S05E07 - The Good Guy Fluctuation [EPIZODA]
+33
ogedeikhan
Xaron
Picklenose
sofis
Zero
Flowy
janice
Grepis
Irwain Nornossa
jason46
metztli
Adamecek
Don Arian
bodomkes
NoMouse
lib
Miro
alii77
jadro
hesher
Strix
rampage
Sup_
Triton
Sheldon-Cooper
kezir
peepay
Kal-El
mike2
minnie
R&omize
Pinny
Kolikokoli
37 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S05E07 - The Good Guy Fluctuation [EPIZODA]
Tak vzhledem k tomu, že si myslí, že tam Sheldon není...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jenže kdyby si sedl doprostřed, nebylo by Sheldonovo povstání z hrobu zdaleka tak efektní, a kdyby si sedl na druhou stranu, tak už vůbec ne. Takže to vypadá, jako by Sheldon počítal s tím, že si tam Leonard sedne, jenže pak bych zase čekal, že to nějak okomentuje. No, radši už to nebudu pitvat a půjdu si celý díl užít ještě jednou.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Tak Sheldon mohl být klidně nachystaný na druhé straně, ale když "viděl", že si sedl na jeho místo, tak se posunul. Anebo tušil, že si v jeho nepřítomnosti Leonard sedá právě tam, takže tohle mohl zčásti brát i jako odplatu za to.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Poslední dobou hodně lidí sedává na Shellyho místě. Sheldonovi vadí, když tam někdo sedí, když si tam chce sednout on sám. Vzhledem k tomu, že je tak chytrý, tak věděl, že všichni po tom místě nesmírně touží a sedávají tam v jeho nepřítomnosti, protože je to přece skvělé místo. Logicky došel k tomu, že pokud chce vystrašit Leonarda a bude schovaný, tak si musí do gauče vlézt tak, aby se dobře "lekaly případné oběti sedící na tom nejlepším a nejpravděpodobnějším místě".
No, Koli to vysvětlila ještě líp. Jako vždy.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jeden z mých zatím nej dílů. Absolutně mě rozsekala ta scéna s tou schránkou ... opravdu geniální. A hezká narážka na Pulp Fiction
Adamecek- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 24. 03. 10
Dnes som sa vazne bavila:D
9/10
9/10
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Uf tak jeden z najlepších dielov u mňa. Alice by asi odolal len málokto veru Sheldon na konci po pravde vylakal aj mňa
jason46- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 29. 10. 11
Místo : Somewhere in Považská Bystrica
Výborná epizoda. Ani nějak nevím, co víc říct.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
A já jak vždy narazím do zdi. Vše se dalo dopředu předvídat .. jediné, kde jsem byl až zbytečně moc podezíravý, tak to bylo v případě onoho děvčete, o které jsem se taky domníval, že bude jeden z Sheldonových pranků. Jinak zřejmě už nikomu nevadí, že ze Sheldona se stává blbeček, který si jakože nevědomky šáhne na obličej svým připraveným žertíkem. Spíš groteska než dříve nastavená úroveň vtipnosti tohoto seriálu. A kdo nečekal, jak to dopadne při rozhovoru s Pryiou, tak by si měl nechat prohlídnout hlavu. A to, že by Sheldon narušil uspořádání ... no prostě něco v tomto seriálu vystavěli a teď používají cokoliv je napadne, aniž by brali ohled na kontinuitu ... a co se týče té vysoké sledovanosti, tak nevěřím, že by to byli ti samí lidé, které zaujal na TBBT humor na úrovni, která už dávno zmizela v propadlišti času. Jako férový člověk jim tleskám, protože dokázali z vyhraněného kultovního dílka vytvořit výdělečnou záležitost. ... Ovšem už zcela jiného typu, než v prvopočátku. Tak jsem si opět postesknul ... :-) Vám unešeným z již velmi málo originálního obsahu už tu přestanu kazit vaše výlevy, jak jsou ty poslední díly skvělé a jak je řadíte do top ten ... To že mě tím urážíte, protože srovnáváte hrušky a jablka, to už je jen má věc a nemám to fórum pročítat. :-)
