Šaliny a vše okolo nich
+6
Dejv92
minnie
R&omize
Kolikokoli
NoMouse
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 2 z 15
Strana 2 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Přece se točí... :)
R&omize napsal:... na jídlo...
Však a co jsem napsal? V té Menze děláš co? "Nakupuješ" jídlo, ne? Že ho máš předplacené už nikoho nezajímá... Jinak jsem myslel samozřejmě jídlo jako všeobecně nákupy jídla...Irwain Nornossa napsal:Héééj! To není pravda. Já vycházim ven častěji…třeba ještě nakoupit. ...
To je na tom právě to nejlepší, když se náhodou ztrapníš, tak máš po pár minutách max po problému a tu slečnu už asi v životě neuvidíš... A kdo ví, kdyby jo, tak se z toho příště může něco vyklubat už jen z té prče, že jste na sebe narazili znova... Znám případ ze svého okolí, kdy je chlap šťastně ženatý, dvě děti a to prosím se ženskou, kterou půl roku zval pravidelně do kina a ona ho půl roku pravidelně odmítala. Když po půl roce tedy souhlasila a zeptala se ho, na co půjdou, tak jí odpověděl, že neví, protože nečekal, že to výjde...Irwain Nornossa napsal:... Na nějakém srazu, kde vedle sebe budeme ještě několik hodin, to není takový problém, ale někde v šalině, kdy taky může příští zastávku vystoupit, ať už kvůli tomu, že chce, nebo kvůli mně…to prostě není moje pole působnosti.
Zní to skoro jako vtip, ale to se fakt stalo... a v ČR!
Re: Šaliny a vše okolo nich
A dneska jsem si na Tebe vzpomněl. V tom jednom KTčku jsem navázal oční kontakt. Pak jsem ale musel vystupovat.
Zní to jako fantasy romantická komedie.
Zní to jako fantasy romantická komedie.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
romantická komedie pro ajťáky
r&y: lidi se seznamujou různě.. s jedním chlapcem, co jsme spolu byli dlouho, jsme se seznámili tak, že on mě měl dohodit kamarádovi, který byl strašně nesmělý no, ale já jsem si vybrala jinak
r&y: lidi se seznamujou různě.. s jedním chlapcem, co jsme spolu byli dlouho, jsme se seznámili tak, že on mě měl dohodit kamarádovi, který byl strašně nesmělý no, ale já jsem si vybrala jinak
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak důležitý je si vybrat dobře.
Pohlaví :
Podle mne oční kontakt může dělat hodně. I z očního kontaktu můžeš vyčíst duši...teda podvědomě. Od toho existují "lásky na první pohled". ;D Prostě uzříš a víš.
Škoda, že když se na někoho dívám, tak se dívám jedním okem na něj a druhým úplně někam jinam.
láska na první pohled není... nebo já jsem asi moc komplikovaná na to aby to šlo..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Já na lásku na první i druhý pohled věřím. I na věčnou a trvalou lásku. Jsem romantik (neříkala jsem to už? )
Jasně že říkala. A já jsem ráda, že v tom nejsem sama.
minnie: Jsem přesvědčená, že to nebude komplikovaností charakteru. To by totiž vylučovalo všechny intelektuály, protože ti si komplikují úplně všechno...
minnie: Jsem přesvědčená, že to nebude komplikovaností charakteru. To by totiž vylučovalo všechny intelektuály, protože ti si komplikují úplně všechno...
Tak to je... :)
Svatá pravda...bodomkes napsal:Jasně že říkala. A já jsem ráda, že v tom nejsem sama.
Zatím jsem teda asi neuzřel.bodomkes napsal:Podle mne oční kontakt může dělat hodně. I z očního kontaktu můžeš vyčíst duši...teda podvědomě. Od toho existují "lásky na první pohled". ;D Prostě uzříš a víš.
