra, Beetlejuice, Karlík a továrna na čokoládu... Protože mám rád horory, musím vzpomenout Draculu Brama Stokera, Underworld, Vřískot (je to, řekněme, běčko, ale z vyvražďovaček jednoznačně nejlepší).
Titanic se mi taky hrozně líbil, ale Avatar (spolu s Želary) považuju za nejpřeceňovanější film všech dob.
A film, co jsem viděl absolutně nejvíckrát (na koleji v prváku jsme se na něj koukali skoro denně, takže možná celkově i 100x), jsou Velmi nebezpečné známosti s R. Philipem, R. Whitherspoon a S. M. Geller.
Z amerických herců mám asi nejradši Morgana Freemana, Kevina Spaceyho a Toma Hankse, ti jsou zárukou kvality. Pak Brada Pitta a Nicolase Cage. Bruce Willise mám rád taky, i když jsem Smrtonosnou past neviděl. A Johnyho Deppa, ale Piráty z Karibiku jsem neviděl. Z britských jsou to Rowan Atkinson, Alan Rickman a Maggie Smith. Ale jinak je jich ještě takových dvacet.
A ze superhrdinů mám nejradši Spideyho. Je jediný, kdo je obyčejný kluk a tím superhrdinou vlastně ani být nechce. Superman je moc super a Batman je moc technický a tajemný (ale lepší než Superman)...
Takže nejdřív k filmům: Pro mě je jednoznačně nejlepším filmem Amadeus, fakt se mi moc líbil a navíc jsem muzikant, takže i proto... Potom Americká krása (a Amélie z Montmarteru - ta sice míň, ale je podobná, tak jsem si na ni vzpomněl). Z thrillerů je to Šestý smysl s už zmiňovaným Brucem Willisem, pak Kingovky Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle, pak třeba Sedm. Pak ještě Forrest Gump. A pak třeba Seznamte se, Joe Black. A pak různé filmy Tima Burtona, třeba Ospalá díra, Beetlejuice, Karlík a továrna na čokoládu... Protože mám rád horory, musím vzpomenout Draculu Brama Stokera, Underworld, Vřískot (je to, řekněme, běčko, ale z vyvražďovaček jednoznačně nejlepší).
Titanic se mi taky hrozně líbil, ale Avatar (spolu s Želary) považuju za nejpřeceňovanější film všech dob.
A film, co jsem viděl absolutně nejvíckrát (na koleji v prváku jsme se na něj koukali skoro denně, takže možná celkově i 100x), jsou Velmi nebezpečné známosti s R. Philipem, R. Whitherspoon a S. M. Geller.
Z amerických herců mám asi nejradši Morgana Freemana, Kevina Spaceyho a Toma Hankse, ti jsou zárukou kvality. Pak Brada Pitta a Nicolase Cage. Bruce Willise mám rád taky, i když jsem Smrtonosnou past neviděl. A Johnyho Deppa, ale Piráty z Karibiku jsem neviděl. Z britských jsou to Rowan Atkinson, Alan Rickman a Maggie Smith. Ale jinak je jich ještě takových dvacet.
A ze superhrdinů mám nejradši Spideyho. Je jediný, kdo je obyčejný kluk a tím superhrdinou vlastně ani být nechce. Superman je moc super a Batman je moc technický a tajemný (ale lepší než Superman)...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
tohle obdivuju, já bych nikdy nemohla sestavit žebříček oblíbených filmů, protože bych ho musela měnit asi tak každou půlhodinu je to podle nálady..
dneska třeba zrovna dávali v aeru shining, ale nesehnala jsem nikoho kdo by šel se mnou a sama bych se asi počůrala strachy cestou domů ale ten film miluju.. ale že bych ho zařadila mezi nejoblíbenější.. to nevím..
každopádně v poslední době mě zaujalo třeba 500 days of summer, zooey deschanel je úžasná, kouzelná.. i když v tom filmu jsem měla chuť ji praštit.. ale zajímavé podání, zajímavý konec.. i když zase bych to utnula asi tak o 5 minut dřív, jako většinu filmů skvělá hudba a tak vůbec všechno.. na to, že nemusím slaďáčky.. tohle doporučuju jako ideální pro romantický večer
ale můj žebříček oblíbených filmů se mění jako počasí..
dneska třeba zrovna dávali v aeru shining, ale nesehnala jsem nikoho kdo by šel se mnou a sama bych se asi počůrala strachy cestou domů ale ten film miluju.. ale že bych ho zařadila mezi nejoblíbenější.. to nevím..
každopádně v poslední době mě zaujalo třeba 500 days of summer, zooey deschanel je úžasná, kouzelná.. i když v tom filmu jsem měla chuť ji praštit.. ale zajímavé podání, zajímavý konec.. i když zase bych to utnula asi tak o 5 minut dřív, jako většinu filmů skvělá hudba a tak vůbec všechno.. na to, že nemusím slaďáčky.. tohle doporučuju jako ideální pro romantický večer
ale můj žebříček oblíbených filmů se mění jako počasí..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Tak teď se taky budu rozepisovat.
Amadeus je perfektní film. Ostatně Miloš Forman je úžasný režisér - on i Muž na Měsíci je skvělý film. A jeden z důvodů, proč mám Amadea tak ráda, je ten neuvěřitelný smích Toma Hulce . Americká krása je taky skvělý film, taktéž jeden z mých velmi oblíbených. Dále Forrest, Zelená míle atd.
Herce jsi taky docela trefil do mých oblíbených. Třeba je zvláštní, že Brada Pitta takhle nějak moc nemusím, ale pokaždé když se koukám na nějaký film, kde hraje, tak je to skvělé. Opravdu je výborný herec. Třeba často se u filmů kde hrají slavní herci stává, že prostě vidíte toho herce a říkáte si: "Ten hrál tam a tam..." Tohle se mi s Bradem nikdy nestalo. Ale nejlepší je stejně Tom Hanks a taky Dustin Hoffman.¨
Johnyho Deppa mám taky moc ráda (a taky jsem neviděla Piráty ).
Avatar se mi hodně líbil po té vizuální stránce a i příběh se mi líbil (mám ráda Pocahontas ). Nepřišlo mi to tak hrozné, jak všichni tvrdili. Vadí mi, že jakmile se objeví nějaký film o lásce k přírodě, tak ho všichni shodí. Třeba jeden z mých nejoblíbenějších filmů je i Modrá laguna, kterou všichni haní...
A Želary se mi líbily. I když třeba Musíme si pomáhat se mi líbilo víc (ale nejvíc TOP z tohoto typu filmů - český z války o obyčejných lidech, je pro mě Všichni moji blízcí).
Ze superhrdinů bych taky za nejlepšího z trojice Spiderman-Superman-Batman považuji Spidermana.
Amadeus je perfektní film. Ostatně Miloš Forman je úžasný režisér - on i Muž na Měsíci je skvělý film. A jeden z důvodů, proč mám Amadea tak ráda, je ten neuvěřitelný smích Toma Hulce . Americká krása je taky skvělý film, taktéž jeden z mých velmi oblíbených. Dále Forrest, Zelená míle atd.
Herce jsi taky docela trefil do mých oblíbených. Třeba je zvláštní, že Brada Pitta takhle nějak moc nemusím, ale pokaždé když se koukám na nějaký film, kde hraje, tak je to skvělé. Opravdu je výborný herec. Třeba často se u filmů kde hrají slavní herci stává, že prostě vidíte toho herce a říkáte si: "Ten hrál tam a tam..." Tohle se mi s Bradem nikdy nestalo. Ale nejlepší je stejně Tom Hanks a taky Dustin Hoffman.¨
Johnyho Deppa mám taky moc ráda (a taky jsem neviděla Piráty ).
Avatar se mi hodně líbil po té vizuální stránce a i příběh se mi líbil (mám ráda Pocahontas ). Nepřišlo mi to tak hrozné, jak všichni tvrdili. Vadí mi, že jakmile se objeví nějaký film o lásce k přírodě, tak ho všichni shodí. Třeba jeden z mých nejoblíbenějších filmů je i Modrá laguna, kterou všichni haní...
A Želary se mi líbily. I když třeba Musíme si pomáhat se mi líbilo víc (ale nejvíc TOP z tohoto typu filmů - český z války o obyčejných lidech, je pro mě Všichni moji blízcí).
Ze superhrdinů bych taky za nejlepšího z trojice Spiderman-Superman-Batman považuji Spidermana.
