Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 23 z 40
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Začala jsem koukat na Castla a je to fakt sranda . Nathan je prostě borec .
To mi připomíná jistý seriál, který nenávidím: http://www.csfd.cz/film/68980-to-je-vrazda-napsala/podle-rating/?all=1
Doporučuji číst komentáře odspodu, je to fakt sranda. Na jeden z nich nemůžu zapomenout: Natočte díl o tom jak tý babě někdo upálí hlavu brokovnicí a dám tomu 5 hvězd.
Doporučuji číst komentáře odspodu, je to fakt sranda. Na jeden z nich nemůžu zapomenout: Natočte díl o tom jak tý babě někdo upálí hlavu brokovnicí a dám tomu 5 hvězd.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Vždyť to byl skvělý seriál! Sice nebyl lepší než Colombo, ale i tak to není žádný odpad.
Jednoduše nepravda. Bylo to děsný. Colombo sice nebyl o nic moc lepší, ale aspoň neiritoval tak moc, že bych ho měl chuť rozprášit na atomy, ty přeměnit na energii a tu vyzářit do Neptunu.
Pohlaví :
Tak a je to tady! Kolikokoli má dneska 21, mám to ze 2 zdrojů a žádný z nich není moje paměť (neexistuje). 21 je takový zajímavý rok, tyhle narozeniny se mně osobně dost povedly, takže doufám, že to taky budeš mít takhle. Je to 3*7 (nebo 7*3) a vlastně nic víc. Když jsem taky přemýšlel na vylepšení hry Empire Earth 2, tak jsem skončil s tolika epochami, od pravěku do doby vesmírné (a stále si stojím za to, že to byl dobrý nápad). Takže všechno nejlepší! Užij si dnešek a celý následující rok.
Pokud se někdo diví času příspěvku, tak to není proto, že chci být 1., kdo popřeje, ale dneska jdu naposled na brigádu. Poprvé v životě se projedu 9 z Medlánencké vozovny na Úzkou v čas, ve který jsem doopravdy ještě nikdy nejel.
Pokud se někdo diví času příspěvku, tak to není proto, že chci být 1., kdo popřeje, ale dneska jdu naposled na brigádu. Poprvé v životě se projedu 9 z Medlánencké vozovny na Úzkou v čas, ve který jsem doopravdy ještě nikdy nejel.
Pohlaví :
Sakra, Irwain mě předběhl! Ale jen proto, že jsem byl celou noc pryč... Koli, všechno nejlepší!
A co se Jessicy Fletcherové a poručíka Columba týče, oba byli super... I když Columbo víc. Ale jako obvykle mě Irwainův názor nepřekvapuje.
A co se Jessicy Fletcherové a poručíka Columba týče, oba byli super... I když Columbo víc. Ale jako obvykle mě Irwainův názor nepřekvapuje.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Také se přidávám ke gratulacím. Konečně můžeš ze svého věku udělat rovnostranný trojúhelník.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
I já přeji Koli všechno nejlepší. Party like it's 1758.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Taky přeju vše nejlepší a dostatek dobrých seriálů po celý život
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Díky moc lidi! Aspoň trochu mi to ulevilo od deprese, ještě jako Rachel při třicátinách na tom ale naštěstí nejsem .
A k narozeninám jsem dostala ten nejlepší geekovský dárek - BSOD . Ještěže je modrá, to pomáhá .
A k narozeninám jsem dostala ten nejlepší geekovský dárek - BSOD . Ještěže je modrá, to pomáhá .
BSOD? WTF?
Btw, stahuju TBBT v 720p, mám tu zatím 1. 2 díly, musím říct, že to je absolutně o něčem jiném.
Btw, stahuju TBBT v 720p, mám tu zatím 1. 2 díly, musím říct, že to je absolutně o něčem jiném.
Pohlaví :
Co nechápeš? Prostě stará dobrá modrá obrazovka smrti.
http://comixed.files.wordpress.com/2009/02/bsod.jpg
starý dobrý ale už nebude new BSOD
jinak pravda 720p je přece jen trochu takový... no prostě hezčí no
jinak pravda 720p je přece jen trochu takový... no prostě hezčí no
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Musím říct, že ten Castle, kterého mi Zikato poskytl v 720p je opravdu krásná podívaná, ale stejně většinou sleduju ve zmenšeném okně a u toho ještě píšu na qipu/brouzdám po netu/vařím/čtu si/lakuju si nehty/uklízím...
Já třeba nechápu jak se to dá dostat k narozeninám, to jako modrý obdélníkový dort s bílým výpisem chyby...jo počkat, on ti to nadělil počítač?Kolikokoli napsal:Co nechápeš? Prostě stará dobrá modrá obrazovka smrti.
btw
"Promiňte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávněním mohou odpovídat na příspěvky v tomto fóru"Zhuštění fóra o epizodách napsal:Dnes jsem udělal speciální fórum pro pátou sérii TBBT a při té příležitosti jsem fórum Epizody "zhustil" do jednoho řádku. Přijde mi to tak přehlednější. Co na to říkáte vy?
Takže se vyjádřím tu: nejdřív jsem se lekl, co se děje, pak mi to teda došlo. No, sice se teď musí udělat jedno kliknutí a jeden refresh stránky navíc, ale zas se mi vleze celý obsah fóra na jednu obrazovku noťasu, předtím to o jednu položku nevycházelo...
Edit: ahá, ony jsou ty jednotlivé sezóny taky klikací, tak v tom případě už k tomu žádnou připomínku nemám.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Fakt? Hned to zkusím napravit... Ale ještě včera jsem všechna oprávnění kontroval, takže je to divné.
A jo, ty sezóny jsou taky klikací.
Edit: Tak už jsem ty oprávnění upravil. Teď tam nemůžou psát akorát anonymové...
A jo, ty sezóny jsou taky klikací.
Edit: Tak už jsem ty oprávnění upravil. Teď tam nemůžou psát akorát anonymové...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Koli, promiň, že tak pozdě, ale všechno nejlepší a nejgeekovitější. Vyděřenou 5. sérii TBBT, hodně místa na harddisku a hodně toho "real life", protože jinak budu pořád nestíhat číst ty komentáře tady =D (což taky není uplně špatně, protože jsem ráda, když se tu něco děje )
Live long and prosper!
Live long and prosper!
Kolikokoli: Ježiš, dyť já jsem do toho příspěvku chtěl taky naspat v prvé řadě přání a nakonec jsem se jenom vyjádřil k BSOD... No jo, hlava děravá...
Nic originálního mě nenapadá, takže jenom:
Všecko nejlepší!
A ať Tě provází Síla.
Nic originálního mě nenapadá, takže jenom:
Všecko nejlepší!
A ať Tě provází Síla.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
lidi pojdte nekdo na noc vědců nudim se.
clif- Znamení :
Pohlaví :
kdybych byl v Brně tak jdu ale jelikož su 20km daleko... a busy jezdí blbě a jsou drahý...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Jono, taky se mi nechce do Brna, promiň cliffe.
Dejv: Jo tak mě napadá (OT - kdyby Kantýna měla vůbec topic), když jsi z těch Sobotovic, byl jsi na tom novém aquaparku v Žabčicích o prázkách?
Dejv: Jo tak mě napadá (OT - kdyby Kantýna měla vůbec topic), když jsi z těch Sobotovic, byl jsi na tom novém aquaparku v Žabčicích o prázkách?
no ani ne, resp když už do bazénu tak jen ke známým a nebo k moři, na veřejnym koupališti sem nebyl už ani nepamatuju, ale kámoška tam jela a zvala mě ale byl sem zrovna v práci a navíc pak stejně myslím odešli
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Škoda. Já tam právě byla a docela se mi tam líbilo. Byla jsem tam někdy přes týden na konci prázdnin, tak tam bylo uplně prázdno. To byl úplný luxus. Ale jako chápu Tě. Taky moc veřejné koupáky neprožívám.
Ty jo tolik lidí jsem tady ještě nezažil během roku tu bylo tak 3-5 lidí max. A ted vyjde nová epizoda a je tu 629 lidí.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed