Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

+21
SangInnocent
Fulcrum
Picklenose
tx
metztli
Strix
rampage
Gabrielle
Jitřní dar
janice
Kal-El
NoMouse
johny.duch
Irwain Nornossa
bodomkes
jablct
Kolikokoli
Dejv92
R&omize
Pinny
peepay
25 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

Příspěvek  Kolikokoli Fri 23 Sep 2011, 23:04

rampage napsal:U líbací scény jsem málem spadl ze židle, když Howard začal a na druhém joysticku se začal hýbat jazyk. Nechápu jak tohle může někoho napadnout. Když Sheldon vyběhl u Penny jen ve spodním prádle, čekal jsem, že někdo vejde a ona bude mít zase co vysvětlovat. Very Happy

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Google-plus-2
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty !

Příspěvek  R&omize Fri 23 Sep 2011, 23:07

Neprovokuj, nebo si přeneseme obrázky i sem... Twisted Evil
R&omize
R&omize

Znamení : Váhy Tygr
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 1019
Bodů : 1044
Reputace : 3
Datum registrace : 20. 05. 10
Věk : 38
Místo : Přerov/Olomouc

http://www.herbalifepodnikatelskaprilezitost.cz/

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]

Příspěvek  Kolikokoli Fri 23 Sep 2011, 23:08

Ne, to prosím ne, ale tenhle pidi obrázek přesně vystihuje, co jsem chtěla říct Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Fri 23 Sep 2011, 23:09

Aspoň že tam není "To se mi líbí"...
NoMouse
NoMouse

Znamení : Štír Kůň
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Strix Fri 23 Sep 2011, 23:09

rampage napsal:Nechápu jak tohle může někoho napadnout.
Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle. Twisted Evil
Strix
Strix

Počet příspěvků : 247
Bodů : 271
Reputace : 4
Datum registrace : 13. 11. 09
Místo : Olomouc, planeta Země

http://strixcz.deviantart.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rampage Fri 23 Sep 2011, 23:21

Strix napsal:Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle. Twisted Evil

Holy crap on a cracker! To teda neznám. Laughing Laughing
rampage
rampage

Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty jj

Příspěvek  R&omize Fri 23 Sep 2011, 23:54

Ten název je bezkonkurenční... Very Happy A přesně na tohle jsem si vzpomněl, když jsem viděl tu "líbací scénu"... affraid
R&omize
R&omize

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 1019
Bodů : 1044
Reputace : 3
Datum registrace : 20. 05. 10
Věk : 38
Místo : Přerov/Olomouc

http://www.herbalifepodnikatelskaprilezitost.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 23 Sep 2011, 23:55

Přesně, taky jsem si na to vzpomněla Very Happy. Jde vidět, jací jsme chípáci Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Strix Fri 23 Sep 2011, 23:57

Kolikokoli napsal:Přesně, taky jsem si na to vzpomněla Very Happy. Jde vidět, jací jsme chípáci Very Happy
Já teda ne, já jsem tím samozřejmě pohoršen a znechucen Laughing
Strix
Strix

Počet příspěvků : 247
Bodů : 271
Reputace : 4
Datum registrace : 13. 11. 09
Místo : Olomouc, planeta Země

http://strixcz.deviantart.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 24 Sep 2011, 00:03

Strix napsal:
Kolikokoli napsal:Přesně, taky jsem si na to vzpomněla Very Happy. Jde vidět, jací jsme chípáci Very Happy
Já teda ne, já jsem tím samozřejmě pohoršen a znechucen Laughing
Laaaangweilig! Very Happy
S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Michael-kessler_2
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sat 24 Sep 2011, 00:07

Ses tou obrázkovou módou nějak nakazila, ne? Very Happy Ale Michael Kessler rules! Laughing
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  metztli Sat 24 Sep 2011, 01:11

Večaně... prudký smiech, ešte lepšie jak v origináli lol! lol! lol!
Tak isto hláška "I want a divorce." Very Happy
Potom to už išlo dole vodou, línia Pryia-Leonard nič moc. Aj keď bozkávací mechanizmus bol docela trhlý Wink
metztli
metztli

Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Reputace : 0
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sat 24 Sep 2011, 01:21

Tak tenhle díl mi přišel o značný kus lepší než ten minulý... Very Happy Smál jsem se skoro celou dobu. A byl i víc geekovitější. Líbací scéna byla na jednu stranu nechutná, na druhou stranu - přece se líbali jen s jakousi kovovou koulí...ono je to dost zvláštní, záleží na tom, jak to člověk bere a jak moc si uvědomuje to "spojení". Very Happy Ale souhlasím, že to mohli po půl minutě utnout s tím, že by se oba lekli, tak jsem taky čekal, že to dopadne. Mimochodem, Japonci (kdo jiný Very Happy ) už to vymysleli: http://www.zive.cz/bleskovky/kiss-transmission-device-libani-pres-internet/sc-4-a-156989/default.aspx
Ale je fakt, že ta BigBangácká verze vypadala věrohodněji. Smile
R&omize napsal:Tak s nechutnostmi se nám roztrh pytel, jekot holek pádících ze schodů mám v uších ještě teď a vůbec celá epizodka kolem křesla úžasná, jen by mě nakonec zajímalo, co to bylo za vetřelce... Laughing
Já jsem si hned vzpomněl na Evoluci, jak tam měl ten černoch pod kůží tu potvoru. Laughing
A přidávám se k těm, co tvrdí, že už tam křeslo nebude.
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Sat 24 Sep 2011, 09:47

Strix napsal:
bodomkes napsal:Moc se mi líbily některé scény, které tu byly vyloženě pro věrné fanoušky jako třešnička na dortu. Například to klepání dovedené k dokonalosti. Smile
Nevím, osobně mi přišlo, že to poslední doběhnuté provokační zaklepání už bylo na Sheldona dětinské a hloupé.
Myslela jsem ty básničky! Razz To už bylo dětinské, ale na druhou stranu je Sheldon vnitřně nedozrálý, takže se není čemu divit.

Strix napsal:ještě bych bral, kdyby si to Raj nadšeně běžel zkusit a po chvíli jim teprve došlo, že se vlastně líbají navzájem, což by je oba vyděsilo (celé asi 15-20 sekund) a tím by ta scéna končila, eventuálně by se dala v průběhu dílu využít ještě k pár narážkám, ale že se tam budou zálibně virtuálně ocumlávat 2 minuty, nebo jak dlouho to bylo - samoúčelná a hloupá nechutnost... Rolling Eyes
Ano, jak říkám, je to pouhý samoúčelný "fanservis". Rolling Eyes Pro mě velké "snížení se". Smile
Strix napsal:Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle. Twisted Evil
OMG affraid Koukám, že externí drive už existuje taky na kde co všechno O.o
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Zdravím všechny po prázdninách

Příspěvek  tx Sat 24 Sep 2011, 11:38

Ke včerejším dvěma epizodám: Nevím, jestli je to dlouhou pauzou, ale mně přišly prostě skvělé Wink
Hlášek plno, paintballová scéna super, jen bych trochu vytknul dlouhou líbací scénu a u posledního Skypování bylo úplně jasné, že tam jsou rodiče, ale co už, celkový výsledek skvěl:)
tx
tx

Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Picklenose Sat 24 Sep 2011, 12:05

Jestli byl první díl výborný, tak druhý je ještě o chlup lepší. Neskutečně zábavný, smál jsem se od začátku, do konce. Very Happy
Sheldon opět nezklamal, SUPER! Smile
Picklenose
Picklenose

Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 24. 09. 11
Místo : Písek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Fulcrum Sat 24 Sep 2011, 14:03

Tak sem prave skouknul podruhy, super dil, az na linii Leonard - Pria, kterou sem preskakoval, protoze mi prijde trapna. Mozna je to tim Leonardovym hereckym vykonem- krecovitym koktanim a zadrhavanim a ikdyz je Priina narazka na predcasnou ejakulaci vyborna, tak jako celek si to nacham ujit. U buzeratsky sceny sem se zasmal, obzvlaste Howard to zahral dobre. Vubec nejlepsi vsak byla Penny s polstarem ve dverich Very Happy, to myslim necekal vubec nikdo. Kreslo neuvidime urcite, co by na nem taky bylo k videni? Jak ho vynesou nahoru, pohadaj se s Sheldonem, kterej si samozrejme prosadi svou a ponesou ho zase dolu? To je zbytecne.

Fulcrum

Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 06. 03. 10

Návrat nahoru Goto down

S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Tak to máme novou sezónu

Příspěvek  SangInnocent Sat 24 Sep 2011, 14:41

Tedy na Big bang jsem se těšila jak škvrně na Vánoce. Jsem velký fanoušek a zatímco ostatní měli dojem, že se Big bang zhoršuje, já se bavila víc a víc. Tedy až do 5. série. Poprvé zabodoval HIMYM s novou sérií víc než Big bang. Vážně jsme všichni viděli to samé? Část s křeslem nebyla špatná, ale pokus o erotický skype Leonarda byl jak z nějaké špatné laciné romantické komedie a část s Howardem, Rajeshem a jazykem byla otřesně nechutná, dělat homo narážky sice patří do komedie typu Prcičky, ale budiž, někdy to bylo i vtipné, ale tohle? Brrr. Nějak tam chyběla ta pointa, jak tu někdo psal, že si to hoši uvědomí a uskočí. Vypadali u toho oba dva, jak kdyby se měli co chvíli udělat, což takové obličeje tam neházeli nikdy ani zamilovaný Leonard a Penny:). Tohle má být Big bang? Skutečně jsem měla dojem, že se dívám na nějakou pokleslou teen komedii typu Holky to chtěj taky. Shocked

SangInnocent

Datum registrace : 17. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Jitřní dar Sat 24 Sep 2011, 15:49

SangInnocent - konečně někdo, kdo to vidí stejně.

Jitřní dar

Počet příspěvků : 14
Bodů : 14
Datum registrace : 19. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 24 Sep 2011, 16:00

Co mají všichni proti Prcičkám? Vždyť je to sranda Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  SangInnocent Sat 24 Sep 2011, 18:25

Kolikokoli napsal:Co mají všichni proti Prcičkám? Vždyť je to sranda Very Happy.
V určitym stavu a s odevzdanym smířenim na-co-to-bože-budu-koukat to docela sranda možná je, ale má to co dělat v Big bangu? What a Face

SangInnocent

Datum registrace : 17. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Sat 24 Sep 2011, 19:02

SangInnocent napsal:...Skutečně jsem měla dojem, že se dívám na nějakou pokleslou teen komedii typu Holky to chtěj taky. Shocked
asi si Holky to chtěj taky nevidela, lebo tam bolo minimum nechutností, keď už hľadáš prirovanie tak Kluky to chtej taky, okrem iných tam bola jedna opravdu nechutná fekálna scéna s upchatým záchodom, holt Nemci sú zvrhlé hovedá Very Happy

a ku tejto epizóde, štandard seriálu - čiže veľmi dobrá. Tá bozkávacia mašina bola náhodou nápaditá Very Happy Ale scény s Pryou boli kŕčovité, popravde ak má vzťah Lea a Prye pokračovať takto, nech sa jej radšej zbavia lebo na toto vážne nie som zvedavý Smile

Miro

Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wolf550 Sat 24 Sep 2011, 21:43

johny.duch napsal:Ja se pochlubím ja je viděl obě na CBS :-D
Tak to mi řekni, jak je to možný. O.o

Wolf550

Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 23. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rampage Sun 25 Sep 2011, 16:54

Tak jsem to dokoukal asi po třetí, nebo čtvrté a nic moc. Asi jsem se moc těšil, ale až na pár světlých chvilek, žádná sláva a to měli na tyto díly dost času. Leonar a jeho kybercosi bylo trapný a řodiče předvídatelní stejně jako odpověď typu Salt Lake City. Uvidíme co vytáhnou z klobouku příště za překvapení.
rampage
rampage

Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Sun 25 Sep 2011, 17:03

Wolf550 napsal:
johny.duch napsal:Ja se pochlubím ja je viděl obě na CBS :-D
Tak to mi řekni, jak je to možný. O.o
Odpověď najdeš tady na fóru v sekci Epizody > Sezóna 5 > Pár informací - Sezona 5 Wink na poslední stránce (věděla jsem, že to někde je, ale stejně mi trvalo, než jsem to tady v těch rychlých přírůstcích našla =D)
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: