S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]
+21
SangInnocent
Fulcrum
Picklenose
tx
metztli
Strix
rampage
Gabrielle
Jitřní dar
janice
Kal-El
NoMouse
johny.duch
Irwain Nornossa
bodomkes
jablct
Kolikokoli
Dejv92
R&omize
Pinny
peepay
25 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]
rampage napsal:U líbací scény jsem málem spadl ze židle, když Howard začal a na druhém joysticku se začal hýbat jazyk. Nechápu jak tohle může někoho napadnout. Když Sheldon vyběhl u Penny jen ve spodním prádle, čekal jsem, že někdo vejde a ona bude mít zase co vysvětlovat.
Ne, to prosím ne, ale tenhle pidi obrázek přesně vystihuje, co jsem chtěla říct .
Aspoň že tam není "To se mi líbí"...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle.rampage napsal:Nechápu jak tohle může někoho napadnout.
Strix napsal:Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle.
Holy crap on a cracker! To teda neznám.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
jj
Ten název je bezkonkurenční... A přesně na tohle jsem si vzpomněl, když jsem viděl tu "líbací scénu"...
Přesně, taky jsem si na to vzpomněla . Jde vidět, jací jsme chípáci
Já teda ne, já jsem tím samozřejmě pohoršen a znechucenKolikokoli napsal:Přesně, taky jsem si na to vzpomněla . Jde vidět, jací jsme chípáci
Laaaangweilig!Strix napsal:Já teda ne, já jsem tím samozřejmě pohoršen a znechucenKolikokoli napsal:Přesně, taky jsem si na to vzpomněla . Jde vidět, jací jsme chípáci
Ses tou obrázkovou módou nějak nakazila, ne? Ale Michael Kessler rules!
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Večaně... prudký smiech, ešte lepšie jak v origináli
Tak isto hláška "I want a divorce."
Potom to už išlo dole vodou, línia Pryia-Leonard nič moc. Aj keď bozkávací mechanizmus bol docela trhlý
Tak isto hláška "I want a divorce."
Potom to už išlo dole vodou, línia Pryia-Leonard nič moc. Aj keď bozkávací mechanizmus bol docela trhlý
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Reputace : 0
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Tak tenhle díl mi přišel o značný kus lepší než ten minulý... Smál jsem se skoro celou dobu. A byl i víc geekovitější. Líbací scéna byla na jednu stranu nechutná, na druhou stranu - přece se líbali jen s jakousi kovovou koulí...ono je to dost zvláštní, záleží na tom, jak to člověk bere a jak moc si uvědomuje to "spojení". Ale souhlasím, že to mohli po půl minutě utnout s tím, že by se oba lekli, tak jsem taky čekal, že to dopadne. Mimochodem, Japonci (kdo jiný ) už to vymysleli: http://www.zive.cz/bleskovky/kiss-transmission-device-libani-pres-internet/sc-4-a-156989/default.aspx
Ale je fakt, že ta BigBangácká verze vypadala věrohodněji.
A přidávám se k těm, co tvrdí, že už tam křeslo nebude.
Ale je fakt, že ta BigBangácká verze vypadala věrohodněji.
Já jsem si hned vzpomněl na Evoluci, jak tam měl ten černoch pod kůží tu potvoru.R&omize napsal:Tak s nechutnostmi se nám roztrh pytel, jekot holek pádících ze schodů mám v uších ještě teď a vůbec celá epizodka kolem křesla úžasná, jen by mě nakonec zajímalo, co to bylo za vetřelce...
A přidávám se k těm, co tvrdí, že už tam křeslo nebude.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Myslela jsem ty básničky! To už bylo dětinské, ale na druhou stranu je Sheldon vnitřně nedozrálý, takže se není čemu divit.Strix napsal:Nevím, osobně mi přišlo, že to poslední doběhnuté provokační zaklepání už bylo na Sheldona dětinské a hloupé.bodomkes napsal:Moc se mi líbily některé scény, které tu byly vyloženě pro věrné fanoušky jako třešnička na dortu. Například to klepání dovedené k dokonalosti.
Ano, jak říkám, je to pouhý samoúčelný "fanservis". Pro mě velké "snížení se".Strix napsal:ještě bych bral, kdyby si to Raj nadšeně běžel zkusit a po chvíli jim teprve došlo, že se vlastně líbají navzájem, což by je oba vyděsilo (celé asi 15-20 sekund) a tím by ta scéna končila, eventuálně by se dala v průběhu dílu využít ještě k pár narážkám, ale že se tam budou zálibně virtuálně ocumlávat 2 minuty, nebo jak dlouho to bylo - samoúčelná a hloupá nechutnost...
OMG Koukám, že externí drive už existuje taky na kde co všechno O.oStrix napsal:Tak to zjevně (narozdíl od tvůrců TBBT) neznáš tohle.
Zdravím všechny po prázdninách
Ke včerejším dvěma epizodám: Nevím, jestli je to dlouhou pauzou, ale mně přišly prostě skvělé
Hlášek plno, paintballová scéna super, jen bych trochu vytknul dlouhou líbací scénu a u posledního Skypování bylo úplně jasné, že tam jsou rodiče, ale co už, celkový výsledek skvěl:)
Hlášek plno, paintballová scéna super, jen bych trochu vytknul dlouhou líbací scénu a u posledního Skypování bylo úplně jasné, že tam jsou rodiče, ale co už, celkový výsledek skvěl:)
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Jestli byl první díl výborný, tak druhý je ještě o chlup lepší. Neskutečně zábavný, smál jsem se od začátku, do konce.
Sheldon opět nezklamal, SUPER!
Sheldon opět nezklamal, SUPER!
Picklenose- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 24. 09. 11
Místo : Písek
Tak sem prave skouknul podruhy, super dil, az na linii Leonard - Pria, kterou sem preskakoval, protoze mi prijde trapna. Mozna je to tim Leonardovym hereckym vykonem- krecovitym koktanim a zadrhavanim a ikdyz je Priina narazka na predcasnou ejakulaci vyborna, tak jako celek si to nacham ujit. U buzeratsky sceny sem se zasmal, obzvlaste Howard to zahral dobre. Vubec nejlepsi vsak byla Penny s polstarem ve dverich , to myslim necekal vubec nikdo. Kreslo neuvidime urcite, co by na nem taky bylo k videni? Jak ho vynesou nahoru, pohadaj se s Sheldonem, kterej si samozrejme prosadi svou a ponesou ho zase dolu? To je zbytecne.
Fulcrum- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 06. 03. 10
Tak to máme novou sezónu
Tedy na Big bang jsem se těšila jak škvrně na Vánoce. Jsem velký fanoušek a zatímco ostatní měli dojem, že se Big bang zhoršuje, já se bavila víc a víc. Tedy až do 5. série. Poprvé zabodoval HIMYM s novou sérií víc než Big bang. Vážně jsme všichni viděli to samé? Část s křeslem nebyla špatná, ale pokus o erotický skype Leonarda byl jak z nějaké špatné laciné romantické komedie a část s Howardem, Rajeshem a jazykem byla otřesně nechutná, dělat homo narážky sice patří do komedie typu Prcičky, ale budiž, někdy to bylo i vtipné, ale tohle? Brrr. Nějak tam chyběla ta pointa, jak tu někdo psal, že si to hoši uvědomí a uskočí. Vypadali u toho oba dva, jak kdyby se měli co chvíli udělat, což takové obličeje tam neházeli nikdy ani zamilovaný Leonard a Penny:). Tohle má být Big bang? Skutečně jsem měla dojem, že se dívám na nějakou pokleslou teen komedii typu Holky to chtěj taky.
SangInnocent- Počet příspěvků : 3
Datum registrace : 17. 11. 09
SangInnocent - konečně někdo, kdo to vidí stejně.
Jitřní dar- Počet příspěvků : 14
Bodů : 14
Datum registrace : 19. 11. 10
Co mají všichni proti Prcičkám? Vždyť je to sranda .
V určitym stavu a s odevzdanym smířenim na-co-to-bože-budu-koukat to docela sranda možná je, ale má to co dělat v Big bangu?Kolikokoli napsal:Co mají všichni proti Prcičkám? Vždyť je to sranda .
SangInnocent- Počet příspěvků : 3
Datum registrace : 17. 11. 09
asi si Holky to chtěj taky nevidela, lebo tam bolo minimum nechutností, keď už hľadáš prirovanie tak Kluky to chtej taky, okrem iných tam bola jedna opravdu nechutná fekálna scéna s upchatým záchodom, holt Nemci sú zvrhlé hovedáSangInnocent napsal:...Skutečně jsem měla dojem, že se dívám na nějakou pokleslou teen komedii typu Holky to chtěj taky.
a ku tejto epizóde, štandard seriálu - čiže veľmi dobrá. Tá bozkávacia mašina bola náhodou nápaditá Ale scény s Pryou boli kŕčovité, popravde ak má vzťah Lea a Prye pokračovať takto, nech sa jej radšej zbavia lebo na toto vážne nie som zvedavý
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Tak to mi řekni, jak je to možný. O.ojohny.duch napsal:Ja se pochlubím ja je viděl obě na CBS :-D
Wolf550- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 23. 09. 11
Tak jsem to dokoukal asi po třetí, nebo čtvrté a nic moc. Asi jsem se moc těšil, ale až na pár světlých chvilek, žádná sláva a to měli na tyto díly dost času. Leonar a jeho kybercosi bylo trapný a řodiče předvídatelní stejně jako odpověď typu Salt Lake City. Uvidíme co vytáhnou z klobouku příště za překvapení.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Odpověď najdeš tady na fóru v sekci Epizody > Sezóna 5 > Pár informací - Sezona 5 na poslední stránce (věděla jsem, že to někde je, ale stejně mi trvalo, než jsem to tady v těch rychlých přírůstcích našla =D)Wolf550 napsal:Tak to mi řekni, jak je to možný. O.ojohny.duch napsal:Ja se pochlubím ja je viděl obě na CBS :-D
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S05E02 - The Infestation Hypothesis [TITULKY]
» S01E02 - The Big Bran Hypothesis [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
» S04E10 - The Alien Parasite Hypothesis [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S01E02 - The Big Bran Hypothesis [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
» S04E10 - The Alien Parasite Hypothesis [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
Strana 2 z 3