O moderních a ještě modernějších technologiích
+6
MartyCZ
clif
NoMouse
Ďasík
Kolikokoli
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: O moderních a ještě modernějších technologiích
Njn, tak nokia. Ne, asi tam dali nějakou baterku s daleko vyšší kapacitou. Vůbec, to je další problém téhle doby, chce to lepší baterky.
Tak to nevím, se kterýma ses dostal do styku, ale mně zatím všechny vyhovovaly. Jen se musí jít s dobou.
Však já vím, ale teda…simuluje, to jo, dost nepřesně. Ne, vypl jsem to, přijde mi to lepší.
Nereaguje, no. Je to sice škoda, ale na druhou stranu…ta lehkost doteků… Když se potřebuju trefit, zvětším si to, ale obvykle to dám i bez toho.
Tak to nevím, se kterýma ses dostal do styku, ale mně zatím všechny vyhovovaly. Jen se musí jít s dobou.
Však já vím, ale teda…simuluje, to jo, dost nepřesně. Ne, vypl jsem to, přijde mi to lepší.
Nereaguje, no. Je to sice škoda, ale na druhou stranu…ta lehkost doteků… Když se potřebuju trefit, zvětším si to, ale obvykle to dám i bez toho.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Bezpochyby s těmi největšími šunty, jaké kdy SE vyrobil, to je mi jasné a neříkám, že nemůžou mít i dobré mobily, ale tímhle si u mě prostě udělal příliš velkou antireklamu.Irwain Nornossa napsal:Tak to nevím, se kterýma ses dostal do styku, ale mně zatím všechny vyhovovaly. Jen se musí jít s dobou.
Přijde mi, že Samsung právě strká do mobilů docela silné baterky, některé jeho mobily vydrží třeba 3 týdny co vím třeba od spolužáka, ten můj minimálně týden, míň jak týden maximálně, když lezu furt přes wifi na net...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
A proč ne... ;)
Koli krásně shrnula mou představu o mobilu, ve svém příspěvku jsem to nenapsal, ale u toho předposledního mobilu se mi začal "loupat" z pádů obal, na to jsem u staré kvalitní Nokie nebyl zvyklý... A proč ne iPhone, mám i své vlastní další důvody, proč zrovna on...
Jasně, SEčko nedělalo jen dobré telefony. Třeba K850i, který vyšel v době, kdy jsem si kupoval K800i byl…nepovedený. Celý fast port a ten předchůdce byly špatně. Kauza ohledně aktualizace Androida na X10 /mini/pro a X8 je jeden z největších omylů SEčka, který upřímně nechápu. Jako jasně, mě to až tak štvát nemusí, já dostanu Androida 2.3.3, ale co ostatní? A lidí, co mají neaktualizované telefony je dost.
I přes to, SE zůstane mou volbou…
I přes to, SE zůstane mou volbou…
Pohlaví :
Jo, já na ně taky nedám dopustit...Irwain Nornossa napsal:I přes to, SE zůstane mou volbou…
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
My zase na Nokiu... ;)
Nedát dopustit, nedát dopustit... Hlavní je ho neupustit... Aspoň tedy ne moc často...
:D
Co neupustit na zem. Kamarádce kolikrát spadl do záchodu... Fakt nevím jak, je to asi talent. A vždycky s ním pak (vysušeným) mrskla o zem a už zas jel.
To jsou totiž starší mobily; vydrží pořádné nárazy. To potřebuju, hlavně po ránu, kdy jsem jednou nohou ještě ve snech.
To jsou totiž starší mobily; vydrží pořádné nárazy. To potřebuju, hlavně po ránu, kdy jsem jednou nohou ještě ve snech.
Ten můj starý cihla Alcatel mi jednou v zimě spadl a displayem dolů mi klouzal po ledě z kopce asi 200 metrů, než jsem ho dohonil a chytil. A sice byl trošku odřený, ale přežil dokonale...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Mne sa zase podarilo starú 3510i vytriasť zo šiesteho poschodia a bol ako nový
ondrej263- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 07. 03. 11
Věk : 31
Místo : Slovakia Zlaté Moravce
mobily
Však proto mám ráda starší bytelné mobily, které jen tak něco nerozhodí.. Ale ty obrovské cihly bych teda už odmítala nosit.. Mám takový kompromis..mini mobil, ale rány vydrží.
Já měla hrozně ráda tu svoji cihlu R310s... To byla veliká láska, ale pak jsem mu ukousla anténu a musela do koše .
..ukousla anténu?
To jako z nervozity? Nebo to bylo "S tebou mě baví svět, já bych tě láskou sněd.."?
Tyjo, takovou anténou by šlo i někoho zabit...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Když padá...
Když už se bavíme o telefonech, víte někdo o současném (nebo aspoň ještě stále sehnatelném) zaručeně bytelném telefonu?
O jednom bych věděl:
https://www.youtube.com/watch?v=Wt1fNKhQdKk&feature=player_embedded
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
jo to je pěknýMartyCZ napsal:O jednom bych věděl:
jinak 3310 je klasika ostatní nokie šly prude dolů... co vidím ve třídě to je děs (čím novější tím horší foťáky a další věci to samý)
já na tom byl teda takto: SE-T630, SE-K550 no a u toho su furt (u obou je vada blbých konektorů ale třeba foťák je u k550 dokonalej)
a v dnešní době bych bral toto a nebo nějakej můj vlastní koncept
jinak značkově se přikláním k HTC a jako druhý SE
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Problém je, že Tvůj koncept je pro tuhle dobu příliš pokročilej. Tahle civilizace asi ještě neví, že jde dělat univerzálně dobrý věci.
Chvělo by to telefon o něco větší, než X10, s větším displejem v rozlišení 1280 na 800, foťák by měl přídavnou optiku, byla by tam 5ti řádková vysouvací klávesnice… Prostě všechno, co tahle doba už má, v jednom. Myslím, že by to mělo úspěch, já osobně bych to bral.
Chvělo by to telefon o něco větší, než X10, s větším displejem v rozlišení 1280 na 800, foťák by měl přídavnou optiku, byla by tam 5ti řádková vysouvací klávesnice… Prostě všechno, co tahle doba už má, v jednom. Myslím, že by to mělo úspěch, já osobně bych to bral.
Pohlaví :
Irwain: Něco jako tohle?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
xphone
TO CHCI!!!! Chci si smažit toasty! Vsadím se, že má vždycky v záloze mobil i čerstvý chleba..
Nejlepší bylo, když do xphonu začala mizet i VHSka..
Ne, to jsem nemyslel. Narozdíl od nich, já to myslím vážně. A hlavně reálně.
Třeba 2 sloty pro paměťovku, nebo pro 2 simky, to snad není takovej problém, ne? Stejně jako interní 32 GB paměť. Moc paměti? To je to poslední na co si stěžovat. Moc paměti=moc možností.
Třeba 2 sloty pro paměťovku, nebo pro 2 simky, to snad není takovej problém, ne? Stejně jako interní 32 GB paměť. Moc paměti? To je to poslední na co si stěžovat. Moc paměti=moc možností.
Pohlaví :
lol
2x, paní mluvčí, jeden komentář i pro mě prosím... (I tu VHSku jsi vystihla přesně... )bodomkes napsal: TO CHCI!!!! Chci si smažit toasty! Vsadím se, že má vždycky v záloze mobil i čerstvý chleba..
Jo, to mě taky pobavilo. Asi tam je něco, co komprimuje atomy a expanduje prostor.
Pohlaví :
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S04E21 - The Agreement Dissection [TITULKY]
» Transformeři a jiní
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» Transformeři a jiní
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» Kantýna (všeobecný pokec) I
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: