O hudbě a filmech...
+18
Kolikokoli
NoMouse
Kitelon
Totka
Mrcek
bodomkes
Ďasík
Lukááášek :D
yossarian
xegiie
Kyong
Shelly-Nelly
Zikato
Mysh
rampage
vetka.M
R&omize
Irwain Nornossa
22 posters
Strana 3 z 28
Strana 3 z 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: O hudbě a filmech...
Taky nemám rád davové věci. Avatara jsem sice viděl, ale doma na kompu. Ani jsem si to neukládal.
Inception mi právě přišlo dost davové. Teda nic proti.
Inception mi právě přišlo dost davové. Teda nic proti.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
souhlasím sama bych na něj asi nešla.. ale nějak se to tehdy semlelo a skončili jsme u toho.. původně jsme snad měli v plánu jít na něco jiného.. ale nakonec se mi fakt líbil navíc musím říct, že leo zraje jako víno
edit: ten topic se měl jmenovat "o hudbě a filmech" (aneb minniin koutek )
edit: ten topic se měl jmenovat "o hudbě a filmech" (aneb minniin koutek )
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Pravidlo internetu č. 25: "Spojení s původním tématem se snižuje s každým novým příspěvkem". A na tomhle fóru to platí víc než kde jinde.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Re: O hudbě...
Taky musím přiznat, že se mi na Inception vůbec nechtělo... trailer mě nenalákal ani omylem, přišlo mi to podle něj davové a takové komerčně akční.
Jenže pak se prostě věci semlely tak, že jsem seděla v kině. A byla moc ráda. Od té doby je v mých top 10 filmů. a jak říkala minnie, líbí se mí tím víc, čím víc na něj koukám.
minnie: taky mě to vždycky napadne, když se sem kouknu. Fakt by se to "a filmech" do titulu hodilo..
Marty: naprosto souhlas. tady na fóru to platí ještě víc, chudák Koli aby neustále přesunovala....
Jenže pak se prostě věci semlely tak, že jsem seděla v kině. A byla moc ráda. Od té doby je v mých top 10 filmů. a jak říkala minnie, líbí se mí tím víc, čím víc na něj koukám.
minnie: taky mě to vždycky napadne, když se sem kouknu. Fakt by se to "a filmech" do titulu hodilo..
Marty: naprosto souhlas. tady na fóru to platí ještě víc, chudák Koli aby neustále přesunovala....
Na Počátku jsem byla a moc mě to nechytlo. Nic složitého tam nebylo, naopak celé se to zdálo "rádoby na efekt složité a do hloubky". Zamotanější mi přišel Věčný svit neposkvrněné mysli, což je podle mě mnohem lepší film.
Jé! Přejmenované téma!
Věčný svit neposkvrněné mysli jsem viděla jenom jednou, nepřišlo mi to vůbec extra zamotané, znám daleko zamotanější , a ani netoužím ho vidět znovu, vůbec mě nechytl popravdě.. (sranda, jak je každý jiný.)
To inception mi přišel na dumání daleko zajímavější, i když neříkám, že by to bylo tak pracné na přemýšlení, jenom na některé věci musíš koukat dýl, aby Ti dávaly hlubší smysl.. Navíc mě bavilo vymýšlet kolem toho, coby kdyby a tak.
Mimochodem: nevíte, proč když koli Ďasík přejmenovala topic, proč se u všech příspěvků automaticky přejmenoval titul, jen u mých ne..? (EDIT)
Věčný svit neposkvrněné mysli jsem viděla jenom jednou, nepřišlo mi to vůbec extra zamotané, znám daleko zamotanější , a ani netoužím ho vidět znovu, vůbec mě nechytl popravdě.. (sranda, jak je každý jiný.)
To inception mi přišel na dumání daleko zajímavější, i když neříkám, že by to bylo tak pracné na přemýšlení, jenom na některé věci musíš koukat dýl, aby Ti dávaly hlubší smysl.. Navíc mě bavilo vymýšlet kolem toho, coby kdyby a tak.
Mimochodem: nevíte, proč když
Naposledy upravil bodomkes dne Tue 14 Jun 2011, 18:57, celkově upraveno 1 krát
Chceš být vyjímečná, tady to máš...
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
nojo, že mě to nenapadlo věděla jsem, že se to někde projevit musí
EDIT: Aha, tak už vím proč. (ještě kromě mé výjimečnosti)
EDIT: Aha, tak už vím proč. (ještě kromě mé výjimečnosti)
Věčný svit neposkvrněné mysli jsem viděl 2×. Nějak to asi chápu, ale bylo to jako docela maso.
Pohlaví :
Přejmenování topicu není moje práce, ale souhlasím s tím.
Zatím nejvíc "psycho záběr" na mé mozkové závity byla asi 2001:Vesmírná odysea. Po jejím skončením jsem ani nevěděla, jak se jmenuji . Ale to už Černá labuť byla zamotanější než Počátek...
Zatím nejvíc "psycho záběr" na mé mozkové závity byla asi 2001:Vesmírná odysea. Po jejím skončením jsem ani nevěděla, jak se jmenuji . Ale to už Černá labuť byla zamotanější než Počátek...
nejvíc psycho je mazací hlava.. ta vám rozhodně vymaže hlavu
a nebo antichrist.. osobně jsem mu dala podtitul "film pro lidi, kteří už nikdy nechtějí mít sex" ale je krásný...
jo, a nebo panika v městečku tam opravdu nevíte kdo je čí ale to už jsme v trochu jiném žánru..
a nebo antichrist.. osobně jsem mu dala podtitul "film pro lidi, kteří už nikdy nechtějí mít sex" ale je krásný...
jo, a nebo panika v městečku tam opravdu nevíte kdo je čí ale to už jsme v trochu jiném žánru..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Cože? Černá labuť?? To byl pro mě jeden z nejnudnějších filmů vůbec. Kromě toho, že mi strašně vadily ty maso scény, tak příběh nuda. Od prvních deseti minut, kdy vysvětlili, o jaké představení půjde, mi bylo přesně jasné, jak se bude film odehrávat. A taky že ano. Stačilo mi jen znát příběh Labutího jezera... Film mi přijde naprosto nadhodnocený. Ale Natalie hraje pěkně, to musím uznat.
minnie: ten Tvůj podtitul antichrist je dost děsivý =D připomněl mi jeden díl Přátel, jak si omylem Chandler pustil porod Phoebeiny kámošky a potom neměli s Monicou už vůbec chuť na sex... A chudák Chandler to viděl třikrát!!!
A viděli jste někdo Memento? Já bohužel ještě ne, ale slyšela jsem od někoho, že to je celkem "makačka na bednu"..
minnie: ten Tvůj podtitul antichrist je dost děsivý =D připomněl mi jeden díl Přátel, jak si omylem Chandler pustil porod Phoebeiny kámošky a potom neměli s Monicou už vůbec chuť na sex... A chudák Chandler to viděl třikrát!!!
A viděli jste někdo Memento? Já bohužel ještě ne, ale slyšela jsem od někoho, že to je celkem "makačka na bednu"..
Černá labuť nebyla zamotaná. Tam jsem se neztrácel vůbec. Ale je fakt, že ten film byl ostrý. Nevím, jak jinak to říct…
Pohlaví :
Černá labuť byla náhodou pěkná. Mám hodně ráda Natálku a ty taneční scény byly nádherné, hudba se mi taky líbila. Ale od Aronofskyho je stejně nejlepší Fontána. Na tu nic nemá.
. Ale je to fakt skvělé. Přečti si tenhle rozbor, když jsem ho dočetla, tak následovalo jedno dlouhé "aháááááá" .
"Aháááááá"
Ne, je to vážně zajímavě napsané, nic mi nepřišlo naprosto šokující (narozdíl třeba od rozboru Červené karkulky), ale spousta věcí se mi líp popropojovala a dává víc smysl... A to já většinou čtu nerada cizí rozbory, tak jsem se začetla jen s nevolí, tenhle se mi kupodivu však líbil, takže dík.
A asi už jsem se na to ptala, ale viděli jste někdo Moon?
Ne, je to vážně zajímavě napsané, nic mi nepřišlo naprosto šokující (narozdíl třeba od rozboru Červené karkulky), ale spousta věcí se mi líp popropojovala a dává víc smysl... A to já většinou čtu nerada cizí rozbory, tak jsem se začetla jen s nevolí, tenhle se mi kupodivu však líbil, takže dík.
A asi už jsem se na to ptala, ale viděli jste někdo Moon?
Viděl jsem, poměrně zajímavý snímek.
Pohlaví :
..poměrně?
Takže na Tebe moc nezapůsobil? Já jsem totiž film stáhla, ale pořád jsem se nerozhoupala jej pustit...tak jestli vůbec mám. Když mi navíc umřel spolu s ext. HDD, tak jestli si ho mám stáhnout znova..
Takže na Tebe moc nezapůsobil? Já jsem totiž film stáhla, ale pořád jsem se nerozhoupala jej pustit...tak jestli vůbec mám. Když mi navíc umřel spolu s ext. HDD, tak jestli si ho mám stáhnout znova..
Byl překvapující, v hodně ohledech. Zapůsobil – nezapůsobil…to nejde takhle říct. Na mě působí jinak a něco jiného…
Nebuď pověrčivá, stáhni si ho. Ale ten exterňák zamrzí, to je fakt (teda, nejde mi tak o ten disk, to se koupí, ale o ty data). Doufám, že jsi tam neměla nic cenného…jako fotky a tak.
Nebuď pověrčivá, stáhni si ho. Ale ten exterňák zamrzí, to je fakt (teda, nejde mi tak o ten disk, to se koupí, ale o ty data). Doufám, že jsi tam neměla nic cenného…jako fotky a tak.
Pohlaví :
Bohužel právě naopak. Všechny fotky. Velký FAIL. Ale to je tím, že mi shořel počítač, tak jsem měla všechno na hadru, a než jsem si to hodila na nový PC, tak jsem zjistila, že už tak nějak není co....
Nejde o pověrčivost, jen jestli za to stojí. Hm, no dobrá, možná si ho přeci jen stáhnu. Hudba je tak krásná, že by to stálo i jen za ni. (Soundtrack poslouchám docela často... což je divně překroucené pořadí.. )
Nejde o pověrčivost, jen jestli za to stojí. Hm, no dobrá, možná si ho přeci jen stáhnu. Hudba je tak krásná, že by to stálo i jen za ni. (Soundtrack poslouchám docela často... což je divně překroucené pořadí.. )
Ježiši, cože? Shořel počítač? Co se stalo? Ty máš na tohle koukám nějakou extra smůlu. Tyjo, dokážu se pěkně vžít do Tvý situace, protože sám mám na exterňáku 14,5 GB fotek, a je jich 13 920 (rád fotim mobilem, na profesionální zrcadlovku zatím prachy nemám). Tak přeju hodně štěstí v…nejspíš nákupu dalšího disku.
Asi…asi jo. Nevím, co máš ráda za filmy, tak nemůžu říct. Já třeba čekal sci-fi, teda ne tak úplně, ale aspoň trochu jo. Pak bylo trochu zklamání. Ten film je hlavně o…no, však uvidíš. Ze stejného důvodu nebudu stahovat Melancholii, protože… No, očekával bych něco jiného. Tobě se to ale bude líbit.
Na pořadí kašli.
Asi…asi jo. Nevím, co máš ráda za filmy, tak nemůžu říct. Já třeba čekal sci-fi, teda ne tak úplně, ale aspoň trochu jo. Pak bylo trochu zklamání. Ten film je hlavně o…no, však uvidíš. Ze stejného důvodu nebudu stahovat Melancholii, protože… No, očekával bych něco jiného. Tobě se to ale bude líbit.
Na pořadí kašli.
Pohlaví :
ale melancholie je úžasná.. není sci-fi.. ale to je daný režisérem.. nemůžeš čekat, že trier natočí sci-fi, když jemu ke zkoumání úplně stačí lidi.. zato je pitvá fakt do hloubky (obrazně řečeno).. dělá experimenty, vystaví je nečekaným situacem a věcem a zkouší co to s nima udělá..
trier je můj oblíbenec.. obecně mám ráda severskou kinematografii.. on se proti všem ostatním docela utrhnul z řetězu, ale když si odmyslíte jeho kontroverzní image a výroky, tak pořád zůstane pár úžasných filmíků.. jako, nechtěla bych být v jeho hlavě, tam musí být bubáků.. ale to, co z toho dá na plátno, je nádhera, ať už je to pojaté jakkoliv..
mimochodem, dneska jsem byla na kafe u světlušek.. a znovu jsem si potvrdila, že slepé fakt obdivuju a nezávidím jim to ani v nejmenším.. měla jsem problém se napít abych se nepobryndala
trier je můj oblíbenec.. obecně mám ráda severskou kinematografii.. on se proti všem ostatním docela utrhnul z řetězu, ale když si odmyslíte jeho kontroverzní image a výroky, tak pořád zůstane pár úžasných filmíků.. jako, nechtěla bych být v jeho hlavě, tam musí být bubáků.. ale to, co z toho dá na plátno, je nádhera, ať už je to pojaté jakkoliv..
mimochodem, dneska jsem byla na kafe u světlušek.. a znovu jsem si potvrdila, že slepé fakt obdivuju a nezávidím jim to ani v nejmenším.. měla jsem problém se napít abych se nepobryndala
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Jo, je to pořádná makačka na bednu. To můžu potvrdit... Ale ani kdybych odmyslel tohle, tak mě ten film nějak moc nenadchl... Tady jen záleží na vkusu, takže kdo ví. Ale soustředit se musíš pekelně.bodomkes napsal:A viděli jste někdo Memento? Já bohužel ještě ne, ale slyšela jsem od někoho, že to je celkem "makačka na bednu"..
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Strana 3 z 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Strana 3 z 28
Povolení tohoto fóra: