Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 2 z 27
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
Nomouse: Ty se máš na co těšit, ty máš ještě ty správně ujetý díly před sebou. Strašáci, Andělé, Vashta Nerada, Praskliny, Ticho, to teprve začnou ty správný fóbie.
Koli: Jo, ten cliffhanger v následující epizodě bude smrtící, zvlášť jestli všechno to, co chystají prozradit v tomhle dvojdíle, odtajní až v druhé části. Ale co jsem koukal v širší komunitě, tak zrovna Rose nepatří mezi oblíbené společnice. Za mě to je určitě Donna a Amy (ginger ). A nejoblíbenější Doktor? Hmm, ještě donedávna bych naprosto bez zamyšlení řekl 10., ale Smith (navíc Smith jako Doktor ) začíná šlapat na paty.
Koli: Jo, ten cliffhanger v následující epizodě bude smrtící, zvlášť jestli všechno to, co chystají prozradit v tomhle dvojdíle, odtajní až v druhé části. Ale co jsem koukal v širší komunitě, tak zrovna Rose nepatří mezi oblíbené společnice. Za mě to je určitě Donna a Amy (ginger ). A nejoblíbenější Doktor? Hmm, ještě donedávna bych naprosto bez zamyšlení řekl 10., ale Smith (navíc Smith jako Doktor ) začíná šlapat na paty.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
MartyCZ: tyjo, co to je za efekt? To je hustá mlha...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Aspoň někdo se tady totiž obtěžoval číst manuál.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já Amy moc nemusím, ale teda furt lepší než Martha . To, že Rose není moc oblíbená vím, ale nechápu to. Já ji měla hrozně ráda. Rose byla čistá duše, Martha byla mozek, Donna humor a Amy je láska. Alespoň tak to vnímám. A Smith je sice dobrý, ale ještě ani jednou nezavzpomínal na své bývalé společnice, kromě Leely, u které se culil, když ji viděl znovu v bikinách .
Naposledy upravil NoMouse dne Thu 02 Jun 2011, 00:35, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
You missed out the metal dog, why don't you.
Nový Doktor je vždycky nová osoba, předchozí regenerace vnímají asi jako Rory svůj život coby říman.
Nový Doktor je vždycky nová osoba, předchozí regenerace vnímají asi jako Rory svůj život coby říman.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
6x07 - ACH MŮJ BOŽE!!!!! Teď jsem se fakt málem rozplakala... Když člověk čeká tak dlouho na odpověď, a teď... ach...
Jo, to mi povídej o dlouhým čekání na odpověď…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Já se rozplakal na začátku, když už čtvrtej soubor měl posunutej zvuk.
Ale ten konec. *ultra super excited, satisfied, whatever smiley*
Ale ten konec. *ultra super excited, satisfied, whatever smiley*
- Doctor Who 6x07:
- Já tušil, že ty hydro-like společnice bude nějaká kulišárna. A u Mellody Pond už mě to jasně koplo. Jenom s tou kolíbkou mě na chvilku trochu zvyklali, že by to mohla být jeho máma, když byl trochu mimo kvůli té puse z minula.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- 6x07:
- No, myslím, že identita River byla víceméně odhalena ihned poté, co Amy otěhotněla. Pak si ale lidi říkali, že je divné, že nijak nereaguje na Amyino těhotenství ani na Amy samotnou. A Melody už byla jasná. Ale i tak... dvě série... dvě série na tohle čekáme. A navíc - River je Time Lord, což je taky OMG!... no prostě bomba! (asi je jasné, kdo je to děcko ve skafandru + River byla ta, co zabila Doctora na pláži - proto šla do basy).
- Doctor Who 6x07:
- Sakra, člověk se bojí, aby nezněl jako náfuka "Já věděl, že River je Amyina dcera ještě než tam vůbec byla Amy" a nakonec si přijde ještě jako pomalý. To děcko ve skafandru bylo jasné, myslím, že to tam i ukázali. Že River/Melody zabila Doktora nebo Gangera nebo to prostě nějak narafičila a za to šla do Stormcage je taky moje hlavní teorie. Jen si nejsem jistý tím "hrdina mnohých" od biskupa. V Devils run taky armádu tvořili klerici a ti by nejspíš Doktora hrdinou nenazvali.
edit: Doktor při regeneraci většinou mládne, to je pravda, ale tentokrát už to trochu přehnal.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Hehe, dobře chlapeček začíná .
Já jsem teď konečně otočila list v mém "Vincent kalendáři" a na červen tam mám ten kostel. Ale žádný stín v něm není, tak už tu linii asi napravili .
Já jsem teď konečně otočila list v mém "Vincent kalendáři" a na červen tam mám ten kostel. Ale žádný stín v něm není, tak už tu linii asi napravili .
O dalšího Krafayise méně, i když se mi docela líbil. A jsou v tom kalendáři aspoň Slunečnice s nápisem "Voor Amy"?
Kluk je super, teď přemýšlím, jestli to není ten samý jako v tomhle článku.
http://geeks.thedailywh.at/2011/05/27/tardis-irl-of-the-day/ (Já chci taky TARDIS )
Kluk je super, teď přemýšlím, jestli to není ten samý jako v tomhle článku.
http://geeks.thedailywh.at/2011/05/27/tardis-irl-of-the-day/ (Já chci taky TARDIS )
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Slunečnice tam jsou, ale bez Amy .
Kluk vypadá podobně, možná to je on.
Kluk vypadá podobně, možná to je on.
Tak doufám, že včerejší povedený díl Doctora uspokojil Koli ohledně tématu Rose a jiné předchozí společnice a proč o nich nerad mluví.
A něco malého k tématu Doctora Handyho v Petově světě:
http://girl-on-the-moon.deviantart.com/art/Search-for-the-Truth-51-188888967
A něco malého k tématu Doctora Handyho v Petově světě:
http://girl-on-the-moon.deviantart.com/art/Search-for-the-Truth-51-188888967
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- Spoilers :
- Tak díl Let's kill Hitler mne velmi uspokojil . Nejlepší díl 6. série a na stejno s Vincentem z 5. série. A konečně jsme viděli Mattovo opravdické hraní. Moc jsem 11. Doktora nemusela právě z toho důvodu, že oproti Tennantovi, divadelnímu Shakespearovskému úžasnému herci, neumí hrát. Ale teď. Když se plazil k TARDIS a prosil River o pomoc. Wow.
Alex byla v tomto díle úchvatná (hlavně po regeneraci ).
Prostě parádní díl se vším všudy. Rose i ostatní společnice potěšily, ale myslím, že si s tím mohli dát víc práce, než ukázáním promo fotky .
A uznávám jen jedno pokráčko v paralelním světě
https://www.youtube.com/watch?v=06RvRKAfD00
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 28 Aug 2011, 22:19, celkově upraveno 1 krát
Akorát ten Hitler
- "Doctor Who 6x08":
- tam moc nebyl, na začátku ho zavřeli do skříně a pak se už neobjevil..
A ten měňavkový robot s pidilidičkama uvnitř byl super, připomnělo mi to ten film Vnitřní vesmír.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, přesně .
A konečně se dočkáme rozuzlení - jaká je vlastně ta nejstarší otázka (života, vesmíru a vůbec) .
A "Hello, Benjamin" scéna byla taky skvělá - po nejlepší Doktorově hlášce vůbec: "Doctor who?"
A konečně se dočkáme rozuzlení - jaká je vlastně ta nejstarší otázka (života, vesmíru a vůbec) .
A "Hello, Benjamin" scéna byla taky skvělá - po nejlepší Doktorově hlášce vůbec: "Doctor who?"
Taky jsem si hned vzpomněl, že odpověď k otázce už známe - 42.Kolikokoli napsal:A konečně se dočkáme rozuzlení - jaká je vlastně ta nejstarší otázka (života, vesmíru a vůbec) .
A jaká je podle mě ta otázka? Samas to teď řekla:
- Spoiler:
- Doctor WHO?
Z toho vyplývá, že doktorovo pravé jméno je "42".
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak to by bylo hodně zajímavé . Ale tahle "who" otázka asi nebude "nejstarší". Spíš to bude heslo, které bůh naťukal do příkazového řádku, aby spustil program world.exe .
A koukám, že v TOP seriálech jsi uvedl i Torchwood, jsem ráda, že se líbí (i když je dost odlišný od Doctora Who). Co říkáš na Miracle Day? A hlavně - co říkáš na Children of Earth?
A koukám, že v TOP seriálech jsi uvedl i Torchwood, jsem ráda, že se líbí (i když je dost odlišný od Doctora Who). Co říkáš na Miracle Day? A hlavně - co říkáš na Children of Earth?
- teorie o Doktorově smrti:
- A teď mě napadlo - když předtím tak Doktor vehementně obhajoval Gangery, že jsou to přesné kopie atd. a navíc Moffat kudy chodí, tudy hlásí, že u jezera opravdu umřel Doktor, tak si říkám - pokud to nebyl ganger, tak Doktor opravdu umřel, ale protože gangeři jsou identičtí, tak budou další série pokračovat s gangerem, který se pomocí toho, co Doktor udělal tomu předchozímu gangerovi, kterého opravdu udělal člověkem, stane doopravdy Time Lordem. Pokud to tak Moffat udělá, tak budu teda pěkně naštvaná, ale věřila bych, že je toho schopen.
Doufám, že z toho nějak vybruslí (smrt bude jen fingovaná a Doktor se ve chvíli, kdy se nebude nikdo dívat skulí z loďky do vody a potopí se, kde bude čekat River a budoucí Rory a Amy v Tardis).
To, že pod vodou je Tardis, ze které vypochodovala River nebo Doktor sám ve skafandru je ale skoro jasné. Ovšem od River to musela být nějaká pozdější verze, protože jde vidět, že byla z té Doktorovi smrti docela pryč.
Miracle Day mě teprve čeká, akorát jsem se dodíval před pár dny na Children of Earth, ti byli hodně drsní.
We are coming! We are coming...
We are coming! We are coming...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, CoE se prostě povedl i když to, co Jack udělal... to prostě bylo dost drsné .
Miracle day je zatím skvělé i když je dost odlišné od předchozích sérií Torchwoodu.
Miracle day je zatím skvělé i když je dost odlišné od předchozích sérií Torchwoodu.
Jojo, ale neměl moc na výběr, no... Však bylo vidět, že se mu to taky ani za mák nelíbí...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Miracle day je paráda. Ten sedmý díl - LOL! (Doktor, goauldi, nejvíc odvážná gay scéna, jaká kdy v Torchwoodu byla, RUN!, companion atd...) Prostě paráda! Až teda na tu scénu mučení... To bylo strašné... Chudák Jack.
- Spoiler:
- A scéna kdy Angelo umývá Jackovi nohy... wow, tenhle odkaz na Ježíše se fakt povedl.
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Strana 2 z 27
Povolení tohoto fóra: