Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Good night vespolek a něchť vás provází síla
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
koukněte na tohle, poslední, 12. fotka
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/zahranicni-celebrity/obrazem-nejhorsi-ucesy-celebrit-vrabci-hnizda-a-jine-hruzy_215566.html
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/zahranicni-celebrity/obrazem-nejhorsi-ucesy-celebrit-vrabci-hnizda-a-jine-hruzy_215566.html
dain- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 11. 10
Sakra mě se ta má profilovka pořád nějak nelíbí.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Náhodou, je dobrá.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Teď jsem si všiml, že to vypadá, jako by ten Jedi reprezentoval souhvězdí Cassiopeiy.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Nojo, holky se někdy dokáží v rámci zkrášlení pěkně zmastit.dain napsal:koukněte na tohle, poslední, 12. fotka
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
U kterého dílu jsi? Já dokoukal druhou sérii. Teď mě čeká speciál mezi druhou a třetí...clif napsal:Já dám ještě jeden díl doktora a jdu spát.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ja jsu u 1x9.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Taky váš tak štve, na konci každé série odpadne jeden z hlavních hrdinů. Primeval takhle imho úplně pohřbili.
Edit by Ďasík: radši jsem to zbluroval, ty malé písmena se daly dost dobře přečíst...
Edit by Ďasík: radši jsem to zbluroval, ty malé písmena se daly dost dobře přečíst...
rampage- Pohlaví :
No tohle bysme měli psát asi do topicu o doktorovi.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Tak to potřebujem koli, aby nás přestěhovala.
Ďasík: díky, nenašel jsem nikde jak to rozmazat
Ďasík: díky, nenašel jsem nikde jak to rozmazat
rampage- Pohlaví :
Možná to bude znít divně, ale to rozostřený písmo jsem taky dokázal přečíst. Pak jsem si to označil, a fakt…rampage napsal:Taky váš tak štve, na konci každé série odpadne jeden z hlavních hrdinů. Primeval takhle imho úplně pohřbili.
Pohlaví :
Já to teda normálně nepřečtu. Zjistil jsem, že jenom pod velice šikmým úhlem pohledu zespodu na monitor, se to trochu přečíst dá, tak máš možná nějak jinak zkalibrovaný monitor nebo tak něco. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče a všechny to zobrazí stejně s výjimkou pitomého Éčka, které to úplně zmrší a při označení to jen invertuje barvy a je to dál víceméně nečitelné...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, tak můj displej na nt není nic kvalitního, co si budeme nalhávat, možná to bude tím. Ale dřív jsem to nepřečetl.
Pohlaví :
Já to taky přečtu, ale když se na to soustředím. Když si řeknu: "Tohle je zblurované, jdu dál.", tak je to v pohodě...Irwain Nornossa napsal:Možná to bude znít divně, ale to rozostřený písmo jsem taky dokázal přečíst. Pak jsem si to označil, a fakt…
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Asi tak. Jde to přečíst i tak, ale když se tomu člověk nevěnuje a jen to "přelítne očima", tak se stejně nic nedozvíš.
Ale na monitoru taky záleží. Teď sedím u Belinea 19" (přesný typ nevím) a nepřečtu to ani když se soustředím. Když ale sedím u Samsungu 22" T220, tak to jde...
A jen tak mimochodem: Hrozně mě štve, že ten Samsung má jen 1680x1050, tedy nefullHD. V době, kdy jsem ho kupoval, to byla jasná volba, skvělý kauf. Pak si někdo řekl, že zničehonic toto rozlišení uvede do zastaralosti, a přišlo 1920x1080...
Jo a víte, že včera bylo Windows XP přesně 10 let? http://tech.ihned.cz/c1-53383350-windows-xp-slavi-10-let-microsoft-se-je-zatim-marne-snazi-zabit
A jen tak mimochodem: Hrozně mě štve, že ten Samsung má jen 1680x1050, tedy nefullHD. V době, kdy jsem ho kupoval, to byla jasná volba, skvělý kauf. Pak si někdo řekl, že zničehonic toto rozlišení uvede do zastaralosti, a přišlo 1920x1080...
Jo a víte, že včera bylo Windows XP přesně 10 let? http://tech.ihned.cz/c1-53383350-windows-xp-slavi-10-let-microsoft-se-je-zatim-marne-snazi-zabit
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
No, já to vidím na 15,6" monitoru s rozlišením 1366x768 .
A už deset let? Páni, ten čas běží nějak rychle, vždyť včera teprve vyšly a všici přeinstalovávali staré dobré 98 na XP .
A už deset let? Páni, ten čas běží nějak rychle, vždyť včera teprve vyšly a všici přeinstalovávali staré dobré 98 na XP .
Koli, tahle ikonka Tě bude bavit jak dlouho? Za krátkou dobu jsi to změnila hned dvakrát a už jsem z toho jelen.
Chtěla jsem tu, co jsem měla předtím (toho pulce), jenže se to furt nějak nezobrazovalo. Tak už si tam nechám tuhle .
Mám stejný rozlišení na ntb, 17". Taky bych chtěl HD… Což mi připomíná, že bych chtěl monitor, tak 17" až 21" v rozlišení 1920 na 1200. Chci, aby to bylo aspoň trochu fyzicky velký jako ntb, aby nebyl takový rozdíl ve velikosti pixelů. Nechápu, proč se nic takovýho nevyrábí. MG. Nepotřebuju fyzickou velikost, jako většina pánů, co si tím něco kompenzují, chci pořádný rozlišení, ať se tam i něco vejde.Ďasík napsal:Ale na monitoru taky záleží. Teď sedím u Belinea 19" (přesný typ nevím) a nepřečtu to ani když se soustředím. Když ale sedím u Samsungu 22" T220, tak to jde...
XP jsou jako nemrtvý. Nejde je jen tak zabít. Budou stále škodit.
Pohlaví :
Už zase je tu nějak mrtvo, ce se děje lidi?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nějak není co psát, ale taky jsem si všiml.
Pohlaví :
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed