Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

+21
SangInnocent
Fulcrum
Picklenose
tx
metztli
Strix
rampage
Gabrielle
Jitřní dar
janice
Kal-El
NoMouse
johny.duch
Irwain Nornossa
bodomkes
jablct
Kolikokoli
Dejv92
R&omize
Pinny
peepay
25 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

Příspěvek  mike2 Sun 25 Sep 2011, 19:13

Tenhle díl se mi líbil výrazně víc než 5x01. U líbací scény bych ocenil tu myšlenku, ale provedení mne nenadchlo - na můj vkus to bylo zbytečně moc natahované, klidně to mohli zkrátit na půlku, možná ještě víc.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

Příspěvek  janice Mon 26 Sep 2011, 16:56

SangInnocent napsal:.... část s Howardem, Rajeshem a jazykem byla otřesně nechutná, dělat homo narážky sice patří do komedie typu Prcičky, ale budiž, někdy to bylo i vtipné, ale tohle? Brrr. Nějak tam chyběla ta pointa, jak tu někdo psal, že si to hoši uvědomí a uskočí. Vypadali u toho oba dva, jak kdyby se měli co chvíli udělat, což takové obličeje tam neházeli nikdy ani zamilovaný Leonard a Penny:). Tohle má být Big bang? Skutečně jsem měla dojem, že se dívám na nějakou pokleslou teen komedii typu Holky to chtěj taky. Shocked
no, kdyz vypustim tuhle nechutnost (taky nechapu, cim jsou filmy typu Prci vtipne), tak u mne to jednoznacne porazilo Matku, tam je vsechno tak stejny, predvidatelny. Zatimco u TBBT byl najednou konec dilu, u HIMYM jsem sledovala kolik jeste....krome linie Barneyho a Nory si uz nepamatuju, co tam bylo. No, kazdy dle sveho gusta Very Happy

janice

Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kal-El Mon 26 Sep 2011, 17:36

Chybi mi SHELDON A BAZINGA Very Happy Bože tohle mi tak chybí v tomto seriálu. Jinak <3

Kal-El

Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Datum registrace : 29. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  melichor Tue 27 Sep 2011, 13:43

dil fajn, ale jen me mrzi, ze tam neni sheldonova reakce na kreslo v jeho byte a myslim si, ze v dalsim dilu ji neuvidime Sad

melichor

Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 25. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: