Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
A znovu!
Omluvám se Tritonovi, pokud četl můj příspěvek! NEvšimla jsem si, že na hlavní stránce psal prvně nějaký Hirgon to jsou sakra podobná jména
R&y, všechno nejlepší k narozeninám!!
Hodně radosti, příležitostí a úsměvů.
Omluvám se Tritonovi, pokud četl můj příspěvek! NEvšimla jsem si, že na hlavní stránce psal prvně nějaký Hirgon to jsou sakra podobná jména
R&y, všechno nejlepší k narozeninám!!
Hodně radosti, příležitostí a úsměvů.
bodomkes napsal:...
Přečti si to prosím znovu, asi si mě pleteš s jakýmsi uživatelem "Hirgon". Já jsem se do diskuze zapojil až později a reagoval jsem pouze na Ďasíka a ne na Jirku, jak Ty píšeš
EDIT: Jo aha, tak OK
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
Fakt promiň. To byl tak hloupý omyl! Jj, to beru, občas potřebuje Ďaspota podrývat svou všemocnost. (snaha o zlehčení )
bodomkes napsal:Fakt promiň. To byl tak hloupý omyl! Jj, to beru, občas potřebuje Ďaspota podrývat svou všemocnost. (snaha o zlehčení )
Však dobrý, to neřeš. Uznávám, že to jsou celkem podobné nicky
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
MartyCZ:
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Marty:
R&y: Všechno nejlepší!!!
bodomkes: Ďaspota nikdy o všemocnost neusiloval a nikdy nechápal, co na ní lidi vidí. Čím větší moc máš, tím větší zodpovědnost a starosti, a to je fuj.
ad hlavní stránka: Já tam jen napsal, že to má Jirka správně (jak co se angličtiny týče, tak i obsahově ). Protože napsat, že něco "is the best" je špatně a že tam nemá být the, je špatně.
ad výslovnost: Nejhorší, s čím jsem se v tomhle ohledu setkal, bylo [aj sink] nebo [aj tink] (I think). To pak fakt člověk zoufale řeší, co ten člověk vlastně řekl. Ale souhlasím s Koli, že [blůd] a [aj fukin luv ja!] jsou super.
R&y: Všechno nejlepší!!!
bodomkes: Ďaspota nikdy o všemocnost neusiloval a nikdy nechápal, co na ní lidi vidí. Čím větší moc máš, tím větší zodpovědnost a starosti, a to je fuj.
ad hlavní stránka: Já tam jen napsal, že to má Jirka správně (jak co se angličtiny týče, tak i obsahově ). Protože napsat, že něco "is the best" je špatně a že tam nemá být the, je špatně.
ad výslovnost: Nejhorší, s čím jsem se v tomhle ohledu setkal, bylo [aj sink] nebo [aj tink] (I think). To pak fakt člověk zoufale řeší, co ten člověk vlastně řekl. Ale souhlasím s Koli, že [blůd] a [aj fukin luv ja!] jsou super.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík: Jono, a navíc čím víc usiluješ o moc, i když ji nakonec získáš, ztratíš všechno důležité. (Teď už nemyslím adminovství tou mocí, ale takové ty vlády nad světem apod., však to znáte )
Jj, u nás se učitelé na základce taky pořád "potápěli" místo aby přemýšleli A jinak nám pořád nutili britskou výslovnost, což jsem jako malá neměla ráda, ale teď už jsem pochopila, jak nádherná je britská angličtina a hlavně ten jejich přízvuk!!!
Jj, u nás se učitelé na základce taky pořád "potápěli" místo aby přemýšleli A jinak nám pořád nutili britskou výslovnost, což jsem jako malá neměla ráda, ale teď už jsem pochopila, jak nádherná je britská angličtina a hlavně ten jejich přízvuk!!!
To je tím, že člověk prostě nemůže mít všecko. A když má někdo moc, tak nezáleží na tom, jestli je dobrý nebo zlý, vždycky je nakonec sám. A čím mocnější nebo výjimečnější, tím víc je sám, protože jediný jeho věrný společník, je vždy jenom smrt... pardon, jsem se opět nechala unést Doktorem.
Taky se přidávám ke gratulacím.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Panebože! V Ově vykolejil vlak , doufám, že u Ďasíka všecko dobrý...
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 22 Oct 2011, 22:39, celkově upraveno 1 krát
Tak já teda jenom tak jak jdu náhodně kolem náhodně gratuluji náhodnému člověku panu Náhodnému k jeho náhodným narozeninám, které má čistě náhodou zrovna dnes.
bodomkes napsal:Jj, u nás se učitelé na základce taky pořád "potápěli" místo aby přemýšleli
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jsem ještě v Těšíně a do Opavy mě večer poveze taťka autem, takže v pohodě. Každopádně díky. Ale je to divné, před týdnem v Děhylově (mezi Opavou a Ostravou) začal hořet motorák a do země natekla nafta, takže až do zítřka bude výluka, při které vykopávají zamořenou zem a dělají nový železniční svršek, a teď zase tohle...Kolikokoli napsal:Panebože! V Ově vykolejil vlak , doufám, že u Ďasíka všecko dobrý...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Uf, no aspoň že tak. Koukám, že to na Ostravsku žije. Železniční nehody jsou hrozné :/.
V tom máme výhodu my, co jsme byli nuceni se učit ruštinu. Tam je výslovnost pořád ruská. O angličtinu se pokouším už potřetí s větším časovým odstupem a vypadá to, že za posledních dvacet let třikrát totálně změnili výslovnost jak ve státech tak v UK.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Dívám se, že ten Elefant vyjel kompletně celý mimo trať, to najel na kusou kolej?Kolikokoli napsal:Uf, no aspoň že tak. Koukám, že to na Ostravsku žije. Železniční nehody jsou hrozné :/.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ne, podle všeho, co znám o té oblasti, a znám o ní skoro úplně všechno , vykolejil ten vlak na výhybně odbočka Odra. Tam se rozhoduje, jestli ten vlak pojede na Přerov, nebo na Bohumín... A ty výhybky tam jsou už dost staré.NoMouse napsal:Dívám se, že ten Elefant vyjel kompletně celý mimo trať, to najel na kusou kolej?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Nojo, nemohl se rozhodnout, tak radši vykolejil, to znám. (pokus o černý humor)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Je tu nějak mrtvo
clif- Znamení :
Pohlaví :
Koukám na to celej den jako blázen. Nikde ani živáčka.
rampage- Pohlaví :
Nejhorší na tom je, že i online lidi by tu byli, ale asi už nemají co říct.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Možná je každej z toho pondělka tak hotovej, že nemají ani sílu psát.
rampage- Pohlaví :
Pojď to trochu rozhejbat
clif- Znamení :
Pohlaví :
Ve dvou to moc nerozjedem a navíc se zrovna chystám na několikahodinový bezvědomí. Vždycky když mi ráno v 5 zazvoní budík tak si říkám proč já vůl nešel dřív spát.
rampage- Pohlaví :
Já dám ještě jeden díl doktora a jdu spát.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Mně už Doktoři došli tak to balím hned. Třeba tu bude zítra trochu živěji. Zatím zdarec.
rampage- Pohlaví :
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]