Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
On tam hrál za jídlo Ale je to v pohodě maník, pokecali jsme, koupil nam pivo......
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Wow. Neviděla jsi tam někoho jménem Lúmenn?
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
clif- Znamení :
Pohlaví :
Neviděla?Irwain Nornossa napsal:Wow. Neviděla jsi tam někoho jménem Lúmenn?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Co si to dovoluješ?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já? Klávesnice. Když jsem to psal, tak v mé hlavě byly jisté myšlenky, bylo tma neviděl. Klávesnice ovšem zase sabotovala moje úsilí, a dodala tam to A.
Věci jsou vůbec děsný šmejdi. Neschopný se například samy uklidit. Klidně pořád padají, i kdyby je to mělo zničit. Zase když chceš, aby něco spadlo, tak to nespadne ani kdybys to volně ve vzduchu pustil.
Věci jsou vůbec děsný šmejdi. Neschopný se například samy uklidit. Klidně pořád padají, i kdyby je to mělo zničit. Zase když chceš, aby něco spadlo, tak to nespadne ani kdybys to volně ve vzduchu pustil.
Pohlaví :
Ta tohle předpokládám taky může klávesnice....Irwain Nornossa napsal:Když jsem to psal, tak v mé hlavě byly jisté myšlenky, bylo tma neviděl.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse napsal:Ta tohle předpokládám taky může klávesnice....Irwain Nornossa napsal:Když jsem to psal, tak v mé hlavě byly jisté myšlenky, bylo tma neviděl.
Moje klávesnice mě prostě asi nemá ráda. Uzavřeme to tím. Btw, kdybych psal přímým převodem myšlenek na text, což je už konečně nějaký důstojný způsob, tak by se tohle nedělo.
Pohlaví :
Teď jsem si všiml, že se mi v tom příspěvku taky vzbouřila klávesnice, a to hned u prvního písmena.Kolikokoli napsal:NoMouse napsal:Ta tohle předpokládám taky může klávesnice....Irwain Nornossa napsal:Když jsem to psal, tak v mé hlavě byly jisté myšlenky, bylo tma neviděl.
Naposledy upravil NoMouse dne Thu 15 Sep 2011, 17:38, celkově upraveno 2 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Vidíš? Najednou moje výmysly, jako ovládání myšlenkou nejsou tak hrozné, co? Stránky bezchybného textu během vteřin…
Pohlaví :
Irwain: já bych řekl, že by to pak dopadlo ještě hůř, protože tok myšlenek je ještě víc "nestabilní" a koneckonců to on je příčinou tady těch "překlepů", kdy jsou celé slova a části věty špatně.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tady se zase už dostáváme k tomu, jak to vlastně funguje, a vím, že jsme to řešili, že jsem nebyl pochopen, takže…uzavřel bych to tím, že ne, tohle se doopravdy neděje.
Pohlaví :
OMG! A jsme tam, kde jsme byli . Prostě píšeme chyby, protože píšeme pomaleji než myslíme. Až bude fungovat Irwainův vynález, tak taky budou překlepy, páč budeme chtít říct/napsat deset věcí naráz a než to sestavíme do srozumitelné podoby, tak to budeme desetkrát opravovat. To už je lepší si po sobě příspěvek přečíst a nazdar .
Irwain: Ok, nebudem to rozebírat, ale třeba já se nejsem schopen soustředit na jednu věc a u psaní myslím na milion dalších, takže nevím, zda by taková technologie byla pro mě vhodná...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli: Nn, takhle to nebude.
NoMouse: Zařízení jsou individuální, kalibrují se.
NoMouse: Zařízení jsou individuální, kalibrují se.
Pohlaví :
Irwain: zajímavé, že o tom mluvíš, jakoby už existovaly... Že se kalibrují je hezké, ale to pořád neznamená, že by se dokázaly vypořádat s chaotickým tokem myšlenek...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ehm…už jsem to tu vysvětloval, ne?
Kalibrace: adaptace na specifické myšlenkové vzorce, co mají co dělat s komunikací, vyjadřováním, zkrátka to, co chceš říct.
Je tu zpětná vazba. Tu máš vlastně i teď. Když píšeš, vidíš, co píšeš. Tam je to stejné. Uvidíš, nebude se Ti líbit, co jsi vymyslel, opravíš, jdeš dál.
Přístroj IGNORUJE myšlenky co se týkají něčeho jiného. Např. pokud píšeš o šalinách a zároveň přemýšlíš nad něčím jiným (pokud to teda děláš), tak to je ignorováno. Rozeznává se i to, co chceš napsat a co ne. Protože lidi jsou povrchní, pokrytecký lháři, a když píšou nějaký vřelý pozdrav, myslí tím hromadu nadávek, napíše se i s touhle věcičkou vřelý pozdrav.
Líp to asi už vysvětlit nedokážu. A názornou ukázku předvést bohužel nemůžu.
Kalibrace: adaptace na specifické myšlenkové vzorce, co mají co dělat s komunikací, vyjadřováním, zkrátka to, co chceš říct.
Je tu zpětná vazba. Tu máš vlastně i teď. Když píšeš, vidíš, co píšeš. Tam je to stejné. Uvidíš, nebude se Ti líbit, co jsi vymyslel, opravíš, jdeš dál.
Přístroj IGNORUJE myšlenky co se týkají něčeho jiného. Např. pokud píšeš o šalinách a zároveň přemýšlíš nad něčím jiným (pokud to teda děláš), tak to je ignorováno. Rozeznává se i to, co chceš napsat a co ne. Protože lidi jsou povrchní, pokrytecký lháři, a když píšou nějaký vřelý pozdrav, myslí tím hromadu nadávek, napíše se i s touhle věcičkou vřelý pozdrav.
Líp to asi už vysvětlit nedokážu. A názornou ukázku předvést bohužel nemůžu.
Pohlaví :
A co když chci napsat tu urážku, ale zároveň i vřelý pozdrav? Vždyť ani já sama v hlavě nemám jasno, co chci a nechci napsat, natož aby to věděl nějaký přístroj. Leda by se člověk soustředil asi tak, jako by byl Jedi a chtěl sundat sloup z Obi-Wana. Ale většina lidí u psaní takto nemyslí. Třeba teď píšu o Obi-Wanovi a moje vedlejší myšlenka je, že měl supr hadry ve třetím filmu. Jak ten přístroj pozná, kterého Obiho chci, a kterého ne?
Když nevíš, co vlastně chceš napsat, co napíšeš? Nic. Tahle věc to stejné.
To s tou vedlejší myšlenkou jsem shrnul v tom minulém. Vedlejší je rozpoznána.
Samozřejmě tady mluvíme o technologii, co využívá znalostí o mozku, o kterých si dneska nejlepší vědci můžou leda tak nechat zdát…
To s tou vedlejší myšlenkou jsem shrnul v tom minulém. Vedlejší je rozpoznána.
Samozřejmě tady mluvíme o technologii, co využívá znalostí o mozku, o kterých si dneska nejlepší vědci můžou leda tak nechat zdát…
Pohlaví :
- Spoiler:
- Jestli mi nějaký mimozemšťani připadají "k nakousnutí", tak jsou to jednoznačně asarijky
clif- Znamení :
Pohlaví :
- Příliš necudný příspěvek:
- Nn, jedině Turiani nebo Time Lordi . Jo a Romulani, těm jejich špičatým uším a podlým plánům se nedá odolat
Podle toho jak Irwain zasvědceně píše o "myšlenkovém psacím stroji" bych řekl, že potkal Doctora Who osobně . A nebo jen nestíhám sledovat vývoj techniky?
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Nepotkal a seriál ani nesleduju. Jen se nenechám limitovat. Jinak ne, bohužel jsi nezaspal. Musel bys spát zhruba tak 200 let, aby ses dočkal jakési první funkční verze. A to stále ještě nebylo nic extra, dělalo to chyby.rampage napsal:Podle toho jak Irwain zasvědceně píše o "myšlenkovém psacím stroji" bych řekl, že potkal Doctora Who osobně . A nebo jen nestíhám sledovat vývoj techniky?
Pohlaví :
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed