Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Ďasík: to víš, chtěla jsem poskytnout rychlou a neúplnou odpověď, protože jsem věděla, že to později vysvětlíš sám a mnohem pěkněji .
Na pátém filmu se mi hodně věcí nelíbilo. Jak s tou komnatou, s dvojčaty, s tím, jak odflákli Siriusův dům atd. A taky se mi tolik nelíbili testrálové, představovala jsem si je jinak...
Na pátém filmu se mi hodně věcí nelíbilo. Jak s tou komnatou, s dvojčaty, s tím, jak odflákli Siriusův dům atd. A taky se mi tolik nelíbili testrálové, představovala jsem si je jinak...
A taky Harryho nemá prásknout Cho, ale úplně jiná holka. Ale tohle beru...
A abych ten film jen nehanil, uznávám, že filmová Umbridgeová je naprosto dokonalá, ďábelštější než v knize. Pravé pure evil. A testrálové se mi hodně líbili.
A abych ten film jen nehanil, uznávám, že filmová Umbridgeová je naprosto dokonalá, ďábelštější než v knize. Pravé pure evil. A testrálové se mi hodně líbili.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
To s Cho mi přišlo divné. Ještěže ji nemám ráda, jinak bych byla hodně naštvaná .
ty kráso.. já mám stejný problém jako irwain, vůbec nechápu jak si můžete pamatovat takové podrobnosti z těch knížek pamatuju si něco málo, ale takhle do detailu fakt ne.. já mám takový všeobecný pocit, že ty filmy jsou odfláknuté..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak já si taky úplně podrobnosti nepamatuju, ale tyhle chyby pátého dílu jsou tak velké, že je zrovna jo. Ale obvykle si jakž takž pamatuju, co se ve které knize a kterém díle stalo a tak, i když hodně z toho z paměti vymizí... Třeba Pána prstenů jsem sice četl, ale např. Toma Bombadila, kterého tu všichni zbožňujou, si vůbec nevybavuju. Ale zase si vybavuju, že Saruman má na konci ještě zavítat do Hobitína a že to ve filmu není a je to fakt škoda...
No a navíc, Harry Potter, Twilight Saga, Darren Shan Saga, Demonata atd. jsou věci, co jsem četl relativně nedávno, řekněme v horizontu posledních čtyř let... Takže to jde.
No a navíc, Harry Potter, Twilight Saga, Darren Shan Saga, Demonata atd. jsou věci, co jsem četl relativně nedávno, řekněme v horizontu posledních čtyř let... Takže to jde.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
No teda! Nepamatovat si Toma Bombadila! To je nejlepší postava. Hlavně ta záhada - nepůsobí na něj Prsten (ani nezmizel, když si ho nasadil!). A ty otázky - je to Eru? Nebo Tolkien? ...
Tom Bombadil mě zklamal. Ale to bylo jen jedno z mnoha. V tom filmu, v tomhle konkrétním dílu chyběla spousta kapitol.
Saruman v Hobitíně…no, jestli si někdo pamatuje vizi, co měl Frodo, když byli v Lórienu, jak hleděl do… (ne, zrcadlo z Erisedu to nebylo, moje drahá paměti. To bylo v HP) no, prostě do tý vody, co mu tam dala Galadriel, tak takhle nějak to vypadalo.
Z Pána prstenů měli udělat 6 filmů. Podle knih v knihách. Měli by tam všechno, bylo by toho víc, bylo by to přesně…
V HP mi chyběla Cho, se kterou měl Harry „být“ od 3. dílu. Byl jsem na to zvědavý, ale pak…nic.
Saruman v Hobitíně…no, jestli si někdo pamatuje vizi, co měl Frodo, když byli v Lórienu, jak hleděl do… (ne, zrcadlo z Erisedu to nebylo, moje drahá paměti. To bylo v HP) no, prostě do tý vody, co mu tam dala Galadriel, tak takhle nějak to vypadalo.
Z Pána prstenů měli udělat 6 filmů. Podle knih v knihách. Měli by tam všechno, bylo by toho víc, bylo by to přesně…
V HP mi chyběla Cho, se kterou měl Harry „být“ od 3. dílu. Byl jsem na to zvědavý, ale pak…nic.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
aha, tak u mě to jsou 4 roky co jsem četla poslední knihu.. a od těch ostatních je to ještě dýl.. a nějak jsem neměla potřebu se k tomu vrátit.. ne že by se mi to nelíbilo, ale..Ďasík napsal:No a navíc, Harry Potter, Twilight Saga, Darren Shan Saga, Demonata atd. jsou věci, co jsem četl relativně nedávno, řekněme v horizontu posledních čtyř let... Takže to jde.
minnie- Znamení :
Pohlaví :
…člověk potřebuje něco novýho. (?)minnie napsal:…ne že by se mi to nelíbilo, ale…
Pohlaví :
Tom byl ve Společenstvu a Saruman v Hobitíně v Návratu krále. Nejvíc mě ale zklamaly Dvě věže. Z knih je totiž nejlepší, ale ten film se mi líbil nejméně ze všech.Irwain Nornossa napsal:...Tom Bombadil mě zklamal. Ale to bylo jen jedno z mnoha. V tom filmu, v tomhle konkrétním dílu chyběla spousta kapitol.
Saruman v Hobitíně...
no, spíš v poslední době moc nečtu, maximálně maily, noviny a skripta
a filmy.. pořád se točí tolik úžasných nových filmů a ještě mi chybí dokoukat tolik starých.. nemá moc smysl se vracet k těm, co už jsem viděla.. až na výjimky
a filmy.. pořád se točí tolik úžasných nových filmů a ještě mi chybí dokoukat tolik starých.. nemá moc smysl se vracet k těm, co už jsem viděla.. až na výjimky
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Tak jasně, já vim, ale…víš jak.Kolikokoli napsal:Tom byl ve Společenstvu a Saruman v Hobitíně v Návratu krále. Nejvíc mě ale zklamaly Dvě věže. Z knih je totiž nejlepší, ale ten film se mi líbil nejméně ze všech.
Pohlaví :
irwain: jasný, chápu
Teď mě dostala Futurama:
AMY: AAAAHHHH!
HERMES: EEEH!!!!
FRY: ... Na mě nečekejte.
PROFESOR: Je non-konvergentní!
FRY: Do prčic!
Teď mě dostala Futurama:
AMY: AAAAHHHH!
HERMES: EEEH!!!!
FRY: ... Na mě nečekejte.
PROFESOR: Je non-konvergentní!
FRY: Do prčic!
Obvykle se říká, že divergentní. Jinak zajímavé.
Pohlaví :
když už se tu řeší harry.. projekt pottermore jste určitě zaznamenali, ale doporučuju tenhle spot.. je hrozně vizuálně krásný úplně kouzelný
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Irwain: názvosloví se do roku 3000 může změnit
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Hádal bych, že to je spíš nějaký nesmysl z USA. Nejen, že přehazují pořadí čísel v datumu a bitech, teď už i tohle… Njn, jiný kraj, jiný mrav. Ale jinde to není vždy lepší.NoMouse napsal:Irwain: názvosloví se do roku 3000 může změnit
Ta angličtina toho kluka…není on náhodou z Londýna? Mně tohle přijde strašně povědomé, tenhle styl. A taky strašně super.
Pohlaví :
Tak o pottermore jsem teď slyšela poprvé.
A achjo, proč je ta britská angličtina taaaak překrásná?? (Nejlépe ta mladých Britů )
A Ďasíku, s tou první částí HP7 jsem jednala stejně, ale ještě jsem se na to doma ani nedívala (to přijde) ale na druhou část už asi půjdu. Už jenom proto, abych zjistila, jestli tam bude ten zavrženíhodný epilog.. Ale na Breaking Dawn se těším. Doufám, že tam dají prostor Jakeovi, což je nečekaně moje nejoblíbenější postava a vyprávění z jeho pohledu je z knihy snad má nejoblíbenější část, a nebudou tam cpát kupu povrchního fanservisu. Ten podzim ale bude naměstnaný novinkami.
A achjo, proč je ta britská angličtina taaaak překrásná?? (Nejlépe ta mladých Britů )
A Ďasíku, s tou první částí HP7 jsem jednala stejně, ale ještě jsem se na to doma ani nedívala (to přijde) ale na druhou část už asi půjdu. Už jenom proto, abych zjistila, jestli tam bude ten zavrženíhodný epilog.. Ale na Breaking Dawn se těším. Doufám, že tam dají prostor Jakeovi, což je nečekaně moje nejoblíbenější postava a vyprávění z jeho pohledu je z knihy snad má nejoblíbenější část, a nebudou tam cpát kupu povrchního fanservisu. Ten podzim ale bude naměstnaný novinkami.
Jo, taky miluji ten jejich přízvuk. Především londýnská angličtina, to je úplný "poslechový orgasmus" .bodomkes napsal:Tak o pottermore jsem teď slyšela poprvé.
Bodomkes: Jo, já mám v Twilight ságy taky nejradši Jakea a pasáže, které vypráví on. Fandil jsem mu od chvíle, co se stal hlavní postavou (= od druhého dílu). Je to poprvé, co fandím "vlkodlakovi" místo upírovi...
Co se týče epilogu HP, to, že byl zavrženíhodný, je podle mě ještě slabé slovo.
Co se týče epilogu HP, to, že byl zavrženíhodný, je podle mě ještě slabé slovo.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
To víš, jakožto mladá dáma se snažím své výrazivo mírnit.
Právě díky Jakovi je mým snad nejoblíbenějším dílem New Moon (dokonce i přes ty otravné Belliny emo pasáže, kde se neustále z něčeho obviňuje) protože tam má Jake plno prostoru. Ale ještě lepší by bylo, kdyby napsala druhý díl autorka z Jakeova pohledu. ...Tak mě napadá, četl jsi první díl z pohledu Edwarda? Meyerová to publikovala veřejně na net kvůli tomu, že se to za jejími zády dostalo na net, což ji naštvalo, ale zas nechtěla, aby byli v nevýhodě věrní fanoušci, kteří by to ilegálně nestáhli. Já jsem četla jenom kousek, ale je to zajímavé. Hlavně se Edward na rozdíl od Belly pořád nepodceňuje a navíc spolu s ním čteš myšlenky (skoro) všech okolo.
Právě díky Jakovi je mým snad nejoblíbenějším dílem New Moon (dokonce i přes ty otravné Belliny emo pasáže, kde se neustále z něčeho obviňuje) protože tam má Jake plno prostoru. Ale ještě lepší by bylo, kdyby napsala druhý díl autorka z Jakeova pohledu. ...Tak mě napadá, četl jsi první díl z pohledu Edwarda? Meyerová to publikovala veřejně na net kvůli tomu, že se to za jejími zády dostalo na net, což ji naštvalo, ale zas nechtěla, aby byli v nevýhodě věrní fanoušci, kteří by to ilegálně nestáhli. Já jsem četla jenom kousek, ale je to zajímavé. Hlavně se Edward na rozdíl od Belly pořád nepodceňuje a navíc spolu s ním čteš myšlenky (skoro) všech okolo.
- link (just in case):
- http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
Tak to si druhý díl přečtu (četl jsem jen třetí a čtvrtý díl)! Nevěděl jsem, že v něm velkou část vypráví Jacob a dosud jsem bral New Moon jako nejhorší díl ságy, protože Bella (ale i Edward) se v něm chová skutečně jako emoidiot...
A o tom pátém (prvním) díle vím. Četl jsem zatím ale jen první kapitolu...
A o tom pátém (prvním) díle vím. Četl jsem zatím ale jen první kapitolu...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Já teda taky četla zatím jenom první kapitolu z MS (a ne microsoft! ), už teda docela dávno. A v té dvojce to nevypráví přímo Jake, ale hodně se to soustřeďuje na něj, fakt nesrovnatelné s filmem. Rozhodně doporučuji přečíst. Přijde mi, že ve filmu vyzdvihli ty nudné emo části Bella+Edward a brutálně potlačili Jakea a jeho character, což mě teda moc nepotěšili, no..
Jo, film dvojka mi taky přijde snad nejhorší. Hlavně to podporuje polonahý Rob... ale některé části trojky taky docela ve filmu zprznili...i z hezkých vět udělali kýčovitě znějící fráze. Ale ve trojce jsem z filmu nadšená, jaký dali prostor Jasperovi. To hodně oživilo film a té části fakt nemám, co vytknout.
Jo, film dvojka mi taky přijde snad nejhorší. Hlavně to podporuje polonahý Rob... ale některé části trojky taky docela ve filmu zprznili...i z hezkých vět udělali kýčovitě znějící fráze. Ale ve trojce jsem z filmu nadšená, jaký dali prostor Jasperovi. To hodně oživilo film a té části fakt nemám, co vytknout.
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 16 z 40
Povolení tohoto fóra: