O hudbě a filmech...
+18
Kolikokoli
NoMouse
Kitelon
Totka
Mrcek
bodomkes
Ďasík
Lukááášek :D
yossarian
xegiie
Kyong
Shelly-Nelly
Zikato
Mysh
rampage
vetka.M
R&omize
Irwain Nornossa
22 posters
Strana 4 z 28
Strana 4 z 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: O hudbě a filmech...
koli: já jsem si právě přesně myslela, že tebe by mohl trier bavit je skvělý psychouš
doporučuju i něco z dogmy 95, ale to už je možná trochu moc (některá ta pravidla jsou dost ujetá )
nebo třeba dogville.. už jen to, že si dovolí natočit film s takhle minimalistickou scénou o něm něco vypovídá ten má sebevědomí že by mohl podělit nás tady všechny na fóru
doporučuju i něco z dogmy 95, ale to už je možná trochu moc (některá ta pravidla jsou dost ujetá )
nebo třeba dogville.. už jen to, že si dovolí natočit film s takhle minimalistickou scénou o něm něco vypovídá ten má sebevědomí že by mohl podělit nás tady všechny na fóru
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Pro ty, kteří se nechtějí koukat na novou trilogii Star wars. Tahle písnička (resp. cover verze) se mi dost líbí, video je taky pěkné. Určitě doporučuji zkouknout.
Na videačesky s překladem .
Ti stejní lidi udělali i píseň o Pánovi prstenů
Na videačesky s překladem .
Ti stejní lidi udělali i píseň o Pánovi prstenů
Btw, právě sleduju Transformery 1.
Sakra, ten film je dobře udělanej, ale chtělo by to prostě…příběh. Ne, že by byl úplný klišé, ale…nedělat to tak…pro konzumní, popcornový lidi.
Sakra, ten film je dobře udělanej, ale chtělo by to prostě…příběh. Ne, že by byl úplný klišé, ale…nedělat to tak…pro konzumní, popcornový lidi.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
já jsem včera (opět) koukala na (500) days of summer.. je to jeden z mála filmů, které jsem schopná vidět opakovaně.. a jeden z mála romantických filmů vůbec, na které jsem schopná koukat.. protože jinak to fakt není můj srdcový žánr a většina z nich mi přijde blbá
tenhle filmek naopak má hodně co do sebe.. skvělé obsazení (především úžasná zooey, která vypadá jako obyčejná holka, ale má něco.. jak to jen říct ), výborná hudba, která je hodně blízko mému vkusu, a rozhodně hodně originální zpracování... navíc
abych to zkrátila, tohle rozhodně doporučuju, protože to není žádná průměrná uslintaná romantika
tenhle filmek naopak má hodně co do sebe.. skvělé obsazení (především úžasná zooey, která vypadá jako obyčejná holka, ale má něco.. jak to jen říct ), výborná hudba, která je hodně blízko mému vkusu, a rozhodně hodně originální zpracování... navíc
- Spoiler:
- narozdíl od mnohých jiných nekončí happy endem.. nebo takovým.. ušmudlaným..
abych to zkrátila, tohle rozhodně doporučuju, protože to není žádná průměrná uslintaná romantika
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Jojo, 500 days of summer se mi taky dost líbil. Teda trvalo mi, než jsem se k tomu dokopala, protože mi to doporučovali lidi s tím, že je to romantická komedie, která se vysmívá romantickým komediím, tak jsem se bála pozérství, ale vůbec. Hlavně jsem si to teda pustila jenom kvůli Joeovi , protože jsem byla zvědavá, jak hraje jinde než v Inception. (A líbí se mi to retro oblečení, co tam hlavní představitelé nosí, to jen tak na okraj... ) No každopádně taky doporučuji. Baví mě hlavně potom tenhle film s někým probírat, protože jsem zatím nepotkala člověka se stejným názorem na Summer, jako mám já. =D
- Spoiler:
- Mne btw dostal ten konec s tou druhou holkou. To jméno je fakt dobrej joke. Dobrý náznak, že life goes on.
- summer:
- to mi právě přišlo dost nadbytečné.. možná to bude znít divně, ale asi by u mě zabodovali ještě o kousek víc, kdyby tenhle konec vynechali
jinak jsem s tím filmem měla podobný problém, doporučovali mi ho lidi, na jejichž filmový vkus moc nespoléhám..
úplně nejvíc mě na tom filmu baví, že vlastně nevím komu mám fandit.. občas mě dost vytáčí oba
ale ty skvělě vymyšlené střihy, styl vyprávění, scéna očekávání vs. realita.. kouzelný, fakt..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Nemůžu si pomoct, ale ten film takhle zní poměrně krutě.
Pohlaví :
jojo, šatičky u kopírky, to bude určitě nějaký horor...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
no, to tak trochu jeIrwain Nornossa napsal:Nemůžu si pomoct, ale ten film takhle zní poměrně krutě.
posuďte sami ;-)NoMouse napsal:jojo, šatičky u kopírky, to bude určitě nějaký horor...
edit: ještě lepší obrázek
minnie- Znamení :
Pohlaví :
No vždyť to říkám, v dalším záběru ji nasouká do kopírky, sám si sundá gatě a sedne holú řiťú na to fotosklo a stiskne to sprosté tlačítko...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
minnie: hezký obrázek. hlavně ten druhý. jo ty střihy realita vs. sen (párty) jsou dost dobré. ale je sranda, že sis taky všimla toho oblečení. teď jsme tím možná všechny kluky trochu zhrozily.. =D
nomouse: ...... to sis asi spletl fillm tady se dějí roztomilé šílenosti
- summer:
- jako to souhlasím, bylo to trochu moc, ale nečekala jsem to, proto říkám, že mě to dostalo... ale taky jsem si hned říkala, že to už nemuselo být
jo a btw nevím proč, ale ta herečka je dokonalá podoba mé mamky v tomhle věku... fakt šílená podoba. ukazovala jsem to i mamce a ona taky kulila oči...
nomouse: ...... to sis asi spletl fillm tady se dějí roztomilé šílenosti
nevím, asi mi vadilo, že si s tomem tak hrála, když on je takový roztomilý ňouma.. a nemůže se bránit.. a ona se chovala docela sobecky..bodomkes napsal:no já jsem fandila summer, protože byla fajnově střelená, ale na druhou stranu rozumná (vlastně spíš moudrá než rozumná)...je to až divné, ale pro mě jí nebylo co vytknout. (nebo přinejmenším si nic na kritiku nepamatuji)
navíc mi hrozně připomíná někoho koho znám..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
počkej, teď si vzpomínám na scénu, kdy byla na proplesk...
- summer:
- byli u ní a ona nechtěla přiznat, že spolu chodí... ho už to štvalo, tak se sebral a šel k sobě domů... ale ona nakonec přišla...ještě že tak no ale já čekala, že bude pozérka, což nebyla. prostě se chovala, jak cítí, což se mi líbilo... jo a co se mi třeba ještě dost líbilo ve filmu, bylo, jak jí kreslil na celou tu paži město... to bylo awww *-*
- summer:
- fakt mi vadilo jak se chovala předtím v tom baru.. nebo spíš po tom co přišli a ona mu vyčetla, že se kvůli ní porval..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Jo, a asi kvůli tomu by se mi ten film vůbec nelíbil. Člověk na tohle změní názor, jakmile to skutečně zažije. Z komedie se pak může stát krutost.minnie napsal:nevím, asi mi vadilo, že si s tomem tak hrála, když on je takový roztomilý ňouma.. a nemůže se bránit.. a ona se chovala docela sobecky..
navíc mi hrozně připomíná někoho koho znám..
minnie: Španěl… Nemám je rád. To jejich nesmyslný opálení, jejich hatmatilku, přehnanou hlasitost, se kterou to kódujou…
Pohlaví :
Už asi 8 měsíců můj nejoblíbenější song: https://www.youtube.com/watch?v=eOuTwgieIPw
Jeden z dlouhodobě (3 roky) velmi oblíbených: https://www.youtube.com/watch?v=hO-HonoVSGs
Mohl bych toho sem dát víc, ale mám problém vybrat.
Jeden z dlouhodobě (3 roky) velmi oblíbených: https://www.youtube.com/watch?v=hO-HonoVSGs
Mohl bych toho sem dát víc, ale mám problém vybrat.
Pohlaví :
ROFL^2
NoMouse napsal:No vždyť to říkám, v dalším záběru ji nasouká do kopírky, sám si sundá gatě a sedne holú řiťú na to fotosklo a stiskne to sprosté tlačítko...
Tak to nemá chybůůů, NoMousovy ostudné myšlenky vypluly napovrch...
Úplně restekp. Theme Hry o trůny je opravdu nádherné a takto zahraná jen na klavír se mi líbí ještě víc. A ten kluk to opravdu umí. Tohle já hrozně obdivuju, klavír je prostě nejúžasnější hudební nástroj na světě.
Kolikokoli: Úžasnější jsou varhany. Tam máš klaviatury hned tři a ještě nějaké dvě oktávy ve formě pedálů pro nohy. A když pak takový varhaník hraje třeba osmi prsty z deseti, k tomu dvěma nohama a ještě přepíná rejstříky, to je teprve restepk.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
To jo, ale u klavíru mám raději jeho zvuk. Ale i tohle obdivuji. Teda.. já obdivuji všechny muzikanty, prostě umění hrát na jakýkoliv nástroj. Vždycky jen koukám s otevřenou pusou...
Hezká skladba... Já mám ale na klavír nejradši tuhle z Amélie z Montmartru (Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain) - Comptine d'Un Autre Été od Yann Tiersena. Tuhle verzi jsem našel zrovna teď, když jsem to hledal, a je naprosto super. Jak se píše v popisu videa, tomu, co to hraje, se zdála původní skladba příliš krátká, tak jí (dost velký) kousek připsal. A musím říct, že se mu to fakt povedlo. Navíc to prý hraje čistě podle sluchu...
Koli: Já sice umím zpívat a hrát na různé nástroje, ale zase obdivuju každého, kdo umí kreslit (díky za ankylosauříka ) nebo něco vymyslet (napsat skladbu, příběh atd.)
Edit: Jo a zapomněl jsem připomenout Uherskou rapsodii č. 2 od F. Liszta. To je naprosto dokonalá klavírní skladba.
Edit 2: A varhaníci a bicisti si fakt zaslouží obrovský restekp. Nechápu, jak dokážou zkoordinovat všechny ruce i nohy, aby to dávalo smysl.
Koli: Já sice umím zpívat a hrát na různé nástroje, ale zase obdivuju každého, kdo umí kreslit (díky za ankylosauříka ) nebo něco vymyslet (napsat skladbu, příběh atd.)
Edit: Jo a zapomněl jsem připomenout Uherskou rapsodii č. 2 od F. Liszta. To je naprosto dokonalá klavírní skladba.
Edit 2: A varhaníci a bicisti si fakt zaslouží obrovský restekp. Nechápu, jak dokážou zkoordinovat všechny ruce i nohy, aby to dávalo smysl.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: na co hraješ? Já na trubku, no a něco málo na ten klavír taky zahraju....
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Já jsem primárně zpěvák/klavírista, ale na klavír jsem nesáhl už několik let, takže teď už zahraju jen nějaké jednoduché věci. No a v posledních letech jsem hrál dost v taťkově školním orchestru na baskytaru - u té jsem si právě odvykl na houslový klíč = de facto pravou ruku klavíru. No a pak kytara, flétna... Taky mám mandolínu a housle, ale s těma jsem si nějak nesednul.
Edit: Taťka je právě profi trumpetista, hraje v různých orchestrech, kapelách, k tomu učí bicí a dechové nástroje a teď navíc studuje dirigování, takže to mám prostě v krvi. Život bez hudby si nedokážu představit...
Edit: Taťka je právě profi trumpetista, hraje v různých orchestrech, kapelách, k tomu učí bicí a dechové nástroje a teď navíc studuje dirigování, takže to mám prostě v krvi. Život bez hudby si nedokážu představit...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: Jo, ta skladba je pěkná, ale já hlavně obdivuju, jak ten kluk hraje - lehce, bez přehmatů a jak rychle kmitá rukama... Tohle já obdivuju. Hudba je pro mě strašně důležitá a přestože jsem na ni antitalent, tak opravdu obdivuju ty, kteří se v ní vyznají a umí hrát/zpívat atd.
A nemáš zač .
Amélie z Montmartru je výborná, jak film, tak i ta skladba .
A nemáš zač .
Amélie z Montmartru je výborná, jak film, tak i ta skladba .
Strana 4 z 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Strana 4 z 28
Povolení tohoto fóra: