S07E01, S07E02 - The Hofstadter Insufficiency, The Deception Verification[TITULKY]
4 posters
Strana 1 z 1
S07E01, S07E02 - The Hofstadter Insufficiency, The Deception Verification[TITULKY]
České titulky
Na webu TBBT
Na webu TBBT
Dobrý večer všem!
Vítám vás u nové - v pořadí už sedmé - sezóny The Big Bang Theory. Jak všichni víte, začala ve velkém stylu, rovnou dvěma epizodami. Titulky k oběma vydáme ještě dnes, zatím máme hotové jen ty k prvnímu dílu, ale u druhých už jde jen o časování a závěrečné korektury. Ještě jednou připomínám, že já i Kolikokoli chodíme do práce, takže titulky nemůžou vycházet dřív, i kdybychom se rozkrájeli.
Co se týče epizod, obě se podle mě hodně povedly a jen doufám, že i další díly si udrží alespoň takovouhle úroveň. Co se překladu týče, první díl přeložila Kolikokoli, druhý já. Navzájem jsme si udělali korektury a Kolikokoli má pak na svědomí i časování... Tímto jí chci poděkovat za spolupráci a taky děkuju GeekShopu, který nás jako obvykle sponzoruje.
Ďasík
7x01
Měla bych poznámku k větě v 16.12....I see the type of personal revelation you`re going for...v překladu tam máte "Ale chápu, jakými osobními odhaleními si procházíš". Going for je ale použito v jiném smyslu....."ale chápu, jaká osobní odhalení máš na mysli/myslíš."
janice- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Re: S07E01, S07E02 - The Hofstadter Insufficiency, The Deception Verification[TITULKY]
Já tam mám "Ale už chápu, co tím přiznáním myslíš."
Re: S07E01, S07E02 - The Hofstadter Insufficiency, The Deception Verification[TITULKY]
A pak se někdo diví, že se sem nesmí dávat odkaz na konkurenční titulky. To by tu taková situace byla každý týden. Mimochodem, ony inkriminované titulky, které jsem si teď schválně stáhl, by u mě skončily už po pár sekundách. Jak může někdo přeložit Návrat do budoucnosti jako Zpátky do budoucnosti...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Velice snadno, já to dělám pořád, ale nejradši bych si za to nafackoval.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Similar topics
» S07E02 - The Deception Verification
» S04E10 - The Alien Parasite Hypothesis [TITULKY]
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [TITULKY]