S07E05: The Workplace Proximity [EPIZODA]
+3
Miro
Davidsoft
Kal-El
7 posters
Strana 1 z 1
S07E05: The Workplace Proximity [EPIZODA]
Zdravím ,
Je to hodně dlouhá doba co jsem tu by naposledy. Zatracoval jsem Raje ,protože mne tehdy přišel zbytečný a to samé Howard. Nikdy v životě jsem se tak nespletl.
Howard je každou episodu lepší.. já jsem opravdu umíral smíchy při jeho scénách s Bernedatte. To byla dokonalost sama.. Howard jse zlepšuje už delší dobu a tohle mne jen utvrdilo.. byl VYNÍKAJÍCÍ.. nikdy bych neřekl ,že to o něm řeknu. Ten malý židák je poslední dobou nejlepší na place a doufám ,že mu to vydrží. Tahle scéna naprosto TOP > . Jak řekl "for the love of god ! why ? " ... v ten moment jsem prostě šel do kolen.
Raj se zlepšuje taky.. né tak moc ,ale líbí se mi každou epcu víc. Snad to tak i půjde dál.
Sheldon .. musím říkat víc ? Po Howardovi nelepší postava momentálně pro mne. Prostě borec
Leonard - nevím ,ale přijde mi nezkutečně nudný.. měl jsem ho rád a pořád mám ,ale je fakt bídný.. málo vtipný.. nevýrazný nic moc no.
Penny - dobré scény jinak to samé co Leonard ..
Ammy - Výborná není co dodat
Bernadatte - To samé co Ammy
Za dokonalého Howarda musím dát 10/10 tuhle episodu táhl on se Sheldonem a byli prostě dokonalí ,ale nebudu se už pořád opakovat. Jen tak dál ! Howard prostě jede!
Je to hodně dlouhá doba co jsem tu by naposledy. Zatracoval jsem Raje ,protože mne tehdy přišel zbytečný a to samé Howard. Nikdy v životě jsem se tak nespletl.
Howard je každou episodu lepší.. já jsem opravdu umíral smíchy při jeho scénách s Bernedatte. To byla dokonalost sama.. Howard jse zlepšuje už delší dobu a tohle mne jen utvrdilo.. byl VYNÍKAJÍCÍ.. nikdy bych neřekl ,že to o něm řeknu. Ten malý židák je poslední dobou nejlepší na place a doufám ,že mu to vydrží. Tahle scéna naprosto TOP > . Jak řekl "for the love of god ! why ? " ... v ten moment jsem prostě šel do kolen.
Raj se zlepšuje taky.. né tak moc ,ale líbí se mi každou epcu víc. Snad to tak i půjde dál.
Sheldon .. musím říkat víc ? Po Howardovi nelepší postava momentálně pro mne. Prostě borec
Leonard - nevím ,ale přijde mi nezkutečně nudný.. měl jsem ho rád a pořád mám ,ale je fakt bídný.. málo vtipný.. nevýrazný nic moc no.
Penny - dobré scény jinak to samé co Leonard ..
Ammy - Výborná není co dodat
Bernadatte - To samé co Ammy
Za dokonalého Howarda musím dát 10/10 tuhle episodu táhl on se Sheldonem a byli prostě dokonalí ,ale nebudu se už pořád opakovat. Jen tak dál ! Howard prostě jede!
Kal-El- Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 10
Re: S07E05: The Workplace Proximity [EPIZODA]
V této epizodě se mi nejvíc líbila Amy. Konečně měla rozumnou pracovní náplň na zajímavém vědeckém projektu a s Sheldonem se vyrovnávala velmi dobře. Sheldon se mi líbil jen do momentu, než šel k Amy ke stolu. To bylo nelogické, měl se držet původní verze a kontaktu s Amy se vyhýbat.
Také se mi nelíbilo Sheldonovo "Kdo jiný by ti klepal na dveře, aby snášel tvé nesmysly?" Rozhovor byl převážně Sheldonovým monologem, Amy řekla jen:
Penny se svým telefonem měla také světlou chvilku. Takto by se mohla projevovat častěji.
Také se mi nelíbilo Sheldonovo "Kdo jiný by ti klepal na dveře, aby snášel tvé nesmysly?" Rozhovor byl převážně Sheldonovým monologem, Amy řekla jen:
- Sheldone, co tu děláš tak pozdě?
- Ne.
- Co chceš?
- Sheldone... Ty nejsi podivín.
- Kam tím míříš?
- Taky tě mám ráda.
Penny se svým telefonem měla také světlou chvilku. Takto by se mohla projevovat častěji.
Sheldon je proste kus kokota. Už to preháňajú s ním.
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
tak Leonard & Penny, tam je to už dlhšie taká stagnácia obecne, aj keď vtipné scénky sa nájdu.
Howard & Bernie.. nieje čo dodať, jednoznačne linka série, 10/10 bodov
Sheldon - niekedy (ako teraz) z neho robia ozaj de*la akým ani on sám nieje a vadí mi to dosť... v tomto diely to bolo evidentné
Amy - mne nesadla jej postava od začiatku, síce sa to dosť lepší, sem-tam má ozaj dobré hlášky, ale celkovo len priemer
Raj - nic moc
tento krát priemerný diel, bolo tam síce pár super momentov, ale inak nič závratné... ale tak nemôže byť každý diel dokonalý
Howard & Bernie.. nieje čo dodať, jednoznačne linka série, 10/10 bodov
Sheldon - niekedy (ako teraz) z neho robia ozaj de*la akým ani on sám nieje a vadí mi to dosť... v tomto diely to bolo evidentné
Amy - mne nesadla jej postava od začiatku, síce sa to dosť lepší, sem-tam má ozaj dobré hlášky, ale celkovo len priemer
Raj - nic moc
tento krát priemerný diel, bolo tam síce pár super momentov, ale inak nič závratné... ale tak nemôže byť každý diel dokonalý
Domino_666- Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 23. 05. 12
Souhlasím, že hlavně ta scéna v kantýně už byla fakt moc. To byl zas takový moment, kdy se i já sám stydím za tu postavu.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Skvelá epizóda, nasmial som sa Sheldon skvelý, Howard s Rajom naozaj podarený a koniec prefektný, ale všimol som si že keď sa Bernadette a Howard spolu hádaly a za Sheldon otváral chladničku, tak na chladničke bola vlajka bytu naopak a to by mala byť len pokial je byt v ohrožení.
brian78- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Datum registrace : 13. 06. 12
video
Zdravím sem na serveru nový, poradil by mi někdo kde na tomto fóru najdu odkaz nebo přímo video na tento díl?? nemůžu to najít
shiraku999- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 23. 10. 13
Pokud jsi přihlášený, tak v sekci Data k epizodám a tam si najdeš téma ke konkrétnímu dílu.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Similar topics
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]