Já Shining nemůžu mít rád, i když Jack Nicholson je úžasný herec (na něj jsem ve výčtu zapomněl). To, co dokázal udělat z jinak docela nudného filmu Pár správných chlapů jen svým pětiminutovým ohnivým monologem na konci filmu, je neuvěřitelné. K tomu se i vypráví historka, že ten monolog museli natáčet asi dvacetkrát kvůli jiným úhlům apod. a všichni prý už z toho byli úplně vyčerpaní a měli toho plné zuby a jediný Nicholson měl pořád stejně energie jako na začátku a všechny opakování toho svého monologu dal jako napoprvé... To je u mě Pan herec.
ALE... abych se vrátil k tématu. Shining prostě nemůžu mít rád, protože prostě vůbec není podle knihy. Dokonce i sám autor, Stephen King, ten film nikdy neuznal, protože ho hrozně zklamal. A myslím, že se dokonce pokusil natočit svou vlastní dvoudílnou verzi, ale tu jsem neviděl.
Ale i přesto mám Shining na svém nejcennějším DVD, které nikomu nepůjčuju. Jsou na něm Kabinet dr. Caligariho z r. 1919, Frankenstein (1930), Psycho (1960), Shining (1980) a Šestý smysl (1999). Ale z nich mám opravdu rád jen ten Šestý smysl, ostatní beru jen jako obrovský přínos hororovému žánru.
Což mě dostává k zajímavému "věděli jste?"
Frankensteina napsala manželka slavného anglického básníka Percy B. Shellyho. Jednou spolu s ním a dalšími dvěma přáteli spisovateli/básníky (jedním z nich byl myslím George Gordon Byron) jeli na víkend na chatu, někam do lesa. A večer, aby se zabavili, uspořádali soutěž, kdo z nich dokáže napsat nejděsivější příběh. Ona byla černým koněm soutěže, protože ti tři byli profíci, ale napsala povídku o Frankensteinovi, překvapivě soutěž vyhrála a stala se slavnou.
Koli: Já neříkal, že byl Avatar (nebo ty Želary) špatný. Jen že jsou hrozně přeceňované. Nejsou TAK dobré, jak se o nich všude vypráví. A máš pravdu, Musíme si pomáhat bylo lepší. Co mě ale štve (a už to řekl i jeden náš mladý režisér), je, že čeští filmaři stagnují. Prostě nedokážou natočit nic, co by se nedotýkalo 2. sv. války nebo okupace v 68. roce. Ty filmy jsou sice fajn, ale upřímně už mě unavují...
Edit: Jo a ještě k superhrdinům - strašně se mi líbil film Fantastická čtyřka, tam mám svého oblíbence Human Torche, kterého mám ještě radši než Spider-Mana. Je to totiž takový Nathan Young. Ale z vážných superhrdinů opravdu vede Spidey.
ALE... abych se vrátil k tématu. Shining prostě nemůžu mít rád, protože prostě vůbec není podle knihy. Dokonce i sám autor, Stephen King, ten film nikdy neuznal, protože ho hrozně zklamal. A myslím, že se dokonce pokusil natočit svou vlastní dvoudílnou verzi, ale tu jsem neviděl.
Ale i přesto mám Shining na svém nejcennějším DVD, které nikomu nepůjčuju. Jsou na něm Kabinet dr. Caligariho z r. 1919, Frankenstein (1930), Psycho (1960), Shining (1980) a Šestý smysl (1999). Ale z nich mám opravdu rád jen ten Šestý smysl, ostatní beru jen jako obrovský přínos hororovému žánru.
Což mě dostává k zajímavému "věděli jste?"
Frankensteina napsala manželka slavného anglického básníka Percy B. Shellyho. Jednou spolu s ním a dalšími dvěma přáteli spisovateli/básníky (jedním z nich byl myslím George Gordon Byron) jeli na víkend na chatu, někam do lesa. A večer, aby se zabavili, uspořádali soutěž, kdo z nich dokáže napsat nejděsivější příběh. Ona byla černým koněm soutěže, protože ti tři byli profíci, ale napsala povídku o Frankensteinovi, překvapivě soutěž vyhrála a stala se slavnou.
Koli: Já neříkal, že byl Avatar (nebo ty Želary) špatný. Jen že jsou hrozně přeceňované. Nejsou TAK dobré, jak se o nich všude vypráví. A máš pravdu, Musíme si pomáhat bylo lepší. Co mě ale štve (a už to řekl i jeden náš mladý režisér), je, že čeští filmaři stagnují. Prostě nedokážou natočit nic, co by se nedotýkalo 2. sv. války nebo okupace v 68. roce. Ty filmy jsou sice fajn, ale upřímně už mě unavují...
Edit: Jo a ještě k superhrdinům - strašně se mi líbil film Fantastická čtyřka, tam mám svého oblíbence Human Torche, kterého mám ještě radši než Spider-Mana. Je to totiž takový Nathan Young. Ale z vážných superhrdinů opravdu vede Spidey.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Řekl bych, že hlavní přínos Avataru byl, že byl přelomový z hlediska využití 3D technologie.. Ale bohužel se mi ho podařilo nějakým způsobem "propásnout", takže jeho kvality nedokážu posoudit...Ďasík napsal:Koli: Já neříkal, že byl Avatar (nebo ty Želary) špatný. Jen že jsou hrozně přeceňované. Nejsou TAK dobré, jak se o nich všude vypráví. A máš pravdu, Musíme si pomáhat bylo lepší. Co mě ale štve (a už to řekl i jeden náš mladý režisér), je, že čeští filmaři stagnují. Prostě nedokážou natočit nic, co by se nedotýkalo 2. sv. války nebo okupace v 68. roce. Ty filmy jsou sice fajn, ale upřímně už mě unavují...
Mimochodem k dříve diskutovaným filmům: za 12 minut dává Prima Ramba III
To vím, že když Frankensteina napsala Mary Shelleyová, že to asi bude příbuzná P. B. Shellyho (a i jsme si to říkali ve škole). A prý jí v té době bylo teprve devatenáct let! Což obdivuji.
A české filmy sice stagnují na válečných/okupačních dílech, ale mě osobně to nevadí. Například Pelíšky jsou můj absolutně nejvíc nejoblíbenější český film. Stejně tak i to Musíme si pomáhat je skvělé.
Jinak i neválečné/neokupační filmy se u nás točí a jsou kvalitní - za sebe bych určitě vyzdvihla Perníkovou věž, která je můj nejoblíbenější film o drogách, a nebo Samotáři, kteří jsou taky výborní. Takový humor já miluji. Mám hrozně ráda tragikomedie, což jsou vlastně skoro všecky filmy, které jsem teď jmenovala.
Shining se mi docela líbilo, ale předlohu jsem nečetla. Naopak Carrie, kterou jsem zhltla na jedno přečtení, jsem u filmu téměř protrpěla. Především ten konec, ten se mi vůbec nelíbil.
tx: Avatara jsem neviděla ve 3D. Jsem krátkozraká a navíc na jedno oko trochu tupozraká, takže ani kdybych chtěla, tak to ve 3D mít nebudu . Mně se tam líbily ty barvy. Připomnělo mi to Cestu do středu Země - jak tam měly ty modré kytky a tak. Pro mě byl ten film velkou inspirací (Cesta do středu Země, ne Avatar).
A české filmy sice stagnují na válečných/okupačních dílech, ale mě osobně to nevadí. Například Pelíšky jsou můj absolutně nejvíc nejoblíbenější český film. Stejně tak i to Musíme si pomáhat je skvělé.
Jinak i neválečné/neokupační filmy se u nás točí a jsou kvalitní - za sebe bych určitě vyzdvihla Perníkovou věž, která je můj nejoblíbenější film o drogách, a nebo Samotáři, kteří jsou taky výborní. Takový humor já miluji. Mám hrozně ráda tragikomedie, což jsou vlastně skoro všecky filmy, které jsem teď jmenovala.
Shining se mi docela líbilo, ale předlohu jsem nečetla. Naopak Carrie, kterou jsem zhltla na jedno přečtení, jsem u filmu téměř protrpěla. Především ten konec, ten se mi vůbec nelíbil.
tx: Avatara jsem neviděla ve 3D. Jsem krátkozraká a navíc na jedno oko trochu tupozraká, takže ani kdybych chtěla, tak to ve 3D mít nebudu . Mně se tam líbily ty barvy. Připomnělo mi to Cestu do středu Země - jak tam měly ty modré kytky a tak. Pro mě byl ten film velkou inspirací (Cesta do středu Země, ne Avatar).
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» S03E04 - The Pirate Solution [TITULKY]
» S05E16 - The Vacation Solution [EPIZODA]
» Ako sa Vám páčila S03E04?
» S05E16 - The Vacation Solution [TITULKY]
» S08E02 - The Junior Professor Solution
» S05E16 - The Vacation Solution [EPIZODA]
» Ako sa Vám páčila S03E04?
» S05E16 - The Vacation Solution [TITULKY]
» S08E02 - The Junior Professor Solution
Strana 3 z 6