Grepis- Počet příspěvků : 28
Bodů : 27
Reputace : -1
Datum registrace : 17. 10. 10
Jakmile bych si všiml toho piercingu na jazyku, tak už by to šlo docela snadno...jason46 napsal:Alice by asi odolal len málokto veru :D
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Big bang nikdy ani nebyl pořádně geekovskej seriál. Pokud si viděl alternativní pilot díl, tak to musíš uznat. Ten vypadal poněkud víc geekovsky, než ten vysílanej Pokud tě tenhle díl nebavil, tak tě lituju, musíš mít smutnej a nudnej život. Že se něco dalo předvídat je jasný (tak to bylo vždycky, dokonce i v první sezóně), ale mě třeba baví to, jakým způsobem to je předvedeno - zahráno - podáno a vůbec mi nevadí, že jsem tušil, jak to dopadne.Grepis napsal:A já jak vždy narazím do zdi. Vše se dalo dopředu předvídat .. jediné, kde jsem byl až zbytečně moc podezíravý, tak to bylo v případě onoho děvčete, o které jsem se taky domníval, že bude jeden z Sheldonových pranků. Jinak zřejmě už nikomu nevadí, že ze Sheldona se stává blbeček, který si jakože nevědomky šáhne na obličej svým připraveným žertíkem. Spíš groteska než dříve nastavená úroveň vtipnosti tohoto seriálu. A kdo nečekal, jak to dopadne při rozhovoru s Pryiou, tak by si měl nechat prohlídnout hlavu. A to, že by Sheldon narušil uspořádání ... no prostě něco v tomto seriálu vystavěli a teď používají cokoliv je napadne, aniž by brali ohled na kontinuitu ... a co se týče té vysoké sledovanosti, tak nevěřím, že by to byli ti samí lidé, které zaujal na TBBT humor na úrovni, která už dávno zmizela v propadlišti času. Jako férový člověk jim tleskám, protože dokázali z vyhraněného kultovního dílka vytvořit výdělečnou záležitost. ... Ovšem už zcela jiného typu, než v prvopočátku. Tak jsem si opět postesknul ... :-) Vám unešeným z již velmi málo originálního obsahu už tu přestanu kazit vaše výlevy, jak jsou ty poslední díly skvělé a jak je řadíte do top ten ... To že mě tím urážíte, protože srovnáváte hrušky a jablka, to už je jen má věc a nemám to fórum pročítat. :-)
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
tak mne to zas tak uzasny neprislo, ale bylo to prijemnych dvacet minut (mozna proto, ze ve svatek jsem pracovala a tesila se na par minut stravenych v klidu u noveho dilu a misto toho mi zacalo padat stahovani, vsechno se sekalo, musela jsem vsechno preinstalovat a tak jsem si to nakonec neuzila podle predstav).
Leonard neni idiot...on je na sebe hrdy, ze dokazal odolat svodum...to, ze je schopen o tom diskutovat s objektem sveho zajmu pricitam jeho nerdovstvi. Je to jen nevychovane, takovych lidi mam kolem sebe (a ja zas kolikrat rychleji mluvim, nez myslim, tak to ma taky sve "kouzlo"), clovek si proste ani neuvedomi, ze je za Idiota
Chybi mi Amy
Leonard neni idiot...on je na sebe hrdy, ze dokazal odolat svodum...to, ze je schopen o tom diskutovat s objektem sveho zajmu pricitam jeho nerdovstvi. Je to jen nevychovane, takovych lidi mam kolem sebe (a ja zas kolikrat rychleji mluvim, nez myslim, tak to ma taky sve "kouzlo"), clovek si proste ani neuvedomi, ze je za Idiota
Chybi mi Amy
janice- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09
Ještě že tu máme takové ostré kritiky, protože mi to připomnělo, že i mně přišlo silně podezřelé, že by Sheldon dobrovolně spojil elektrický obvod, když mu musí být jasné následky....a zas myslím, že se má příliš rád na to, aby to zkoušel naschvál, jestli to funguje. Pravděpodobněji by to vyzkoušel prvně na Leonardovi například.
Ale jinak je těžké, aby člověk byl vážně překvapen, aspoň pro přemýšlivé diváky, kteří jsou zvyklí v hlavě rozvíjet i nejmenší podněty až do konce, takže podle mě je to handicap náš/váš a ne vada seriálu. =p
Ale jinak je těžké, aby člověk byl vážně překvapen, aspoň pro přemýšlivé diváky, kteří jsou zvyklí v hlavě rozvíjet i nejmenší podněty až do konce, takže podle mě je to handicap náš/váš a ne vada seriálu. =p
Mě vždycky fascinovali lidé, kteří u každého filmu/epizody seriálu přesně ví, jak každá scéna dopadne a pak si všude stěžují, jak to bylo předvídatelné. To není jenom, že by nad tím přemýšleli, v tom musí být i nějaké věštecké schopnosti.bodomkes napsal:Ale jinak je těžké, aby člověk byl vážně překvapen, aspoň pro přemýšlivé diváky, kteří jsou zvyklí v hlavě rozvíjet i nejmenší podněty až do konce, takže podle mě je to handicap náš/váš a ne vada seriálu. =p
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
ne, je to prostě tím že když už jsi něco málo viděl a prostě nedokážeš vypnout mozek, tak ten pořád pracuje a vymýšlí možné varianty pokračování/vyústění.. a tvůrci tbbt jsou bohužel čím dál míň inovativní.. i když se přiznám, že tu sheldonovu poslední bazingu jsem fakt nečekala.. ale všechno ostatní bylo dost očividné..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Řekla bych, že TBBT je tak nějak "normálně" předvídatelné, ale viděli jste třeba Trona? To je teprve něco. Nejvíc předvídatelný film, co znám
Pokud někdo sleduje spoilery jako já, tak to "předvídá", nebo spíš ví. Bez spoilerů můžeš čekat, že se něco stane, ale to není předvídání. Každého napadne, že kde je tma musí přijít leknutí, zvlášť u halloweenského dílu. I když jsem viděl fotky a promo video, nic mi to neubralo na zábavě a díl řadím mezi nejlepší vůbec. Pátá řada se nám pěkně rozjíždí.
edit:
koli: viděli jsme skoro 100 dílů, tak už trochu známe postavy i práci scénáristů, to nejde netušit
edit:
koli: viděli jsme skoro 100 dílů, tak už trochu známe postavy i práci scénáristů, to nejde netušit
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Tak nemluvím jenom konkrétně o tomto dílu ani konkrétně o TBBT, je fakt, že v tomto díle toho ani k předvídání moc nebylo, protože všechny lekací situace s výjimkou poslední byly udělány tak, že divák věděl, že něco přijde, jen postavy ne... Ale když tu kdosi napsal, že to poslední taky čekal, tak to už se mi zdálo trochu moc - ano, kdybych viděl, že do konce zbývá poslední minuta (což jsem netušil, protože mi ten díl uběhl rychle), tak bych "něco" čekal, ale ať mi tu nikdo netvrdí, že věděl, že Sheldon vyskočí z gauče.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak Sheldon v gauči bylo naprosto nečekaný překvápko, aspoň teda pro mně. Úplně jsem zapomněl, že něco pořád chystá a ani jsem nečekal, že by se mu něco povedlo.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Já to bral tak, že se Sheldon postupně pokusil pomstít všem třem a třikrát ze sebe udělal blbce, čímž jsem to měl za uzavřené. OK, uznávám, byla to chyba.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
osviezte mi pamet ... sheldonovy vadi ked mu na mieste sedia aj ked tam neni alebo vtedy je to v pohode? sheldon by asi normalne neriskoval ze mu sadne na hlavu (inak ked si sadnem na matrac a niekto ma pod nim nohy tak si myslim ze to budem citit)
Flowy- Počet příspěvků : 29
Bodů : 30
Reputace : -2
Datum registrace : 26. 09. 10
IMHO mu to vadí kdykoli, ale IIRC se už párkrát stalo, že tam někdo seděl v jeho přítomnosti a Sheldon neprotestoval. Navíc byla tahle scéna v rozporu s předchozími díly i v tom, že když ve 2x16 Penny "zastřelila" polštář na Sheldonově místě, byla pod ním pevná deska, která unesla i Sheldona v podřepu, a polštář samotný byl měkký a z obou stran stejný. Tentokrát byl gauč dutý a polštáře měly na spodní straně pevnou desku. Samozřejmě je možné, že mezitím koupili nový gauč, ale při Sheldonových rainmanovských sklonech by se taková zásadní změna rozhodně neobešla bez dlouhých aklimatizačních potíží (ve 2x16 okamžitě poznal i pouhé otočení polštáře).
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Teď jsem se na to ještě díval a všiml jsem si, že když to porovnám s 2x16, kde Penny střelila paintballkou na Sheldonovo místo, tak tehdy ty sedáky vypadaly z obou stran stejně, zatímco teď zespodu mají pruh a taky v tom gauči nebyla "díra".
edit: sakra, mike2 mě předběhl..
edit: sakra, mike2 mě předběhl..
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics