Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 4 z 27
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
NoMouse napsal:Prvních 5 sérií 30 giga? A má jich to 26, to je 150 giga...
Asi jsem mimo, protože jsem začal u tohoto dílu - S1E01 "Doctor who - Rose" jako u prvního. Vím, že jsou starší Doktoři, ale to snad bude ještě na betamaxu ne?
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Koli: A nebyly ty díly kratší? Nějakých 20-25 minut? To by mohlo mít míň jak 350 mega na díl, třeba 150-200 MB...
edit: Rampage: no tak to o čem mluvíš je Renewed Doctor, u kterého běží 6. série, ale Koli se shání po původním (klasickém) doktorovi, který měl 26 sérií.
edit: Rampage: no tak to o čem mluvíš je Renewed Doctor, u kterého běží 6. série, ale Koli se shání po původním (klasickém) doktorovi, který měl 26 sérií.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, koukala jsem na titulky, které dělá Blackthunder a tam píše odkazy na ty díly. Většinou mají těch 350 MB... Taky jsem si říkala, že když byly tehdy jen dvacetiminutové episody, že to bude menší, ale asi ne...
A nedá se na to někde dívat on-line? Já kdybych se na to začal dívat, tak to asi stahovat nebudu...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Kratší nebyly, každý díl se skládal ze zhruba 4 částí, každý 25 minut a 350MB. Možná by bylo lepší se zeptat Doctora nebo Blackthundera, kolik to celé koštuje.
rampage: Jó, betamax, ten ještě chodil po houbách.
rampage: Jó, betamax, ten ještě chodil po houbách.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
No, sem tam se něco objeví na YT, ale celý je tam myslím jen jeden díl se 4. Doktorem. Jinak ty episody jsou většinou rozděleny do 4 (nebo tak nějak) dílů o dvaceti minutách. Většinou je online třeba jeden nebo dva díly z té jedné episody a to je na prd.
A na YT jsou první dva díly s prvním Doktorem a to je taky děsná prča . Takovej hajzlík ten Doktor .
edit: Marty byl rychlejší
A na YT jsou první dva díly s prvním Doktorem a to je taky děsná prča . Takovej hajzlík ten Doktor .
edit: Marty byl rychlejší
MartyCZ napsal:Jó, betamax, ten ještě chodil po houbách.
Jen jsem to odhadl, betamax vykoukl na svět chvilku po mě tak jsem si na něj vzpomněl.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
- poslední díl:
- to jako udělal, doopravdy to, co udělal? :-O
+
- ukázky:
- hurá craig!
- The God Complex:
- Jo, zbavil se Roryho a Amy. Ale díl se mi moc líbil. V jednu chvíli jsem se bál, že to vězení uneslo Irwaina a na fóru bude nuda.
- Closing Time:
- Yop, na Craiga i na Cybermany jsem zvědavej, snad se konečně dozvíme, kde se vzali ti noví Cybermani.
- Christmas Special:
- Ale Williamsů se nezbavil na dlouho. http://img830.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=31625926407941362496911.jpg
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Takže už jsme to viděli? Fajn...
- Closing time:
- Díl se mi moc líbil, taková chuťovka na zakousnutí, před velkým (teda snad) finále. Jenom jsem doufal, že se dozvíme, co jsou tihle plecháči bez loga Cybusu za odrůdu.
- Prequel k Wedding of River Song:
- Area 52? Co to v tom SGC sakra prováděj?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Closing time:
- Díl byl super a to jméno, Alfie, jsem už někde ve spojení s Doktorem slyšela... jen si vzpomenout. Ale doufám, že Alfie bude jednou Doktorův společník (/partner ).
A nevím, co SGC provádějí, bude to asi zase nějaká tajná operace, o které O'Neill a jeho tým neví .
- Closing Time:
- Tak TARDIS říká (myslím wikii, ne tu modrou budku na stole ) Alfie Field hrál Timmyho v Beast Bellow, nebo Alf bylo jedno dětí z Nancyny party v Empty Child. Celkově mají mimča v Doktorovi super hlášky. "...a ostatní má jako "nevolníky", to je dost něšťastné."
Ad Stormy jako partner: Jak říkal Rory, jak se Doktor k někomu má jako ke Craigovi, hned to nutí člověka všímat si příbuzných dotyčného.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- closing time:
- No jasně! Alfie z Empty child . A mimčo bylo super. Třeba to je ten "good man" a manžel River
- Wedding of River Song:
- No, ještě se na to musím kouknout bez lagů a výpadků, než si udělám názor. Ale tohle byl teda podraz. Že se k Lake Silenciu Doktor opravdu osobně dostaví jsem nečekal. Jen první otázku, skrytou všem na očích, bych ale vážně čekal jinou.
Charlie Dickens
A pro změnu Doktor zmiňuje Jacka a Rose.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Wedding of River Song:
Tohle byla první otázka, která mě napadla, ale jen tak "ze srandy", fakt jsem nečekala, že by to mohlo být ono .MartyCZ napsal:Jen první otázku, skrytou všem na očích, bych ale vážně čekal jinou.
Ano, to bylo krásnéMartyCZ napsal:A pro změnu Doktor zmiňuje Jacka a Rose.
K dílu: NAPROSTO BOŽÍ! Ten konec byl tak PERFEKTNÍ A VZRUŠUJÍCÍ, že jsem si málem napětím ublinkla! Moffata jsem silně proklínala, poněvadž jsem se až bála, že mi praskne cévka v mozku, jak jsem byla unešená. MASAKR!!!!
- Wedding of River Song:
- Mimochodem, vztahuje se i na tohle "dokud nás smrt nerozdělí"?
Ono i mě napadla otázka "Doctor Who?", ale spíš jsem čekal něco ve smyslu SGU.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Wedding of River Song:
- No, když řekli prvně, že bude vyřčena první otázka, tak mě napadly jen dvě věci: "Co dostanete, když vynásobíte šest devíti?" a "Doctor Who?" Samozřejmě jen ze srandy, a pak jsem taky čekala něco "více duchovního". A když jsem si pak četla dopředu názvy dílů, tak jsem zůstala u otázky "Doktore, berete si zde přítomnou Melody Pond za svou právoplatnou manželku?"
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 01 Oct 2011, 22:39, celkově upraveno 1 krát
- Wedding of River Song:
- Poslední otázka by i dávala smysl. "Silence will fall, when question is asked."
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ale byly to nervy . Takový infarkty jsem už dlouho neměla .
A odkaz na brigadýra byl taky hezký
A odkaz na brigadýra byl taky hezký
- Wedding of River Song:
- Teď by mě zajímalo pár věcí - opravdu je teď Doktorovi 1103 let, bude tam i nadále River, bude mít Doktor po Vánočním speciálu nového partnera, co je to ten "Pád Jedenáctého" o kterém mluvil Dorium a na co teď budu sakra koukat v sobotu večer?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Wedding of River Song:
- Ale aspoň už víme, proč Face of Boe je jen hlava a žije . Prostě Jacka taky setnou ti mniši a způsobí, že mu nebude moci dorůst zbytek těla a protože je Jack nesmrtelný, tak ani neshnije ani neumře nebo něco podobného, ale bude jako palice žít dlouho, předlouho
Nebo je Face of Boe samotný Doktor!
Hehe, no neříkal jsem to?
- Wedding of River Song:
- NoMouse napsal:
Taky jsem si hned vzpomněl, že odpověď k otázce už známe - 42.Kolikokoli napsal:A konečně se dočkáme rozuzlení - jaká je vlastně ta nejstarší otázka (života, vesmíru a vůbec) .
A jaká je podle mě ta otázka? Samas to teď řekla:- Spoiler:
- Doctor WHO?
Z toho vyplývá, že doktorovo pravé jméno je "42".
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jojo . Jako, napadlo mě to, jak řekli "až bude vyřčena otázka", jenže pak říkali, že je nejstarší a to už mi to přišlo jako tuplem blbost. Vždyť Doktor není nejstarší tvor ve vesmíru, tak proč by "tohle" byla ta otázka? Navíc podle toho, co jsem četla o klasických sériích, tak to jeho jméno nebylo až takovým tajemstvím, protože ho znali i nějací jiní Time Lordi a dokonce i nějaká jeho společnice.
A nebude mi to asi věřit, ale během psaní tohoto příspěvku mi v přehrávači, který je nastaven na "náhodné přehrávání" začala hrát znělka k Doktorovi .
A nebude mi to asi věřit, ale během psaní tohoto příspěvku mi v přehrávači, který je nastaven na "náhodné přehrávání" začala hrát znělka k Doktorovi .
Taky mám teď náhodné přehrávání. Znělka sice nehraje, ale nebyl by to žádný div, vzhledem k tomu, že ji tam mám asi ve 12 verzích.Kolikokoli napsal:A nebude mi to asi věřit, ale během psaní tohoto příspěvku mi v přehrávači, který je nastaven na "náhodné přehrávání" začala hrát znělka k Doktorovi .
edit: A nejstarší asi bude proto, že to je první otázka, se kterou se divák Doctora Who potká
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Strana 4 z 27
Povolení tohoto fóra: