Kantýna (všeobecný pokec)
+17
Mysh
Zikato
rampage
Dejv92
g.hofstadter
clif
Isabel
tx
vetka.M
minnie
Ďasík
R&omize
Irwain Nornossa
NoMouse
bodomkes
MartyCZ
Kolikokoli
21 posters
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
No, třetí film se mi celkem líbil, i když scénu se stanem jsem čekal mnohem lepší (v knize je skvělá). A jak jsem psal, hodně se mi líbil výkon toho týpka, co hrál Rileyho...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Mně vadily vyloženě jen maličkosti, jinak si není na co stěžovat. Jako třeba, že měla Esme divné vlasy, že změnili herečku Victorie a taky byl FAIL, že Jasperovi narostly do 3. dílu vlasy.... !! WTH? Upírům vlasy nerostou.... a pak některé ty věty říkal (hlavně Edward) fakt divně... Ale on i ve dvojce hrál místy lehce nedůvěryhodně...
Mně přišla ta scéna se stanem v pohodě, asi jsem to už delší dobu nečetla, tak si to moc přesně nevybavuji. Jediné, co si jasně pamatuji, je, že Victorii na konci té scény v knize Edward ukousl hlavu a potom šel políbil Bellu. To mi přišlo poměrně dost nechutné, tak to ve mně zanechalo dojem... Ale mně se líbila ve filmu (3) ta hlavní bitka - ladný upíří tanec, fakt krása.
Mně přišla ta scéna se stanem v pohodě, asi jsem to už delší dobu nečetla, tak si to moc přesně nevybavuji. Jediné, co si jasně pamatuji, je, že Victorii na konci té scény v knize Edward ukousl hlavu a potom šel políbil Bellu. To mi přišlo poměrně dost nechutné, tak to ve mně zanechalo dojem... Ale mně se líbila ve filmu (3) ta hlavní bitka - ladný upíří tanec, fakt krása.
Tak mě máte zpátky. Bože, je super být zase na netu. Ani nevíte, jak. Multitaskinguju rychle, jak dýchám, bilion věcí najednou…
Třeba jim rostou vlasy. Tihle upíři jsou tací jiní…
Třeba jim rostou vlasy. Tihle upíři jsou tací jiní…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Nějak to tu umřelo... ale když je taky plno lidí na FF, tak není divu.
Tak mě napadá, taky nesnášíte komáry? Mě přivádějí přímo k šílenství, když mě třeba už třetí den ustavičně budí tím jejich ohavným bzučením... Štípance by mi ani tolik nevadily... Úplně mi existence komárů hyzdí/kazí mé milované léto.
Tak mě napadá, taky nesnášíte komáry? Mě přivádějí přímo k šílenství, když mě třeba už třetí den ustavičně budí tím jejich ohavným bzučením... Štípance by mi ani tolik nevadily... Úplně mi existence komárů hyzdí/kazí mé milované léto.
Tak Ty jsi taky byla pryč… Jasně, umřelo, už je to dýl, ale je to škoda.
Mně ani ne. Jako nesnášim je, ale nějak…je nezaznamenávám, a to bydlím na Kolejní. Samý stromy, pole…konečná pro šaliny na dohled.
Milovaný léto… No dobře. Komáři ho kazí, to jo, kazí spoustu věcí. Vždycky jim přeju, aby je sezobl nějakej pták, aby aspoň byli k něčemu dobrý.
Mně ani ne. Jako nesnášim je, ale nějak…je nezaznamenávám, a to bydlím na Kolejní. Samý stromy, pole…konečná pro šaliny na dohled.
Milovaný léto… No dobře. Komáři ho kazí, to jo, kazí spoustu věcí. Vždycky jim přeju, aby je sezobl nějakej pták, aby aspoň byli k něčemu dobrý.
Pohlaví :
Bodomkes: Já komáry přímo nenávidím, jsem totiž pro ně dost častá kořist. Jednou jsem byl na výletě a když jsem se vrátil, měl jsem všude na obou nohách štípance v cca 1,5 cm odstupech. Vypadalo to, jak bych měl silonky s puntíkama... Bzučení mi taky vadí, ale spíš jako varování, že ten komár chystá něco nekalého... Co je ale ještě horší, jsou ovádi.. Už jsem zažil, že jsem měl tak nateklou čelist, že jsem skoro nemohl mluvit. A stehno jsem měl dvojnásobně široké a tvrdé jako šutr...
Irwain: Jo, to s těma ptákama jim vždycky přeju taky.
Irwain: Jo, to s těma ptákama jim vždycky přeju taky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ježiš, to jsi musel vypadat hrozně. Fakt nezávidim.
Ováda jsem teda naštěstí nikdy nepotkal.
Ona je ta myšlenka příjemná. Jak ten komár letí, za ním pták, v letu ho sežere, a pak dalších pár…
Ováda jsem teda naštěstí nikdy nepotkal.
Ona je ta myšlenka příjemná. Jak ten komár letí, za ním pták, v letu ho sežere, a pak dalších pár…
Pohlaví :
ha, já mám štěstí, že těmhle potvorám nechutnám skoro na mě nelítají komáři a i klíště jsem měla jenom jednou.. vlastně ani včely a vosy.. jednou mě jedna z nich bodla, nevím už která, a pak jsem se celý den třásla jestli nemám alergii, protože mi připadalo že ten bodanec "strašně" natéká
co ale nesnáším jsou všechny ty repelenty a smrady, kterýma se ostatní chrání před potvorama..
co ale nesnáším jsou všechny ty repelenty a smrady, kterýma se ostatní chrání před potvorama..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
nejlepší je, minnie, jak se všichni "chytře" šplíchají VE stanu...pak to tam páchne všude
mne bodla vosa jenom jednou, když mi bylo asi 10... a najednou hned tři bodance do krku, tak všechny učitelky začaly panikařit, protože kdybych měla alergickou reakci, tak se udusím.. ale hohó, přežila jsem to v klidu. Jen jsem měla nateklej krk jak želva. =D
Jo a klíště poslední dobou chytám dřív, než se zavrtají, fakt docela štístko.
Irwaine Tos mě rozesmál, máš smysl pro takt. Prý na Ďasíka - tos musel vypadat hrozně.
Já na komáry pořád volám: Umři, prosím! Umři! Umři! Ale ne a ne mě poslechnout..
Ďasík: No mne hlavně štve, že mám asi nějakou extra sladkou krev, nebo co, takže kdykoliv jsem v místnosti s někým jiným, tak jsem ozobaná jen já.. :< No a s tím bzučením.. já mám hodně lehký spánek, takže zabzučí a jsem hned vzhůru... Potom taky po ránu vypadám jak zombík po takové komáří noci. A ovád mě snad zatím ani nekousl, díkyčasu.
mne bodla vosa jenom jednou, když mi bylo asi 10... a najednou hned tři bodance do krku, tak všechny učitelky začaly panikařit, protože kdybych měla alergickou reakci, tak se udusím.. ale hohó, přežila jsem to v klidu. Jen jsem měla nateklej krk jak želva. =D
Jo a klíště poslední dobou chytám dřív, než se zavrtají, fakt docela štístko.
Irwaine Tos mě rozesmál, máš smysl pro takt. Prý na Ďasíka - tos musel vypadat hrozně.
Já na komáry pořád volám: Umři, prosím! Umři! Umři! Ale ne a ne mě poslechnout..
Ďasík: No mne hlavně štve, že mám asi nějakou extra sladkou krev, nebo co, takže kdykoliv jsem v místnosti s někým jiným, tak jsem ozobaná jen já.. :< No a s tím bzučením.. já mám hodně lehký spánek, takže zabzučí a jsem hned vzhůru... Potom taky po ránu vypadám jak zombík po takové komáří noci. A ovád mě snad zatím ani nekousl, díkyčasu.
No, mě vosa ani včela ještě nepíchly, ale bojim bojim...
Co se týče sprejů proti hmyzu, souhlasím s váma, páchne to hrozně a nechápu, když to někdo stříká v uzavřené místnosti.
S tou "sladkou" krví jsme na tom stejně - u nás v rodině komáři lezou na mě a mamku, taťkovi a sestře se vyhýbají... A bydlel jsem s klukem, kterého když ve spánku kousl komár, tak se normálně probudil, protože ho to prý nesnesitelně pálilo... Ten byl skutečně schopný honit komára celou noc.
Co se týče sprejů proti hmyzu, souhlasím s váma, páchne to hrozně a nechápu, když to někdo stříká v uzavřené místnosti.
S tou "sladkou" krví jsme na tom stejně - u nás v rodině komáři lezou na mě a mamku, taťkovi a sestře se vyhýbají... A bydlel jsem s klukem, kterého když ve spánku kousl komár, tak se normálně probudil, protože ho to prý nesnesitelně pálilo... Ten byl skutečně schopný honit komára celou noc.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jojo, lov komárů uprostřed noci je vždycky zážitek... Mně se do toho nikdy nechce, ale když jsem každou chvíli vzhůru, tak je to stejně nanic jako být vzhůru s rozespalýma očima a bačkorou v ruce.. Nejvtipnější jsou ty různé taktiky, jako si lehnout a při zabzučení co nejrychleji rozsvítit a snažit se ho plácnout... ale já jsem vždycky tak omráčená z toho světla teda, že to moc nefunguje..
Já dělám to hlavně, že nechávám naschvál pár mrtvol na stropě, protože čekám, že je to logicky odradí od toho se u mě potloukat... =D Jako výstražné znamení. A když už tam nějaký parchant je a furt ho nemůžu najít, tak popadnu polštář, peřinu a jdu spát kamkoliv jinam na zem. Většinou se složím pod klavír v knihovně, tam je útulno..
A vos/včel se neboj.. většinou to není nějak kritické, jen maximálně napuchneš... jedině to byl problém v tom krku, protože tam když se Ti zúží dýchací cesty (alerická reakce), tak je to průser... n-n
EDIT: Jo a s tou sladkou krví znám víc lidí, vždycky se sázíme, kdo "vyhraje", když budeme ve společné místnosti... zatím celkem vedu
Já dělám to hlavně, že nechávám naschvál pár mrtvol na stropě, protože čekám, že je to logicky odradí od toho se u mě potloukat... =D Jako výstražné znamení. A když už tam nějaký parchant je a furt ho nemůžu najít, tak popadnu polštář, peřinu a jdu spát kamkoliv jinam na zem. Většinou se složím pod klavír v knihovně, tam je útulno..
A vos/včel se neboj.. většinou to není nějak kritické, jen maximálně napuchneš... jedině to byl problém v tom krku, protože tam když se Ti zúží dýchací cesty (alerická reakce), tak je to průser... n-n
EDIT: Jo a s tou sladkou krví znám víc lidí, vždycky se sázíme, kdo "vyhraje", když budeme ve společné místnosti... zatím celkem vedu
No, s těma "silonkama" jsem pořádně vyděsil profesora tělocviku... Hráli jsme venku fotbal a když mě pak na konci při nástupu viděl, tak úplně šokovaně říká: "To se ti stalo jen za tu půlhodinu???" Tak jsem ho musel uklidňovat, že na výletě.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A taky jsi mě tím přirovnáním k silonkám rozesmál.
Teď jsi mi připomněl, já jsem taky pěkně označkovaná v létě, kdykoliv se navečer zdržím na zahradě při zalívání rajčat apod. Vždycky je takový zlom, kdy najednou jsou naprosto VŠUDE komáři a já jsem posázená štípanci po rukách a všude, co odkryju... Fakt děs.. A to se snažím máchat rukama a co nejvíc poskakovat... Hotový puntíkovaný vzor zadarmo.
Teď jsi mi připomněl, já jsem taky pěkně označkovaná v létě, kdykoliv se navečer zdržím na zahradě při zalívání rajčat apod. Vždycky je takový zlom, kdy najednou jsou naprosto VŠUDE komáři a já jsem posázená štípanci po rukách a všude, co odkryju... Fakt děs.. A to se snažím máchat rukama a co nejvíc poskakovat... Hotový puntíkovaný vzor zadarmo.
Námět na turnaj na příštím Festivalu Fantazie - Oficiální karetní hra Mystic Warriors of Ka'a. Více informací na letošním ComicConu (21. - 24.7.2011).
Zdroj: http://www.cbs.com/forum/posts/list/0/160125.page
Zdroj: http://www.cbs.com/forum/posts/list/0/160125.page
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Kde jsou ty doby, co jsem měl otevřené tohle fórum a musel stále aktualizovat, abych stíhal.…
Pohlaví :
Jojo... Ale čekám, že to zase přijde, až se začne vysílat.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Doufám.
Hlavně by to chtělo další sraz.
Hlavně by to chtělo další sraz.
Pohlaví :
Myslim, že MWoK se ujmou už na přištim mini srazu, jen co je někde seženu na netu a vytisknu (pochopiteně hned potom koupim na e-bayi)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
ehm, co je MWoK? Ani google nepomáhá...clif napsal:Myslim, že MWoK se ujmou už na přištim mini srazu, jen co je někde seženu na netu a vytisknu (pochopiteně hned potom koupim na e-bayi)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
nápověda - koukni o pár postů výše
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
jenom jsem vyvinul takovou zkratku, má to dlouhej název.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ohledně MWoK, trochu zrada, zatím ta hra bude jen jako facebook aplikace, která je v tuhle chvíli v beta verzi, fyzická verze se zatím neplánuje.
https://www.facebook.com/apps/application.php?id=194445623923874
https://www.facebook.com/apps/application.php?id=194445623923874
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
minnie: aha, dík. Koukal jsem výš, ale málo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed