Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Já nevím, Empty Child a Doctor Dances mě zase nějak moc nevzalo... Závěrečné rozuzlení, proč se to tak dělo, sice bylo super, ale takovéhle zombíkovské zápletky mě moc neberou. Nelíbila se mi ani ta v Misfits S01E06, tam byl taky výborný jen závěr.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No, ten dvojdíl táhne hlavně skvělá chemie mezi Doktorem a Jackem .
A mrkla jsem na seznam dílů 5. série a asi bych ji kvalitou a zajímavostí dílů zařadila na 2. místo společně s 2. sérií (hned po 4. sérii). Hlavně je tam jeden z nejlepších dvojdílů - The Hungry earth a Cold blood + díly, které jsou mezi TOP10 dílů (Vincent and the Doctor a Beast bellow) a samozřejmě upíří díl .
V šesté je po Let's kill Hitler nejlepší The Doctor's wife.
A odpustit si mohli Rose (to s Nestane je prostě divné), Fear her (nejnudnější díl), tu celou věc s Pandoricou a fotbalovou scénu z Lodgera... Jinak super .
A mrkla jsem na seznam dílů 5. série a asi bych ji kvalitou a zajímavostí dílů zařadila na 2. místo společně s 2. sérií (hned po 4. sérii). Hlavně je tam jeden z nejlepších dvojdílů - The Hungry earth a Cold blood + díly, které jsou mezi TOP10 dílů (Vincent and the Doctor a Beast bellow) a samozřejmě upíří díl .
V šesté je po Let's kill Hitler nejlepší The Doctor's wife.
A odpustit si mohli Rose (to s Nestane je prostě divné), Fear her (nejnudnější díl), tu celou věc s Pandoricou a fotbalovou scénu z Lodgera... Jinak super .
Já vím, ty máš ráda Jacka. Ale v tomto ohledu mám radši ten dvojdíl s reality show, kde se z Jacka stane Nathan a z Rose bohyně... A z Doctora Doctor. Sice tam jsou Dalekové, ale tentokrát ani moc nevadili. A zapomněl jsem, že díl s otcem byl taky super, zatím top 3 (díl se zánikem Země, díl s Dickensem a díl s otcem). Ty s Dalekama a Slitheenama(?) byly divné.
A co je to Nestane? Nějak si nemůžu vzpomenout. Díl Rose nebyl špatný, akorát měl trochu blbé téma, no. Ale to ten díl Empty child taky.
A co je to Nestane? Nějak si nemůžu vzpomenout. Díl Rose nebyl špatný, akorát měl trochu blbé téma, no. Ale to ten díl Empty child taky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak není se čemu divit, když mají pořád stejný design jako ve starém doktorovi. Kdyby vypadali jinak, tak by to zas skalní fanoušci nepřežili. A pokud ti nebude vadit menší spoiler, takĎasík napsal:každopádně nemám rád Daleky (jsou hrozně "zastaralí", vypadají jak obložení metra A a ne jako největší zabijáci ve Vesmíru)
- Spoiler:
- k určité změně designu nakonec dojde
jů, spoiler v mlze...
edit: a Empty child byl náhodou super... Zombíky taky rád nemám, ale tohle nejsou přece zombíci. A ano, rozuzlení bylo geniální. A hláška "Are you my mummy?" nezapomenutelná.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, nevím jestli ta změna je k lepšímu nebo spíš naopak . (ano, jsou hezčí, ale modernější moc ne )
Koli: no hlavně se od té doby už pořádně neukázali.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
a já bych to vlastně řekl možná naopak, jsou modernější, ale ne hezčí
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, nebyli to samozřejmě zombíci v pravém slova smyslu (to ani v těch Misfitech). Ale v obou bylo "kolektivní myšlení" - ta jejich hláška mohla být klidně i "BRAINS!!!"
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Dyť vypadají jak plastové tanky pro bárbínu
Náhodou "Are you my mummy?" je jedna z nejlepších hlášek v Doktorovi .
Náhodou "Are you my mummy?" je jedna z nejlepších hlášek v Doktorovi .
Koli: To jo, nejlepší je jak ju dokonce řekl Tennant někdy později, když mu v Unitu dali plynovou masku
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse: Přesně . Perfektní scéna.
A pokud bude mít 6. série překvapivý závěr, tak si koupím tohle tričko http://skreened.com/lgbtshirts/doctor-who-moffucked?direction=asc&field=order&query=&start=0&count=20
A pokud bude mít 6. série překvapivý závěr, tak si koupím tohle tričko http://skreened.com/lgbtshirts/doctor-who-moffucked?direction=asc&field=order&query=&start=0&count=20
Já myslím, že si ho koupíš. Protože to je na Doctorovi nejlepší, skončí to vždycky úplně jinak než všichni čekají.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, to teda jo. Ale třeba závěr 5. série mě dost naštval než dostal. Na druhou stranu závěr 2. a 4. série byl opravdu "WTFOMG!!1!"
Hele Spamujte si o Doktorovi do příslušného topicu!! Člověk se těší, co jste tu řešili, a pak takové zklamání, ts ts.
Jaké zklamání, Doctor nemůže být zklamání, dívej se taky...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ha, sice je příslušný topic, ale přesouvat to nebudu, byl by v tom zmatek. Navíc, v kantýně můžem .
Tak jich zkus ještě pár, ideálně až po Empty Child, ten první byl opravdu ze slabšího soudku.bodomkes napsal:Mne prostě odradil první díl! I refuse to oblige you =p
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
První díl je trapný a nemám ho ráda. Viděla jsem ho 4x a stačí mi to. Dle mého asi nejhorší díl Doctora. Hned ten druhý je ale mezi TOP 10. A pokud chceš začít s fakt nějakým super dílem, tak mrkni na Blink (10. díl 3. série) nebo na The Unicorn and the Vasp (7. díl 4. série).
Žebříček nejpřitažlivějších sci-fi hrdinů: http://www.novinky.cz/zena/styl/243487-nejpritazlivejsim-sci-fi-hrdinou-je-hugh-jackman.html
Hugh Jackman aka Wolverine na 1. místě, ale teď pozor - David Tennant alias 10. doktor na 2. místě a John Barrowman neboli kapitán Jack Harkness na 3. místě. Pikantní je, že všichni tři mají společnou vlastnost - jsou prakticky nesmrtelní. Johnny Depp coby Střihoruký Edward pak na místě 4. a pětici uzavírá - Harrison Ford jako Han Solo.
Hugh Jackman aka Wolverine na 1. místě, ale teď pozor - David Tennant alias 10. doktor na 2. místě a John Barrowman neboli kapitán Jack Harkness na 3. místě. Pikantní je, že všichni tři mají společnou vlastnost - jsou prakticky nesmrtelní. Johnny Depp coby Střihoruký Edward pak na místě 4. a pětici uzavírá - Harrison Ford jako Han Solo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak se tři dny divim, že nikdo nepřispívá na forum, až jsem si všiml, že nejsu přihlášenej
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Jo, to se mi taky stává, většinou se sice divím kratší dobu, ale i tak.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Server novinky.cz rubrika žena a sekce styl ve mě vyvolal úsměv.
Aneb pro mě značka průměrnosti, normálnosti a mainstreamu=všechno, čemu se snažím vyhnout.
Aneb pro mě značka průměrnosti, normálnosti a mainstreamu=všechno, čemu se snažím vyhnout.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed