S05E06 - The Rhinitis Revelation [TITULKY]
+13
bodomkes
Flowy
Triton
NoMouse
minnie
devaniscita
peepay
Ďasík
Miro
aamp
Kolikokoli
martinkav
MartyCZ
17 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: S05E06 - The Rhinitis Revelation [TITULKY]
Ten výraz, co Mary použila, je tam zvláštní, že i my jsme tam chtěli dát něco zvláštního. Takže budou buď chřestíci nebo chrastíci, ale nic jiného.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: pokud teda chrastilové neprojdou, tak jsem pro chrastíky, zní to líp (a navíc u "chřestíků" mi v první chvíli nedoteklo, co tím chtěl básník říct )
a taky jsem jednoznačně proti spamu, spamem to nazývá člověk, kterýmu to přišlo, a ne ten, který to posílá, v případě sheldona navíc s neochvějným přesvědčením, že je tím ostatním prospěšný. (vím, že tu už bylo napsáno v různých modifikacích totéž Xkrát, ale přidávám svůj hlas na správnou stranu, aby náhodou spamobhájci nebyli ve většině )
a taky jsem jednoznačně proti spamu, spamem to nazývá člověk, kterýmu to přišlo, a ne ten, který to posílá, v případě sheldona navíc s neochvějným přesvědčením, že je tím ostatním prospěšný. (vím, že tu už bylo napsáno v různých modifikacích totéž Xkrát, ale přidávám svůj hlas na správnou stranu, aby náhodou spamobhájci nebyli ve většině )
Mysh- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 58
Bodů : 60
Reputace : 0
Datum registrace : 21. 04. 10
Věk : 33
Spam nebude.
Ale radši než abyste psali, že ho nechcete, napište, co chcete místo něj. Zatím tu padl jediný návrh (ale zamlouvá se mi).
Ale radši než abyste psali, že ho nechcete, napište, co chcete místo něj. Zatím tu padl jediný návrh (ale zamlouvá se mi).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Mysh napsal:Ďasík: pokud teda chrastilové neprojdou, tak jsem pro chrastíky, zní to líp (a navíc u "chřestíků" mi v první chvíli nedoteklo, co tím chtěl básník říct )
rozdiel medzi spamom a email blastom je ten ze email blast si vyziadas (napr pri registracii zaciarknes ze chces dostavat novinky) ... obe su posta ktora neni nejak specificky urcena a pravdepodobne bude coskoro zmazana ... som za ponechanie "email blast" ... dalsie napady ako napr "tyzdenne novinky" alebo "zhrnutie tyzdna" ... este by mohlo byt dost vela formulacii pretoze to bude pravdepodobne skor obsah nasledujuceho tyzdna ako toho minuleho
Flowy- Počet příspěvků : 29
Bodů : 30
Reputace : -2
Datum registrace : 26. 09. 10
No to potěš... :)
Počítač má kaput nejspíš grafiku, tudíž jsem bez internetu (zato už jsem přečetl za pár večerů skoro dvě knížky... ), mé obšírné návrhy korektur na díly, co jsem zatím nestihl udělat, se tudíž ještě trošku pozdrží, ale vzhledem k tomu, že Ďasík má skluza ještě většího, to snad ničemu vadit nebude.
Jinak díky za gratulace k mým 25inám všem...
Jinak díky za gratulace k mým 25inám všem...
Ďasík napsal:Spam nebude.
Já bych tam dal něco jako "týdenní e-mailový zpravodaj", myslím, že se to tak i u nás používá
EDIT: ještě jsem narazil na "sit-ups", to jsou sedy-lehy, sklapovačky jsou něco jiného
EDIT2: a ještě jedna věc všiml jsem si, že když se zpívá "Soft kitty", tak v dřívějších dílech byly titulky textu vždy vypuštěny, ale v tomhle díle je ponechán anglický text, tak proč jednou tak a jednou tak...anebo proč tam vlastně nedáte český překlad, třeba jeden z těch oficiálních překladů, který se IMO povedl, "Hebké kotě"
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
jen taka poznamecka k titulkam: sausage fest znamena aj klobaskovy fest, ale v anglictine sa to pouziva v zmysle, ze na party willa wheatona budu len sami chlapi (tiez sa pouziva hrubsie oznacenie cock fest
qwerty- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 21. 01. 10
Myslím, že ten smysl všichni pochopili... A pises do topicu ke spatny epizodeqwerty napsal:jen taka poznamecka k titulkam: sausage fest znamena aj klobaskovy fest, ale v anglictine sa to pouziva v zmysle, ze na party willa wheatona budu len sami chlapi (tiez sa pouziva hrubsie oznacenie cock fest
Mysh- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 58
Bodů : 60
Datum registrace : 21. 04. 10
Věk : 33
Tak to je jasné. Co jiného bys tam chtěl dát? Neslyšel jsi, že se gulliver občas označuje jako klobása?qwerty napsal:jen taka poznamecka k titulkam: sausage fest znamena aj klobaskovy fest, ale v anglictine sa to pouziva v zmysle, ze na party willa wheatona budu len sami chlapi (tiez sa pouziva hrubsie oznacenie cock fest
Dalo by se použít i gay pátry, jo a omluva za témoztrať.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
v ofiko překladu v prcičkách byly "párkové slavnosti"
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
klobásový festival zůstane, je to krásný eufemismus a dal mi dost práce vymyslet... a teď zpátky k tomuhle dílu.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Do toho!
Na mé návrhy korektur zbývajících posledních 4 (včetně zítřejšího) dílů (S05E04-S05E07) se vrhnu přes prodloužený víkend, půlku S05E05 už mám. Doufám, že nás tedy mezitím Ďasík překvapí finálními titulky na S04E24-S05E03... Pracant jeden...
ach... ani nechtěj vědět, jak jsem to nejdřív přečetl... to bude tou pozdní hodinou.R&omize napsal:Pracant jeden...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Nejsi sám.NoMouse napsal:ach... ani nechtěj vědět, jak jsem to nejdřív přečetl... to bude tou pozdní hodinou.R&omize napsal:Pracant jeden...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Vskutku nejste samiĎasík napsal:Nejsi sám.NoMouse napsal:ach... ani nechtěj vědět, jak jsem to nejdřív přečetl... to bude tou pozdní hodinou.R&omize napsal:Pracant jeden...
prcant? to je take hrozne alebo mate nieco lepsie?
(ja len aby to nevyzeralo ze tu pisu len moderatori)
ne, prcant (co to je?) jsem to nečetl, četl jsem to "Parchant jeden..."Flowy napsal:prcant? to je take hrozne alebo mate nieco lepsie?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
a to je take hrozne?
Asi takhle...
Když uvážíme, že současné titulky jsou tak kvalitní, jak jsou, hlavně díky němu a že nad každým dílem tráví doslova hodiny překladem, korekturami, rozhodováním nad našimi korekturami a odpovídáním na naše (mnohdy stupidní) dotazy, a to i přesto, že díky nové práci a TBBT nemá skoro žádný volný čas, zaslouží si spíše respekt. Já sám od konce třetí série strávím nad projížděním každých titulků a hledáním věcí, co by se do finální verze daly zlepšit a nejsou tak razící, aby si jich hned někdo všiml, pár hodin a nevím, kdo jiný by se těmi desítkami mých návrhů další hodinu poctivě zabýval a pak v průměru asi třetinu zohlednil než on... [sarcasm]Ale ano, říkejme mu parchant, co by ne? [/sarcasm] (Pracant je myslím poněkud trefnější... )
Hail to the KING, baby...
:
:
:
Apropo kdy budou ty finálky?
Hail to the KING, baby...
:
:
:
Apropo kdy budou ty finálky?
niekto potrebuje tag ... iny si ho domysli ...
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S05E06 - The Rhinitis Revelation [EPIZODA]
» S04E10 - The Alien Parasite Hypothesis [TITULKY]
» S03E03 - The Gothowitz Deviation [TITULKY]
» S03E09 - The Vengeance Formulation [TITULKY]
» S06E08- The 43 Peculiarity [TITULKY]
» S04E10 - The Alien Parasite Hypothesis [TITULKY]