Spíš než to, tak věřim jen na lásku na celý život. Na 1. pohled…ono je to takové…skoro jako vztahy na noc.Kolikokoli napsal:Já na lásku na první i druhý pohled věřím. I na věčnou a trvalou lásku. Jsem romantik (neříkala jsem to už? )
Pohlaví :
Takže…budeme hloupí, chovat se primitivně?R&omize napsal:Svatá pravda...bodomkes napsal:Jsem přesvědčená, že to nebude komplikovaností charakteru. To by totiž vylučovalo všechny intelektuály, protože ti si komplikují úplně všechno...
Myslím, že se shodneme, že to by nikam nevedlo.
Pohlaví :
Pilka...
Ano, to se shodneme, ale my ostatní se shodneme, že jsi to zase úplně nepochopil... Ono také záleží, kde ty pohledy vrháš, na diskotéce JE láska na první pohled sex na jednu noc... Zase vidíš jen ten nejhorší případ... A co, tak když se povede místo té zamýšlené alespoň tahle láska, tak každopádně (zvláště v očích chlapa) zajímavá zkušenost... A jde se dál, přístě se to třeba povede... Hlavně moc netlačit na pilu...
Jej, co to tady je? Lásky na první pohled v šalinách?
Chtěl jsem to napsat už včera, ale jaksi jsem zprovozňoval internet, takže - včera jsem zase pro změnu cestou do menzy potkal 1803 a cestou z menzy 1802 (všimněte si, že předvčerejškem to bylo naopak ), ale samozřejmě v obou případech opět v protisměru... Tak jsem zvědavý, jak dopadnu dneska.
Chtěl jsem to napsat už včera, ale jaksi jsem zprovozňoval internet, takže - včera jsem zase pro změnu cestou do menzy potkal 1803 a cestou z menzy 1802 (všimněte si, že předvčerejškem to bylo naopak ), ale samozřejmě v obou případech opět v protisměru... Tak jsem zvědavý, jak dopadnu dneska.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
R&omize: Asi nepochopil, no. OK, takže na nějaké diskotéce je teda vrhat nebudu. Dobře.
Počkej, jako místo…zamilovanosti se povede vztah na jednu noc? Já jen jestli jsem to dobře pochopil.
NoMouse: Tak jasný, to taky k šalinám patří. Třeba jednou na lovu sice neulovíš šalinu, ale partnerku. To by taky nebylo k zahození.
Když Ti to jezdí v protisměru, tak se na to jednou vykašli, a projeď se, ne? Tak mně napadá, jestli tu neuspořádáme nějaký lov…
Počkej, jako místo…zamilovanosti se povede vztah na jednu noc? Já jen jestli jsem to dobře pochopil.
NoMouse: Tak jasný, to taky k šalinám patří. Třeba jednou na lovu sice neulovíš šalinu, ale partnerku. To by taky nebylo k zahození.
Když Ti to jezdí v protisměru, tak se na to jednou vykašli, a projeď se, ne? Tak mně napadá, jestli tu neuspořádáme nějaký lov…
Pohlaví :
Tak pozor, dneska změna, nepotkal jsem RT6 ani cestou do menzy ani cestou z menzy, ale jednu jsem viděl z okna během stravování v menze...
Ty potvory mi to určitě dělají schválně.
Ty potvory mi to určitě dělají schválně.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Navíc podle vypravenosti jezdí jediná. Ale je to tam nekompletní, takže myslím, že tam budou obě.
No vidíš, je to něco jiného, než pokaždé. Btw, chceš je někdy potkat? Stáhni si jízdní řád.
No vidíš, je to něco jiného, než pokaždé. Btw, chceš je někdy potkat? Stáhni si jízdní řád.
Pohlaví :
Irwain: Lov na co? doufám že na žanetku, třeba v ní potkáme nějakou žofinku jinak v sobotu mám pár hodin brigádu v Brně od 14:00 do 17:00 pak nebo aji před můžeme někam zajít (večer by sme se mohli klidně jít podívat na tu zahradu v kr.poli pokud jo tak bych tam aji asi přespal dalo by se něco opéct)
mě se ty RT6ky nějak bojí nebo co... asi si sednu na českou a budu tam od rána do večera celej týden...
edit: možná by sme aji potkaly toto sice není tak zajímavý ale i tak...
mě se ty RT6ky nějak bojí nebo co... asi si sednu na českou a budu tam od rána do večera celej týden...
edit: možná by sme aji potkaly toto sice není tak zajímavý ale i tak...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Opět, hlavně si stáhni jízdní řády, kdy jezdí nízkopodlažní. Koukni se, jestli je ve vypravenosti.
Sobota…osobně bych raději pátek, protože to všechno jezdí častěji.
A bylo bychom když tak ve více lidech?
Sobota…osobně bych raději pátek, protože to všechno jezdí častěji.
A bylo bychom když tak ve více lidech?
Pohlaví :
Podle fóra jezdí obě a vlastně teď se dívám, že i v té vypravenosti už jsou obě...Irwain Nornossa napsal:Navíc podle vypravenosti jezdí jediná. Ale je to tam nekompletní, takže myslím, že tam budou obě.
Spíš by se hodil jízdní řád, kde by byly kurzy, ale na to jsem se jednou na fóru ptal a že prý je to interní informace, tak to nikde není k dispozici... (přitom jsou ty kurzovky vidět "veřejně", takže nic tajného to není)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
tak si uděláme vlastní...
Irwain: v pátek bude na chatě asi otec... a navíc bych mohl až kolem páté... ale v tu sobotu jedu do brna určitě takže přijet trochu dříve nebo odjet později by mě nedělalo problém (nemusíme nutně jen lovit šaliny...)
nějaké další návrhy?
Irwain: v pátek bude na chatě asi otec... a navíc bych mohl až kolem páté... ale v tu sobotu jedu do brna určitě takže přijet trochu dříve nebo odjet později by mě nedělalo problém (nemusíme nutně jen lovit šaliny...)
nějaké další návrhy?
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Takže oni tda existují kurzové jízdní řády? No to by se fakt hodilo. Pak by to ani nebyl lov, jen cílené odchycení. Což je lepší.
Interní netajná informace, jejíž držení by mi zlepšilo život, aspoň bych mohl jezdit jen Variema.
Udělat vlastní kurzový řád? No, teda, nevím… Tohle by šlo asi těžko.
S tím loven…já se de facto řídim jen počasím. OK, je taky docela škoda, že v sobotu nechytíme dvojVario, ale půjde asi hlavně o RT6N1, že jo?
Takže NoMouse, jsi s námi na…sobotní lov?
Interní netajná informace, jejíž držení by mi zlepšilo život, aspoň bych mohl jezdit jen Variema.
Udělat vlastní kurzový řád? No, teda, nevím… Tohle by šlo asi těžko.
S tím loven…já se de facto řídim jen počasím. OK, je taky docela škoda, že v sobotu nechytíme dvojVario, ale půjde asi hlavně o RT6N1, že jo?
Takže NoMouse, jsi s námi na…sobotní lov?
Pohlaví :
ještě jestli před druhou (klidně od 10ti od rána) a nebo až po páté
když nechytnem RT6ky tak 4D to jistí
když nechytnem RT6ky tak 4D to jistí
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Jo, existuje to, ale jenom interně. Takže jediný způsob je zaznamenávat si časy, kdy který kurz jede a pak máš jistotu, že další den tam pojede ten stejný kurz...Irwain Nornossa napsal:Takže oni tda existují kurzové jízdní řády? No to by se fakt hodilo. Pak by to ani nebyl lov, jen cílené odchycení. Což je lepší.
No, nevím... už mi nějaký ten měsíc neplatí šalinkarta...Irwain Nornossa napsal:Takže NoMouse, jsi s námi na…sobotní lov?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 2 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Strana 2 z 15
Povolení tohoto fóra: